![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Serialoholiczki!
Cytat:
![]() Obejrzałam drugi odcinek Ringer - ciekawy, ale liczę, że się bardziej rozkręci oraz mogę stwierdzić, że The Playboy Club będę oglądać na pewno ![]()
![]() |
#1412 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najukochanszy serial i jak zaczelyscie go ogladac :D
Ja zachwyciłam się Dexterem już po pierwszym odcinku. Pamiętam ,że jakoś bodajże 3 lata temu starszy brat przywiózł mi płyty z 2 pierwszymi sezonami i się wciągnęłam. Teraz z niecierpliwością wyczekujemy sezonu 6 i wymieniamy się różnymi nowinkami przez internet ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Gotowe na wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
BAN stały
|
A więc tak:
Gossip girl - jako dziecko byłam fanką sagi książkowej - "Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów", moją ulubioną postacią z którą się mocno utożsamiałam, była Bee, którą w filmie, grała Blake Livley czyli serialowa Serena. Kilka lat później nudziłam się i chciałam obejrzeć jakiś film, wzrok padł na książkę SWDŻ i wpisałam w filmweba Blake Livley, wsykoczyła mi 'Plotkara', którą książkę kojarzyłam,ale nie czytałam, więc ściągnęłam cały pierwszy sezon. Wciągnęłam się i wszystkie moje przyjaciółki. How I met you mother - od dłuższego czasu wchodzę na pewną kobiecą stronę o sporcie. Redaktorki piszą tam świetne artykuły, wstawiając co jakiś czas filmik z youtube'a albo jakieś zdjęcia. Często wspominały o Barneyu Stinsonie i wrzucały jego najlepsze cytaty. Kompletnie nie miałam pojęcia gdzie on gra,ale wchodzą na iitv zauważyłam jego twarz. Przed wakacjami, nudząc się wieczorem z TŻetem, gdy skończyły się mi wszystkie inne seriale, zaproponowałam byśmy obejrzeli 'HIMYM', zgodził się i tak się zaczęło. ![]() Misfits - oglądałam Skinsów na youtubie, i w moich filmach polecanych zauważyłam jakiś taki fanmade, który obejrzałam. Zaciekawiło mnie z jakiego to serialu, znalazłam i się wciągnęłam. A reszta to normlanie - z nudów, dzięki reklamom i znajomym. |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
moje najulubieńsze seriale to:
1. Dexter 2. House 3. Chirurdzy- dopiero niedawno odkryłam ten serial 4. Dwóch i pół Mam wrażenie, że o czymś zapomniałam... A jeżeli chodzi o to jak zaczęłam oglądać to poza Dwóch i pół schemat zawsze jest taki sam: mąż mnie namawia ![]()
#1416 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() obejrzałam pierwszy odcinek Whitney, momentami bardzo drętwy humor, ale pod koniec się rozkręcili. dam im jeszcze szansę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz oglądam Life Unexpected, któraś z dziewczyn polecała na wątku. Bardzo przyjemny i niedługi więc na końcówkę wakacji w sam raz ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Whitney nie oglądałam, ale to komedia tak? Jeśli tak to nie wiem, czy się zdecyduję, bo bardzo rzadko oglądam seriale komediowe, jakoś nigdy nie potrafię się w nie odpowiednio wkręcić ![]() Ja na dniach mam w planach obejrzeć po premierowym odcinku z Revenge, Person of interest, a także Prime suspect. Zobaczymy, co z nich wyniknie ![]()
![]() |
#1419 | |
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- TPC ![]() Person of interest, Prime suspect - mam takie wrażenie... ale to już było... nie ogladałam, jak obejrzysz daj znać ![]() tez nie oglądam serialowych komedii, a już nie trawię tych co maja w tle śmiejący sie "tłum" ![]() ---- ale kocham "Weeds" - każdy kolejny sezon jest coraz bardziej pokręcony, ale dwa pierwsze dosłownie mnie urzekły!!!! Oglądałyście The Field Of Blood??? jestem na tak ![]()
/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf Edytowane przez magnolia79 Czas edycji: 2011-09-24 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Konto usunięte
|
Whitney to serial komediowy.
![]() a są tu fanki Two and a half man? ![]() obejrzałam premierowy odcinek Hart of Dixie i nie bardzo mi się podobał. aktorka grająca główną rolę strasznie drewniana. ![]() nowe Desperatki niezłe. ![]() ![]() Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2011-09-26 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
jeszcze ktoś oglądał? ![]() odcinek bardzo mi się podobał, inny klimat, nie ma tam FBI, ani wampirów ![]() co do głównej bohaterki, hmmm... tez coś mi nie pasuje w tej aktorce, ogólnie mi się nie podoba, ale to kwestia gustu, mogłaby być troszkę bardziej dojrzalsza, i wyglądem i charakterem, ale... będę na pewno oglądać!!!! bo odc obejrzałam ze smakiem!
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obejrzałam również premierowy odcinek Pan Am. Było troszkę lepiej niż średnio, jednak wierzę, że on na pewno się rozkręci, bo widzę potencjał, no i pomysł ciekawy ![]() Powrót Desperatek mi się podobał, jednak cieszę się, że to naprawdę już ostatni sezon ![]() A dziś na tapecie będzie Mildred Pierce ![]()
![]() |
#1423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
A może któraś z Was przymierza się do obejrzenia American Horror Story? Produkcja brzmi obiecująco, ale jestem ciekawa jak wyjdzie "w praniu". Na pewno obejrzę kilka odcinków, jak wyjdzie, a tymczasem z niecierpliwością wyczekuję The walking dead
![]() ![]()
#1425 |
Raczkowanie
|
Ja mam zamiar obejrzeć pilot "American Horror Story". Przy okazji dziękuję za przypomnienie, bo wyleciała mi z głowy data premiery.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Konto usunięte
|
Po trzech odcinkach Two and a half man stwierdzam, że AK jest strasznie drętwy w tym serialu.
![]() ![]() Playboy Club anulowany. ![]() a beznadziejny Up All Night zostaje na 2. sezon. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1428 |
BAN stały
|
Moje ulubione seriale to: Rodzina zastępcza, Barwy Szęścia, M jak Miłość, Licencja na wychowanie, Hotel pod żyrafą i nosorożcem.;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ogladam Chirurgow, House, Prywatna praktyke, Słodkie kłamstewka (pretty little liars), Jak poznałem wasza matkę, Gossip Girl, Good Wife, Kości i Dextera ![]() Coś czuję, że ten watek bedzie miał na mnie zgubny wpływ ![]()
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Buc
|
obejrzałam w jeden wieczór całość The Walking Dead - jestem zakochana w tej produkcji.
![]()
#1432 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam oglądać The big bang theory - fajne, śmieszne, odniosłam wrażenie, że trochę gorsza wersja How I met your mother - na pewno będę oglądać dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Ja generalnie nie przepadam za tymi serialami w stylu "sitcom". Two and a Half Men oglądałam tylko dlatego, że TŻ oglądał, więc czasem się przysiadłam.
Ja póki co nie mam czasu na poszukiwanie nowych tytułów - pozostaję przy sprawdzonym zestawie z zeszłego sezonu + to, co się pojawi jako kontynuacja w 2012. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Buc
|
misssstrz! ![]() czaję się teraz na American Horror Story - mam nadzieję, że da radę. ![]() chyba nawet dziś obejrzę. ![]()
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety, jeśli o ten serial chodzi to TŻ mówi, że on ze mną takiego serialu nie chce oglądać, a tym bardziej po przeczytanych recenzjach, więc na placu boju zostałam sama ![]()
![]() |
#1438 |
Buc
|
i jak obejrzała koleżanka?
bo ja usnęłam właśnie. ![]()
#1439 |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() ![]()
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.