|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
Dobrze, że oceniacie, bo wasze rady naprawde dużo dają ![]() Dziewczyny - te ciasteczka owsiane.... Normalnie slina mi cieknie na sama mysl... ![]() II sniadanie - salatka jarzynowa...
|
|
#1412 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1413 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1415 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Rozeznanie
|
|
#1417 |
|
BAN stały
|
a co do rybki..
najpierw rozmrozic potem obtoczyc w jajeczku i tak smazyc? ;> a do tego ryz brązowy?
|
|
|
|
#1418 | |
|
Zadomowienie
|
co tu taka cisza
rozumiem, że u wszystkich jest taka piękna pogoda jak w Krakowie i cieszycie się sloneczkiem![]() Cytat:
|
|
#1419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nie smiej sie z telika
|
|
#1420 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie jaką mam pogodę? najpierw grad(!) potem cisza, duuuzi wiatr , chwila ulewy, teraz piecze słonce
![]() MOje dziesiejsze jedzonko - jajko na twardo, zawijasy ( 2 plasterki polędwicy sopockiej(mozna..?), sałata,plaster sera light, szczypiorek) czerwona herbatka - 30 pistacjii - druga czesc wczorajszego chilli con carne ( juz za chwilę)ii jak?
|
|
#1421 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1422 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki wiem, ze przepis na chili był podawany tyle razy ze szok ale może mi ktos poda?
|
|
|
|
#1423 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jaki numer
Kupiłam sobie gazetki, i tak sobie myślę że fajnie by było jakby był jakiś artykuł o SB. Ale nic nie widziałam takiego, to czytam sobie po mału "Party" a tam na samym końcu prawie artykuł o naszej kochanej SB Normalnie wszystko opisane jest, i są podane aktorki które dzięki niej schudły xD Tyle że tutaj w produktach zakakazanych jest: kefir, mleko, jogurty ![]()
|
|
#1424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a dokładnie: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...5&postcount=29
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
A pogoda w kratkę dzisiaj...
co chwile wychodzi słońce i wszyscy biegna złapać troche promyków... Chyba czas myslec o jakims obiedzie... Mam wrazenie ze siedze cały czas na tyłku i sie objadam czyms... W ramach aktywności fizycznej pobiegałam dzisiaj z psami Mało... Jutro wybieram sie na rolki - jakie prognozy dla Krakowa?
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
hej bede pisac co jem ale od pon jednak wracam na sb. teraz jest ten weekend i grile rodzinne wiec lipa. Ahcak jestes sliczna i szczuplutka bardzo!!!!!!!!!!! widzialam cie na naszej klasie
w ogole wszystkie jestescie sliczne niespalam dzis u bbci i moj piesek tam zostal rano dzwonil wujek i mowil ze uciec cchaiala mnie szukac, bo tak tesknila w nocy ze rano jk tylko drzwi oworzyli bo sasiadka przyszla to prawie uciekla tylko ja złapał. Szok. Jak przyszlam to mnie nie odstepywala na krok a jka poszlam na miasto z nia i z mama to ja poszlam do sklepu a ona nawet niechciala isc dalej z mama usiadla i czekala az ze sklepu whyjde taka kochana i wierna i dzis musze wracac do babci i z nia lulać
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pieski są takie wierne, zwlaszcza, kiedy sie im pomoze albo uratuje z opresji. Ja jestem niepoprawną psiarą ![]() Ech, kochana ta twoja psinka.
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Właśnie przeglądałam stronkę z przepisami SB (gratuluję pomysłu - nareszcie będę mogła coś szybko wybrać ) i naszła mnie ochota na Krem Czekoladowy... Ale nie jestem pewna, czy gorzka czekolada na I fazie jest dozwolona Bo z opisu diety ze 1str tego tematu wywnioskowałam, że nie... Natomiast przepis zaznaczono jako faza I (kolor czerwony) Heh, wolę się upewnić KREM CZEKOLADOWY a wiec w małym garnuszku należy rozpuścić 3 kostki gorzkiej czekolady, łyżkę słodziku w proszku i pół szklanki mleczka 0% jeżeli ktoś chce można dodatkowo dodać kakao albo aromat waniliowy lub ewentualnie wrzucić orzeszki i wtedy wyjdzie kremik nugatowy P.S. A można używać mleka 1% ? Bo beztłuszczowego jak na razie nie mogę znaleźć
|
|
|
|
#1429 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i rzeczywiście wiadomo chociaż co siedzi w środku takiej tortilli ![]() Cytat:
zawsze lubiłam takie różne "ręczne robótki" i obejrzałam kiedyś film "Piękna i szalona" z Kirsten Dunst, ona tam robiła takie fajne albumy-pamiętniki, zaczęłam szukać co to i wpadłam w manię scrapbookingu właśnie jutro mamy w Waw spotkanie scrapkowe z koleżankami z forum ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
dobrze że na SB to Cię tu będziemy szturchać i do pionu doprowadzać w momentach kryzysowych (chociaż oby jak najmniej ich było!!) I w ogóle dobrze, że będziesz, bo tak tęsknooo ![]() Cytat:
i chyba nie możnaAhcak ile wychodzi tych ciach z Twojego przepisu?? u mnie też taka pogoda w kratkę, czasem słońce, czasem deszcz ![]() ale wypożyczyłam sobie dziś FOOTLOOSE i będę oglądać jak to jest z popcornem?? można?
|
|||||
|
|
|
#1430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najwyżej zaczekam do fazy II A jak to jest z tym mlekiem? Można 1% ? I gdzie kupujecie galaretkę bez cukru?
|
|
|
|
|
#1431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tosię i Chelsea (matka i córka) I tak jak Twój strasznie tęsknią, jak wyjdę gdziekolwiek Gdy w ostatnie wakacje musiałam je zostawić w domku z babcią, to nie chciały nic jeść, nasłuchiwały, czy nie idę, piszczały przez pierwsze 4 dni mojej nieobecności no i cały czas siedziały w oknie Jedna się nawet rozchorowała, ale na szczęście wróciła do zdrowia Jak głaszczę, to obydwie naraz, bo w innym wypadku się będą podgryzać Nie wyobrażam sobie bez nich życia, zwłaszcza, że rozumieją wszystko, co do nich mówię, jak nikt inny wyczuwają moje nastroje i w razie czego pocieszają
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja śmigam od jutra na II fazę, trzeba sobie w końcu coś użyć, owsiankiiiiiiiiiiii ![]()
|
|
|
#1433 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki
Czy jak na obiad zjadłam bulkę żytnią to na podwieczorek mogę też czy to za dużo? |
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Hop hop, jest tu ktoś?!
Wróciłam Bylo super Plywalam, zjezdzalam na toboganach jak szalona (zazwyczaj się boję) i leżałam w jacuzzi kilka godzin. Wyjechalismy z Krakowa przed tymi największymi korkami, ale i tak do granicy jechalismy 4h I nam się woda w chlodnicy zagotowala :P Jadlam dietkowo-niedietkowo. Tzn. wszystko ok, ale ta czekolada Studencka... Mimo, ze bylo super w Liptovskim Mikulaszu, to wolę Poprad ![]() A dzisiaj na obiad bylo chili con carne. blondyneczko a w jakiej branży Twoi rodzice działają? I gdzie? ![]() ![]() ![]() elfee na Twoim miejscu nie pakowalabym się w toksyczny związek, ale milosc bywa ślepa Nedda moje słońce o mnie pamiętała ![]() ![]() ![]() Mcdulka widzialam Twoje zdjęcia na MSD i wcale nie masz brzucha! I w ogole to tęsknilam za wszystkimi bardzo bardzo
|
|
|
|
#1435 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
lolly to zależy tylko od Ciebie tzn. jak Twoj orgamizn znosi węglowodany
|
|
|
|
#1437 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
carmelova ja mam do ciebie pytanie, bo pamietam ze przeszłaś na FII po tygodniu - bylas wczesniej na Fi dłuzej? Bo sie zastanawiam, czy jesli teraz pobede na FII to bedzie ok, i potem bym sobie wrocila na Fi...
|
#1439 |
|
Rozeznanie
|
MOje dziesiejsze jedzonko
- jajko na twardo, zawijasy ( 2 plasterki polędwicy sopockiej(mozna..?), sałata,plaster sera light, szczypiorek) czerwona herbatka - 30 pistacji - druga czesc wczorajszego chilli con carne + kiszony ![]() - 10 pistacji - jogurt naturalny z krplą wanili i slodizkiem - kiszony ![]() chyba troszke nie teges ten moj jadlospis.... ale na tancach bylam, 3 i pol h wiec potrzebowalam tych 10 pistacji
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki, przebrenęlam przez wszystkie posty z ostatnich 3 dni, oj ciezko było
![]() kaszellek dziekuje Kochana ze pamiętałam u zauważyłas ze mnie nie bylo (już nawet pare prototypów zrobiłam u mnie jak widac na podpisie kolejny kilogram poszedl w siną dal Ale co jeszcze ważne kolejny cm poleciał z udek ![]() buziaki Kochane Moje Aha i witam nowe Koleżanki - Plażowiczki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

Dobrze, że oceniacie, bo wasze rady naprawde dużo dają
Normalnie slina mi cieknie na sama mysl...

niespalam dzis u bbci i moj piesek tam zostal rano dzwonil wujek i mowil ze uciec cchaiala mnie szukac, bo tak tesknila w nocy ze rano jk tylko drzwi oworzyli bo sasiadka przyszla to prawie uciekla tylko ja złapał. Szok. Jak przyszlam to mnie nie odstepywala na krok
Heh, wolę się upewnić 
Gdy w ostatnie wakacje musiałam je zostawić w domku z babcią, to nie chciały nic jeść, nasłuchiwały, czy nie idę, piszczały przez pierwsze 4 dni mojej nieobecności no i cały czas siedziały w oknie
I nam się woda w chlodnicy zagotowala :P Jadlam dietkowo-niedietkowo. Tzn. wszystko ok, ale ta czekolada Studencka... Mimo, ze bylo super w Liptovskim Mikulaszu, to wolę Poprad