![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
A ja nie śpioch tlyko mój luby po nocce okupuje kompa przed snem
![]() A Samanthhha nadal cichutko... Ja właśnie wcinam kanapeczki z opiekacza z pomidorkiem, serem i szyneczką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
smacznego
![]() ja wlasnie zjadlam i jade na moja uczelnie zaplacic za studia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
To miłej wyprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Raczkowanie
|
no jestem i opowiadam wam dalej:
wrocilismy od tej jego siostry i na drugi dzien przyjechala do mnie kuzynka. bo wyplakalam jej sie przez telefon i postanowila mnie pocieszyc. nim przyjechala postanowilam zadzwonic do mamy ze sie wyprowadzam od moich dziewczyn i chce zamieszkac z NIM. mama oczywiscie oburzona ze krotko go znam ze nic o nim nie wiem itd i w ogole po co ja do niej dzwonie skoro ja taka dorosla jestem i juz podjelam decyzje i trzask sluchawka.... no to mowie dziewczynom ze sie wyprowadzam jak znajde mieszkanie. dziewczyny cisza grobowa.obrazily sie i mozna bylo atmosfere kroic nozem w powietrzu. przyjechala kuzynka. poznalam ja z NIM i mysle ze sie polubili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1415 |
Zakorzenienie
|
Domao tak czułam, ze postanowiliście być jednak razem...a le nie zazdroszcze takich przeżyć... ale nie spodziewałam się, ze o dziecko staraliście się, myślałam raczej, ze Wam się wpadło. Ale żuyczę szczęścia i dokończenia tej wlekącej się sprawy... zorzeczeniem o winie będzie napewno ciężko- rozowdy są tylko wtedy łatwe jeśli oboje małżonków przyznz, że wina jest obustronan i załatwiają to polubownie. Ze nie żyją ze sobą od lat, ze nie am pożycia, zę mają innych partnerów- wiem, bo moji rodzice pare lat temu się rozwodzili. I przedewszystkim tutaj będzie ciężęj bo dziecko jest małe. Ale i tak mam nadzieję, ze Wam się uda w końcu doprowadzić ta sprawę do końca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
znaczy mysle ze ogolnie z rozwodem nie bedzie problemu bo jakby nie bylo to mieszkamy razem wiec juz dlugo nie ma pozycia, wspolnego gospodarstwa i milosci miedzy nimi. a to sa 3 najwazniejsze przyczyny. tylko chodzi o to ze szybciej by bylo gdyby sie zgodzila bez orzekania o winie albo z wina obustronna. a jak ona bedzie uparcie dazyc do tego zeby to z jego winy bylo to taki rozwod moze sie ciagnac latami
![]() ![]() Jesli chodzi o moja dzidzie to jestem w 25 tyg i 6 dzien. liczac od ostatniej miesiaczki bo podobno to 1,5 tyg jest mniejsze. no i nie wiem czy chlopak czy dziewczynka bo niestety lezy pupka do dolu a to utrudnia rozpoznanie. ale moj mi obiecal ze sprzeda przenosne DVD ktorego i tak nie uzywa i za te pieniazki pojdziemy na USG 3D/4D. juz sie nie moge doczekac bo mozna filmik na plycie dostac. tylko niestety w KRK koszt takiego badania jest duzy od 250 do 300 zl ![]()
#1417 |
Zakorzenienie
|
Domao i właśnie o to mi codzi, ze skoro ona się upiera przy jego winie sprawa rozwodowa będzie długa i żmudna.
A to brzusio masz już pewnie sporawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Raczkowanie
|
zebra666 no wlasnie nie bardzo. do 5 msc nie mialam nic brzucha. teraz mi troche go wydelo ale ciocia sie smieje ze mnie ze ona ma taki jak sie dobrze naje.
![]() ![]() ![]() ![]()
#1419 |
Zakorzenienie
|
Domao wagą sie nei przejmuj, że mało tyjesz a ciesz... ja do 16 tygodnia chudłam tylko- stratwowałam z 57 kg i schudłam do 55. Dopiero do 18 tyg nadrobiłam co schudłam a obecnie warzę 61 kg:P Teraz apetyt mi dopisuje niestety często mam ochote jeść i wszystko... straszne to jest. No i brzusio jest juz spory jak dla mnie- widoczna ciąża, ze tak to nazwę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Domaonie powiem zycie Cie nie rozpieszcza ale ciesz sie etraz tym co jest... nie mozesz sie denerwowac jakas baba ktora ma nierowno pod sufitem.. szkoda nerow Twoich no i na dzidzi to niekorzystnie wplywa.. wazne ze jestes szczesliwa.. napewno sie to jakos skonczy... ciezko bedzie tutaj z wina obustronna bo ta kobieta jak widac jest strasznie zacieta.. ale moim zdaniem mozna by jeszcze powalczyc o to dziecko z tamtego malzenstwa bo jak widac ta kobieta wogole sie nie intersuje tym dzieckiem
![]() ja wlasnie obiadek robie i zdycham przez ten glupi katar !!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
No to ja umieram z nudów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
chyba wolalabym z nudow niz przez ten cholerny katar
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Raczkowanie
|
Asiuulka89 niestety ale walczyc o jego coreczke bedzie trudno
![]() ![]() ![]() ubralam sie cieplutko i mykam pospacerowac z psem.(spadek po mamie TZ) mysle ze dobrze nam to zrobi ![]()
Doma ![]() Edytowane przez Domao Czas edycji: 2009-09-29 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Domao faktycznie ciężka sprawa. Najgorsze, ze Twoja rodzina Cię ma gdzieś:\ I możecie liczyć tylko na siebie.... To okropne martwić się meldowaniem anwet własnego dziecka- choć w tych zcasach meldunek nie ejst już obowiązkowy więc może do czasu coś się Wam uda mieć z możliwością zameldowania albo rodzice Twoji po narodzinach wnuka zmiękną
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- AAa tak wogóle nie wiem czy nie meldują dziecka automatycznie tam gdzie matka...w sumie |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
wlasnie chyba nie.. bo jak sie odbiera wypis ze szpitala to trzeba jechac do urzedu by zarejsetrowac dzidzulka takze chyba nie... a tu sie robi problem'.. ja wogole nie wyobrazam sobie by rodzina najblizsza mogla sie obrocic przeciwko wlasnemu dziecku..
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Asiulka właśnie dlatego myślę, że może im się odmieni jak zobaczą wnuka... Wtedy to silniejsze od chęci pokazania focha
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Jasne bo przeciez kto bedzie az taki straszny zeby nie przyjac malenstwa chcoazby tylko po to by bylo zamledowane... to juz by nie byl czlowiek...
wiecie co sie dzieje z Samanthha?? bocos dlugo sie nie odzywa... a gdzie Paprotka?? odzywac sie halooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Właśnie martwię się o Samanthhhe bo długo się nie odzywa:\mam nadzieję, że to tylko chwila ciszy, której potrzebowała...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
no miejsmy taka nadzieje ze jak wroci to szczesliwa i usmiechnieta
![]() bozeee nie moge pozbys sie tego kataru psikam psikam sobie do nosa cos tam na katar i dupa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Raczkowanie
|
nie wiem dziewczyny czy bedziemy chcieli potem pomocy od moich rodzicow ... nie powiem ze nie tesknie i ze nie potrzebuje.... bo teraz kiedy nie mam komu zadac glupiego pytania "czy to ze tak boli w dole brzucha to normalne czy moze isc do lekarza " czuje ze jestem sama.. i mi jest przykro. na poczatku ciazy w 11 tyg wyladowalam w szpitalu.. z odmiedniczkowym zapaleniem nerek. bol taki ze sie po scianach sie chodzi i wymiotuje jak kot. wtedy chyba dotarlo do niej ze bedzie babcia bo wyslala mi paczke do szpitala i pokazny przelew na konto ...ale... powiedziala (przez moja kuzynke) ze jak zostawie Tz to ona mi tak bedzie pomagac i mi pomoze przy tym dziecku. a na prawde sie cieszylam tym jak dziecko jak zobaczylam w paczce domowe dzemy i soczki i makarony i cukier i witaminki i owocki i ciasto upieczone przez nia... taka paczka od mamusi dla biednej studentki... ale jak to uslyszalam to oddalam jej wszystkie pieniadze.
wyslalam smska TZ zeby wyslal lotka ![]() ![]()
#1431 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem jak opanowac mój apetyt- coraz większy... No naparwdę wkurzyć się można:P Myślę najczęśćiej o jedzeniu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
zebra666jedzeniem sie nie przejmuj tylko jedz bo widocznie twoj dzidzius ma taka ochote
![]() ![]()
#1433 |
Zakorzenienie
|
Tak, ale już mam 4 na plusie a ciąży 24tydzień:P więc boję się, ze teraz przybędzie nagle za dużo
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
no w ostatnim trymestrze tyje sie najwiecej wiec to normalne ze zbliza sie wielkie tycie
![]() ![]()
#1435 |
Zakorzenienie
|
ja juz napewno przytylam wiecej niz 4 kg :P:P a ty Zebra po zdjeciach moge powiedzec ze sczuplutka jestes wiec ty mozesz i mozesz jesc ile chcesz
![]() wogole to dostala dzisiaj od niego kwaity ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym juz zdazyl mnie wkurzyc bo znowu zaczyna pozyczac kase kumplom... jeden to mu wisi 300 zl od 6 miesiecy a mial oddac po tygodniu ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnesa dzisiaj rozmowy w toku ;D Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2009-09-29 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Kurde może to faktycznie trzeci trymestr się zbliżający i apetyt mam coraz większy...
Asiulka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Raczkowanie
|
o i jaki temat na czasie
![]()
#1438 |
Zakorzenienie
|
łooo ale jakie małolaty:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
masakrycznie
![]() wlasnie bede za chwilke wcinac slodkie mnia mniam ;D ja to 18 tyg a mam wielki apetyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Jedynie sensownie gadała ta ostatnia 18latka... bo poprzednie niezbyt. Też myślę co by to wszamać:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.