![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
udanej podrózy
![]() i napisz nam czy dotarłaś ![]() Gosiak ja Ci powiem, że bardzo fajnie jest nad morzem teraz jak na odpoczynek od wszystkiego. ja akurat mam tutaj pełno moich ludzi, ale na plażach itp ludzi nie ma az tak dużo. tylko pełno dzieciaków biega - jakieś kolonie czy wycieczki ;/ fajnie jest ![]() ![]()
#1412 |
Zakorzenienie
|
ja chcee nad morzeeeeee
![]() jak namowić mojego TŻ, żeby pojechał ze mną nad morze!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
a ja nad morzem bylam chyba 8 razy w zyciu..i lubie morze...
ale jak na razie siedze w domu i mi dobrze napodrozuje sie w czasie studiow ![]()
#1415 |
Zakorzenienie
|
no niestety, bo on z tego co zdąrzyłam go poznać to woli góry;/
Dobranoc Lejdis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet jesli nie lubi ![]()
![]() |
#1417 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych 90 dni to dopiero po 90 dniach będziesz mogła przyjść do urzędu i poprosić o kolejną ofertę. Się pracuje w PUPie to się wie ![]() ja równiez życzę Ci miłego wyjazdu ![]() Cytat:
Co do nic nie robienia tez mam takie odczucie wiec wtedy biorę i próbuję coś robić, wpinam dokumenty do teczek albo sprawdzam segregatory. No i plusem jest fakt,że prację z przyjaciółką ![]() Cytat:
Ostatnio sprawdzałam segregator dotyczący staży i przeważnie taka opinia mówi o tm ,że jest się rzetelnym uprzejmym pracowitym i że sumiennie wykonywało się obowiązki. Takie opinie mają od kilku linijek do pół strony ![]() ![]() Cytat:
![]() Papa Wen ![]() Cytat:
również mówię dobranoc ![]()
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Ja rowniez Wam zycze dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
wpadam na momencik żeby sie przywitać i jade na zakupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
dzieen dobry
![]() ja znowu zaczynam swoj fitnessowy dzien, od szostki ![]() potem godzina hh, osmiominutowki, i wieczorem aerobik i po drodze sniadanie i listmotywacyjny... hm ;p no to ja lecęęęęęęę ![]()
#1421 |
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() upolowałam niestety tylko bluzkę nową z Tally Weil za 25 zł ![]() mogło być lepiej ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
ejj dziewczyyyynki.. robic sobie kolczyk w pepku?
![]()
#1423 |
Zakorzenienie
|
ja bym nie robiła, bo mi sie to kompletnie nie podoba no ale jak chcesz |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Hula, mi tez sie nie podobal
teraz zaczal ![]() tylko jak ja bede cwiczyc ? ;/ brzuch itp jak juz to po wakacjach i bedzie mi troche utrudnial zycie:|
#1425 |
Zakorzenienie
|
różne rzeczy słyszałam o kolczykach w pępku, np. ze przez tydzień nie można siedzieć bo tak boli, że później przy ciąży moga byc jakieś komplikacje, że strasznie boli, długo się goi...
moje 2 koleżanki z klasy zrobiły sobie kolczyki i akurat im sie nic nie działo i w miarę szybko się zagoiło więc na każdego to działa inaczej ![]() ja zawsze chciałam miec kolczyk w nosie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
haha i widzisz gusta sa rozne
![]() w nosie mi sie absolutnie nie podoba xDDDD a kolczyk zawsze mozna wyjac ![]()
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre studio to podstawa! Nie oddałabym swojego ciała w rece amatorów ( jak to brzmi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zadomowienie
|
Jak byłam młodsza to marzyłam o kolczyku w nosie i straszyłam rodziców, że sobie zrobię
![]() Ale potem zmieniłam zdanie i teraz jestem na NIE. Jakoś zauważyłam u nieciekawych dziewczyn te kolczyki i mnie to jakoś zniesmaczyło. Ale nie ma co generalizować. W pępku mi się podobają, ale też zależy u kogo. W zasadzie nigdy nie myślałam, żeby sobie robić. Bałabym się, że w czasie ciąży zrobi mi się wieeelka dziura! ![]()
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też chce nad morze...tak się zastanawiam czy nie wsiąść w pociąg w poniedziałek i nie pojechać gdzieś...choćby sama.. nie będę już dłużej siedziała w tym mieście bo umre...
same bloki bloki bloki i kopalnie ... nienawidzę tego miejsca! Chcę nad morze! Albo na podkarpacie do Tż, albo na dolny śląsk do babci, albo do Zakopanego ... Gdziekolwiek .. ![]()
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny za odp
![]() myszko to jak to dokladnie jest? jesli bym teraz przerwala staż to nigdzie przez 90 dni nie moge legalnie pracowac, z umowa, czy odwrotnie? juz sie tez pogubilam... zobacze jeszcze pare dni co i jak i wtedy zdecyduje.. nie ma ci tak impulsywnie.. troche ochlonelam przez noc, bo nie spalam chyba do 4... ![]() a chodzilo mi i o vill i o ville bo obie sie tam udzielilyscie jakos konkretnie ![]() buu... uwierzcie, ze czasem lepiej sie troche ponudzić..
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
ale jestem zmeczona
![]() mało spałam, a nad ranem jak zasnelam to pozniej nic mnie nie obudzilo;p no i teraz wszyscy już są na plaży a ja sie zbieram ![]() ale tylko znajde moje buty na deske (gdzie one są?! ![]() ![]() miłego dnia ![]()
#1432 |
Zakorzenienie
|
DsC, dooo mnie przyjedz
![]() Olunia, wg mnie mozesz pracowac ale bez posrednictrwa UP :P czyli sobie sama musisz znalezc cv i list wyslane, moim zdaniem idealne [tylko zdjecia brak] i sobie przypomnialam ze bylam konsultatnka oriflame'u i wpisalam [i ugniotlam zeby sie zmiescilow szystko ![]() fajnie by bylo rpacowac w naturze ![]()
#1433 |
Zakorzenienie
|
Vill nie zachęcaj bo na serio przyjadę
![]() właśnie namawiałam Tż żebysmy wzięli samochód i pojechali do Mielca do babki .. ale nie wiem chyba nic z tego ![]()
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
przyjedz ; (((
Mielec jest cacy, co rpawda nudno tu i sie wyrpowadzam niedlugo do Wroclawia [albo do Wawy] ale jest fajny xDD ja chce pracowac! ; (
#1435 |
Zakorzenienie
|
Vill na pewno w te wakacje jeszcze się tam zjawię
![]() jestem tak zdesperowana że wszędzie bym mogła jechać już nawet dzisiaj ![]() ![]() Już jedna chętna może jechać ze mną nad morze... sa inne chętne? Potem założymy wątek wizazanki po wakacjach ![]()
#1436 |
Zadomowienie
|
![]()
jestes ze slaska??
ja tez tak mam czasem ze juz nie dam rayd patrzec na moje miasteczko ale akurat blokowiska kocham.. jest w nich jakis klimat.. ufff ![]() ![]() u mnie w sumie nic sie nie zmienilo.. nadal nie pracuje nigdzie, nie cwicze, nie strosuje diety, czyli story of my life.. wczoraj bylam nad jeziorkiem mmm super bylo.. ale nie mogla sie opalac niestety za bardzo bo w poniedzialek zjaralam sobie ramiona i nawet nie dam raady nosic torby.. ![]() ![]() juz nie wytrzymuje w domu.. mama ciagle mi truje cos o pracy o kasie.. jejuś jak ja nie lubie z rodzicami o flocie gadac!! zawsze doszukuja sie jakis problemow. ![]() ![]() teraz ide do miasta, do szkoly moze sprzedam ksiazki moje strare hehe ![]() hej a slyszallyscie o pracy przez internet? ze sie cos tam wyslyla tworzy cos takiego.. moze wiecie cos o tym? wyplacalni sa?warto tak pracowac?jak i tak siedze przy kompie duzo czasu to moge cos pozytecznego zrobic ![]() Villemka, mi osobiscie sie nie podoba kolczyk w pępku bo mam hmm moze zle wyobrazenie takich dziewczyn z kolczykiami z pepku.. ale jak masz ladny brzuszek to czemu nie ![]() ale za to musze sobie dziare zrobic.. tzn musze, w sumie nie musze ale chce.. chce zrobic tam gdzie ona nie bedzie widoczna dla wszystkich ![]() ![]() ![]() spadam ja ![]() milego dnia ![]()
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
niestety ... jestem
![]() jeśłi chodzi o kolczyk w pępku to mam już od 5 albo i 6 lat... a to tylko dlatego, że był okres kiedy moja mama przebijała ![]() miałam też w nosie a później w brodzie..ale to był gówniarskie czasy... dawno i nie prawda.. ![]() chyba z tego wyrosłam... ![]() Kiedyś też miałam ochotę na tatuaż, ale odwidziało mi się i dziękuję Bogu ze nic takiego sobie nie zrobiłam ![]()
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kolczyka w pępku: mnie się nie podoba. Wygląda jakoś tak... chamsko, poza tym względy praktyczne, trzeba o niego dbać, utrudnia ćwiczenia. Ja kiedyś, kiedyś chciałam mieć w brwi, ale teraz już mi przeszło. Ja nie mam urody do kolczyka we brwi, to musi pasować, a ja mam dość delikatną twarz, ogólnie kolczyk nie pasowałby mi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do kolczyka w nosie to uwielbiam swoj ![]() ![]() A mozesz przypomnieć nam jaki masz ten staz? tzn jako kto? ![]() Wstalam, ide jesc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba dbać owszem...ale tylko do zagojenia rany
![]() ![]() to się tylko tak wydaje, że przeszkadza... i może przeszkadzać, ale na prawdę przez krótki okres czasu .. szczególnie na początku!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.