![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Raczkowanie
|
ja narazie muszę się pożegnać na czas bliżej nieokreślony...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaka noga ![]() no to ![]() ![]() Ja już chłodzę winko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poukładałam książki na regale ![]() a w mieszkaniu dalej bałagan... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A poważnie to Kode respect ![]() Burza masakryczna. Tak waliło, że moja mała siedziała biedaczka przerażona ![]() ![]()
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
jaka tajemniczna
![]() narazie jestem ![]() ale wieczorkiem już nie ![]() do wieczora się posprząta ![]() idę zadzwonić do tŻ kiedy przyjedzie po mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | ||||
Wtajemniczenie
|
Chyba pisałaś już jakiś komentarz pod fotka hehe
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za niska jestem Alicjo ![]() Bardzo Ci dziękuję za milutkie słowa ![]() Cytat:
![]() Dzięki Kode ![]() Puchatko bez przesady ![]() ![]() Madzik ![]() Cytat:
![]() Aguś szczena mi opadła czytając co napisałaś ![]() Hehehe ![]() ![]() Dziewczyny jesteście niezastąpione ![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo miło pewnie było ![]() Cieszymy się razem z Tobą rwący potoku ![]() A ja u TŻa wpadłam do was na chwilke ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||||||
Konto usunięte
|
Osko, avek masz bardzo... na miejscu.
![]() Przyznam się, że ja tak naprawdę nigdy nie miałam styczności z żadną... oską. ![]() Żadna mnie nigdy nie dziabnęła. ![]() Trochę obawiam się tego pierwszego razu. ![]() ![]() Cytat:
![]() kode, na Ciebie jest inny sposób. ![]() ![]() Nie pamiętam czy o tym już nie wspominałam ![]() P R Z Y J E Ż D Ż A J C I E ! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chwilę mnie nie ma i już takie rzeczy... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kode, Ty wiesz, że masz pozdrowienia. ![]() ![]() Znowu! ![]() ![]() backie melduje się na popołudniową zmianę. ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Też miała problem z poprzednim postem ![]() Za dużo tej grafiki ![]()
![]() |
#1420 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No powiem Ci,że tak stoję i czekam,aż się posprząta i nic się posprzątało do tej pory ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Poległam ![]() Cały dzień zmarnowany a tu dalej bałagan ![]() Cytat:
![]() Mimo,że po ostatnim szampanie baaaaaaaaaaaardzo bołała mnie głowa ![]() I dłuuuuuugo mnie bolała ![]() I nie tylo ona ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko na moment
![]() nawet nie mam czasu cytować postów ![]() backie od kogo mam pozdrowienia??? ![]() chyba się domyślam ![]() za rybkę ze smażalni oddam wszystko ![]() marzy mi sie taka znad naszego polskiego morza ![]() eh muszę się wyżalić. pogoda jest przeokropna u nas, burza i deszcz i nie widać szans na poprawę ![]() raczej na 99% nie jedziemy jutro w góry ![]() szlaki będa zamknięte a wjazd na łomnicę już jest ![]() buuuuu i zdjęć też nie będzie ![]() no ale znajomi przyjeżzają więc imprezowo będzie ![]() coś musimy wymyśleć na jutro ale co?? gdzie pojechać ? jestem niepocieszona. Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-07-25 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ojojoj! bo mi śpieszno było, ufff. U mnie całyt dzień pogoda była super! słońce świeciło, że aż się nigdzie nie chciało chodzić a teraz jak się rozlało to szok ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie martw się Kode napewno coś wymyślisz :P może jakiś basen, bilard, albo do kina idzcie :P kręgle czy coś ? u mnie w mieście nawet kręgli nie ma :| a może quady czy gokarty ? :P a może jakis spływ kajakowy hehehe ![]()
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-07-25 o 19:15 Powód: literówka :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() madziaczku, jak tak cały czas stałaś, to się pewnie nieźle zmęczyłaś i nic dziwnego żeś w końcu poległa. ![]() ![]() Zapewne prawidłowo. ![]() ![]() A ja za Twoje parówki-Koziołki. ![]() Cytat:
![]() Grill? ![]() A może autem w nieznane? ![]() To ja pocieszam. ![]() ![]() kode, uszy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Czasami trzeba zabłysnąć
![]() Jakieś tu pustki dziś, albo tylko ja przybywam kiedy Was nie ma ![]()
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyjadę zrobię ci koziołki a ty zabierzesz mnie na rybkę ![]() do żywiecej to teraz mamy daleko tzn. nie na piechotę ![]() nadal jesteśmy u rodziców ![]() ale trzecia propozycja podoba mi się najbardziej ![]() ![]() już się nie martwię. ważne że znajomi będą ..za pół godziny ![]() i tak będzie ciekawie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ohhh wszystko na głowie męzczyzny :P hehe jak coś się nie uda to będzie na kogo zwalić winę ![]() Ależ mi nudno ![]()
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Sas ja nie wiem jak to jest nudzić się
![]() serio! zawsze coś mam do roboty i nawet jak siedzę na kompie to coś robię "obok" ![]() ...mam masę zaległych ( wiele przyjemnych) rzeczy do zrobienia ale potrzebuje na nie więcej czasu niż wieczór. Sas masz głowę pełną pomysłów napewno znajdziesz jakieś ciekawe zajęcie na zabice nudy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie wieczorem jak mam plan wieczorny a przez wizaż zawsze daje w łeb ![]() Nawet gdy przeglądam nie mądre strony np. allegro to nie nudzę się bo robię to bo czegoś szukam ![]() Czasami przez cały dzień nie zrobię nic konkretnego ale nie powiem abym się nudziła. Mam parę zaległych spraw np. albumy ślubne dla rodziców ..już ponad pół roku po ślubie a teściowe nie widzieli ani jednego zdjęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | ||
Zakorzenienie
|
W zasadzie zostało mi w torbie troszkę miejsca, więc wskakuj Osko
![]() ![]() Wróciłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może się jeszcze uda kode ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru dziewczynki ![]() ![]() PS. Sory za usunięcie emotków, ale wiecie z czego to wynika. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ślub widzieli? ![]() Bo jeżeli tak, to jeszcze pół biedy. ![]() Cytat:
![]() Na pewno stworzycie rewelacyjne zdjęcia! ![]() I... uważajcie na kode, gdyby po górach przyszło jej brykać. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
hehe backie na ślubie byli
![]() za min powinni być znajomi więc ja już profilaktycznie pożycze wam miłego wieczoru ![]() pewnie przed snem tu zajrzę ![]() puchatko udanego wyjazdu ![]() super pogody i niezapomnianych wrażeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT : to zapowiadaja nam się pustki na dziś wieczór, wszytskich gdzieś wywiało :O własnie Tz podjechał więc i ja zmykam ale zajrzę tu jeszczę ![]()
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Sas wylegiwanie się w łóżku nie nazywam nudą
![]() robię to bo mam na to ochotę i sprawia mi przyjemność ![]() a już z TŻ to ![]() ja też zmykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki kode ![]() W razie co Tobie też udanego wyjazdu ![]() Udanej imprezki kode ![]() ![]() I dobranoc wszystkim ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Wtajemniczenie
|
hello
![]() ja nie potrafie sie nudzic, nawet jak byłam leżąca to jak tylko dałam rade siedziec już coś kombinowałam, aż Mk krzyczał. backie ![]() ![]() Kode u mnie dziś żar z nieba na jutro planuje plaże od samego rana ile tylko wytrzymam. Musze nabrac koloru dla męża ( nie zapomne o filtrach ![]() Wspaniałej pogody i super atmosfery dla Puchatkowej ![]() Madziaczku jak tam porządki? mi jeszcze została komoda do generalki |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
I ja jeszcze się zamelduję na wieczór
![]() puchatkowo udanego wyjazdu i pięknych widoków ![]() saslycku ale masz pomysłów ![]() Co do nudzenia się to ja nie potrafię ![]() Absolutnie zawsze mam mnóstwo rzeczy do zrobienia, mam miliard książek,które zaczęłam czytać i nie skończyłam, bo czasu ciągle mi brak... (jedna,która jest dość "ciężką"książką leży już trzy lata ![]() Mam mnóstwo zaległości ze wszystkim ![]() A wizaż często skutecznie mi utrudnia nadrobienie zaległości ![]() Koziołki ja już chyba się kładę powoli,bo z TŻtem wstay od dzisiaj coraz wcześniej,żeby jakoś dać radę w poniedziałek ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc ,nabieraj sił żebyś mogła sie rodzinką cieszyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kode z czego to widok? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
z przyjemnścią ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Osko świetny avek
![]() Ahhh ta moja pomysłowość, tylko jak to dobrze wykorzystać :P ostatnio koleżanka szukała pomysłu na prezent na 18stkę, i dałam jej kilka fajnych ale za mało czasu było na ich wykonanie albo ona była zbyt leniwa :P i tradycyjnie coś kupiła... ja na swoja 18stkę dostałam dużego misia i szczerze, fajny prezent ale... taki nie praktyczny.. siedzi i mi fotel zajmuje tylko i przywalony ciuchami jest :P I tak wszystkie Koziołki śpią, więc sama ze soba pisac nie będę i pożyczę słodkich snów ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.