Politechnika Śląska:) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-27, 14:42   #1411
krul
Raczkowanie

Dot.: Politechnika Śląska:)

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
nie mam zamiaru się z Tobą kłócić o to, ale oni naprawdę nie są na tyle głupi. Dostaniesz legitymacje i po 3 dniach ją zgubisz i do tego rezygnujesz? No proszę.. kto się na takie coś nabierze?
Ja mówię o całkowitym nie przychodzeniu.
krul jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 14:53   #1412
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krul Pokaż wiadomość
Ja mówię o całkowitym nie przychodzeniu.
miałam dziewczynę w mojej grupie, która po 2 miesiącach przestała chodzić na zajęcia, zgłosili ją do dziekanatu po 3 nieobecnościach i z tego co mówiła to po prostu do niej potem dzwonili i prosili o przyjście i złożenie legitymacji i wypełnienie karty obiegowej.

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 15:28   #1413
Szopenowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calaprawda Pokaż wiadomość
Na Wydziale inzynierii materialowej w kato spotkanie jest 28 ,09 tylko to jest juz podobno rozpoczecie nie wiem kiedy beda dawac indeksy i legitki czy oprocz tego jest jeszcze jakies dodatkowe rozpoczecie? Chcialabym równiez wiedziec czy wtedy tez beda zapisy do grup jesli ktos sie orientuje
Również idę na ten wydział (na inżynierię materiałową) i to spotkanie jest nieoficjalne tzn. bez strojów galowych Wydaje mi się, że będziemy mieli taką "własną" inaugurację. 1 października jest w Gliwicach, a my pewnie będziemy mieli później
Jutro pewnie będą zapisy do grup. W zeszłym roku wrzucano swoje imię i nazwisko do koszyczka z numerem grupy i kierunkiem W tym roku nie wiem jak będzie Jutro mają już dawać plany lekcji

Dieta i ćwiczenia - te słowa nabrały znaczenia!
Kilogramy lecą w dół, tłuszczyk wypalany co dzień,
a samopoczucie: niesamowite!
Szopenowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-27, 15:45   #1414
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

E tam...kolega, który przestał chodzić na zajęcia w listopadzie, rok temu, do dzisiaj jest na każdej liście
Stary 2012-09-27, 18:29   #1415
krul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
miałam dziewczynę w mojej grupie, która po 2 miesiącach przestała chodzić na zajęcia, zgłosili ją do dziekanatu po 3 nieobecnościach i z tego co mówiła to po prostu do niej potem dzwonili i prosili o przyjście i złożenie legitymacji i wypełnienie karty obiegowej.
Zawsze jest jakiś sposób.

U mnie na AGH było jak j.w. - kazała złożyć legitymacje i indeks (powiedziałem, że legity nie mam), dała obiegówke i tyle.
Stary 2012-09-28, 16:55   #1416
Elvie92
Przyczajenie

Niby po co mają Cię ścigać za legitke skoro ona i tak traci ważność? Ja już nie jestem od 2 m-cy studentką a legitkę mam dalej i nikt jakoś do mnie nie wydzwania...
Elvie92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-29, 14:43   #1417
rasta368
Raczkowanie

Mam miejsca w aucie na jutro z woj. Opolskiego do Gliwic lub Zabrza. Zwłaszcza okolice Kędzierzyna-Koźla.
Info pw.
rasta368 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-01, 09:32   #1418
ewuuuuu
Raczkowanie

Orientuje się ktoś, czy dla zaocznych (org i zarządzanie) jest jakieś rozpoczęcie roku, bo na stronie nie ma żadnych informacji, ana spotkaniu ogrnaizacyjnym również takowych inf nie podano..
ewuuuuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-02, 23:51   #1419
Edditt
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ewuuuuu Pokaż wiadomość
Orientuje się ktoś, czy dla zaocznych (org i zarządzanie) jest jakieś rozpoczęcie roku, bo na stronie nie ma żadnych informacji, ana spotkaniu ogrnaizacyjnym również takowych inf nie podano..
Jeśli na spotkaniu nic nie mówili to pewnie nie ma.
A jeśli nie było się na tym spotkaniu to źle?
Edditt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-11, 20:25   #1420
leptyk
Przyczajenie

cześć wszystkim. Mam do Was jedno małe pytanie, znajomy który dostał się na studia zaoczne, ma zamiar jednak z nich zrezygnować, gdyż uważa, że im nie podoła, przechodząc do meritum mam pytanie, czy jest możliwość "wejść" za kogoś na studia? Mam na myśli studia zaoczne na Politechnice w Rybniku (GiG). Pozdrawiam.
leptyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-11, 20:41   #1421
beatka992
Przyczajenie

Witam mam pytanie trochę z innej beczki... nie wiem czy jest to poruszone wcześniej bo nie śledziłam wątku już od dłuższego czasu... Chodzi mi o ubezpieczenia na polsl. Czy dostajemy jakies potwierdzenie o tym ubezpieczeniu oprócz dowodu wpłaty? Gdzie jest ono do odebrania? Z góry dziękuję za odp
beatka992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 10:49   #1422
mircia14
Zakorzenienie

Ja mam pytanie o praktyki:

Czy odbycie praktyk jest obowiązkowe po I roku? Planowałam wyjechać na całe wakacje następne do Anglii, ale nie jestem pewna, czy będzie to możliwe..?
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-14, 18:25   #1423
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

Nie są obowiązkowe. Praktyki najczęściej zaczyna się robić po wybraniu specjalizacji. Wcześniej nie ma takiej konieczności. No chyba, że ktoś chce
Stary 2012-10-15, 15:40   #1424
piwneoczko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mircia14 Pokaż wiadomość
Ja mam pytanie o praktyki:

Czy odbycie praktyk jest obowiązkowe po I roku? Planowałam wyjechać na całe wakacje następne do Anglii, ale nie jestem pewna, czy będzie to możliwe..?
Musisz się dowiedzieć w dziekanacie, bądź u starszych kolegów z Twojego kierunku, bo np na Mechanicznym Technologicznym praktyki są warunkiem zaliczenia semestru/ roku.

Ale musiałabyś chociaż podać jaki wydział i kierunek, żeby coś na ten temat powiedzieć.
Oraz jest taka kwestia jeszcze, że wakacje, wakacjami ale nie wszystkim udaje się zaliczyć sesje w terminie i trzeba przyjść na poprawki, a one są podczas naszych wakacji.
piwneoczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-15, 16:18   #1425
mircia14
Zakorzenienie

dzięki Wam

Matematyka, wydział Matmy Stosowanej..
mircia14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-22, 14:21   #1426
krul
Raczkowanie

Obmyślenie 10 koncepcji zaspokojenia wybranej potrzeby za pomocą środka technicznego. Miał ktoś to i może pomóc? :E
Stary 2012-10-22, 16:16   #1427
rasta368
Raczkowanie

To tak od razu dwa przykłady może :P
rasta368 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-02, 20:48   #1428
camirek
Przyczajenie

Witajcie ! Poszukuje kogoś , kto studiuje lub studiował na Wydziale Inżynierii Materiałowej i Metalurgii w Gliwicach.
camirek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-03, 08:24   #1429
aly92
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez camirek Pokaż wiadomość
Witajcie ! Poszukuje kogoś , kto studiuje lub studiował na Wydziale Inżynierii Materiałowej i Metalurgii w Gliwicach.
Hej, jest taki wydział w Gliwicach? Ja studiuje na tym wydziale, ale w Katowicach
aly92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-05, 15:36   #1430
Szopenowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aly92 Pokaż wiadomość
Hej, jest taki wydział w Gliwicach? Ja studiuje na tym wydziale, ale w Katowicach
Dokładnie, też na takim studiuję tyle, że w Katowicach )

Dieta i ćwiczenia - te słowa nabrały znaczenia!
Kilogramy lecą w dół, tłuszczyk wypalany co dzień,
a samopoczucie: niesamowite!
Szopenowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-23, 12:18   #1431
XminorXlosX
Zakorzenienie

Hej
Wybieram się na PŚ na Budownictwo, ale mam parę pytań, mam nadzieję, że odpowiecie
Jaki akademik jest do tego wydziału ? I jakie są w nim warunki ? Jakie szanse mam na wspólny pokój ze znajomą i jak to się załatwia (obie mamy ok. 50 km, dojazd mamy PKS/PKP-> miejski->przesiadka->miejski) ?

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-23, 12:47   #1432
illegale
Wtajemniczenie

GG do illegale

na pewno dostaniecie : ) niektórzy mają bliżej i bezpośredni dojazd i dostają : )

Cierpisz na Hashimoto, niedoczynność tarczycy zaburzenia odżywiania? Brak Ci energii, nie tolerujesz glutenu, laktozy?
Potrzebujesz motywatora do zmiany sposobu odżywiania?
Zapraszam na:

KONSULTACJE DIETETYCZNE:
http://www.alpacasquare.coml

illegale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-24, 09:03   #1433
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez illegale Pokaż wiadomość
na pewno dostaniecie : ) niektórzy mają bliżej i bezpośredni dojazd i dostają : )
Mam nadzieję tylko jak to się załatwia, żeby mieć razem pokój ? Mojej współlokatorki przez część wakacji nie będzie i z jej siostrą musimy to załatwić żałuję, że w zeszłym roku nie przejrzałam dokładnie harmonogramów, bo teraz nie wiem jakich terminów się spodziewać

Stary 2013-03-25, 23:18   #1434
agaglaa
Przyczajenie

GG do agaglaa

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Hej
Wybieram się na PŚ na Budownictwo, ale mam parę pytań, mam nadzieję, że odpowiecie
Jaki akademik jest do tego wydziału ? I jakie są w nim warunki ? Jakie szanse mam na wspólny pokój ze znajomą i jak to się załatwia (obie mamy ok. 50 km, dojazd mamy PKS/PKP-> miejski->przesiadka->miejski) ?
z tego co się orientuję to dla budownictwa jest DS Ziemowit na temat warunków tam panujących dokładnie nie wiem, ale pewnie jak w większości- łazienka i kuchnia na korytarzu a pokoje 2-3 osobowe. raczej dostaniecie akademik. a jeżeli chcecie mieszkać razem możecie to zgłosić do dziekanatu podczas składania wniosku o miejsce w DS, ewentualnie załatwić to już u kierownika akademika
agaglaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-25, 23:26   #1435
agaglaa
Przyczajenie

GG do agaglaa

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Hej
z tego co się orientuję to dla budownictwa jest Ziemowit na temat warunków dokładnie nie wiem ale pewnie jak w większości- łazienka i kuchnia na korytarzu a w pokoju po 2-3 osoby. jak chcecie być razem to możecie to zgłosić w dziekanacie budownictwa podczas składania podania o miejsce w akademiku, ewentualnie już u kierownika/kierowniczki akademika a jeżeli nie uda się wam dostać miejsca polecam wtedy zgłosić się do samorządu studenckiego politechniki
agaglaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-26, 15:45   #1436
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaglaa Pokaż wiadomość
z tego co się orientuję to dla budownictwa jest Ziemowit na temat warunków dokładnie nie wiem ale pewnie jak w większości- łazienka i kuchnia na korytarzu a w pokoju po 2-3 osoby. jak chcecie być razem to możecie to zgłosić w dziekanacie budownictwa podczas składania podania o miejsce w akademiku, ewentualnie już u kierownika/kierowniczki akademika a jeżeli nie uda się wam dostać miejsca polecam wtedy zgłosić się do samorządu studenckiego politechniki
Ooo dziękuję Ci bardzo za informacje tego mi było trzeba

Stary 2013-05-28, 15:56   #1437
sylwia_1992
Raczkowanie

Hej! Ja tak troche z innej beczki! Orientuje sie ktoś czy można pobierać jednocześnie stypendium erasmusowskie i rektora dla najlepszych studentów??
sylwia_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-06, 12:31   #1438
lia_
Przyczajenie

cześć
czy może mi ktoś powiedzieć jakie były progi pkt w ubiegłych latach na chemię i technol. chem?
można gdzieś to sprawdzić?
lia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-06, 14:18   #1439
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lia_ Pokaż wiadomość
cześć
czy może mi ktoś powiedzieć jakie były progi pkt w ubiegłych latach na chemię i technol. chem?
można gdzieś to sprawdzić?
do dziekanatu się przejdź jak masz taką możliwość, tam Ci powiedzą. Ale mam znajomych i na chemii i na technologii to na te drugie zdecydowanie łatwiej się dostać podobno i zawsze jeszcze dużo miejsc zostaje. Z chemią podobno gorzej

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-06, 16:06   #1440
lia_
Przyczajenie

dziękuję. jeśli ktoś wie coś więcej o tych progach to czekam na odp
zastanawiam się co wybrać technol czy chem
i którą politechnikę: śląską czy rzeszowską
lia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości