![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
On jest zawsze gdy uśmiecham się przez łzy.
Mogliśmy być tam gdzie jeszcze nie był nikt. Jeden Twój gest i uśmiecham się. W zimnym spojrzeniu gwiazd. Ponad noc, ponad sen, ponad czas.. w Twoich dłoniach cały świat.
#1412 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki ;** potrzebuje opisów, ze za***iście za Nim tęsknie ;( ze nie mogę się doczekać grudnia [ bo wtedy przylatuje do Polski ] ze chce już przy Nim być ;( < 3
z góry dziękuje ;-*** bez off'a; Gdy kładę głowę na poduszce o Tobie marzę. < 3 Jesteś ****a najpiękniejsza myślą w mojej głowie !.
![]() |
#1413 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
kradneeee. po prostu boskie ![]() bez off'a Wspomnienia cichutko układają się do snu I jeszcze mamy gwiazdy nad głowami, I jeszcze mamy walizkę pełną marzeń. Dziś na przedstawieniu żonglujemy wspomnieniami, marzeniami, tęsknotami... Nasza walizeczka zabiera nas czasem w dalekie podróże W mym pokoju już nic się dzieje, nawet czas gdzie się zawieruszył.
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
xoxo
|
Troche nie w moim stylu ale dodam
![]() Nie bój się wszystko Ci dam nawet jeśli czegoś nie będziesz chciał Jutro już minie każdy zły sen jestem tu lecz czy ty tego chcesz Lecz nie jest tak jak miało być Bez żadnych słów odchodzisz i zostawiasz mnie tu Wszystko już wiem nie musisz grac Ty wiesz ze ja Na każdy znak Pobiegnę by przy tobie być Nie myśl, że wszystko moje już masz Nie masz mnie nigdy nie będziesz miał Może kiedyś znowu spotkamy się Ale dziś czegoś innego chce Czuje jeszcze oddech Twój, na rzęsach i na ustach Złe chwile rozwieje jej śmiech Lecz zanim się spotkają serca ich, To wszystkie te bez siebie puste dni, Spływają jak po twarzy ciche łzy
#1415 | |
xoxo
|
Cytat:
ledwie wyjechałeś a ja już usycham z tęsknoty poniedzialek bez Ciebie, wtorek bez Ciebie... dobrze że tydzień ma tylko 7 dni głupia idiotka, która tęskni nocami w grudniu chyba nie odkleję się od Ciebie tak strasznie tęsknie już nie mogę się doczekać aż zanużę się w twych ramionach Moja głowa pełna myśli jest |tęksnie tęsknota przesiąga mnie przesiąknięta tęsknotą przy tęsknocie nawet mleko traci swój smak jeszcze tylko 3 miesiące tęsknoty Jestem tą sentymentalną idiotką, która oddałaby miliony za Twój uśmiech. z tęsknoty do Ciebie staje się emocjonalnym analfabetą tęsknie za zapachem Twojej skóry szaleje z tęknoty za Tobą z tesknoty siedem dni zlewa się w jeden anioły tez czasami tęsknią tęsknisz ? - nie, po prostu lubię patrzeć przez okno... Są miejsca w których powracają wspomnienia Po prostu tęsknię za Tobą tak bardzo Tęsknię za energią Twojej miłości. Mam nadzieję, że coś z tego sobie wybierzesz. I trzymaj się ;*
![]() |
#1416 |
Zadomowienie
|
Plotkaraaa niestety nie wiem z czego to.
![]() Znalazłam kiedyś w internecie ale nic nie pisało z czego. Spodobało mi się to wziełam i dałam na wizaż.. :P I opisiki ![]() * ..daj mi siłę, bym mogła pogodzić się z tym, czego zmienić nie mogę.. ![]() * Są osoby, które się pamięta i osoby, o których się śni.. * Może istnieć sto sposobów komunikowania się we współczesnym świecie, ale nic nie zastąpi ludzkiego spojrzenia.. * Być zakochanym to być szalonym przy zdrowych zmysłach.. * Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.. * Wczoraj do Ciebie nie należy. Jutro niepewne..tylko dziś jest Twoje. * (..) znasz jakąś część mnie, ale ja nie jestem częścią.. jestem całością, a tej nie poznasz nigdy.. *Chcę uwierzyć w to, że cudownie jest być wolną.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! A macie coś o tym, że on nie jest mnie wart, że nie mam zamiaru już się o niego starać? Baaaaaaardzo pilna sprawa.
![]() I przemień się w drzewo, a ja je obejmę. Na to, co naprawdę chcemy robić ZAWSZE znajdujemy czas... Sztuka małych kroków? Już w nią nie wierzę. Do tego doszło, że sama muszę wymyślać Ci kłamstwa... Nie chcieć niczego i nikogo- gwarancja szczęścia na 24 miesiące. Pozwalam Ci się we mnie zakochiwać. Nie umiesz korzystać z tej szansy...
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
podkradłam trochę dziewczyny, jak zwykle super opisy
![]() ![]() ode mnie: miewam dekadenckie zapędy. ból istnienia. mój charlie charlie. get your X. // bierz swoją ex damy radę, ale.. nie no nie damy ! skryj pod swetrem zielonym w ciemność, co uspokoi. nie może spać. ogląda życie jak sen. _to coś_ <3 release! i'm out of control, i'm out of body. // wyzwolenie! jestem poza kontrolą, poza ciałem losing you is like living in a world with no air. // utrata ciebie jest jak życie w świecie bez powietrza nieprzysiadalność. za-pier-do-ling tajm? runnin' in circles. // biegając w kółko jesteśmy pod ziemią, pijemy tequilę, szukamy soli. obczaj, obczaj co się dzieje. mój: zaawansowanej ciąży z maturą miesiąc drugi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
^Tak łatwo jest popełnić błąd
^Nie mogę znów pogubić się ^Lepiej mną nie interesuj się ^.Pomiędzy nami już jesień trwa zanim skończyło się lato Znikasz codziennie nie mówiąc gdzie gniewasz się byle za co A ja wciąż czekam że coś się zmieni wierzę że miłość ta trwa Być może jeszcze naszej jesieni słońce zaświeci choć raz ^Szczerość to nie wada, kłamstwo to zdrada gada ^Znow moge udawac kogos kim nie jestem. ^Ty wtapiasz się w bezbarwny świat lawiną łez rozdzielasz nas ^Wiatr unosi nas do gwiazd. . . ^Wiem jak słowa boleć mogą, ^Przecież to nie wyścig, tylko droga, ^Już nie zmieni mnie byle jaki czyn, byle jaki skur*ysyn ^Oddech weź Już najgorsze jest za tobą ^Wystarczy tylko za siebie nie patrzeć ^To nie przypadek, że jesteśmy razem ^Zgubiłam znowu się ^Nie mogę zrobić nic… |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Rozeznanie
|
spraw bym została bez tchu.
każdym swoim gestem pragnę zwabić tu twój wzrok. jest we mnie siła.
#1421 |
Zakorzenienie
|
Bo Tylko Ciebie kocham bez pamięci tak...<3
![]() |
#1422 |
Przyczajenie
|
Dawno, dawno temu w odległej galaktyce… ![]() Niech moc będzie z Wami ^^ ![]() Zacznij dzień z premedytacją! ![]() Nie dramatyzuj… Będziemy się widywać na pogrzebach i w ogóle ![]() Jestem na fali jak mikrofalówka ![]() W dzisiejszym dniu zalecana ciepła szarlotka. ![]() Super! Zadzieram Kiece i Lece !! ![]() Ale Kto i Dlaczego?! Medytować nad tym będę !!
![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Zamykam oczy, Które tak chciałabym Ci dać. Zabierz mnie proszę tam gdzie nie kończy się świat. Tyle wspomnień dzisiaj łączy nas, nie zapomnę... Mój mały świat w bezruchu zamiera, jestem jak łza,którą ocierasz. Tak mało trzeba, by znaleźć szczęście. Więc nigdy więcej nie tańcz ze mną, ten taniec innej dziś daj. Serce za głupie jest nie słucham już jego prawd, oszukało mnie. Kilka z piosenek, ode mnie (;
#1424 |
Zadomowienie
|
* Livin' the life | Żyjemy życiem
* Bo kocham tak bardzo, że nie mogę zapomnieć Cię... * Czasem wystarczy jeden uśmiech by wiedzieć, że chcemy z TĄ osobą spędzić resztę życia. * Up in the sky | Wznosimy się do nieba
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Raczkowanie
|
hmmm
![]() ![]() albo coś o ignorancji chłopców ![]() ![]() pzdr;** ![]()
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Przyczajenie
|
You're my experimental game./ jesteś moją eksperymentalną grą.
Feels like I'm going insane./ Czuję, jakbym zaraz miała zwariować. jesteś aktorem, lecz nie zawsze dobierasz dobrą rolę. pozwól mi patrzeć z radością. daj mi wiarę, siłę by żyć, całym sercem chcę z tobą być.! idź przez życie nie patrząc ile ma wad. twoje kłamstwa zniszczyły wszystko. dotknę dziś gwiazd, mam w sercu coś, co pozwala mi śnić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
* turlaj dropsa frajerze:P * całus? koleś ja Cie moge jedynie kopnąc w du... * Bajka o smoku uczy by nie zaspokajać głodu byle baranem. * co Ty myślisz, że książe jesteś? weź no sie ku*wa nie przeceniaj. * Weź schowaj się z tmyi włosami na żelu bo to jedyne co Ci stoi. niektóre z wizażu (; |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Raczkowanie
|
Bang Bang. My baby shot me down...
i jeszcze westchnienia i szepty bezwstydne... Emigrowałam z objęć Twych nad ranem. uśmiech choć mi dzisiaj daj na pocieszenie. Dlaczego nie jesteś Nim...? Wszystko było tak proste w te dni... Kwiaty są delikatne jak twój dotyk... Bo gdy są odstępy między nami, to słabiej się kochamy... Twoje spojrzenia na świat różni się od mojego... Z pasji zrodzona...i z łez. I jest mi z tym dobrze... Kochająca bez nadziei. Ciężko jest wierzyć, że miłość ma sens.
#1429 |
BAN stały
|
dziewczyny macie jakieś opisy na temat hmm takieog załamania xD
Bo wiecie chłopaak na kórym mi zalęzało ma inną ;] A;e zeby za dużo do tego nie nawizywało bo się zorietuje |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1.Żegnaj du*pku...nie będe tęskniĆ ![]() 2.No chyba sobie żarcisz,że będe dalej sie starała.Fakaj sie 3.Facet?Frajer!Spadaj,nie jesteś mnie wart! 4.O nieee...tak sie nie bawie.Jesteś zerem, a ja zasługuje na kogoś lepszego 5.Mam sie staraĆ o taką łajzę jak ty ? nie rozmśmieszaj ![]() 6.Ty nie jesteś wart dzi*ki,a ja mam sie starac?Pfff xD ehhh ci faceci....:/ trzymaj sie mała i sraj na typa ![]() ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oooo siup jakie genialne ![]() a ten czerwony to mmmm boski ![]() wow jesteś wielka ![]() ![]()
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
xoxo
|
i'm so sick of you / mam dośc ciebie
kłócili często się, nie umieli schować dumy swej - zgubili się... nadzieja - marzenia i oczekiwania zawinęte w jedną paczkę. parasol nie chroni od łez To nie idealni lecz niedoskonali potrzebują naszej miłości wainting for the perfect man / czekam na idealnego mężczyzne żyję pośród szarych myśli gdyby wszystko było tak dziecinne...tak proste życie to nie boisko, nie kazdy gra tu czysto zagubiona w miejskim tłumie I can always make you smile / mogę sprawić że zawsze uśmiechasz się keep me safe while I sleep / chroń mnie podczas snu stop looking at me idtiot / przestań patrzeć na mnie idioto i can't sleep cuz my pillow is too wet / nie mogę spać gdy [bo] moja podusza jest zbyt mokra dzieciństwo dobre jest dlatego, że każdy dzień zaczyna się na nowe bez ciężaru dnia wczorajszego jesteś drzwiami, które otworzyłam a potem przcieły mi palce
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo kiedy usta lgną do ust nie myślę wtedy już o niczym. zamykam oczy, poddaję się Tylko chodź i przytul się, nie hamuj łez, po nich zawsze lepiej jest. nie musisz wierzyć w miłość aby ją poczuć, ona jest i działa niezrozumiała. możesz mówić, że to chemia, że mi tylko zdaje się. przecież czuję jak dojrzewa, jak roślina kwitnie, schnie. możesz mówić, że jej nie ma, w twoich smutnych oczach jest. ona jest i działa niedoskonała. Muzyka Końca Lata- polecam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
*
a coś o tym, że piździ jak nie wiem? ;D ;P
#1435 |
Raczkowanie
|
Niewiele jest takich miejsc, gdzie dobrze czułam się.
Niewiele jest takich chwil. Za dobrze wiem, że smutek mam we krwi. Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, Ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień. Niewiele mam takich snów, co dobrze kończą się. Każdego dnia więcej wiem, żałuję, że nie umiem wiedzieć mniej. Czekam na ten dzień... Smutek mam we krwi... Z piosenki Ani D. - "Smutek mam we krwi"
![]() |
#1436 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za tamte opisy ;***
Boskieee. ;] przydaly sie kol. bananowejlaski a ja mam takie pyt. Frizzelicious gdzie ty jestes!!? Dodaj te swoje opisy.. ;D bo ja je Kocchamm <333 Jak ci przywale to chirurg bedzie miał zagadke !!!xP Co robi Elektryk na czacie??? Szuka kontaktu ![]()
#1437 |
BAN stały
|
są może cukierki o smaku pocałunków, zapachu nocy i w kolorze malin?
Bo to, co jest najważniejsze w nas głęboko tkwi.. to znak, że niewidzialne myśli znasz, że Ty przytulasz mnie, nie świat |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
* denerwować sie to mścić sie na własnym zdrowiu za głupote innych ludzi...
* a mnie oszukuj mile, uśmiechem, słowem gestem, dopóki jestem ... * Świat kocha tych, co śmiało idą pod wiatr w nieznaną dal... * kim jesteś? jestem wariat.. bo świat widze w kolorowych barrwach (; i mała prośba.. macie może jakieś opisy o tym, że ktoś pożałuje tego co powiedział i zrobił? byłabym wdzięczna. (; |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Raczkowanie
|
nie miała zamiaru tęsknić . a jednak..
ostatni raz spojrzała i .. powoli odeszła.. nie rozumiała ludzi . jego tym bardziej . i wyobrazić sobie , że kiedyś patrzyli sobie w oczy ./ bez wątpliwości . On już nie kocha. !! myślał lecz nie pamiętał . [ jej.] spotykała go już tylko z przerażeniem w oczach . nikt nie potrafił jak on uśmiech przywracać.. z niewiadomych przyczyn nie byli sobie przeznaczeni.. wątpliwości mieli obaj . czy chcą razem żyć. zestarzejmy się razem... odeszła .. po 24 h znów wróciła..
#1440 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki macie opisy o tym ze ostatnio pracuje nad sobą że więcej od siebie wymagam jeśli chodzi o szkołę i w ogóle tak w życiu . I mam nadzieję ze osiągane sukcesy . Proszę o do wszystkie a szczególnie 3martyna3 oczywiście jeśli masz coś na ten temat dobrze że już wróciłaś uwielbiam
![]() ![]() ![]() *Wszystko sie sypie Wszystko sie zmienia Płyna łzy Znikaja marzenia ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.