|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Witam Dziewczynki
sprawy ważne: 1. OLIVKA Słońce Ty nasze, Madzia mi wczoraj napisała więc tak jak sobie szłam koło kościółka blisko bloku mego to weszłam i zostawiłam tam jedną zdrowaśkę dla Ciebie i za Ciebie. Myślę sobie, że to mimo wszystko to "dobry" znak, w sensie, że już wiesz, że dochodzi do zapłodnienia!!! Czyli teraz wypocząć, wykurować się, dać szanse doktorkowi i bez stresu czekać aż zapłodnione jajeczko ![]() Wiesz, że Twoje maleństwo jest najbardziej wyczekiwaną fasolką ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Blondi gratulacje z okazji mam nadzieję wielkiego fajnego ślubo-weselicha. Teściowie nie są źli skoro się ucieszyli ![]() ![]() 3. Asia pokój wyszedł Ci ładniusio. Taki ciepły stonowany. 4. Madzia to tak, wyślij mi swoją płytę (a ja zaraz kopiuje) i wysyłam Ci swoją. I wyduś OD KAŚKI jej płytkę, bo ma pewnie to mi podeślecie i jej wesele ![]() Tylko się nie śmiać bo widać "momentami momenty" jak ze mnie ZOŁZA wyłazi i przeobrażam się w te niedobrą. Poza tym umiejętności mojego kamerzysty pozostawiają BARDZO BARDZO BARDZO wiele do życzenia, ale tak to jest jak się mamie zostawia zbyt wiele na głowie! Bo ona jeszcze z tych którzy zamiast obrobić płytę na FILM twierdzą, że trzeba mieć nagranie tego jak było! Puść Madzi adres, ja Ci puszcze swój ![]() 5. siedzę nad fotami z wesela, wszystko mnie od tego boli!!! ale jestem dzielna i rozjaśnie wszystkie aby cokolwiek widać było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki!
#1413 |
Zakorzenienie
|
Kasia juz zgwałcona o film z wesela...
A teraz cytuje Syle naszą: "Wkórwiłam się. Normalnie brak mi słów.Ucałuj ją odemnie. Wracam sdzisiaj do norwegii Więc odezwe się na wizażu...pppppapapa" Olivko to do ciebie ![]()
![]() |
#1414 |
Raczkowanie
|
Dzieki za pochwałe pokoju po remoncie.
Hej Gangowiczki chyba czas się czymś z Wami podzielić: od 15 dc (a dzis jest 26dc) mam stale podwyzszoną tempkę ( tylko dwa razy spadła do 36,95) a tak jest od 37,1 do 37,2 czy mam miec nadzieję? Aż się boję cokolwiek mysleć. A dzisiaj z samiuteńkiego rana jak robiłam badania krwi na prolaktyne to kazałam sobie zrobic też betę. Aż boję się mieć nadzieję, ale zawsze trzeba w coś wierzyć. Wyniki będa dzisiaj wieczorkiem. A teraz to mnie tak głowa boli że az hej!
#1415 |
Zakorzenienie
|
Asia! W takim razie trzymam kciuki!
PS. Co tu dziś tak pusto?
#1416 |
Zakorzenienie
|
Asia!!!!
![]() ![]() ![]() No tu siedzis ztak cicho.. masz cierpliowść!!!! Normalnie szykuje się byc może kolejna fasolinka w gangu albo znowu matka natura robi sobie z nas psikusa!!! Niech juz bedzie wieczór!! o któej masz wyniki??? PS... a poloik super minimalizm kocham.. a stół jest super tylko ja musze miec na minimum 12 osób ;p;p;p
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Asia to ja tez kciukaski zaciskam daj znac co i jak
Madzia no widzisz kasete mam a nie Dvd a momentow Gabi to u mnie tysiace hihihi ja jak pierwszy raz ogladalam to plakalam ( ze smiechu) Ja juz w domu czekam na babcie i nic mi sie nie chce kawka ciacho a potem moze cos sie wykreuje |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
dlaczego tu tak cicho nie mam z kim pogadac
![]() ![]()
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
A ja to co???Ze mna pogadaj bo otem nie bede miala czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Kasia w szymbarku.. jedziesz na bytów potem nan kartuzy.. tam jest super..
![]() włąsnie pije kawe z mlekiem i jem przepyszna swiezutka kokosanke i parzonego ![]()
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Mam hasa na meza dupek nie gadam z nim
Madziu nie przyjade do ciebie bo bo idiota nie chce jeschac bo mu za daleko bo rozumiesz lenia w dupie ma Gdybym prawko miala to bym go buca zostawila w domu i sama przyjechala ale mi zle normalnie wyje a on ma to w dupie Powiedzialam mu ze wcale ni ejade na slub ooooooooo |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Madziwnia! Jak byłam w weekend majowy w Trójmieście, to zrobiliśmy sobie wycieczkę, taką jednodniową do Wdzydz Kiszewskich i do Szymbarku właśnie. Świetne miejsca, super! Też polecam!
Kathi! A co mu się tak nagle odmieniło?
#1423 |
Raczkowanie
|
Kasia no to czas abys jak najszybciej zrobiła prawko, wtedy nie będziesz się musiała prosic nikogo o podwózkę.
A wyniki będę tak ok. godz. 18-tej. A jak myślicie mam miec nadzieję??? Bo oprócz tej podwyższonej temperatury to nie czuję nic innego, a przeciez juz byłam w ciązy więc powinnam się chyba poznać no nie? Ale z drugiej strony tak dla samego pocieszenia siebie to nie ma mi się wcale na przeziębienie nic mnie nie boli oprócz głowy od rana, ale to chyba ze stresu. Poczekam do wieczorka to zobaczymy.
#1424 |
Zakorzenienie
|
Kathi nie denerwuj
![]() Asia wiadomo ze jest nadzieja trzymam kciukasy ![]() i fluidki dla Ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Moj TZ casem ma bicia ale ja mu za to dam popalic niech wie co to znaczy obrazona zona znow sexu nie bedzie
![]() Blondynko mnie do dzis czasem glowa boli pamietasz jak pisalam o ciaglych migrenach?? Pomagaly oklady tabletki i lezenie teraz jest juz super zadko kiedy cos mnie zlapie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja mam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Kasia, nie przej,uj sie .. ja gdybym prawka nie miałą tez bym w domu siedziałą..ale u nas odwrotnie... ja mam mąz jeszcze nie.. o nie wiadomo kiedy zrobi
![]() ![]()
![]() |
#1428 |
Rozeznanie
|
Kathi75
![]() dlaczego tak to jest że jak baba ma wolne to ma ieęcej do roboty niz w normalny dzień pracy ![]() Piwusia od rana pranie robi.... ręczne.
#1429 |
Zakorzenienie
|
Kasia mam pytanie z serii glupich
![]() wszystko ucichlo kazdy jest wiadomo gdzie... modlmy sie by to byla jedynie zbieznosc nazwisk... i wszystko sie dobrze skonczylo....
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-10-08 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!!
Ja podobnie jak Mischoko wnosze podanie: Zwracam się z uprzejmą prosbą o wstawienie brzuszatych zdjec od wszystkim kobiet 2w1 znajdujacych sie w tzw. gangu. Swoja prosbe motywuje ogromna checia popatrzenia na brzuszki oraz niesamowita ochota na zarazenie sie ciaza. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Fruzienka
#1431 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze szybko sie pojawia chociaz na ekaranie moge sobie poogladac i podotykac.... ech jeszcze tyle dni i czekam wciaz czekam na cud jak to ma Oliveczka w podpisie .....
#1432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Fruzia jak bedzie cosik widac to wkleje foty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiu bardzo mi przykro ![]() Brzu´szek obiecuje wstawie jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zadomowienie
|
Asia przykro mi
![]() ![]() Blondynka nic tam u Ciebie nie widac? Ja do szczuplych niestety nie naleze wiec pewnie dluuugo nie bede cieszyc sie brzuszkiem nawet jak juz jakims cudem uda mis ie w ciaze zajsc. Kurcze strasznie mi niedobrze ![]()
#1437 |
Zakorzenienie
|
co do fot brzusia, ja mam wiellllllllllllllllllllll lki
ale Wam nie wstawię narazie bo ... jadę do Kołobrzegu :P hihihi będę się w spa z mężem i siostrą byczyć :P w hotelu z wyjściem na plażę ![]() wyruszam jutro 8.00 rano i wracam w niedzielę ![]() Asia ![]() ![]() ![]() powolutku toż to dopiero 26 dc czytałam? Ja uważam iż nadzieja umiera ostatnia ![]() Kasia bij tego swego męża bij po głowie! I powiedz mu, że już nie będziemy Ciebie namawiać abyś dla niego miła była bo on się wcale "o nas nie martwi"!!! Miałaś jechać do Madzi i kasetkę dać i moją zabrać! Ja też mam focha:P Mischoko- o co kaman z tą zbieżnością nazwisk itp. Ja nie zakumałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Asia! Tak mi przykro!
Jeśli komuś ma to pomóc, to oczywiście wkleję zdjęcie brzuszka, ale chyba raczej jutro, bo musi mi je ktoś zrobic najpierw, a póki co siedzę sama w domu. I na pewno Gabi mnie nie pobijesz z wielkością brzucha... Ale Ci fajnie z tym wyjazdem! Zazdroszczę! Baw się dobrze kochana! ![]()
#1439 |
Zadomowienie
|
Tola jak zdrowko? U mnie resztki kataru sie "wykasluja" wiec na Twoj brzuszek czaje sie na zywo
![]() ![]() Gabi milego wyjazdu! W takim razie na fotencje czekam po powrocie ![]() a na moje "niedobrze" znalazlam rozwiaanie -wafel ryzowy kokosowy z maslem i dzemem malinowym i kanapka z serkiem fromage bekonowym, plastrem pieczeni i sosem czosnkowym z pizzerii ![]() ![]()
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.