GANG spod topiku dla starajacych sie czII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-08, 07:32   #1411
gabriellao0
Zakorzenienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Witam Dziewczynki
sprawy ważne:
1. OLIVKA Słońce Ty nasze, Madzia mi wczoraj napisała więc tak jak sobie szłam koło kościółka blisko bloku mego to weszłam i zostawiłam tam jedną zdrowaśkę dla Ciebie i za Ciebie. Myślę sobie, że to mimo wszystko to "dobry" znak, w sensie, że już wiesz, że dochodzi do zapłodnienia!!! Czyli teraz wypocząć, wykurować się, dać szanse doktorkowi i bez stresu czekać aż zapłodnione jajeczko zamieszka w brzuszku.
Wiesz, że Twoje maleństwo jest najbardziej wyczekiwaną fasolką, bo ono jest nadzieją dla nas wszystkich (już zaciążonych i tych jeszcze w kolejce). Uszka do góry, tak jak to tylko TY potrafisz .

2. Blondi gratulacje z okazji mam nadzieję wielkiego fajnego ślubo-weselicha. Teściowie nie są źli skoro się ucieszyli że bądź co bądź robisz ich dziadkami Co do bóli głowy, to raczej leku żadnego nie dostaniesz tylko powie że paracetamol, apap, ewentualnie kawa (jak u mnie) no albo np grejpfrut czy czosnek- bo może Ty masz za wysokie ciśnienie.

3. Asia pokój wyszedł Ci ładniusio. Taki ciepły stonowany.

4. Madzia to tak, wyślij mi swoją płytę (a ja zaraz kopiuje) i wysyłam Ci swoją. I wyduś OD KAŚKI jej płytkę, bo ma pewnie to mi podeślecie i jej wesele.
Tylko się nie śmiać bo widać "momentami momenty" jak ze mnie ZOŁZA wyłazi i przeobrażam się w te niedobrą. Poza tym umiejętności mojego kamerzysty pozostawiają BARDZO BARDZO BARDZO wiele do życzenia, ale tak to jest jak się mamie zostawia zbyt wiele na głowie! Bo ona jeszcze z tych którzy zamiast obrobić płytę na FILM twierdzą, że trzeba mieć nagranie tego jak było!
Puść Madzi adres, ja Ci puszcze swój

5. siedzę nad fotami z wesela, wszystko mnie od tego boli!!! ale jestem dzielna i rozjaśnie wszystkie aby cokolwiek widać było
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 07:37   #1412
tola3804
Zakorzenienie

Cześć Laseczki!
Stary 2008-10-08, 09:42   #1413
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Kasia juz zgwałcona o film z wesela...

A teraz cytuje Syle naszą:
"Wkórwiłam się. Normalnie brak mi słów.Ucałuj ją odemnie. Wracam sdzisiaj do norwegii Więc odezwe się na wizażu...pppppapapa"

Olivko to do ciebie

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 09:48   #1414
asia_stan
Raczkowanie

Dzieki za pochwałe pokoju po remoncie.

Hej Gangowiczki chyba czas się czymś z Wami podzielić: od 15 dc (a dzis jest 26dc) mam stale podwyzszoną tempkę ( tylko dwa razy spadła do 36,95) a tak jest od 37,1 do 37,2 czy mam miec nadzieję? Aż się boję cokolwiek mysleć. A dzisiaj z samiuteńkiego rana jak robiłam badania krwi na prolaktyne to kazałam sobie zrobic też betę. Aż boję się mieć nadzieję, ale zawsze trzeba w coś wierzyć. Wyniki będa dzisiaj wieczorkiem. A teraz to mnie tak głowa boli że az hej!
Stary 2008-10-08, 09:54   #1415
tola3804
Zakorzenienie

Asia! W takim razie trzymam kciuki!

PS. Co tu dziś tak pusto?
Stary 2008-10-08, 09:57   #1416
madziwnia
Zakorzenienie

Asia!!!!
No tu siedzis ztak cicho.. masz cierpliowść!!!! Normalnie szykuje się byc może kolejna fasolinka w gangu albo znowu matka natura robi sobie z nas psikusa!!!
Niech juz bedzie wieczór!! o któej masz wyniki???

PS... a poloik super minimalizm kocham.. a stół jest super tylko ja musze miec na minimum 12 osób ;p;p;p

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-10-08, 10:44   #1417
Kathi75
Zakorzenienie

Asia to ja tez kciukaski zaciskam daj znac co i jak
Madzia no widzisz kasete mam a nie Dvd a momentow Gabi to u mnie tysiace hihihi ja jak pierwszy raz ogladalam to plakalam ( ze smiechu)
Ja juz w domu czekam na babcie i nic mi sie nie chce kawka ciacho a potem moze cos sie wykreuje

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 10:48   #1418
madziwnia
Zakorzenienie

dlaczego tu tak cicho nie mam z kim pogadac asia napisz kiedy masz wynik o ltórej i daj znac

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-10-08, 10:58   #1419
Kathi75
Zakorzenienie

A ja to co???Ze mna pogadaj bo otem nie bede miala czasu A tak na marginesie to gdzie sa te domy do gory nogami??

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-10-08, 11:50   #1420
madziwnia
Zakorzenienie

Kasia w szymbarku.. jedziesz na bytów potem nan kartuzy.. tam jest super..
włąsnie pije kawe z mlekiem i jem przepyszna swiezutka kokosanke i parzonego

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-10-08, 12:05   #1421
Kathi75
Zakorzenienie

Mam hasa na meza dupek nie gadam z nim
Madziu nie przyjade do ciebie bo bo idiota nie chce jeschac bo mu za daleko bo rozumiesz lenia w dupie ma
Gdybym prawko miala to bym go buca zostawila w domu i sama przyjechala ale mi zle normalnie wyje a on ma to w dupie
Powiedzialam mu ze wcale ni ejade na slub ooooooooo

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 12:20   #1422
tola3804
Zakorzenienie

Madziwnia! Jak byłam w weekend majowy w Trójmieście, to zrobiliśmy sobie wycieczkę, taką jednodniową do Wdzydz Kiszewskich i do Szymbarku właśnie. Świetne miejsca, super! Też polecam!

Kathi! A co mu się tak nagle odmieniło?
Stary 2008-10-08, 12:35   #1423
asia_stan
Raczkowanie

Kasia no to czas abys jak najszybciej zrobiła prawko, wtedy nie będziesz się musiała prosic nikogo o podwózkę.
A wyniki będę tak ok. godz. 18-tej. A jak myślicie mam miec nadzieję??? Bo oprócz tej podwyższonej temperatury to nie czuję nic innego, a przeciez juz byłam w ciązy więc powinnam się chyba poznać no nie? Ale z drugiej strony tak dla samego pocieszenia siebie to nie ma mi się wcale na przeziębienie nic mnie nie boli oprócz głowy od rana, ale to chyba ze stresu. Poczekam do wieczorka to zobaczymy.
Stary 2008-10-08, 12:51   #1424
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Kathi nie denerwuj sie jeszcze bedzie okazja aby Madzie odwiedzic.

Asia wiadomo ze jest nadzieja trzymam kciukasy
i fluidki dla Ciebie:magi a:
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 13:19   #1425
Kathi75
Zakorzenienie

Moj TZ casem ma bicia ale ja mu za to dam popalic niech wie co to znaczy obrazona zona znow sexu nie bedzie

Blondynko mnie do dzis czasem glowa boli pamietasz jak pisalam o ciaglych migrenach?? Pomagaly oklady tabletki i lezenie teraz jest juz super zadko kiedy cos mnie zlapie tylko to spanie moge na 24 H 18 przespac hih tylko kto mi da tyle pospac

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 13:44   #1426
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez fruzienka Pokaż wiadomość
Hej Dziewuszki!

Olivka ciesze sie cholernie ze zostajesz z nami!!!!

Mischoko nie czytalam tego reja, pojechalam na zajecia, wlasnie wrocilam, wcielam schaboszczaka na obiad i teraz zabieram sie za maltretowanie mozgu artykulem na teorie literatury

Toluś ciesze sie z naroznika 4 tygodnie mowisz? a juz myslalam, ze Ci powiem, ze jak przyjade w odwiedziny to zaklepuje miejsce na nim
Ja mocno wierze ze ty te meki w jakims konkretnym celu odbywasz

Cytat:
Napisane przez asia_stan Pokaż wiadomość
No tak dalej trzymać dziewczyny w końcu jesteśmy gangowiczkami. Ciszę się Olivko, że się nie poddajesz, zobaczysz-wszystkie zobaczymy dla nas też nadejdzie też szczęśliwy dzień!

A ja jestem mega smutna bo sama w domu. Mój tż wrca dopiero 19.10 więc już za nim mega tęsknię.

A w załacznikach zdjęcia z pkoju po remoncie teraz oficjalna nazwa rego pokoju to stołowy.
Nie badz smutna szybko zleci a pokoj rewelacja prawdziwy stolowy lubie takie rodzinne stoly

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Olivko kochana, tak bardzo mi przykro ale cieszę się, że dalej walczysz masz silny charakter, z takim uporem i walecznością na pewno Ci się uda cieszę się, że jednak nie opuszczasz gangu, bo smutno i pusto byłoby bez Ciebie dobrze, że masz fajnego gina, który nie tylko jest dobrym specjalistą, ale ma też odpowiednie podejscie do pacjentek

Mischoko, ja nie wiem, jak Ty mnie mogłaś widzieć przelotnie dziś na wizażu, skoro dopiero teraz weszłam na neta, a wcześniej w pracy dzielnie naliczałam płace, a potem spotkałam się z meżem, poszliśmy do knajpki wegetarianskiej,a na koncu kupiłam sobie sukienkę na wesele,w kolorze śliwki,w życiu takiej nie miałam, na wieszaku mi się nie podobała, ale na mnie wyglądała super (że tak skromnie powiem).

Domi, opowiadaj, co u Ciebie, bo rzadko bywasz, kiedy wracasz? chyba już w przyszłym miesiacu? jak ten czas szybko leci.

Piwusia, Struś jest przedni moja przyjaciółka ma ksywkę Struś tylko że ona jest Ta Śtruś i mówimy do niej na przykład "Struś powiedziała"

Blondi, czyli teściowie powiadomieni, wiec najgorsze masz za sobą
Matko ja napisalam ze cie widzialam?? no cos ty to ja klamczuch jestem bo nie widzialam

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Alicja Borowska-Woźniak
A ja mam

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Olivka ciesze sie ze juz Ci troszke lepiej i z nadzieja patrzysz na jutro
Piwusia ja widzialam ale u mnie zament hih sliczna bestia moj syn by go napewno adoptowal
Madzia no prosze wesele za weselem Nadal czekam na adres do ciebie i tel
Asia typowy stolowy nic dodac nic ujac

A u mnie zadnych zmian
Wczoraj przyszlam z zoo padnieta pospalismy z synem a potem przyszla babcia i dzien zlecial dzis jedziemy do mieszkania babci bo kominiarz ma przyjsc a potem przyjedzie do nas babcia wiec dzien znow z glowy
Mam nadzieje ze jutro nic mi nie wypadnie i uda mi sie mieszkanie do porzydku doprowadzic
Moj Maxi ma faze buntu nie slucha sie wcale a co za tym idzie stresik w domu mam i ciagle tlumaczenie prosenie grozenie
Chlopak rosnie to widac no i czuje sie zagrozony bo ktos rosnie i bedzie sie kwalifikowal do zajecia miejsca na kolanach / rekach

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczynki

5. siedzę nad fotami z wesela, wszystko mnie od tego boli!!! ale jestem dzielna i rozjaśnie wszystkie aby cokolwiek widać było
Gabi doczekac sie nie moge

Cytat:
Dzieki za pochwałe pokoju po remoncie.

Hej Gangowiczki chyba czas się czymś z Wami podzielić: od 15 dc (a dzis jest 26dc) mam stale podwyzszoną tempkę ( tylko dwa razy spadła do 36,95) a tak jest od 37,1 do 37,2 czy mam miec nadzieję? Aż się boję cokolwiek mysleć. A dzisiaj z samiuteńkiego rana jak robiłam badania krwi na prolaktyne to kazałam sobie zrobic też betę. Aż boję się mieć nadzieję, ale zawsze trzeba w coś wierzyć. Wyniki będa dzisiaj wieczorkiem. A teraz to mnie tak głowa boli że az hej!
Osz ty dopiero sie chwalisz? no a powaznie trzymamy kciukaski niech te jesienne duszki zaczaruja wszystkie nasze brzuszki

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Moj TZ casem ma bicia ale ja mu za to dam popalic niech wie co to znaczy obrazona zona znow sexu nie bedzie
Niedobra zona ale mu sie nalezy mialam nadzieje na jakies zdjecia Kasi z brzuszkiem i Madzi
Stary 2008-10-08, 13:58   #1427
madziwnia
Zakorzenienie

Kasia, nie przej,uj sie .. ja gdybym prawka nie miałą tez bym w domu siedziałą..ale u nas odwrotnie... ja mam mąz jeszcze nie.. o nie wiadomo kiedy zrobi brak czasu nic nastepnym razem moze sie uda jak na dłuzej przyjedziecie bo faktycznie mmkrótko bedziecie i tak jeszcze po obcych jeździć.. nie dziwie mu sie ale go usparwiwedliwam

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2008-10-08, 14:04   #1428
piwusia5
Rozeznanie

Kathi75

dlaczego tak to jest że jak baba ma wolne to ma ieęcej do roboty niz w normalny dzień pracy
Piwusia od rana pranie robi.... ręczne.
Stary 2008-10-08, 14:05   #1429
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Kasia mam pytanie z serii glupich jak ulozyla Ci sie szyjka pod koniec cyklu w ktorym zaszlas ?? wtedy co test nic nie pokazal ale beta juz wyszla ? byla wysoko ?

wszystko ucichlo kazdy jest wiadomo gdzie... modlmy sie by to byla jedynie zbieznosc nazwisk... i wszystko sie dobrze skonczylo....

Edytowane przez Mischoko
Czas edycji: 2008-10-08 o 14:58
Mischoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 16:25   #1430
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Dzien dobry!!

Ja podobnie jak Mischoko wnosze podanie:

Zwracam się z uprzejmą prosbą o wstawienie brzuszatych zdjec od wszystkim kobiet 2w1 znajdujacych sie w tzw. gangu.
Swoja prosbe motywuje ogromna checia popatrzenia na brzuszki oraz niesamowita ochota na zarazenie sie ciaza.
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Fruzienka

fruzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 16:34   #1431
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Mam nadzieje ze szybko sie pojawia chociaz na ekaranie moge sobie poogladac i podotykac.... ech jeszcze tyle dni i czekam wciaz czekam na cud jak to ma Oliveczka w podpisie .....
Stary 2008-10-08, 17:15   #1432
asia_stan
Raczkowanie

Cytat:
Dzien dobry!!

Ja podobnie jak Mischoko wnosze podanie:

Zwracam się z uprzejmą prosbą o wstawienie brzuszatych zdjec od wszystkim kobiet 2w1 znajdujacych sie w tzw. gangu.
Swoja prosbe motywuje ogromna checia popatrzenia na brzuszki oraz niesamowita ochota na zarazenie sie ciaza.
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Fruzienka
I ja się pod tym podpisuję, ponieważ mój wynik bety z dzisiaj to mniej niż jeden. BUUUUUUUUU!!!!
Stary 2008-10-08, 17:15   #1433
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Fruzia jak bedzie cosik widac to wkleje foty narazie nic nie ma u szczuplych szybciej widac.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 17:16   #1434
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
I ja się pod tym podpisuję, ponieważ mój wynik bety z dzisiaj to mniej niż jeden. BUUUUUUUUU!!!!

Asiu biedulko wspolczuje
Stary 2008-10-08, 17:20   #1435
Kathi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Kasia mam pytanie z serii glupich jak ulozyla Ci sie szyjka pod koniec cyklu w ktorym zaszlas ?? wtedy co test nic nie pokazal ale beta juz wyszla ? byla wysoko ?

wszystko ucichlo kazdy jest wiadomo gdzie... modlmy sie by to byla jedynie zbieznosc nazwisk... i wszystko sie dobrze skonczylo....
Slonce szyjka rozpulchniona byla nisko i czuc bylo tylko malunia dziureczke nie jak przy plodnych dniach a beta mi wyszla 28,6

Asiu bardzo mi przykro
Brzu´szek obiecuje wstawie jutro a reszta tez ma powstawiac zebym nie byla sama

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Stary 2008-10-08, 17:52   #1436
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Asia przykro mi

Blondynka nic tam u Ciebie nie widac? Ja do szczuplych niestety nie naleze wiec pewnie dluuugo nie bede cieszyc sie brzuszkiem nawet jak juz jakims cudem uda mis ie w ciaze zajsc.

Kurcze strasznie mi niedobrze nie wiem czemu, macie jakies rady??

Stary 2008-10-08, 18:32   #1437
gabriellao0
Zakorzenienie

co do fot brzusia, ja mam wiellllllllllllllllllllll lki
ale Wam nie wstawię narazie bo ... jadę do Kołobrzegu :P hihihi będę się w spa z mężem i siostrą byczyć :P w hotelu z wyjściem na plażę
wyruszam jutro 8.00 rano i wracam w niedzielę

Asia
powolutku toż to dopiero 26 dc czytałam? Ja uważam iż nadzieja umiera ostatnia

Kasia bij tego swego męża bij po głowie! I powiedz mu, że już nie będziemy Ciebie namawiać abyś dla niego miła była bo on się wcale "o nas nie martwi"!!! Miałaś jechać do Madzi i kasetkę dać i moją zabrać! Ja też mam focha:P

Mischoko- o co kaman z tą zbieżnością nazwisk itp. Ja nie zakumałam.
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 18:47   #1438
tola3804
Zakorzenienie

Asia! Tak mi przykro!

Jeśli komuś ma to pomóc, to oczywiście wkleję zdjęcie brzuszka, ale chyba raczej jutro, bo musi mi je ktoś zrobic najpierw, a póki co siedzę sama w domu.

I na pewno Gabi mnie nie pobijesz z wielkością brzucha... Ale Ci fajnie z tym wyjazdem! Zazdroszczę! Baw się dobrze kochana!
Stary 2008-10-08, 19:03   #1439
fruzienka
Zadomowienie

GG do fruzienka

Tola jak zdrowko? U mnie resztki kataru sie "wykasluja" wiec na Twoj brzuszek czaje sie na zywo

Gabi milego wyjazdu! W takim razie na fotencje czekam po powrocie

a na moje "niedobrze" znalazlam rozwiaanie -wafel ryzowy kokosowy z maslem i dzemem malinowym i kanapka z serkiem fromage bekonowym, plastrem pieczeni i sosem czosnkowym z pizzerii i na szczescie przeszlo

Stary 2008-10-08, 19:06   #1440
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Tola jak zdrowko? U mnie resztki kataru sie "wykasluja" wiec na Twoj brzuszek czaje sie na zywo
No już troszkę lepiej, ale nadal zakatarzona jestem. Ale myślę, że idzie ku dobremu. Może uda się w ten weekend? No, ale póki co cicho sza, żeby nie zapeszyć.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości