![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
uff, to mi ulżyło, bo już myślałam że z niej może choineczkę zrobiłaś, z lampkami itp
![]()
#1412 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
hihi, ja też to sobie wyobraziłam ,ciekawy widok by musiał być
![]()
#1414 |
Zadomowienie
|
Gdybym ja ozdobiła to na pewno bombki bylyby zdewastowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przyozdabialam okienko, mezulek przywizl mi pasozyta i uwiesilismy go pod sufitem z niebieskimy lapkami, debesciacko wyglada. Jutro Wam pokaze ![]() ![]() Cytat:
![]() Tez o tym pomyslalam.... I o gwiezdzie betlejemskiej na czubku razem z gumeczka na kiteczce. Hihihiih |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 to może jakąś foteczkę psiaka ![]() ad. 3 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaczynam czuc klimat swiat.... Do tego juz pierwsze swiateczne cuda zaistnialy.... Jestem taka szczesliwa bliskie mi osoby pojednaly sie. Zaszlosci sprzed 2 lat zostaly wymazane... To jest magia tych świąt. ![]() Malutka tylko pamietaj troche ruchy w tym slodkim lenistwie jest wskazane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam Was moje piękne
![]() Cytat:
![]() a szefowie chyba tgo nie wiedzą ![]() Cytat:
a co do dyplomantów to ![]() w sumie jeden całkiem nieźle, ale drugi toż to była załamka i wstyd ![]() a zaraz Wam wkleję co dostał mój mąż ode mnie (sama robiłam) w sobotkę w prezencie na załapanie nastroju świątecznego i zawiesił w sypialni naszej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po sniadanku i kawusi
![]() Wooow Katarzinko superasne serducho. ![]() A teraz obiecane zdjecia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczyny
![]() wczoraj utknęłam w kuchni ![]() ![]() dzisiaj ostatnie zakupki i rybsko po grecku ![]() a jeszcze w pracxy fatalnie mi się zaczęło-na dzień dobry kłótnia z szefem o wolne a potem klient przyszedł z żalami i podniósł na mnie głos, probowałam liczyć do 10-potem do 20 a w końcu ![]() dobrze że dopiero dzisiaj idę do spowiedzi ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Wtajemniczenie
|
Daget pięknie dekoracje
![]() myślę sobie, że każdy ma pieknie w swoim gnizadku i swoim zdaniem oczywiście najpiękniej ![]() jako, że jutro wigilia i nie będę buszowac po necie to moje drogie: życzę Wam Świąt Bożego Narodzenia pełnych spokoju i radości, ciepła rodzinnego i miłości, spełnienia pragnień i urzeczywistnienia marzeń, a ponadto ucieczki na spokojne łono rodziny od tej codziennej bieganiny ![]() wesołych świąt
![]() |
#1423 |
Wtajemniczenie
|
Daget
![]() ![]() dzisiaj poleciały do Ciebie katalogi z BRW ![]() Katarzinko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Rozeznanie
|
`````````{\
````````{\`\ ```````{`~\`\``` ``````{*```\`\`<:<:< ![]() ![]() `````{`~`*``\`\(((//^^\ ````{*`````~`\((((/`●`● ````{``*`~``*`|))))) ﺐ )\ ````{*````*```////'_/~` `````{~`*````((((``.`\ ``````{.~```~`)))`\`\))_.-. ````````{``~ *(()``\_.-'`` ``````````{.__.* `-*. ````````````.*```~``*. ``````````.*.``*```~`*. `````````.*````.````.`*. ````````.*``~`````*````*. ```````.*``````*`````~``* . `````.*````~``````.`````* . ```.*```*```.``~```*``~ *. ..*``~```````````~`````*. `~Wesołych Świąt~* ~~* ~~* Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku. |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=katarzinka;10182367]Daget pięknie dekoracje Dziekuje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Wtajemniczenie
|
coraz blizej święta coraż bliżej święta coraz bliżej święta.....
![]() ![]() tylko gdzie ten śnieg ![]() ![]() Dagecik nie ma za co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Wtajemniczenie
|
najgorsze jest że jak przez 2 miesiące śnieżył temu Panu obraz w kablówce to było ok.teraz na święta mu przeszkadza. wszystko rozumiem, zgłosił to rano o 8, a 10 przychodzi z awanturą. tłumaczę mu spokojnie ale on furiat zaczął krzyczeć że płaci za to ciężkie pieniądze-6,96 miesięcznie brutto.i dalej wrzas że jak my traktujemy klientów ze ja tu nie jestem od siedzenia tylko od roboty itp-no i przesadził
najpierw grzecznie mu powiedziałam że wg umowy mamy 24 na usunięcie usterki a krzyczeć to sobie może na żonę w domu jak mu pozwala, bo na mnie Mąż glosu nie podnosi a co dopiero obcy facet-zabulgotał się i polazł-zapowiedział że przyjdzie na skargę-serdecznie zapraszam ![]() magia świąt prysła |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() śliczniusie serduszko ![]() ty to masz talenty moja droga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A więc moje kochane wizażanki, nie wiem czy jutro będzie czas, więc: Świąt białych, pachnących choinką,
spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze. Świąt dających radość, odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten co właśnie mija. |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1430 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
Diewczyny jakoś przed świętami nie bardzo był czas na ploty więc dopiero dziś Was nadrabiam. U mnie wszystko zostawione na ostatnią chwilę wszędzie taaakie kolejki że
![]() No ale poza tym jest cudownie i magicznie i tak wspaniale mieszka się we dwoje w swoim mieszkanku ![]() No i apropos cudownie i magicznie to chciałam Wam wszystkim złożyć życzenia: Aby atmosfery przy stole Wigilijnym nie zakłócały żadne smutecki ani waśnie, aby wszystkie twarze zgromadzone wokół rozświetlonej choinki były roześmiane i radosne, aby prezenty były trafione, aby cud się zdarzył i abyśmy wszystkie poczuły taką magię świąt jak w dzieciństwie tego i wiele wiele więcej życzę Wam wszystkim i każdej z osobna ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki moje Kochane
![]() przepraszam, że nie było mnie przez kilka dni, ale nie miałam w ogóle czasu, tyle pracy mam na głowie dziś już ostatni dzień w pracy i zaraz pędzę na święta do mamy wpadłam tylko złożyć Wam życzenia Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość by sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość. Wesołych Świąt Kochane!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Wtajemniczenie
|
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
No dziewczynki sajgon w kuchni, bo jedna kuchnia a 3 kobiety
![]() ![]() Każdy z utęsknieniem czeka na ten czas
Bo wtedy wigilijny wieczór łączy nas A ciepło rodzinne otacza nasz dom Gdy śpiewamy kolędy co rok Poczuj szczęście w Magi Świąt odkryj w sercu twoim skarb jest w nim dobro i życzliwość podziel sie z bliskimi tym, wyrzuć z swego serca zło i nadzieje że za rok znów się spotkasz z rodziną powiesz im: Wesołych Swiąt! Niech spełnią się życzenia, niech marzenia znajdą drogę by sie stac. Na to, co najważniejsze, najpiękniejsze, Dajmy sobie czas. Dajmy sobie czas Poczuj magie tych Świat!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Dziewczynki zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia ![]() ![]() ![]() oraz duzo ![]() ![]()
#1436 |
Rozeznanie
|
Kochane zapewne nie bedzie mnie tu jutro bo jeszcze w pracy musze posiedziec pewnie gdzies do poludnia a pozniej to wiecie jak to jest.... i tak zaloze sie ze wszystkie grzeczne zonki beda w kuchni pichcily smakowitosci i robily sie na bostwo
![]() Niech spelnia sie marzenia i nadzieje, ktore niosa ze soba Swieta Bozego Narodzenia... Aby czas spedzony wspolnie z bliskimi byl wspanialym okresem pelnym milosci i zrozumienia! buziaki kochane i do zobaczyska zapewne po swietach ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
I ja dziękuje wszystkim Wam ślicznie za życzonka i oczywiście odwzajemniam
![]() Gdy nadejdzie czas Wigilii i opłatek weźmiecie w ręce, choć ja będę gdzieś w oddali - z Wami zawsze moje serce. Gdy przełamiecie ten opłatek, o mnie wspomnijcie na ostatek. Ja życzenia ślę Wam stąd i wesołych życzę Świąt
#1438 |
Zakorzenienie
|
witanko zoneczki ![]() ja wlasnie skonczylam przygotowania ciasto zrobione, salatka pokrojona, zupki ugotowane, uszka ulepione....padam Ps. kurcze ale sie wzruszylam, az mi sie lezka w oczku zakrecila....kochane dziewuszki ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2008-12-23 o 23:32 Powód: bom sie prawie rozkleila |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Wtajemniczenie
|
_______________./\.
____________ __>_<_ _____________Ѽ.\/ Ѽ ___________;->( ɕѼ Ҩ . ___________@.♥ '(█) ♥ *$ ________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥* _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) ____________>o*oѼ @.< _________o`-.♥.-@""-Q '♥~@' ______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) ____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ __________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ _______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '* ___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o __.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`) _________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@ ____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥ ___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'. _(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█) _____________▓▓▓▓▓_______ __ Wesołych świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych świąt! A w święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie jak najwięcej Zwykłego, ludzkiego szczęścia. I buziak wielki dla KAŻDEJ PEEMKI 2008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze i pełnych niespodziewanych prezentów. Świąteczne i Noworoczne życzenia niech mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech wszystkie się spełnią. Czaru świątecznej atmosfery dopełnienia!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.