![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ` Rocznik '93 . cz. VI !!! ;))
ysz, wróciłam
![]() ![]() kto tęsknił za mną? ![]() kurdee.. Oliffka jesteś największą szczęściarą na `93 ![]() ![]() ja bym się chciała jeszcze z nim spotkać ![]() ![]() ![]()
#1413 |
Zakorzenienie
|
a mnie się prostownica spaliła
![]() wrrr ![]() ![]()
#1414 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Zazdroszczę wszystkim, u których w domu panuje już świąteczna atmosfera.. U mnie jak zwykle jest inaczej ![]() I w ogole .... żenada... Mojemu tacie na starość się gierek komputerowych zachciało..;]] BUhaahah i tylko mi kompa zajmuje... no ale chodzi o to, że ja z bratem już odkąd mamy komputer czyli niecałe 10 lat, to korzystamy z niego na zmianę, godzinę ja a potem godzinę on i tak w kółko... no i skoro tata też korzysta no to też gra godzinę i później się wymieniamy... ale nieeeeeee, tak się wciąga w te gre że nie rozumie jak do niego mowie że ma juz konczyć bo jego czas minął;] tylko on tu nie przestrzega tych zasad i przez niego znowu dziś wybuchła kłótnia... tylko że ja tu miałam rację, no bo jak zaczynał grać to mu powiedziałam że gra godzinę a potem moja kolej.. minęła godzina ale ja chciałam iść się wykąpać więc mówię mu że jak się umyje to gram.. przychodzę, mówię mu żeby wyłączył grę, a on nic.. mowie z 10 razy a on nic.. to w koncu zaczęłam się drzeć że niech nie oszukuje i przestrzega zasad, bo jak ja z bratem wymieniamy sie co godzine to nikt się nie kłóci, a jak on (tata) wsiada na kompa to zaraz potem są wielkie ceregiele bo nie umie sie dostosować do tych niepisanych ustaleń i by chciał zaraz siedzieć 5 godzin na kompie, to niech sobie kupi trzeci komp, każdy będzie wtedy miał swojego i nie bedzie kłótni.. na to moj tata że mam iść zmyć gary to mi da..;] no chyba sobie w kulki leci, ja już dziś zmywałam cały tabun, rownie dobrze teraz brat moze pozmywać, no i niech tata sobie nie wymyśla czegoś i nie odwraca kota ogonem bo jak kończy sie jego czas na kompie to sie konczy a nie że ja muszę coś zrobić żeby skorzystać z kompa;/ no i tak sie darłam z 10 minut bo do niego nic nie docierało, jego jedynym pseudoargumentem było 'jak się nauczysz rozmawiać to ci dam', wtedy ja znowu mówiłam że przecież było ustalone że gra godzine to niech teraz nie oszukuje, bo przez to tylko są problemy i to on nie umie rozmawiać i ciągle sie kłócimy;/ w końcu mi dał. Zaje***ście. jakby nawet w święta nie mogło obyć się bez kłótni;/;/ Chociaż normalnie jak tak jest to mam ochotę mu powiedzieć że nie pójdę do bierzmowania (nie wierzę, ale rodzina o tym nie wie, i nie chcę iść do bierzmowania no ale chodzę teraz do kościoła, mam indeks itd. bo nawet nie powiedziałam rodzicom że nie chcę, bo wiem ze i tak by sie nie zgodzili a ich jedynym argumentem byłoby 'masz iść i koniec').... ale tak podczas tych kłótni to mam ochotę normalnie zrobić wszystko po swojemu i mieć w dupie uczucia rodziców, bo wiem że pewnie by sie ostro wkurzyli jakbym powiedziala ze nie wierzę, ale no cóż.. zastanowie sie jeszcze nad tym..;/;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
mikołaj nie przyniesie nowej ;]
bo mama już mi prezent kupiła, a tej jeszcze gwarancja się nie skończyła i mają ją oddać do naprawy ![]() ![]() bwtij ehh trzymaj się jakoś kochana ![]() ![]() ![]()
#1417 |
Zakorzenienie
|
u mnie an szczescie każdy ma sowjego kompa, a pzatym moj tato nie ma czasu na gierki i w ogole jakos go to nie fascynuje
![]() A ja wierze w Boga i już u bierzmownaia byłam ![]() JA CHCE CHLOPAKA!!!
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bwtij ![]() ![]() Edytowane przez Oliffka Czas edycji: 2008-12-22 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
ajj, sama nie wiem juz teraz co on do mnie
![]() ![]() ![]() ![]() bwtij u mnie też święta są nijakie... Matka z pracy wróciła ostatnio o 3 w nocy. Ojciec awantury dalej robi, i to w same święta.. chociaż to chyba nie było roku, żeby nie odwalał na wigiliee... Więc wiesz, źle nie masz w sumie.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ysz, Moya to na co czekasz, pisz do któregoś kola z tych 7 i wiesz ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Daiana Czas edycji: 2008-12-22 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
znacie jakieś fajne portale, gdzie można kogoś poznać
![]() ![]() haha;D zdesperowana już jestem ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
weś bo mnie talepie
![]() kurde.. przytulił mnie ![]() kurde, ostatnio się chciałam dowiedzieć jakie ma marzenie, ale napisał mi, że nie chce mówić, bo bym się śmiała i wogle, i powie mi jak się spełni.. ![]() z. Michał ![]() ja mam takie jedno <buja w oblokach> z. Michał ![]() ale nie chce mowic xd bedziesz sie smiac i wogole Daiana (21-12-2008 11:54) obiecałeś <haha> z. Michał ![]() ejj no nie objecalem :p Daiana (21-12-2008 11:56) nieno, ok jak nie chesz to nie naciskam ^^;p z. Michał ![]() powiem ci jak sie kiedys moze spelni <yes> z. Michał ![]() http://zeelof.wrzuta.pl/audio/kGljil...iech_przez_lzy Daiana (21-12-2008 11:57) ysz ! xd ale ja niecierpliwa jestem ;p xd z. Michał ![]() to tak jak ja ^^ ;p Daiana (21-12-2008 11:59) to je spełnij szybko szybko i mi powiedz =D ;pp z. Michał ![]() to nie zalezy tylko odemnie ;p Daiana (21-12-2008 12:00) yszz ; d z. Michał ![]() <buja w oblokach> Daiana (21-12-2008 12:02) ;d ee to postaraj się bardziej to się wtedy szybciej pełni może ![]() z. Michał ![]() mozee... ;> z. Michał ![]() ;PP Daiana (21-12-2008 12:04) o losie ^^' z. Michał ![]() <milczek> kurde, niech ja go spotkam, to mi musi powiedzieć ![]() ![]()
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
drugi to ten M... co mnie za***iscie wystawil jakby... trzeci i czwarty- to 2 sąsiadów;d;d i z widzenia ich tlyko znam;p piaty- chlopak z wygladu identyczny prawie jak ten pierwszy B. szósty- odemnei z gim, najwieskzy sportowiec i w ogole.. wiadomo zero szans. siódmy- ****a.. zapomnialam... nie no an seiro.. hehe... a juz wiem.. lektor z kosciola- ale neizłe ciacho;d moj brat chcial mnie z nim swatac keidys, ale myslalam, ze sobie zartuje... a to chyba bylo cos takiego, ze on go poprosil, no ale to jzu za pozno, bo osttanio porbowalam brau o tym przypomniec no ale coz...;d
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
moya to spróbuj jeszcze raz do brata zagadać jednak
![]() Może fotka? :P Albo fbl? :P ![]() on ma mnie na gg "Dianka =) ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Daiana Czas edycji: 2008-12-22 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
wróciłam z trn!
zdyyycham ![]() ale było supeer ![]() do mnie zarywa dwóch chłopaków.. ![]() no i ja z nimi też kręcę . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() próbuj ![]()
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, macie grono?
zaprosi mnie któraś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Wtajemniczenie
|
Ja też chcę chłopaaaaka
![]() ![]() ![]() ![]() Jedyny problem polega na tym, że ja się nikomu nie podobam... Ja w domu czuję świąteczną atmosferę, bo przygotowania do świąt trwają ![]() ![]() ![]() Mama cały czas zaciąga mnie do interesujących zajęć w stylu czyszczenie dywanów, ścieranie kurzy itd... ![]() Dzisiaj wybierałam prezenty dla moich kochanych malutkich kuzynek ![]() Jutro znowu będę piekła... W środę lepiła pierogi i uszka... ;P Jak ja kocham Święta! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Aralka ma ;P
i Meliana chyba ![]() ![]() madalajnn zua zua zua : /znam to uczucie ![]() haha opowiedz coś o nich ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Daiana Czas edycji: 2008-12-22 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Wtajemniczenie
|
Meliana nie ma grona ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
kurde, ale któraś miała tu jeszcze
![]() Napisz do Arall na gg, jest dostępna ![]()
#1438 |
Zakorzenienie
|
oboje mają imię na K. więc trudno tu o nich pisać ![]() w każdym bądź razie jeden jest w moim wieku, niczego sobie, to on zaprosił mnie na piwo ![]() drugi gra w ręczną ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madelajnn Czas edycji: 2008-12-22 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ![]() ![]() ejj kurde, szkoda, że tak daleko ![]() to boj do tego co na piwo zaprasza ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.