Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-15, 08:49   #1411
azzis
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
azzis przyjrzalam sie sukni, i ona jednak ma sztywniejsza ta gore, nie wiem czemu mi sie jakos inaczej ubzduralo Wydaje mi sie ze problemem bylby stanik w calosci a nie chcesz stanika normlanego jakiejs bardotki na silikonach?

Mogłaby mi któraś sprawdzić na allegro czy jest suknia cosmobella 7330 i 7355
i jakby wkleila mi zdjecie na dziewczynie to bym byla szczęśliwa.
kliwia nie znalazłam tych modeli cosmobelli. masz zablokowane allegro w pracy?

Właśnie nie wiem czy taka bardotka będzie się trzymała u mnie może kupię jakiś stanik z silikonowymi plecami i z tyłu podszyję do sukni delikatnie.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 08:51   #1412
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
A zzastanawialyscie sie ostatnio, co ze zdjeciami z przygotowan jak sie nie ma stanika ;]
Wczoraj ogladalam fotki, na ktorych panna mloda już w halce paradowała, a stanik miała w kolorze wiśiowo-fioletowym, koronkowo-półprzezorczysty.Cudeńko, delikatny.
I super był kontrast. A później była fotka jak PM zakłada suknię i wyciąga stanik

edit:
Agatka ja bym na wasyzm meijscu zopstala w tym apartmanecie, cisza i spoój. i możecie się zmyć wcale nie ostatni
Ponadto jeśli poprawiny sa w tym lokalu to ja nie widze potrzeby jechania do domu po co ? ;]
Na wesele zabierzesz torbę gdzie weźmiesz wszytskike potrzebne rzeczy na poprawiny itp.
Skoro macie apartament w cenie to czemu nie skorzystać?

Też się skłaniam ku temu rozwiązaniu...co prawda poprawiny będą już nie na sali tylko u TŻ - a rodziców, ale myślę, że nie będą nam się kazali zwijać z tego apartamentu od razu po zakończeniu wesela

No fakt co do tych zdjęć z przygotowań, bo przecież nie zapozuję do fotki z gołymi cycuszkami Trzeba będzie zakupić jakiś bialutki staniczek przynajmniej do założenia na tę chwile

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 09:02   #1413
kliwia
Zakorzenienie

azzis zablokowane mam

Znalazłam fajny stanik bezszwowy ciekawe czy biale tez produkują
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/okazje/odz...aklin-600.html

News dnia, Kaisa Chichopek w ciąży

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-15 o 09:03
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 09:09   #1414
azzis
Zakorzenienie

kliwia widzę, że też czytasz Pudelka

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 09:10   #1415
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
kliwia widzę, że też czytasz Pudelka
Pudelek z rana do kawy jest niezastąpiony

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-01-15, 09:11   #1416
kasiaher
Wtajemniczenie

Cześc
no i w końcu pojechałam wczoraj z TŻ po te zaproszenia ale nic nie kupiliśmy. Mój M stwierdził że zrobimy je sami, tylko mały problem jest kiedy on to ma zamaiar zrobic skoro nie ma czasu nawet odpocząć. No ale skoro się tak uparł to możemy je robic. Chciałam żeby to wyszło jak najtaniej i najszybcioej. chciałam kuoic papier czerpany wydrukowac na nim cały tekst i kupic kokardki na nie były by w rulonik. No ale TŻ wpadł na jeszcze jeden pomysł. Kupić papier wizytówkowy doś gruby pozłacany 10 kartek za 10,80 zł do tego papier lekko kremowy taki cienki i kokardke. Nie wiem jak wam to wytłumaczyc jak by to wyglądało. Kurcze tylko powiedzcie czy to duzo czasu zajmuje zrobenie takich zaproszeń i czy rzeczywiście wychodzi to taniej.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 09:11   #1417
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Winietek nie będziemy mieć wcale, więc nie robimy
A albumy dla rodziców też pamiętam, ale tez bym je zobaczyła jeszcze raz, bo pamiętam, że podobały mi się, a ja sierotka nie zapisałam zdjęć .

Edit:
swoją drogą, skończyłaś już albumy, winietki i zawieszki?
albumy i zawieszki skonczone mam
zawieszek sztuk 170
albumy 2
winietki niedlugo zaczne robic

Cytat:
strippi ja idę z Tż dziś do poradni na pierwsze zajęcia, i u nas są ważne bezterminowo, Sama babka z poradni powiedziala - ze kazdy doradca z poradni podziekuje młodym jesli przyjdą jak najwczesniej.
Więc nie wiem. U nas są ważne, tak samo nauki, robilismy w listopadzie,
Z nauk dostaliśy taki papierek na którym muszą byc trzy podpisy z poradni.
Jak będziesz dzis w poradni to się zapytaj ile to ważne, babka z poradni powinna wiedzieć.
no ja dopiero na wtorek mam
no ale oczywiscie spytam
to nauki i poradnie w jednym czasie bysmy mieli zrobione
bo nauki mamy w srode a poradnia jest we wtorek

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

Macie może namiary na jakieś miejsce, gdzie można kupić tanio zaproszenia ??? CHciałabym drukowane, a nie takie do samodzielnego wypisywania - niestety wszędzie jest to cena ok.3 pln ( no chyba, że źle szukam )
my na allegro kupilismy swoje za 1,70zł
sa tez o wiele tansze jak i drozsze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-15, 09:20   #1418
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1510.jpg (68,4 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1508.jpg (64,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1509.jpg (74,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1513.jpg (77,9 KB, 23 załadowań)
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 09:25   #1419
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a to teraz juz rozumiem , czemu taka cena
jesli natomiast chodzi o stabdart z tym kamerowaniem przez 2 dni , to u nas to rzadkosc spotkac kamerzyste na poprawinach
Jak juz ktos napisal . po co kamerowac gosci na kacu

pochwal sie zawieszkami
nie martw sie kochana ja mam slub w lipcu a jak narazie mamy
* sale
* orkiestre
* foto
* kamerzyste
* zalatwione u ksiedza

ile jeszcze przed nami

slicznie suuuuknia

A tak wogole to jestem wsciekla na naszego bylego fotografa
www.jasnezetak.pl
napisal wiadomosc ze oddal depozyt patrze na konto i nic nie ma
pisze do niego a ten , ze jednak odwolal mu sie ten wyjazd i ze ma wolny termin na nasz slub chyba jest nie powazny jesli mysli ze jeszcze jestesmy zainteresowani wspolpraca z nim wogole on uwaza ze to my zawalilismy bo nie wyslalismy mu umowy tylko sama zaliczke , a przeciez sam zasugerowal ze jak bedziemy w PL to wtedy sie spotkamy i dogadamy , podpiszemy umowe !!
dostal kase i nie zapisal sobie w kalendarzu ?!?!?!?!
Wiec z tych nerwow weszlam na jego stronke i napisalam w ksiedze gosci ze faktycznie robi swietne zdjecia , ale niestety ma balagan w kalendarzu bo nie potrafi sobie daty zapisac a ten od razu mi na emaila pisze ze jestem bardzo niegrzeczna ze takie rzeczy wypisuje w czesniej mu pisalam 3 wiadomosc na emaila i nie odpisal dopiero jak na strone weszlam to zadzialalo ) a ja mu pisze ze ksiega nie jest tylko od pozytywnych opini wchodze sprawdzic a ten usunal moj wpis i ... zablokowal moj IP adres wiec nie moge juz wchodzic do niego na stronke !! No co za koles !!!!!!!!!! napewno nikomu go nigdy nie polece !!

Dziewczyny czy ktoras z was orientuje sie ile kosztuje Wyborowa?
My kupowalismy we wrzesniu po 18.55zl, ale teraz jest drozej

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
wooow
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 09:30   #1420
AgatkaL
Wtajemniczenie

Mam jeszcze takie pytanie techniczne dotyczące wesela...Wynajmujecie jakąś firmę dekorującą Wasze sale weselne, czy może same coś robicie ??? Ja pewnie zamówię jakieś drobne dekoracje, ponieważ córka właścicielki sali ma firmę dekorującą...a ja bym chciała mieć przynajmniej za stołem Młodych jakąś dekorację np. serce z biało różowych balonów.

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-01-15, 09:33   #1421
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Ciocia kliwia radzi:
Żeby pończochy samonosne nie spadały to:
1) musi być odpwoiedni rozmiar
2) nie wolno smarować nóg balsamem w miejscu gdzie jest pas z silikonem. Czyli najlepiej od od kolan do ...wiadomo nie smarować balsamem w ten dzień Wtedy na bank nie zjadą.
Ja się pod tym podpisuje rencami i nogami, sama już kilka razy używałam wg tych zaleceń i ani razu się nawet nie obsuneły

Cytat:
edit. te gatki co mi sie podobaja to się szorto-stringi nazywaja
Mnie się też takie podobają, w sensie szorto-stringi (i pewnie na takie się zdecyduje do ślubu), bo te które wkleiłaś to 2 fajne ale pierwsze to mi troche tak nie wiem czemu -pampersa przypominają

kasiaher my z TŻ robimy sami zaproszenia, musmimy zrobić 20-22 zaproszeń, do tego robimy zawieszki na alkohol i winetki, wszystko w tym samym stylu, materiały wyszły nas 40 zł, nie chce mi się liczyć ile wyszłoby jedno zaproszenie ale pewnie koło 1,50 zł, ale w sumei cena mnie mniej interesuje bo chce mieć poprostu wszystko w tym samym stylu no i ta satysfakcja że robimy sami Wklejam co stworzyliśmy (wzór Printko), narazie tylko jedno zaproszenie zrobiliśmy do końca, no i niestety już poszło w świat, a nie zrobiłam zdjęcia orginalnego środka, aa po za tym baja pamiętasz kiedyś pytałaś czy się tusz z drukarki atramentowej rozmazuje na papierze perłowym, no więc nie rozmazuje się ale przebija na druga strone, ale na szczęscie mój brat miesiąc temu wygrał laserową więc problem się nam sam rozwiązał
w rzeczywistości wyglądają lepiej, bo chyba mało widać że to papier perłowy właśnie.. (Nazwiska zmieniłam w Photoshopie jakby co hehe )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 053.jpg (35,4 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (66,7 KB, 33 załadowań)
Stary 2009-01-15, 09:34   #1422
eliame
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
My kupowalismy we wrzesniu po 18.55zl, ale teraz jest drozej

wooow
Ja kupowałam po 18,29. A teraz to z ciekawości aż się do sklepu przejde.

Cytat:
Mam jeszcze takie pytanie techniczne dotyczące wesela...Wynajmujecie jakąś firmę dekorującą Wasze sale weselne, czy może same coś robicie ??? Ja pewnie zamówię jakieś drobne dekoracje, ponieważ córka właścicielki sali ma firmę dekorującą...a ja bym chciała mieć przynajmniej za stołem Młodych jakąś dekorację np. serce z biało różowych balonów.
U mnie dekorację mam w cenie sali, więc ja tylko kolor wybieram. No może jakieś kwiatki do wazoników kupie.

Cytat:
Treść usunięta
Śliczna bielizna.

EDIT: dziewczyny mam suknie-gorset, czyli z odkrytymi ramionami. Czy dokupujecie jakieś bolerko, czy idziecie z odkrytymi ramionami do kościoła?
Ja nie widzę problemu by iść bez bolerka, no ale ponoć nieładnie tak.

Edytowane przez eliame
Czas edycji: 2009-01-15 o 09:51 Powód: bolerko
eliame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 09:56   #1423
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eliame Pokaż wiadomość

EDIT: dziewczyny mam suknie-gorset, czyli z odkrytymi ramionami. Czy dokupujecie jakieś bolerko, czy idziecie z odkrytymi ramionami do kościoła?
Ja do sukni mam koronkowe bolerko gratis - z koronki takiej samej jak jest na gorsecie...co prawda nie wiem czy je założe, bo w lipcu może byc upał, to się przecież ugotuję. Co prawda nie wypada za bardzo iść takim wygogolonym do ołtarza...sama nie wiem...ja bym się skłaniała to pójścia bez

Jesteśmy zaręczeni !!!

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
Stary 2009-01-15, 10:00   #1424
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

cześć Mam już umowę na salę podpisaną

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-01-15 o 10:05
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 10:06   #1425
kasiaher
Wtajemniczenie

Fajniutkie te twoje zaproszenia i tekst w środku tez spoko. Kurcze tylko własnie o to chodzi że ja nie mam drukarki laserowej tylko chyba normalna, zreszta nie wiem, przeciez mozna wydrukowac zdjęcia z niej na sliskim papierze specialnym do zdjęć. Kurcze nie wiem czy sie za to brać. Mam pare pomysłów ale nie wiem czy bede miała tyle ciepliwości ,zreszta to TZ tak wymyslił żeby je robić , a znając jego to on powiedział a w końcu będzie tak że sama bedę to robic bo mam więcej wolnego czasu od niego.
No i kurcze nie wiem w koncu sama

Własnie tez się zastanawiałam nad bolerkiem ale jak bedę miała welon wpiety od góry i warstwowy to mi zakryje ramiona. Więc nie widze tutaj przesady w byćiu za bardzo gołym. Co innego jak masz górę z dosc duzym dekoltem po za tym odkryte ramiona i plecy i do tego nie masz welonu , to wtedy można się zdecydowac na bolerko albo na szal. Takie mam zdanie. Przeciez nie będe sie gotowac jeszcze w bolerku bo starsze ciotki i babcia się zbulwersuje że jest goła. Zresztą jakbym jeszcze załozyła bolerko to chyba miałabym tego za duzo na sobie.

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-01-15 o 10:15 Powód: dopisek
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 10:07   #1426
eliame
Raczkowanie

Cytat:
Ja do sukni mam koronkowe bolerko gratis - z koronki takiej samej jak jest na gorsecie...co prawda nie wiem czy je założe, bo w lipcu może byc upał, to się przecież ugotuję. Co prawda nie wypada za bardzo iść takim wygogolonym do ołtarza...sama nie wiem...ja bym się skłaniała to pójścia bez
Ja także mam ślub w lipcu i nie chciałabym się zgrzać.
Podpytam się mamy czy tak wypada. Chociaż znając ją to powie, ze w dzisiejszych czasach wszystko wypada.

Stary 2009-01-15, 10:08   #1427
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-01-15, 10:08   #1428
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Ja już też mam boleko gratis do sukni z tym, że to jest takie typowe bolerko na lato, bo to nawet nie jest krótki rękaw tylko właściwie jakby bez, z tej samej koronki co koronka w sukni, po przymiarce na którą ide za tydzień w środe zrobie foto
Stary 2009-01-15, 10:15   #1429
monia.ch
Raczkowanie

Hej Dziewczyny czytałam że niektóre z Was były zainteresowane wybielaniem zębów. Otóż w zeszłym roku wybielałam zęby paskami WHITESTRIPS. Efekt był świetny!!!!!. Prawdą jest że paski trochę uwrażliwiają zęby w czasie wybielania, dlatego jak dziewczyny polecały używałam pasty sensodyne. Jednak po zakończeniu wybielania zęby wracają do stanu poprzedniego i do tej pory nie mam problemow z wrażliwością zębów.
Naprawdę polecam ten produkt. Temat tych pasków był poruszany na wizażu.
Paski można dostać na allegro. Aha jeszcze jedna rada, gdyby któraś z was się na nie zdecydowała, to szukajce pasków sprowadzanaych z USA te polskie mają niższą zawartośc nadtleneku wodoru. Ja miałam dokładnie SUPREME WHITESTRIPS one mają 14% nadtlenku wodoru. W opakowaniu miałam 28 paski (na dolne zeby i na górne) - na kurację 14-dniową i jak już pisałam byłam z nich bardzo zadowolona.
Teraz noszę aparat, więc nie mogę ich użyć ale jak już go zdejmę, to napewno powrócę do nich

monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 10:15   #1430
eliame
Raczkowanie

To chyba jednak będę musiała pomyśleć nad szyciem/kupnem bolerka.
Zapewne zgapię od dziewczyn, które wcześniej zakupiły bolerko do mojej sukni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2247-3.jpg (58,4 KB, 111 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 452648209_3.jpg (84,7 KB, 55 załadowań)

Stary 2009-01-15, 10:17   #1431
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Diewczyny, nie wiem czy wiecie, ale od stringow robia sie... hemoroidy. Powiedziala mi to ginekolozka na zajeciach z gin i poloznoctwa. Po prostu ten pasek drazni ciagle sluzowke wiadomo czego i w koncekwencji powstaja zylaki... I cos w tym jest, bo ostatnio sama je mialam i zastanawialam sie skad sie wziely (akurat kilka dni z rzedu nosilam stringi). Myslalam, ze z siebie wyjde tak bolalo. Dlatego teraz stringom mowie nie.

Ponczochy zakladam obowiazkowo

co do bielizny zdecydowanie figi- są dużo wygodniejsze ( zwłaszcza w czasie całej nocy tańców)...
no i oczywiście pończochy i to raczej cieliste bo nie wiem jak Wy, ale ja jakoś dziwnie bym się czuła w białych
Stary 2009-01-15, 10:19   #1432
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
To chyba jednak będę musiała pomyśleć nad szyciem/kupnem bolerka.
Zapewne zgapię od dziewczyn, które wcześniej zakupiły bolerko do mojej sukni.
Osobiście to bolerko: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1232014504
podoba mi się bardziej

Stary 2009-01-15, 10:25   #1433
eliame
Raczkowanie

Mi również się bardziej podoba to pierwsze bolerko. Tylko czy nie będzie zbyt ciepłe na lato?
Mam nadzieję, że w sklepie mi doradzą, bo w tej kwestii to nie mam zdania.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-15, 10:27   #1434
kliwia
Zakorzenienie

ja bede kupowac bolerko do kosiola, zalezy na jaka kiece sie w koncu zdecyduje to jescze zobacze, albo kornkowe wlbo z tafty.
Z tymze koronkowe z rekawem 3/4 - takie jak mierzylam wtedy, a z tafty to bardziej zeby przykryly ramiona. O taki ale bez rękawów zupełnie.
http://slub.waw.pl/komis/suknie/11167.jpg

Rosette bardzo ładna bielizna, a do tej podwiązki to powinnać doszyć niebieską wstążeczkę
I ja widzę u Ciebie taką etolę cieplejksza ale nie futrzak i spięta broszką albo na wstązkę wiązaną

monia.ch wg mnie paski whitestripes sa doD, bo nie ma siły by z paska w szczeliny Ci ten 'wybielacz' wszedł.
A jak masz pastę czy ten płyn do wybielania w stryzkawkach to co innego.

eliame na lato to tez mozesz koronkowe uszyc, albo z tego mysliny co masz dól sukni.
Bo to pierwsze jest zdecydownaie za grube na lato.
o coś takiego
http://www.vpx.pl/up/20080202/ml8603...6fcb167695.jpg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ml86032e66d48d7b227e7845b73d43eb1a06fcb167695.jpg (6,6 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-15 o 10:32
Stary 2009-01-15, 10:31   #1435
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Treść usunięta

100 dni prawie jak studniówka

Eliame to jest Twoja sukienka na fotce???

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-01-15 o 10:32
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 10:34   #1436
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:

monia.ch wg mnie paski whitestripes sa doD, bo nie ma siły by z paska w szczeliny Ci ten 'wybielacz' wszedł.
A jak masz pastę czy ten płyn do wybielania w stryzkawkach to co innego.
Może to i prawda, z tymże to zależy od tego jak dba się o zęby. Ja ze szczelinami nie mam problemów - nici dentystyczne i szczoteczka to zębów z irygatorem skutecznie usuwają wszystkie osady, których zwykłe szczoteczki i nawet pasta niewiadomo jaka nie usunie. Dlatego mnie te paski bardzo odpowiadają i dodam, ze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Stary 2009-01-15, 10:41   #1437
kliwia
Zakorzenienie

Nie będę się kłócić, ale znalazłam jeszcze jeden minus pasków. Jak ktoś ma krzywe zęby to ni w gruchę ni w pietruchę
Stary 2009-01-15, 10:42   #1438
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-01-15, 10:55   #1439
Maggie1983
Zakorzenienie

Emilia - gratki
Rosete - etolka to naprawde strzal w dziesiatke do twojej sukni
Eliame - najlepiej to pierwsze bolerko - ja tez bede takie chciala tylko bardziej dopasowane w rekawie i moze tylko do lokcia, czyli minimalnie krotszy rekaw
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-15, 11:00   #1440
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Treść usunięta
sliczne sa !

Cytat:
ja nie potrzebuje
moja sala jest sama w sobie piekna
i lekka dekoracja mi wystarczy

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć Mam już umowę na salę podpisaną
gratuluje

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości