|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
A ja zawsze na ostatnią chwilę, bo dopiero wtedy mi do głowy wchodzi, bo wiem, że muszę. W ogóle jestem na innym seminarium niz chciałam, ale w sumie po licencjacie mam szczerze gdzieś na jaki temat będe pisac mgr, licze na to, ze babka mi cos narzuci i będę pisac pod jej dyktando, już mam dośc mojej inwencji, bo to tylko szkodzi niestety![]() No, wyżaliłam, się, zjadlam, umówiłam z koleżanka na ploty, więc mogę chyba sie zabierac powoluuuuutkuuuu do nauuukii ![]() Chyba zaczniemy kurs tańca niedługo, bo koleżanka z mężem idzie i nas pytała czy chcemy - w sumie czemu nie? Będziemy wiedzieli na czym stoimy jesli chodzi o nasze umijetności, a właściwie ich brak W ogóle to moi rodzice licza na pięknego walca...![]() Do później
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Raczkowanie
|
Takie zawsze są nadgorliwe
Z wiekem i tytułem jej przejdzie. Z mojego doświadczenia profesorzy są znacznie normalniejsi niż ci świeżo upieczeni doktorzy co jeszcze pamiętają jak to im w kość dawano na uczelni
|
#1413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja siorka miała na weselu tylko takie coś:http://allegro.pl/item541319358_pude...stka_slub.html Cytat:
No i tego nieszczęsnego garbusa. Moje Kochanie uparł się na niego jak osioł
|
|||
|
|
|
#1414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIe nastawiam się na mega wypasiony taniec, coś tam pewnie podreptamy i i tak się ludzie ucieszą![]() Cytat:
Dobra, komisyjnie wyłączam kompa ![]() Paaaaa |
||
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Alunna!!!
Dziewczyny, ale widzę, że my jesteśmy rosiane po całej Polsce... A która z Was jest z okolic Kielc? Albo tam będzie miała weselicho? I mam jeszcze jedno pytanie. Ile wcześniej załatwiałyście Kościół - wiem, że to zależy od parafii, ale chce ocenić mniej więcej |
|
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś też myślałam o samochodzie retro, ale gdy okazało się, że właścicielka oferuje nam wjazd przed "salę balową" powozem... no to bez sensu dodatkowo jeszcze wynajmować samochod .. takie pomieszanie z poplataniem by wyszlo.. grka witamy w kielcowieJa bede miala wesele w sobkowie(20 km od Kielc), slub w piekoszowie, grac mi bedzie panaceum ze staporkowa, kamerzysta impuls studio, fotograf.. z ul. różanej... sukni jeszcze nie mam ... reszta.. w proszku już zupełnie .. kościol. nam ksiadz po koledzie powiedzial ze nauki mamy jedynie we wrzesniu.. i po tych naukach pewno pojdziemy.. bo nie maja jeszcze kalendarza 2010 rok w parafii any other questions
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-02-02 o 13:49 |
|
|
|
|
#1419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas by kierował znajomy (jakby miał jechać mój K to za żadne skarby bym się nie zgodziła). Na koniec pewnie i tak mu ulegną, bo jak tak mnie poprosi z miną kota ze Shreka, to nie mam siły mu odmówić ![]() Cytat:
(a ślub planujemy na sierpień).
|
||
|
|
|
#1420 |
|
Raczkowanie
|
O ja fajerwerki z sali w Sobkowie widuję z oka pokoju mojej siostry. Zresztą byłam tam nie raz na weselu. Jak chcesz coś się wypytać jestem otwarta...A o fotografie swoim więcej dodasz, bo mi go kamerzysta polecił, ale jeszcze do niego nie dzwoniłam. Ma strone w necie?
Ps A w Piekoszowie bywałam, bo pracował tam swego czasu mój tato
Edytowane przez grka Czas edycji: 2009-02-02 o 13:51 |
|
|
|
#1421 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba musze isc na jakis kurs asertywności albo większej wiary w siebie i własne umiejętności ![]() ![]() ![]() Cytat:
jest odmawianie po prostu w pewnych sytuacjach albo po prostu bardziej walczyć o swoje.. ale wkurzam się strasznie na siebie bo mam 25 lat a kurczę nie potrafie o siebie zadbać i się postawić... a to jest tak, że np szef prosi księgową o zrobienie czegoś ona nie umie więc zwraca sie ZAWSZE z prośbą o pomoc do mnie, a nie np do tej mojej koleżanki, która jest na takim samym stanowisku, tylko własnie chodzi o to że nawet jakby chciała się jej o coś zapytać to ona i tak by nie iwedziała bo się nie interesuję po prostu wieloma rzeczami i potem idziemy na zebranie do szefa i omawiamy mu to co zrobiłyśmy czytaj:zrobiłam ja. No nie wiem zobaczymy jak z tego wybrnę ale jestem juz coraz bardziej nastawiona na nie i mam nadzieję, że w końcu zdecyduje się cos z tym zrobić. Cytat:
i podziwiam Cię ze chciało Ci sie czytać to wszystko od początku, musiałaś się pewnie troszkę z nas posmiać bo czasami to takie tu mądrosci wypisujemy
|
|
#1422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hmm chciałam usunąć jeden z postów albo połączyć ale jakoś nie potrafię
Jesteśmy razem od 26.10.2002Nasze zaręczyny Nasz ślub 28.08.2010 http://suwaczki.waszslub.pl/img-2010082801801830.png Edytowane przez Alunna Czas edycji: 2009-02-02 o 14:06 |
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co zaś się tyczy fotografa to mam pytanie podstawowe: czy Twój kamerzysta to taki wysoki szczupły siwyy pan ?? Ja byłą mna weselu na którym oni robili we 2 ... w sumie mocno współpracują ze sobą i obaj siewzajemnie polecają.. fajna para.. są tacy.. otwarci, no i w związku z tym, ze sie znają dobrze wspolpracuja... fotograf.. robi komplet za 700 zl... 80 fot 10 na 15; 12 w albumie 15 na 21; archiwizacja 80 foto na cd + dojazd dodatkowo platne kazde foto 10 na 15 po 4 zł wszystki pliki na cd 1 za jeden plik tak mam na zaliczce wpisane
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-02-02 o 14:08 |
|
|
|
|
#1424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widać musze w tym roku zwrócić na to uwagę Poza tym sądzę, że na pewno połatali jakoste dziury bo rpzeciez w takich warunkach nietrudno o skręcenie nogi..wypadek ... a co za tym idzie.. duuuuuże odkszkodowanie i utratę renomy
|
|
|
|
|
#1427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja to jakos załatwie mam jednego sprzymierzeńca, który mi pomoze
|
|
#1428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Az tak to nie, ale byłam tam wcześniej niz Ty na weselichu, więc może coś naprawili. Ja dużo tańczę stad jestem przewrażliwiona na tym punkcie. A w Kielcach i tak nie ma sali z prawdziwym parkietem do tańca... No może oprócz jednej, ale tam góra 70 osób się wciśnie ![]() Ledwo przyszłam z egzaminu, a tu czas leci i trzeba do pracy zasuwać... Nic spokoju
Edytowane przez grka Czas edycji: 2009-02-02 o 14:36 |
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1430 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak bede cos robic to raczej prostsze i mniej kreatywne rzeczy: zawieszki na wodke, winietki... a to i tak jak mi sie calkiem nie odechce, bo juz mi sie troche odechcialo ![]() Cytat:
![]() u mnie na obu kierunkach wszelkie przecieki rozchodza sie jak burza ![]() Cytat:
i tez sie z tym bujam od polowy stycznia wiec lacze sie w bolu ![]() Cytat:
bo chcialam miec moja upatrzona konkretna godzine, a i kosciol dosc popularny na sluby![]() a w ogole to wlasnie wrocilam z moich dwoch dzisiejszych egzaminow (z ktorych musze powiedziec jestem zadowolona ) i od gina z nowym zapasem pigul a teraz sie pobycze troche, bo mnie obiad zmeczyl a tu sie trzeba zabierac do nauki do kolejnych dwoch egzaminow i rozwiazac zaliczeniowe zadania z ekonometrii nie ma lekko ![]() moze sobie poogladam katalogi wycieczkowe i poszukam czegos ciekawego, bo wczoraj bylismy w Neckermannie i sobie pare zabralismy ![]() wczoraj TZ mnie uswiadomil, ze w terminie w ktorym chcialabym jechac jest Ramadan troche niefajnie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-02 o 15:29 |
||||
|
|
|
#1431 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie by to nie przeszło, bo za 80% wesela mam zapacić chyba 2 tygodnie przed imrezą. Alunna, witaj kochana Jestem pod wrażeniem.
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przeciez za dzieci się często normalnie płaci nie mówiąc już o pustych kopertach
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam będe się cieszyć jak ktoś z rodziny przyjdzie i da nawet 100 zl, ważne że będzie ze mną i będzie się dobrze bawił, i nie zamierzam być zła na tą osobę czy rodzinkę po prostu takie czasy, jedni daja więcej inni mniej i tyle i nie moge oczekwiac że będą mi dawac tyle, że by się zwróciło, bo para by musiała szykowac około 500 zł a wiadomo, że dla nie których to bardzo duża kwota dzięki której mogą miec np. sporo jedzonka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no jja nie mówie że będę na kogoś zła, i chodzi mi też raczej o takie przypadki, że ludzie świadomie tyle dają chociaż stać ich na dużo więcej. Zazwyczaj ci biedniejsi dają więcej
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
elitko nam tak pani powiedziala, ze po weselu przychodzimy placic, ale w sumie nie umawialismy sie jeszcze az tak konkretnie... poa tym ja sie jakichs specjalnych fajerweskow finansowych nie spodziewam a te 15 tysiow z 35-40 no to tez jest powiedzmy tylko czesc.. wiem ze rodzice nam pomoga w miare mozliwosci... nie wiem dokladnie jak to bedziemy placic .... na pewno nie bdzie takiego podzialu wy placicie za swoich gosci my za swoich... bo przeciez stajemy sie jedna rodzina wiec... co to za durne podzialy....poza tym... jezeli uda sie ze bedziemy pracowac i mieszkac razem, to moze cos wiecej uzbieramy.... na mieszkaniu i tak nie zaoszczedzimy bo i tak to ja za nie place... a czy bedziemy dzielic ten koszt na pol teraz juz od jutra, czy za 2 lata.. na jedno wychodzi bo juz zyjemy niemal jak ze wspolnego budzetu
|
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
ups pomuluiłam wątki
sorki :P
Edytowane przez cc_chanel Czas edycji: 2009-02-02 o 17:19 Powód: pomylłam wątki |
|
|
|
#1437 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dzis w Kancelarii kucić sie o moja godzine... Ale jak na złoś c przychodze i co widze czytam ze kancelaria w Swięto Matki Boskiej Gromniczej jest zamknięta!! I znowu bede całą noc myślała jutro musze znowu jechac z tata!! Lepiej zeby moja godzina tu była i tamtej parze powiedza ze maja sobie inna wybrac bo jak nie to kopne i pójde do innego Kościoła!! Jest jeszcze jeden przepiekny kościół w Zduńskiej... Mam w czym wybierać a jak nie to w tej miejscowości gdzie bedzie ślub zraz koło sali jest piękny stary drewniany kościółek....
Chrześniak sie juz upomina o kimputer wiec kończe i wieczorkiem zajrze. Troche nadrobiłam i witam kolejna PM 2010 Ale przyznam sie nie wszytko bo mIkołajek mi juz klawiature zabiera![]() I jeszcze jedno przed chwila byli kominiarze chodzili po domach a ja ich nie wpuściłam bo myślałam ze jehowi:/ A jak sie nie wpuści kominiarzy to podobnież pech
|
|
|
|
#1438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wlasnie wypelniam ankiety ewaluacyjne... ale pojechalam po co poniektorych caly semestr mi sie zbieralo...a moim ulubionym wykladowcom dalam prawie same najwyzsze oceny
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-02 o 17:27 |
||
|
|
|
#1439 |
|
Rozeznanie
|
Nie Jozia, jak nie wpuścisz kominiarza, to będziesz miała zapchany komin
Ja wierzę tylko w szczęście, czyli jak widzę kominiarza, to łapię za guzik, a jak nie mam akurat guzika, to trudno. Albo jest szczęście, albo nic nie ma. |
|
|
|
#1440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie my płącimy za swoich gości, rodzice TŻ za swoich, orkiestry itp wiadomo na pół ![]() Cytat:
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-02-02 o 17:43 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

Nie martw się.
A ja zawsze na ostatnią chwilę, bo dopiero wtedy mi do głowy wchodzi, bo wiem, że muszę. W ogóle jestem na innym seminarium niz chciałam, ale w sumie po licencjacie mam szczerze gdzieś na jaki temat będe pisac mgr, licze na to, ze babka mi cos narzuci i będę pisac pod jej dyktando, już mam dośc mojej inwencji, bo to tylko szkodzi niestety

Po prostu się zmuś! Powiedz raz, drugi, zobaczysz że to nie boli i nikt cię za to nie zabije. A jak się obrazi to trudno. Pofocha się i przestanie 

Jestem pod wrażeniem.
a przeciez za dzieci się często normalnie płaci