|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)
Przepraszam cię, ale obwąchałam dzisiaj i jednak się nie zdecyduję
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Niestety nic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1412 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)
Witam,
coś u mnie za coś z poniższych? - Vichy, Liftactiv Retinol HA, krem do kompleksowej korekty przeciwzmarszczkowej, działanie wypełniające i natychmiastowy efekt wygładzenia. Kwas hialuronowy + kompleks Retinolu A. Redukcja zmarszczek utrwalonych, odwracalnych, embrionicznych, efekt nowej skóry, SPF 18 - UVA. Nowość, 30 ml CK Euphoria, nowa wersja - edt, 50 ml, Avon, light and luminous face highlighter poudre illuminatrice de teint, rozświetlacz do twarzy - mozaika, tylko wypróbowany, - czy to ta?: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-22481-opis-Avon-Light-and-Luminous-Face-Highlighter-Rozswietlajaca-mozaika-do-twarzy.htm Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#1414 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Nie wiem czy uda Ci sie cos u mnie odnaleźć, ale zainteresowalo mnie kilka flaszek ![]() Chanel Chance klasyczna i escada marine groove ![]() Poza tym chetnie przygarnelabym tropical punch, intereswoala by Cie moze escada pacific paradise?
![]() |
#1415 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To cienie są jednak warte więcej ![]() A może czymś innym cię skuszę ? czego jeszcze szukasz ? ![]()
![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka jak tam
wąchałaś escadkę? ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- ok juz znalazłam ![]()
![]() |
#1417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A brązer Smashbox paskowy ? podkłady to mam tylko ze średniej półki poza wątkiem, błyszczyki i szminki raczej też ![]()
![]() |
![]() |
#1419 |
Rozeznanie
|
ileż Ty masz piękności
![]() spodobało mi się: - Armani, Diamonds, edt, 50 ml, nowiutkie w folii, - Michael Kors, edp 30 ml bez kilku psików, piękny, letni mocno kwiatowy zapach tuberozy, nie oddam łatwo bo kojarzy mi się z jakąś gorrrrrrrącą wyspą - Lalique, Perles de Lalique, 50 ml, edp, - Givenchy, ange ou demon edt, na oko 75 ml ze 100, tester, w sumie trochę mnie ten zapach rozczarował, więc dodaję do listy, - L de Lolita Lempicka, edp, brakuje na oko 5 ml z 50 ml, kartonik, - Paco Rabanne, Black XS pour elle, 50 ml, edt, nowa, folia - Guerlain, L’instant magic, edp, 30 ml, nowa w folii, Czy coś w moim skromnym wątku Cię zainteresuje? Mam jeszcze Delicious night (30/100 lub 52/100 - do wyboru ![]() Odpisz proszę u mnie ![]()
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
Witam
Jestem tez z Warszawy więc proponuję zamianę na troszkę większą zabawkę, ale myślę ze idealną dla Twojego dziecka. Jest to krzesełko uczydełko Fisher Price, zabawka bardzo wszechstronna. http://www.ezabawki.pl/krzeselko-uczydelko/pid297/ Dziecko w łatwy sposób zapala światełka, kiedy przewraca kartki książeczki krzesełko nazywa zwierzątka, wesoło spiewa kiedy się na nim usiądzie i ma wiele, wiele innych funkcji. Mam też inne ciekawe interaktywne zabawki, ale ta chyba byłaby najlepsza. Jeszcze przeszukam zbiory ![]() Mnie interesują Dior, Miss Dior Cherie L'Eau, edp 50 ml, kartonik, zużycie niewielkie - na fotce Chloe, Chloe - te z kokardką, edp 30 ml, pudełko, zużycie niewielkie - na fotce no i może Escada, Desire Me, edp 50 ml, nowa w folii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422625 za Bvlgari Blv II?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() W każdym razie zdjęcie pokazuje stan faktyczny ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1425 |
Zadomowienie
|
Nom, gaciorki bym chciała, bo brzuszysko już lekko obwisłe
![]() ![]()
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
ok to dam ci znac jak mi wizazanka nie odpowie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Czy interesuje Cię którys z tych zapachów?
Coco Chanel edp 26-27/50 Youth Dew Estee Lauder My Couture Givenchy Pytam,bo podoba mi się u Ciebie kilka flaszeczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za :
- Clinique, Moisture Surge Extended Thirst Relief, 50 ml, nowy, ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396467 nie jestem pewna... ale byłaś chyba zainteresowana kiedyś u mnie też termolokami BaByliss? ![]()
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
Będę próbować dalej, ale wciąz z zabawkami, ponieważ moje półki z kosmetykami nie umywają się do Twoich
![]() ![]() Ja jestem zakochana w Dior Miss Dior Cherrie. W zamian za tą spędzającą mi sen z powiek buteleczkę proponuję: 1) Ślimaka Fisher Price, sorter klocków, można sortować klocki według kształtu,koloru, ale także budować wieże, zdejmując muszlę i układając klocki o odpwiednim kształcie jeden na drugim, w 3 rzędach. Jest to zabawka z dzwiękiem. Do nauki, do poprawy małej motoryki, celności, rozrózniania kształtów, kolorów i do zabawy ![]() http://mamaija.pl/index.php?ProductID=1083&Model=1810 Jest w idealnym stanie, niedawno kupiony. 2) Gitara Elmo,http://warszawa.olx.pl/elmo-z-gitar-...e-iid-82965663 Gra, świeci, po naciśnięciu każdego przycisku gra inną muzykę. 3)Pociąg chicco : po niaciśnięciu każdego zwierzaczka wydają głosy, można także nacisnąć na elementy pociągu aby usłyszec stukot pociągu. Zabawka byłaby w stanie idealnym gdyby nie to,że odpadło nam i zgineła zatyczka do miejsca na baterie ![]() Taki jak ten, tylko bez gwiazdek na obudowie: http://www.allegro.pl/item946616604_..._zwierzat.html Bardzo chętnie mogę dodać nowe, z metkami ubranka dla chłopca lub dziewczynki do 152 cm ![]() Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że uda nam się wymienić do moich urodzin, które już niebawem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jak to rozświetlenie wygląda ? ![]() A, termoloki już nabyłam ![]() Niestety nic ![]() Niestety nic ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i druga kwestia jest taka, że wybrałaś zapach, który ja też lubię i nie oddam go łatwo, więc musiałabym naprawdę ulec dużej pokusie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Malpeczko,moze Givenchy Very Irresistible 60/75 ml za Chance Eau Fraiche?<probuje nieustannie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja przerzuciłam się na rzeczy co moge z pół godzinki potrzymać na głowie ![]() mam też szampon nawilżający z tej samej firmy, jakby Cie interesował to spróbuje ocenić ubytek ![]()
![]() |
![]() |
#1438 |
Rozeznanie
|
czy znajdziesz u mnie coś za coś z poniższych?
![]() - Armani, Diamonds, edt, 50 ml, nowiutkie w folii, - Michael Kors, edp 30 ml bez kilku psików, piękny, letni mocno kwiatowy zapach tuberozy, nie oddam łatwo bo kojarzy mi się z jakąś gorrrrrrrącą wyspą - Lalique, Perles de Lalique, 50 ml, edp, - Givenchy, ange ou demon edt, na oko 75 ml ze 100, tester, w sumie trochę mnie ten zapach rozczarował, więc dodaję do listy, - L de Lolita Lempicka, edp, brakuje na oko 5 ml z 50 ml, kartonik, - Paco Rabanne, Black XS pour elle, 50 ml, edt, nowa, folia - Guerlain, L’instant magic, edp, 30 ml, nowa w folii,
![]() |
#1439 | |||
Zadomowienie
|
Kurka, w międzyczasie nabyłam majciochy w sklepie, bo akurat były takie likwidujące brzuch w promocji
![]() Cytat:
![]() Gdybyś miała wersję Sensuelle to może bym się skusiła, ale klasyczną mam na stanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1440 |
Konto usunięte
|
To oddania to, co w watku. Mam nadzieje, ze znajdziesz cos dla siebie
![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-04-19 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.