|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Renatko, ja naprawdę nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy...
życzę Ci siły, żebyś przetrwałą tę okropną sytuację ![]() mam do Ciebie pytanie : która to Ty na zdjęciu w Twoim profilu? Uważam, że nie musisz zmieniać koloru pazurków - bordowe są niesamowicie seksowne, w ogóle czerwień. Ja obecnie mam czerwone pazurki u rąk, a różowe (taki cudowny kolor) na stópkach. Muszę Wam się pochwalić - ostatnio koleżanka, może nie gruba, ale ma brzuch prosiła mnie o pomoc w kwestii ubioru. Jest przewodniczącą szkoły i jej zadaniem było pożegnanie maturzystów. Doradziłam jej kupić sobie czarną spódniczkę na szelkach która kończy się pod biustem + czerwona satynowa koszula na krótkim rękawku (na zakończeniu były przesłodkie kokardki) + czerwone wysokie szpilki i delikatna srebrna biżuteria. Wyglądała niesamowicie seksownie, a brzuszek zniknął w mgnieniu oka, naprawdę. Uwielbiam ją i chciałam, żeby cudownie wyglądała
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
W galerii, ja to ta z grzywką na bok, czyli ta bradziej z tyłu
![]() więc zostawiam bordowe u stópek, a u rąk je przemaluje ![]() ja też sie tego nie spodziewałam.. Tzn czułam,że to nastąpi,że jest źle.. ale to zawsze zaskoczenie. |
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? Jakoś rzadko tu piszę odkąd zostawił mnie facet, nie mam na nic sił. Mam 18 lat i 4 lata to naprawdę kawał życia. Muszę nauczyć się żyć inaczej, bez niego, a nie potrafię. Do tego ta durna nadzieja, że jeszcze kiedyś ze mną będzie. Nie radzę sobie z tym wszystkim
![]() Cytat:
![]() Jesteś silną kobietą i wiem, że jesteś w stanie sobie poradzić. trzymaj się
|
|
#1414 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh dziewczyny niewiem co Wam powiedziec nigdy nie bylam w takiej sytulacji moje zwiazki nie trwaly dłuzej niz pol roku a jednak 4,3 lata to kawal czasu wiec pewnie tez czasu trzeba zeby zaleczyc rany i zaczac zyc bez tej drugiej osoby...jestem z Wami jak co zawsze piszcie zeby sie wyzalic czy cos zawsze tu wysluchamy
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że Was mam
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymaj się kochana
Jesteś prześliczna, koleżanka również, ale gdybyście stanęły obok bez chwili zawahania wybrałabym Ciebie
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nice Sprite = > jesteś prześliczna!
Cytat:
![]() Nie przejmuj się, oni już tacy są, często wkurzają niepotrzebnie zupełnie ... Cytat:
więc nie musisz na nowo malować ![]() Ja dzisiaj będe malowała i jedne i drugie na czarno bo do stroju mi muszą pasować ![]() Messinko bardzo ciekawa jestem jak dzisiaj będziesz wyglądała ![]() Jak możesz zrób zdjęcie przed wyjściem ![]() Na całe szczęście udało mi się Was nadrobić, a lekko nie było, tak duuużo piszecie, ale to bardzo dobrze ![]() Podczytywałam Was ostatnio i skusiłam się na te ala lateksowe legginsy. Jeszcze nie przymierzałam bo mama mi je kupiła i jeszcze nie widziałam, ale mam nadzieję, że jak przyniesie to będą dobre ![]() Wróciłam do mojego TŻta po miesiącu i chcę dzisiaj dla niego zrobić niespodziankę Mamy współnie spędzić u Niego wiczorek przy drinkach Zamierzam ubrac tą czarną tunikę którą wam niedawno pokazywałam, zresztą jest u mnie a wlbumie do tego te legginsy, buty na obcasie i pofarbować włoski na czarno szamponem, do tego czarne paznokiwtki i jakiś ładny makijaż Mam nadzieję, że mu się spodobam. On mnie uwielbia tak całą na czarno ![]() Póki co mam jeszcze wiele do zrobienia: sprzątanie, ćwiczenia, nauka ... Dlatego uciekam i mam nadzieję, że uda mi się do Was jeszcze odezwać. Udanej, pięknej soboty Słoneczka
|
||
|
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi, ale jescze się wszystko ułoży![]() jak to po co? dla siebie
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce sie nad sobą użalac, dziękuję jescze raz dziewczynki
![]() Mam pytanie do tych stosujących balsamy brązujące/samoopalacze.. Zawsze mam taką wyrażną granicę przy nadgaarstkach, jak zakańczanie właśnie te miejsca, tj. przy stopach oraz przy nagdarstkach? |
|
|
|
#1420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że trudno i to boli. 4 lata to kawał czasu,ale będzie dobrze ![]() Cytat:
Cieszę się że zaczyna się układać, może wkońcu fatum nas opuści, i reszcie dziewczyn też sie poukłada (w tym mi ) ok ja lecę sie zbierać i na zakupy, zajrzę jak wrócę ![]()
|
||
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tych kilku dniach bez niego wiem już wszystko, wiem, że straciłam wiele i wiem, że zrobiłabym teraz dla niego wszystko. Za bardzo w tym związku skupiłam się chyba na sobie, a przecież dawanie mu nawet małych powodów do radości sprawiało mi wielką przyjemność
|
|
#1422 |
|
Wtajemniczenie
|
Airish wzajemnie
![]() zyskowa a wszystko stracone?
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również mam na dzisiaj bardzo napięty harmonogram.
Muszę poćwiczyć, wykąpać się, umyć włosy, wypieknić się i jeszcze koleżankę która na 13:30 do mnie przychodzi na makijaż i wypiłowanie, pomalowanie paznokci. Ufff
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, on mówi, że mnie kocha, ale nie chce do mnie wrócić. Jest sam, powiedział, że nikogo sobie nie znajdzie. Wiem, że jeśli nie będę nalegać na spotkania, narzucać się to on zapomni. Nie mam szans na przypadkowe spotkania
. Nie wiem jak to się potoczy. Nie wiem co robić
|
#1425 |
|
Wtajemniczenie
|
Zyskowa niewiem z facetami to nigdy nic niewiadomo
ale moze daj mu troche czasu? I bez zadnych glupich mysli mess moze pomysl nad jakims zakladem kosmetyczno-stylistycznym
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja młodziutka jestem
mam 18 lat jestem dopiero w 3 klasie technikum ![]() Po zakończeniu szkoły idę na kosmetologię, chcę się zagłębić w te wszystkie pielęgnacyjne zabiegi, a potem będę robić 2 letnie technikum farmaceutyczne. Chciałabym otworzyć zarówno gabinet kosmetyczny jak i aptekę, ale skąd wziąć na to pieniądze
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie z Nim rozmawiałam na gadu, muszę zapomnieć jak najszybciej..
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
I jak się zachowuje? Czy ta decyzja jest nieodwołalna?
|
|
|
#1429 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Zachowuje się normalnie, ale tak, to nieodwołalna decyzja, też tego chcę, ak bedzie lepiej, bo czasem miłość to za mało żeby ze sobą życ.. My się od dawna staramy,ale wszystko było nie tak, więc .. no jakoś to będzie.
Odpowie mi któraś jak to z tymi samoopalaczami czy innymi brązujacymi cudami? ![]() Mam straszny problem przy stopach i na nadgarstkach, widać, gdzie skończylam się smarować:/ |
|
|
|
#1431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uległa jestem, ale to hmm.. tez zalezy dla kogo jednak obecny tż trafil - jestem zadużona po uszy choc wiadomo.. momentami mam chooolerne dosc! co robicie w wakacje? moze ktoras sie wybiera nad morze? a moze któres bylyby chetne na spotkanko nad morzem.. w wakacje mielno?
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja Go kocham nad własne życie, tylko, że przecież najważniejsze jest szczescie obojga- a szczescie obojga nie jest wtedy, gdy ktos jest szczesliwy na sile, lub gdy jedna osoba zyje w smutku.
Naprawdę, trzeba pewne sprawy zrozumieć, nasze życie nie byłoby szczesliwe gdyby wygladało tak jak nasz związek, chciałabys w takiej swiadomosci spędzic życie? Dla mnie ważne jest Jego szczęście, ale i moje. i to nie znaczy,że nie jestem w nim zakochana po uszy.. Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-25 o 11:07 |
|
|
|
#1433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wlasnie chodzi mi o to ze pomimoze kochasz potrafisz powiedziec DOŚĆ! ja natomiast hmm... chyba nie ;/ chyba boje sie tej samotnosci.. bo on obecnie jest jedyna osoba z która sie spotykam itd wszystkie moje pseudo przyjaciolki odwrócily sie dupami no.. moze poza jedna! ale wiadomo.. ona tez ma swoje zycie Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-25 o 11:11 |
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
To On to skończył, ale ja nie mam zamiaru się przed nim płaszczyc, płakać i błagać o powrót.. jego argumenty są zasadne, potrafię sobie poradzic sama, jest mi strasznie ciężko, łzy same się cisną, ale wypłakałabym ich więcej gdybyśmy mieli spędzić wspólnie zycie..
Nie wolno tak postepowac Agnesta, twój facet na pewno wie,że może z Tobą zrobic co zechce, bo przeciez Ty nigdy nie odwazysz sie odejść.. Wybacz,ale mi to zabrzmiało jakbyś z nim była, bo będziesz się nudzic po zerwaniu. ja też się nudzę, bede teraz siedziala sama w domu, bo nie mam już prawdziwych przyjaciółek, ani dobrych znajomych.. ale mam z nim być zeby mi sie popołudniami nie nudziło samej? Bezsens Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-04-25 o 11:15 |
|
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
nie potrafie wyrazic swoich mysli slowami ;]
albo po prostu sa zle odbierane.. jestem z nim bo go kocham - nie mam wątpliwosci.. a mysl ze jest jedyna osoba na ktora moge liczyc jeszcze bardziej mnie przy nim trzyma.. dlatego też sądze ze ma mnie w garsci.. i zastanawiam sie czy nie zapewnie czuje sie w swojej pozycji, on. Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-25 o 11:26 |
|
|
|
#1436 |
|
Wtajemniczenie
|
doberek
kurcze nie zrobiłam fot, ale moze dziś nadrobię, albo przed srodową imprezą, a ta wczorajsza to jakaś porażka ide sprzatac, potem nadrobię i mozę na solarium albo skorzystam z naturalnego oplania ![]() miłego przedpołudnia |
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam wątpliwości,że Go kocham, wiem, ze jest jedyną tak bliską mi teraz osobą.. jedynym przyjacielem
Ale czy mamy obydwoje tlyko dlatego męczyc sie i udawac,ze jest nam dobrze, ze jestsmy szczesliwi, gdy tak naprawde jest zupełnie na odwrót? Chcę by moim przyjcielem pozostał, ale narazie muszę sie sama w sobie pozbierać.. za jakiś czas chce z nim utrzymywac kontakt, ale jeszce nie teraz. |
|
|
|
#1438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Mielno to raczej nie będzie, prędzej Władysławowo. Właśnie, czy orientuje się któraś z Was ile mogą kosztować takie najtańsze pokoje? Cytat:
kurde, naprawdę to smutne - zwłaszcza, że wnioskuję, że oboje bardzo się kochacie. Ale masz rację związek to nie tylko miłość (ona utwierdza związek) ważna jest eównież mnóstwo czynników, które tę miłość tworzą. Cytat:
|||
|
|
|
#1439 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeżeli musi byc tak ze osobne to trudno.. ja swojemu powiedzialam.. ze u nas to juz jest tak ze albo go kocham albo nienawidze.. nie znam uczucia pomiedzy.. nie moglabym zniesc mysli (bedac jego przyjaciolka) ze przytula albo caluje inna dziewczyne tak samo jak mnie ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
wiec zapewne tam podobnie.. mnie też tż planuje wyciagnac nad morzem gdzies dalej.. powiem nawet ze wspominam o władysławowie ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
innych sprawach, oprocz milosci - ale to milosci swojej wlasnej . |
|||
|
|
|
#1440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wsyztsko jest jednolite
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

życzę Ci siły, żebyś przetrwałą tę okropną sytuację

..kolor troszke jasniejszy w rzeczywistosci

jak to po co? dla siebie 
ale moze daj mu troche czasu? I bez zadnych glupich mysli
albo skorzystam z naturalnego oplania