|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zadomowienie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Czesc dziewczynki kochane widze ze jzu sie obudzilyscie
![]() Anetko antybiotyki ??? to widac powazna sprawa biedaku, no ale juz ci sie chyba lepiej zrobi Aga no najwazniejsze zebys byla w zgodzie ze soba, jesli idziesz za 3 miechy do szkoly to chyba jednak bez sensu isc do pracy NIby NIc a jak twoje nerki ???? nerki to bardzo powazna sprawa nie ma zartow wiem cos o tym bo sama mam jedna ![]() Dudi trzymam kciuki za Julcie u lekarza ahaa no itrzymam kciuki za twoja skore ![]() A u mnie to nic ciekawego nie wpadlam wczoraj do was bo nie mialam sily, musialam wczoraj pozalatwiac sprawy z samochodem co to czekaly juz i czeklay potem musialam zrobic zakupy no i jak wrocilam to bylo po 20 trza bylo mala obrobic no i jak skonczylam to rozlozylam lozko i polozylam sie tak na chwile a obudzilam sie o 5 rano, cos ostatnio brak mi sil witalnych chyba jakies oslabienie sie wdarlo Aha Anetko wczoraj nie cwiczylam i jadlam po 19 ![]()
#1412 |
Zakorzenienie
|
Hej
Kurcze noc jakoś przetrwałam ale dzisiaj idę do lekarza bo to jednak nie mija. Oby tylko nie położyli mnie do szpitala
#1413 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu trzymać kciuki będę...wracaj do zdrowia...a jak puszczą Ciebie z talbletami do domku daj znać...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
BAN stały
|
Kasiu ja tez trzymam kciuki.
Ide na zakupy z Milka, a co bede w domu kisisc hehe. Bede potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Lekarz przyjmie mnie dopiero po 15:00
![]()
#1417 |
BAN stały
|
Gdzie wy sie podziewacie?
![]() ![]() Dom posprzatany, zakupy zrobione i obiad ugotowany ![]() ![]() ![]() Tz za pol godziny wstaje a Mila dopiero usnela wiec luzik mam ![]() A i pogoda u nas sie polepsza i dzis z 19'C w cieniu jest wiecej humorek dopisuje. Kasia i jak z tym lekarzem? Idziesz na 15.? Rejestrowalas sie? Anetka jak zdrowie? Dalej nic nie gadasz ![]() P.S. Spiaca jestem, Mila wstala przed 7.00 a wiec ja tez ![]() Jak ja wspolczuje tym co wstaja do pracy o 6.00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
Aga ja tez sobei wspolczuje
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- pewnie zaraz zostane wysmiana ![]() ![]() no bo jak juz rano o 6 wstaje to moj pies zajmuje moje miejsce i kladzie glowke na moje poduszce ![]() nie moge sie doczekac zeby zobaczyc jak wyglada
#1419 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
hello baby
![]() Evelinko,twoj ten piesek to słodziak,zawsze chciałam takiego miec,i pewnie jak Zuzi przejdzie uczulenie to kiedyś sobie kupimy takiego,wstaw jakies zdjecia z nowym imagem ![]() Niby Nic jak tam twoje zdrowie? Aga my na obiad mieliśmy ryż z kurczakiem,coś ostatnio zraziłam sie do ryby,po tym jak kupiłam a była śmierdząca. u nas piekne słoneczko,a w nocy była taka burza że musiałam wstać i okno w kuchni zamykać bo mi po parapecie sciekała woda ![]() Zuza ma drzemke,a ja relaxuje sie ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- ale wizaz muli ![]() dałam NOWE ZDJECIA DO ALBUMU Z DZIŚ,zainteresowane mogą luknąć ![]() Kasiu widze Cie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja znowu za książki sie zabraąlm i prawie kompa nie włączam ![]() Dziwne ze znowu na kasowniku powrót do afery ![]() Czytałyście Kalicińskiej te ksiażki nad rozlewiskiem sa 3 ja teraz przeczytałam Powroty nad rozlewizko super polecam ![]() Teraz musze kupić Dom nad rozlewiskiem ![]() i musze łyknąć ja szybko bo mam jeszcze ostatnia Miłość nad rozlewiskiem ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Własnie napisałam że pochłaniam ksiązki ![]()
![]() |
#1422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ty nasza mol książkowa,ja też dużo czytałam kiedyś,teraz to jak mam chwile to zazwyczaj wizaż mnie woła ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- właśnie doczytałam ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- u nas leje ![]() musze jeszcze raz pranie wypłukać,ale młoda spi i nie chce jej tą pralką budzić ![]() wiecie co,nasi sąsiedzi z góry mająpralke w salonie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- i znowu mi wszystkie polazly....ktoś jest na niewidocznym ale kto ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Wtajemniczenie
|
No w końcu wlazłam...masakra jakaś ...uf się upociłam ze stresa...a i jakiegoś trojana utłukłam bo mi z pozdrowieniami z neta przyszedł
![]() Żyję ...jeszcze lekko na nóziach sie słaniam ![]() Ira wizaż mulił...ja sie od dawna próbowałam dostać witaj babołku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a co robiłas za taka wytyrana jesteś,czyżby Tż tak cie wymeczył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Wtajemniczenie
|
ira ja jakieś dziadostwo złapałam..taką grypę żołądkową....
![]() Wlazłam na zdjęcia...ale Zuzek ma śliczne gałki po Tobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziekujemy za miłe komentarze,no własnie prawie każdy mówi że oczy moje a reszta po tatusiu ![]() ![]() Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-05-21 o 17:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Wtajemniczenie
|
zgadzam się...więcej ma z Ciebie
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- a najbardziej urzekły mnie oczy......... |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zadomowienie
|
speszjal for Aneta,wziełam najmniejszą
nie chce mi sie zdjecie wgrać ![]() zara spróbuje jeszcze raz Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-05-21 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Wtajemniczenie
|
Kuba mi się kokosi...a gg mi zanika...kurka co to dzisiaj....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
paczta
![]() no mi też internet dziś szaleje,chyba daje znaki żebym już sobie poszła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Wtajemniczenie
|
nie no ja sobie tłumaczę,że ot i taki przypadek...ale pewnie coś mi znów chciało wejść...Kaspr chroni mi kopa ale czasem ręcznie gnidy ubijam...i pewnie znów cos takiego...
ale wracając do temata...to...jesteś mi coś winna... ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- pamiętasz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zadomowienie
|
Anetko,przysiegam kupie Ci okulry,zerknij kilka postów do góry ślepcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Wtajemniczenie
|
jezu.
![]() ![]() ale dałabym sie pokroić że przed chwilką nic a nic nie widziałam ...serio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Anetko ty jesteś tu szefo,powinnaś wiedzieć gdzie są wszystkie baby? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Wtajemniczenie
|
ira kobitki na chaciorkach i pewnie jak ja niedawno drą włosy z głowy że nie mogą tu wejść
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Wtajemniczenie
|
ira i zapamiętaj babo wątuś nasz wspólny ..każdej która chce tu zajrzeć i podzielić się smutasem i radość garściami zechce rozdawać...Twój też
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- kobito to mój najsilniejszy nałóg ![]() ![]() ![]() nie wiem jak Ty ale ja wścieka już mam od tej zawrotnej szybkości na netku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zadomowienie
|
dobra to poprawiam humor,kiedys już wklejałam na wizazu,ale to takie zyciowe
![]() ot mała historyjka:AUTENTYK (ponoć) Szymek, mój synek, kilka dni temu obchodzł 1 urodziny. Z lenistwa postanowiłam zamówić tort, bo piec mi się nie chciało, zadzwoniłam więc do cukierni. Odezwał się Pan. Spytałam czy mogę zamówić tort. - Nie ma sprawy, jaki? - Taki nasączany alkoholem, z wisniami... - Aaa, węgierski, tak? - spytał Pan - Tak - odparłam, tylko proszę nasączyć tort mniejsza iloscia alkoholu niż zazwyczaj, bo to bedzie kinder bal! - Ok, a jaki napis by Pani chciała? - Hmm, no jaki?! Szymon - 1 ROK! Tylko mniej alkoholu, niech Pan pamięta! - Ok., do odbioru o 14, do zobaczenia - Do zobaczenia. EFEKT ROZMOWY I ZAMÓWIENIA WIDOCZNY NA ZDJĘCIU!!! Edytowane przez ira21 Czas edycji: 2009-05-21 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.