|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. XV
Hej
Mam brąz |
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
mam juz OC na nasze zamowionko z LS
pedze do pracki
|
#1413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia :kciuki :
|
|
|
|
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że pieniążki też już do Ciebie doleciały. Cieszę się z nowej piżamki. Ja dzisiaj ubrałam białe rybaczki do pracy i trampki. Też mnie głowa pobolewa, ale to od upadku. Siedzę dzisiaj w sekretariacie znowu. ![]() Hej Brąziaku. Cytat:
Miłego dzioneczka Anulko Biedna nie wyspałaś się przez to zamówienie.
|
||
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Truskaweczki
Reese ![]() a u mnie pochmurno i kropi ![]() Rozmawiacie o wyborach życiowych .........ehhhhhh.... Ja natomiast przekonałam się, że decyzje podjęte jak najbardziej spontanicznie były najlepszymi w moim życiu Przez pewne wydarzenia przestałam też absolutnie planować i marzyć o przyszłości co i jak będzie wyglądać.....bo w moim przypadku sprawdziło się poprawianie humoru Panu Bogu ............. ![]() Przekonałam się też, że pewne sploty wydarzeń zawsze są po coś, jak się nie uda to znaczy, że nie miało byc nasze, a jak się cos stało to musiało się stać. Wierzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny i jest chyba gdzieś zapisane w jakims stopniu...... Czasem człowiek nie kieruje się ani sercem, ani rozumem, ani egoizmem ( a szkoda), wyrachowniem, tylko dobrem drugiego człowieka........ Często strach przed nieznanym jest tak wielki i paralizujący, że stoimi w miejscu .......nieszczęśliwi..... ..pewnie szkoda, bo skąd możemy wiedzieć jak jest po drugiej stronie rzeki skoro weszliśmy tylko na most ??????? I od nas zależy czy zaczynać od nowa trzeba zawsze z kimś nowym czy można z tym samym na nowo........... rozpoczynac szukanie sera ![]() Mówię rebusami ale to nie miejsce na ścianę płaczu przynajmniej dla mnie ![]() MAM pytanie i prośbę czy bedzie ktoś w sephorze???? Nie wiem jak długo jest YSL w tej niższej cenie bo chciałbym
Bywają straty będące nieocenioną korzyścią sięgającą w przyszłość. Edytowane przez bmoniq Czas edycji: 2009-05-21 o 08:26 |
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
no ladnie...
przyszlam do szkoly a okazalo sie ze zaczynam dzis od 3 lekcji, czyli od 9:50... klasy pojechaly na wycieczke, myslalam ze bede miec jakies zastepstwo a tu nie, no i teraz 2 godziny siedzenia... dobrze ze w pokoju nauczycielskim na razie nie ma nikogo to moge do Was kukac ![]() Cytat:
mam juz pieniazki od Ciebie i Reesiaka mam nadzieje ze zanim wysla nie okaze sie ze jeszcze czegos nie ma na magazynie! nie wyspalam sie raczej przez ten okropny bol glowy niz przez zamowienie...
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na sekundę
![]() Dzień Dobry No i lece sie ubierać |
|
|
|
#1418 |
|
Konto usunięte
|
Doberek
ale cudnie ciepło na polku!!!!! wogóle nie zmarzłam jak wyszłam po 6tej w kiecusi z domu a ma byc jeszcze cieplej....Ryszardzie 3mam kciuki, daj znać!!!!! ![]() ale cudne ![]() ja też zapomniałam się Wam pochwalić moimi wściekle czerwonymi buciorkami, ale je obfoce jak wróce do doma |
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Doberek
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1420 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() cuda ![]() Cytat:
cudownie że tak wszystko sie poukładało. Ale podziwiam Cię, bo nie jest łatwo postawić wszystko na jedną karte, zaryzykować przyjąć te wszystkie trodności związane za rozstaniem. Cytat:
mocno ściskam[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12397823] ja też zapomniałam się Wam pochwalić moimi wściekle czerwonymi buciorkami, ale je obfoce jak wróce do doma oki czekamy ![]() Ja dzis nie mam dobrego dnia juz mi sie nawet nie chce pisać czemuNic poważnego,ale jak sie wszystko kumuluje to jest niefajnie
|
||||
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Rysio -
![]() ![]() Dzień dobry |
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. ale głowy sobie uciąć nie dam ![]() Dzień Dobry .... ![]() Za Anię .... ![]() ![]() : kciuki:
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
uff glowa przestala mnie bolec, polecialam po proszka do pielegniarki i przeszlo
![]() Rysku, zrob sie na bostwo!!! bedzie dobrze!!! [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;12397823]Doberek ale cudnie ciepło na polku!!!!! wogóle nie zmarzłam jak wyszłam po 6tej w kiecusi z domu a ma byc jeszcze cieplej....ja też zapomniałam się Wam pochwalić moimi wściekle czerwonymi buciorkami, ale je obfoce jak wróce do doma noo cieplusio fajniusio tylko u mnie okropne chmury sie zebraly i chyba bedzie lalo![]() koniecznie obfoc buciczki! ![]() Cytat:
![]()
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Za Anię
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Albinku chyba masz racje bo to SP edit: sparwdzałam katalog w necie ale nie ma nic o YSL ????? CZeśc, Guari kochana powiedz jak TY planujesz kraków wyjazd i wyjazd
Bywają straty będące nieocenioną korzyścią sięgającą w przyszłość. Edytowane przez bmoniq Czas edycji: 2009-05-21 o 09:33 Powód: dopisek |
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam swoje kryształy wraz z jednym na rzemyku, kupionym w sklepie Swarovskiego.
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
cześć lale
co dziś na tapecie??? jak tam zamówionko z LS? Guary jakie piekne kryształy |
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale swoją droga to wleje Wam , za to kuszenie bo ja nie mogę sobie kupić teraz ![]() Znaczy tak, czy mogłabym się zabrać z Tobą w obie strony i w jakich godzinach planujesz wyjazdy i w jakie dni
|
|
#1433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Za Reska ![]() ![]() ![]() Właśnie, będzie lało i nici z roweru dzisiaj, bo żadnego płaszcza nie mam. I znów tymi tramwajami do pracy tłuc się będę musiała brrr.... ![]() (pouczę się przynajmniej ![]() Cytat:
Mogę tylko powiedzieć, że chciałabym, by wszystko ułożyło Ci się w życiu tak, byś była szczęśliwa i bezpieczna. Na pewno to nastąpi! Ja po prostu życzę Ci by to się stało jak najszybciej! Cytat:
Uważam że egoizm nie jest taki zły. Zwłaszcza w przypadku kobiet, które zostały tak wychowane, by potrzeby innych przedkładać nad swoje (oczywiście generalizuję, ale coś w tym jest). To uproszczenie, ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi (nagroda za ciężką pracę i poświęcenie się dla innych itd., itp... Dopóki kobieta sama się nie upomni, nic z nieba nie spadnie...niestety. Tak jest jesli chodzi o serce, o prace i pieniadze też) Cytat:
Pewnie, że były i niemiłe konsekwencje. Opinia społeczna - wspólni znajomi, problemy z kasą - i nie mogłam zmienić pracy na taka, którą lubiłabym bardziej, ale mniej płatną itd. Ale widze, że wszystko układa się tak jak chcę. I to jest cudowne uczucie.Są pewne rzeczy, na które nie moge mieć wpływu. Ale te, które są ode mnie zależne - chcę zmieniać sama ![]() Miłego dnia dziewczynki! Lecę do pracy! paaa! |
|||
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Chisaczku - butki cudne
Paulinka - Cytat:
|
|
|
|
|
#1435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
aaa znów spozniłam się z zamowieniem
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
ZA SIS
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak zawsze robił mój TŻ bliźniak o niczym nie mówił mielił w sobie a teraz nauczyłam go mówić i chyba czasem żałuję
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

:kciuki :

fatalnie sie czuje a nie mam proszkow w domu
Siedzę dzisiaj w sekretariacie znowu. 

cudownie że tak wszystko sie poukładało. Ale podziwiam Cię, bo nie jest łatwo postawić wszystko na jedną karte, zaryzykować przyjąć te wszystkie trodności związane za rozstaniem. 

, za to kuszenie bo ja nie mogę sobie kupić teraz