|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pogaduszki świeżo upieczonych licealistek tuż po rekrutacji :)
fakt z chlopakami jest ciekawiej ale tylko wtedy gdy jest on smialy:P, bo chyba z takim co ucieka na drugi koniec lawki fajnie sie nie siedzi haha
![]() ![]() ![]()
29.10.2010-pierwsze 'Kocham Cię' nad jeziorkiem ![]() Edytowane przez kakusia140 Czas edycji: 2009-08-30 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
no ale mi raczej chodzi o wspólne wygłupy itd.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Rozeznanie
|
Ja miałam szafki w gim, cudowna sprawa
![]() Oczywiście ja z moim bałaganiarstwem i zapominalstwem ![]() ![]() ![]() Ehh u mnie tylko 6 chłopaków w klasie... Oj, nie to jest najwazniejsze. Tylko żeby ludzie byli spoko ogólnie... W tym momencie u mnie na forum nk ludzie przechwalają się przed sobą, kto jest mniej wierzący... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie żal;|
u mnie nigdy szafek nie było, a w LO są ![]() tzn nie dla wszystkich, ale ja akurat mam po siostrze ![]() co mozna tam zostawiac np zeby nie nosic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Na przykład książki, strój na wf ; )
Eh .. no to ja jadę nad to morze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie na spotkaniu klasowym było tylko pytanie kto jest wierzący a kto nie i na tym sie skończyło... nikt jakoś nie komentował tego, że jestem niewierząca... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Rozeznanie
|
Tu z tego co widzę nie ma (na szczęście!) negowania wierzących osób, ale jeśli jesteś niewierząca - super! Jeśli wierząca...bez komentarza...
Tak to się odbywa... ![]() Mam nadzieje, że wypowiada się ta głupsza część klasy, i że chociaż paru normalnych zostało... Oliffka: Ja zostawiałam wszystkie ksiązki, zeszyty, których nie potrzebowałam w domu do nauki. Oprócz tego często buty na wf, jakieś pastele, jeśli babka akurat wymagała. No i w zimie często kurtkę, jak mi się nie chciało schodzić do szatni, ale trzeba się było kryć przed wychowawcą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
oo rzeczywiście strój na wf!
![]() ale buty to nie wiem, będę ćwiczyć w tych co akurat będę ;P chyba, że sobie kupie akurat na wf jakieś no i książki to też np z gim to trzymałabym do hmm info i takich co nie trzeba sie uczyc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Rozeznanie
|
O właśnie, tak a propos - wy też macie takie wielkie książki do info? Czy tam TI...
Ja mam ogromny podręcznik a4, chyba 300stronowy,a podkreślam, że mojemu profilowi daleko do mat-fiz-inf ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Zadomowienie
|
Ja w gimnazjum miałam klasę typowo żeńską 17/18 na 5. I było w sumie genialnie(tzn. jakoś specjalnie zgrani nie byliśmy
![]() ![]() A u mnie jeśli chodzi o religię, to...nawet nie wiem, czy się na forum mojej klasy to pytanie pojawiło, bo równolegle prowadzimy dyskusję na forum równoległej dwujęzycznej (w sumie to zapełniamy im większość forum, ale tak to już bywa z humanistami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
ale żenua. w piątek chciałam iść na koncert, bo gra zespół moich kolegów.
a tu koleżanka mi pisze na n-k, że w czwartek robi 18-stkę w klubie i czy chcę przyjsć... nojacie... :/ rodzice mi nie pozwolą na takie dwa wyskoki do miasta dzień po dniu.. zwłaszcza że to już rok szkolny się zacznie ;// a nie chcę rezygnować z koncertu, z drugiej strony na 18-stce poznałabym nowych ludzi.. jestem w kropce ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli nie, to...JA bym wybrała osiemnastkę. Poza tym chłopcy jeszcze zagrają, koleżanka już 18-stki nie wyprawi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Zadomowienie
|
Serena najzabawniejsze jest to, że nigdy w tej szkole nie byłam, prócz oddawania papierów potwierdzających moją chęć nauki w gmachu tego budynku. Nie mam kompletnie żadnego pojęcia nt. rozkladu sal, rozkładu budynku etc. Nawet na drzwiach otwartych w tej szkole nie byłam, więc idę kompletnie w ciemno ;D
I o jakiego tenisa chodzi? ;D Ja tam już sobie myślę co wkładać to takiej szafki. Znając mnie, to pewnie zostawię tam tylko jakąś pierdołę, bo jednak zostaje mi ta myśl a nóż widelec "czy nie zwiną?" ![]() A co do kwestii związanych z wiarą to ja jestem agnostyczką. Przynajmniej na chwilę obecną mojego życia. Nie planuję tego zmieniać. Jedyne co zawsze mnie interesowało, to kwestie związane z buddyzmem, bo to faktycznie religia ciekawa, z solidnymi podstawami itd. Moim zdaniem ciekawsza niż chrześcijańska, która ma w sobie za dużo nieścisłości i skaz. Edytowane przez Fancy Rebel Czas edycji: 2009-08-31 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta 18-stka jest w czwartek. W dodatku zaczyna się o 20. A mi rodzice (jakby pozwolili) to tylko do 22, bo "nie będziesz późno wracać, bo następnego dnia rano do szkoły!" :/ Zresztą ja tej koleżanki właściwie nie znam :P Nigdy z nią nie gadałam na real ![]() Żałuję, no ale.... na 18-stkę bym musiałą przyjsć sama, bo ta koleżanka powiedziała, że mogę zaprosić jedną osobę, no a żadna moja koleżanka już właśnie nie będzie mogła bo ich rodzice tak samo nie pozwalają, wk ońcu 'rok szkolny' ;/ a na koncert idziemy we trzy, no i chłopaki z zespołu może się dołaczą ![]() grają aż 3 zespoły, muzyka w naszych klimatach ![]() Fancy Rebel - ja w mojej szkole też byłam tylko raz - gdy dawałam świadectwo. W dodatku tam sekretariat jest zaraz przy wejściu, więc dużo się nie nachodziłam :P i nie mam pojęcia, jak jest "w podziemiach", i jak jest na wyższym pietrze. Ale mam nadzieję, że się nie zgubię ;D I dlaczego u mnie nie ma szafek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Ja bym wybrała 18, ale mnie rodzice pozwoliliby całą imprezę, także idź na koncert
![]() Dzisiaj mam spotkanie klasowe, zobaczymy jaką mam nową klasę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Zadomowienie
|
Ja też mam dziś spotkanie, za jakieś pół godziny wychodzę.......
Pechowy dzień dzisiaj mam, oby klasa nie okazała się niewypałem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
ja nie miałam szafek i w LO też nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z tenisem...ejj...naprawdę nie wiesz? Dla mnie to jest taaaka atrakcja, jeśli chodzi o Twoją szkołę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
Buahahahaha
![]() ![]() ![]() A to wszystko zaczyna się już jutro. Sama nie wiem co o tym myśleć, trochę mam opory przed spotkaniem tych wszystkich nowych ludzi. Od pierwszej klasy gimnazjum (kiedy to byłam wszą na tyłku każdego nauczyciela, dekoncentrując klasę i samych psorów) strasznie się zmieniłam. Ucichłam, nie wiem czy nadal mam w sobie tą spontaniczność i otwartość co kiedyś. Boję się, że gdzieś przez te kilka lat to w sobie zabiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Zadomowienie
|
ja odziwo ani troche
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
Ja również się denerwuje przed jutrzejszym dniem.
Życzę Wszytkim powodzenia :P ;-) [o ile jeszcze dzisiaj ktoś tu zajrzy ;p ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w ogóle nie wiem, czy iść spać. Włosy mi się ino pogniotą. A tak to skończę Twilight czytać, nadrobię trochę Plotkary (o, zgrozo, jestem na 9 odcinku pierwszego sezonu dopiero), a jutro wieczorem będę tak padnięta, że będę miała z głowy rozmyślanie i zamartwianie się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Rozeznanie
|
Ale zleciało dziewczyny, nie?
Mam wrażenie, jakbyśmy się tydzień temu spotkały w wątku o teście gimnazjalnym... Wtedy się bałam, że napiszę na 10 pkt łącznie, teraz nauka jest ostatnią rzeczą, która mnie niepokoi... ![]() Z kim ja będę siedzieć w ławce?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Proszę kliknij w jedną z ikonek Szybkiej Odpowiedzi przy postach, aby uaktywnić to okienko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Strasznie szybko zleciało ;D
Ale dobrze będzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Zadomowienie
|
No i mnie dopadło.
Dżiz. Nienawidzę, cholera, siebie. W ogóle to nadal nie mogę podjąć decyzji, czym jutro jechać do szkoły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Rozeznanie
|
Ja wyręczam się mamą jutro w kwestii dojazdu, raz do roku jadę samochodem do szkoły...
Inaczej nie wiem, jak bym dotarła w szpilkach, z których jedna jest za duża, spada, i ide jak pokraka... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.