![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
granatowa czerń Marticia
![]() A seriale-pewnie, co robić cały dzień... ![]() ![]() Dobra lecę do ogrodu bo psióła w drodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba tez musze juz cos zrobic z moimi odrostami, sa naprawde sexy
![]() Anisia..??? ksiazki???? piszesz ksiazki? nie mow, ze na komorce jak moja siostra z nosem caly bozy dzien spedza na pisaniu czegos tam, ale jak to przeczytalam, to sie za glowe zlapala, same kryminaly ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
No, no, no... okazuje się że tu mamy bardzo twórcze koleżanki
![]() A ja mam mega nerwa bo znów kwitnę z dzieckiem. TŻ wrócił z pracy i taaaaaki zmęczony, że poszedł spać. Tia... szkoda, że ja nie mogę odespać zarwanej nocy, no ale ja przecież w domu siedzę i nic nie robię ![]() Do dupy to wszystko, coś czuję, że nam się ostatnio drogi rozjeżdżają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Cestia tragedia siedziec w domu, ja wlasnie dlatego wszystko robie, zeby tak nie bylo, bo zaczelam ocierac sie o depreche a w dodatku tez z TZem same klotnie byly. Zajelam sie tym czym lubie, wychodze z domu, a licze na to, zeby w koncu mlodego wyslac do przedszkola, swiat bedzie mial wtedy inne barwy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Też pisałam,malowałam...teraz jestem zgorzkniałą babą która na nic nie ma siły ani ochoty
![]() Gieniowa zakazała mi podnoszenia Maćka na rękach i co?ciekawe... Tż oczywiście na mnie z japą że przecież musze sobie radzić bo on ma prace.I oczywiście z dzieckiem powinnam wychodzić itp ale bez podnoszenia,wkładania,wyj mowania nie ma szans. Zmęczona jestem.Jeszcze mielismy tylko na chwilę iść do teściowej i jak zwykle siedzieliśmy do teraz. Ale jestem zła. marticia dobrze robisz ![]() ![]() Cestia tż'a wiesz za co powinnaś powiesić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
jestem osłabiona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
mój Grześ to tez marudząca piszczałka, ale wiem że to minie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku ja też mam takiego cyca, idzie się przyzwyczaić
![]() ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2009-09-03 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
wiecie co jeszcze - wpadłam w zachwyt. A obiektem tych zachytów jest szef brygady ocieplającej nasz dom. Facet jest zarąbisty. 100% w moim guście (z wyglądu). Do tego dużo wie i jest baardzo miły. Dzieli się tą wiedzą nie koniecznie za kasę (na temat wykończeniówki udzielił nam pare porad). Nie no po prostu jest boski
![]() Małżon by mnie chyba utłukł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
#1421 |
Zakorzenienie
|
Anisiu ja sobie obejrzę jutro bo dziś już Ola komarzy
![]()
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
piotrusiowe dreptanko
![]()
#1423 |
Raczkowanie
|
alez Piotruś super zasuwa!
te łapki wyciągnięte do przodu są prześmieszne, cudnie wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on ma takie fajne slodkie nozki w tym rampersie ![]()
![]() |
#1425 | |
Wtajemniczenie
|
Kochane, dziekuje za wszytskie gratulacje.
Jestem przeszczesliwa. Wkurza mnie jednak to, ze nie moge w pelni tym szczesciem sie cieszyc bo w pracy mam mega stresa, tzn moj maz ma. Dali mu funkcje koorynatora i slabo sobie jak na razie z nia radzi..... zestresowal sie facet natlokiem obowiazkow i teraz jest sfrustrowany..... Ciezko z takim zyc pod jednym dachem.... Mam nadzieje, ze za pare dni wyjdzie na prosta, bo jak nie to.... ![]() Dzis bylo mi niedobrze caly poranek.... ![]() Nie ma jak ciaza.... ![]() Wizyta u gina zaklepana na pt 18 wrzesnia. ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
teraz z wrazenia zasnąć nie umie
![]() a zaczął chodzic po mieszkaniu całym po kąpieli i butelce mleka ![]() wczesniej to sobie dreptał od punktu a do b... ale to krotkie dystanse byly takie 1-3m ![]() ![]()
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny Piterek nie ma się gdzie przed mamą schować nie no zasuwa nieźle gratulacje dla Piterka A jaką ma fryzurkę ![]() ![]() Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2009-09-03 o 22:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
hihihi dziekuje za mile slowa
![]() ![]() ![]() ![]() naprawde, ta mala rzecz jaka jest samodzielnosc mojego dziecka sprawila ze pekam z dumy ![]()
#1429 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje Piotrulowi jego pierwszych samodzielnych krokow..prawi bez trzymanki, bo jednak czegos sie chyba trrzyma..hihihi... no wlasnie niewidzialnej kierownicy
![]() ![]() Moj lobuz dzis mial dzien aniolka, tylko zeby go teraz nie przechwalic ![]() ![]() Zapomnialam Wam opowiedziec historie dnia. dzis rano slychac bylo policje i TZ mowi, ze pewnie znowu kogos zlapali. Myslalam, ze to zart, a to w aptece kolo domu byl napad (niestety u mnie dosc czesto to sie zdarza) i..teraz najlepsze.. znalazl sie bohater, potezny facet, ktory obok apteki pracuje, co kolesia zlapal od tylu i odepchnal daleko pistolet. Przyjechala policja, a ten co zrobil napadl oskarzyl kolesia co go przytrzymal o napad i molestowanie! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
![]() młoda jak zawsze przed 6 ryczała, co prawda małż wstał ale wystarczyło bym łbem ruszyła i katar ruszył ![]() czekam na dziecię, dostanie michę kaszki. Aniu przeszłyśmy już na wanilię Bebilonu, drugie pudło leci bo młoda na gęsto co rano je zamiast butli ![]() ![]() słyszę, że mała Nadia na górze (3 tyg.młodsza) już dokazuje, gaduła z niej okropna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- a dziś mi otwierają Schleckera, nigdy nie byłam w tej sieci i jestem bardzo ciekawa. pójdziemy tam już na pierwszy spacer ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ja tez srednio wyspana.. poszlam spac o 1szej bo czekalam na TZ, az wroci z kawalerskiego... wrocil o 2.30 ![]() Jowiszowa, my tez tylko na wanilii z bebilonu jedziemy, wczoraj zakupilam dwa pudelka ![]() Nestle mi juz nie robi ![]() Nic ide se strzelic kawe ![]()
#1432 |
Zakorzenienie
|
witajcie
widać że dzis to nie ja jestem rannym ptaszkiem ![]() ja wyspana bo pobudka i odkasztanowienie ![]() pogoda sie zwaliła, cos sie zanosi chyba na deszcz a w Lidlu nic wtedy bobasowego nie kupiłam bo nic nie było, pustki i tak jak Aniś pisałaś tylko mikre rozmiary 50-56 z kilka akcesoriów leżało za to wczoraj zabrałam Mikiego na przejażdżke autobusem i byłam w tesco, kupiłam pajacyki te z robotami, za 27,50 zł 3 sztuki, wiec sporo narzucają sobie allegrowicze, tak wiec Miki obkupiony na zimę jak ta lala a wczoraj tez podsłuchałam rozmowę dwóch młodych mamuś, jedna opowiada, ze zdawała relację, że w ciuchlandach tak dużo ubranek ale dla dziewczynek, a dla chłopców to posucha, na to mąż odpowiada, no bo kobitki to strojnisie ![]() ![]() a Piter wymiata, Miki sie na razie przy nim nie umywa bo moj nie umie wstawać sam bez asekuracji, Miki puszcza sie ze stojaka że tak powiem, musze i ja go nagrać, no i Miki wyżej te swoje rączki -sterownicze trzyma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
my już po sniadaniu, ja po 2 kawach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() zdycham, spałam może dwie godziny reszta to drzemanie bo Tymek zaraził się katarem. Tak płakał wieczorem, że spał z nami całą noc. Furczał, kaszlał bo spływał mu katar, myślałam że zaraz się udusi ![]() Pogoda straszna, szaro buro i w ogóle beznadzieja. idę walnąć kawę, której nienawidzę, ale dzisiaj się nie obejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
przecież kawka jest pyszna
![]() byłyśmy już w drogerii, kupiłam 800g bebilonu za 29zł. podoba mi się ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
No tak, wczoraj sobie ponarzekałam na wizażu, ale wieczorem TŻ się zrehabilitował więc po stosunkowo udanym wieczorze jest już ok
![]() ![]() Anisiu, Piter boski ![]() ![]() ![]() ![]() Położyłam bobasa do łóżeczka, czas na kawkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przejdzie Inka z mlekiem ![]() ![]() Wróciłam z biedrony obładowana jak wielbłąd. Dużym plusem parasolek jest możliwość obwieszenia rączek do granic możliwości ![]() ![]() Niedługo położę tymcia spać, sama też się położę, może uda mi się cos odespać |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mowie wam, wczoraj to mnie rozpieprzył, po prostu wstał i poszedł sobie ![]()
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
coś się łizaż p.ieprzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja uwielbiam, aczkolwiek bez mleczka nie wypiję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.