Betterware - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-09, 13:09   #1411
dorka1986
BAN stały

Dot.: Betterware

Cytat:
Napisane przez MagdalenaB29 Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj paczkę z 29.03
Czyli jest nadzieja, że dostanę w przyszłym tygodniu. A jak z płatnościami jak tam późno dostanę tę paczkę??? Przedłużają termin płatności, czy na hura mam zbierać pieniądze i biegnąć na pocztę???
Bo wiecie co, na początku myślałam, że termin biegnie od dnia dostarczenia, ale gdzieś tutaj na wątku, ktoś pisał, że od dnia zamówienia z tego co pamiętam, ale nie wiem kto i nie chce mi się szukać, jak to jest w końcu???
A co jak się spóźnię np. 1- 2 dni, albo wpłacę w ostatnim dniu na poczcie? wiadomo, że przelew z 2-3 dni idzie!!!
dorka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:32   #1412
STARLA77
BAN stały

ja kiedys po 2 tyg wplacilam i nie naliczyli odsetek
STARLA77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:33   #1413
Tarquin
BAN stały

Robiłem dziś zamówienie z mamie i nie było tylko opasek korygujących postawę z tego co potrzebowaliśmy.

Mi się zdarzyło raz zapłacić za fakturę po 3 dniach i nic się nie stało.
Tarquin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:02   #1414
dorka1986
BAN stały

Dzięki dziewczyny za inf. Ja póki co czekam na zamówienie. Następne złoże po 20tym, tak myślę i taką informację wpisuje na katalogi. Jednak teraz uprzedzam o tym i tamtym klientów, żeby nie było. Nadal są braki, a miałam nadzieje, że w tym miesiącu będzie lepiej. Nie mniej jednak nie opłaca mi się 2-3 przeczy zamawiać i tyle. Poczekam, zobaczę. Pozdrawiam!
Stary 2010-04-09, 14:20   #1415
tyija
BAN stały

GG do tyija

Cytat:
Napisane przez dorka1986 Pokaż wiadomość
A co jak się spóźnię np. 1- 2 dni, albo wpłacę w ostatnim dniu na poczcie? wiadomo, że przelew z 2-3 dni idzie!!!

Z tego co mi wiadomo to firma jeszcze nie wprowadziła odsetek .
Przelew się robi bankiem a nie pocztą ! Niezrozumiałe dla mnie to jak można robić na poczcie ? Pocztą idzię nawet ponad tydzień.
Bankiem masz w ten sam dzień już kasę a najpóźniej na drugi dzień !!!
W zależności od tego o której go wysyłasz...
tyija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:48   #1416
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez tyija Pokaż wiadomość
Przelew się robi bankiem a nie pocztą ! Niezrozumiałe dla mnie to jak można robić na poczcie ? Pocztą idzię nawet ponad tydzień.
Nie przesadzasz odrobinę? Sposób przesyłania pieniędzy jest chyba indywidualną sprawą? Weź pod uwagę, że nie każdy ma pod nosem bank, dużo łatwiej znaleźć pocztę, szczególnie tym, którzy mieszkają na obrzeżach miasta- oddziały poczty są niemalże wszędzie, w przeciwieństwie do banków. Niejednokrotnie decyduje oszczędność czasu.

Edytowane przez Vanilla:)
Czas edycji: 2010-04-09 o 14:50
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 15:55   #1417
tyija
BAN stały

GG do tyija

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Nie przesadzasz odrobinę? Sposób przesyłania pieniędzy jest chyba indywidualną sprawą? Weź pod uwagę, że nie każdy ma pod nosem bank, dużo łatwiej znaleźć pocztę, szczególnie tym, którzy mieszkają na obrzeżach miasta- oddziały poczty są niemalże wszędzie, w przeciwieństwie do banków. Niejednokrotnie decyduje oszczędność czasu.

Czasem warto pojechać na drugi koniec choćby miasta i zrobić w banku
A nie czekać tydzień czasu aż dojdą z poczty + jeszcze zaksięgowanie u firmy .

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Coś mało dzisiaj uzupełnili braki

Kilka rzeczy na 16.04 a reszta że czekają na potwierdzenie,ehhh
mam pełno braków,rezygnuje... nie robię teraz zamówienia.
Nie bedę sie tlumaczyła dlaczego nie ma produktów,ile można powtarzać się ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 17:14   #1418
dorka1986
BAN stały

Cytat:
Nie rozumiesz. Jak byś mieszkała na takiej wiosce, zwanej niby miastem, zabitym deskami to byś zrozumiała, nie zamierzam 4 km do banku iść jak pocztę mam po nosem, a prawka niestety jeszcze nie zrobiłam, bo coś nie mogę zdać To, że mam Wrocław wpisany to nie znaczy, że tam mieszkam, wpisując swoją "wioskę" na końcu świata, nikt nie kojarzy gdzie to W sumie mogłabym we Wrocławiu wpłacać, ale nigdy nie mam czasu, dojeżdżam autobusami i zwykle mam ok. 10 min. by dojść z uczelni do przystanku, a nie widzi mi się potem czekać na 2 h lub więcej na następny wśród zdecydowanej większości bezdomnych na PKS- ie! I wcale tydzień nie idzie, max. 3 dni, nie raz wpłacałam! Pozdrawiam!

Edytowane przez dorka1986
Czas edycji: 2010-04-09 o 17:20
Stary 2010-04-09, 19:02   #1419
tyija
BAN stały

GG do tyija

Ja mam 3 km i jakoś zależy mi bardzo na tym aby szybko poszło,więc idę albo na pieszo albo wsiadam w rower,20 minut i jestem na miejscu(prawka jak narazie nie mam zamiaru robić )

kilka godzin(1dzień) a 3 dni to różnica)
Stary 2010-04-09, 19:11   #1420
purple
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam 3 km i jakoś zależy mi bardzo na tym aby szybko poszło,więc idę albo na pieszo albo wsiadam w rower,20 minut i jestem na miejscu(prawka jak narazie nie mam zamiaru robić )

Tyija aleś się uparła Jeśli Ty wolisz płacić w banku, jadąc 3 km, a komuś się nie chce lub nie ma takiej możliwości bo najbliższy bank ma np. 10 km albo dalej to niech sobie płaci na poczcie, co Tobie do tego

Ja to w ogóle uważam, że najwygodniej mieć dostęp do konta on-line i robić przelewy przez internet, wtedy nigdzie nie trzeba jeździć/chodzić
Stary 2010-04-09, 19:44   #1421
megg_an
Raczkowanie

GG do megg_an

Ludziska, dziś to normalnie już się ździwiłam na maxa bo odebrałam przesyłyłkę z brakami z marca z płynem do odnawiania pvc a dopiero we wtorek rozmawiałam z firmą i powiedzielimi, że jak są braki to już przepada z zamówienia i jakoś punkty muszę sobie odejmować a tu taki numer to teraz już nie wiem może mi cążki dolecą za jakiś czas. To jak to tak naprawdę jest?
megg_an jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 20:17   #1422
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

właśnie składam moje pierwsze zamówienie... z powodu różnych braków nie uzbierałam 100punktów- trudno, przeżyję stratę prezentu i koszty przesyłki... ważne, żeby klienci dostali co zamówili.

Tylko nie wiem, jak zamówić katalog następny?
Są już w ogóle dostępne czy jak? Mają jakiś swój przyporządkowany numer?
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 20:30   #1423
dorka1986
BAN stały

Cytat:

Jeśli dysponujesz czasem to ok. Ja mam dwa kierunki studiów i pracę, jak się obronię to pomyślę nad spacerkami, póki co poczta!

Konto internetowe w banku mam tylko zwykle po opłaceniu rachunków itp. jest puste lub nie wiele zostaje, a żeby przelać trzeba coś na nim mieć. Pozdrawiam!
Stary 2010-04-09, 20:58   #1424
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:

Weź pod uwagę, że niektórzy mają sporo innych obowiązków, niż robienie sobie bezsensownych spacerków. Są to chociażby studia (niejednokrotnie na kilku kierunkach), praca, rodzina (wyobraź sobie, że rodzic woli na czas odebrać dziecko z przedszkola-szkoły i wrócić z nim do domu na obiad niż biegać po mieście). Po drugie przekaz pocztowy idzie 3, max 4 dni a nie tydzień. Po trzecie każdy ma prawo decydować w jaki sposób wpłaci pieniądze- Ty możesz ewentualnie coś zasugerować a nie krzyczeć(pozwolę sobie zacytować): "Przelew się robi bankiem a nie pocztą !" i negować decyzje innych.

A co do zamówienia- chyba na spokojnie zrobię je w niedziele- zastanowię się co domówić dla siebie w zamian braków, by dobić do 100pp i załapać się na drugi poziom
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 22:12   #1425
Sudik
BAN stały

GG do Sudik

ale się drogie Panie zaczęły denerwować

Ja sobie dzisiaj złożyłem zamówienie poniżej 100PP, w sumie wyszło że to co dostanę po cenach katalogowych to jakieś 2pln więcej niż zapłacę za towar z dostaweą z better, ale moim zdaniem należy patrzeć w przyszłość. Czy widziałyście kiedyś jakiś udany biznes bez żadnych inwestycji? Inwestujemy zawsze siebie, ewentualnie również swoich pracowników, swoje pieniądze po to , aby po jakimś czasie odzyskać je z nawiązką. Będąc przedstawicielem Better od grudnia, póki co jestem na minusie i wcale się tym nie martwię. Wiem, że produkty które osobiście sprawdziłem są naprawdę godne polecenia i co katalog 2-3 nowe produkty muszę przetestować Wiem że inwestowanie w promocję swojej grupy i grup które budują "moi Przedstawiciele" to inwestycja w przyszłość Wiem że dopiero czas i wkład własnej pracy może kiedyś przynieść efekty Nie chce drobnych efektów, tylko widoczne skutki mojego działania

Zawsze pozytywnie patrzę na zdarzenia. Jeśli któryś klient nie chce już zamówić towarów Better, to dobrze, przynajmniej nie będzie na mnie szczekał już jego pies więcej Jeśli są braki w magazynie, też dobrze, znaczy to tylko tyle że towary są coś warte, a nie odpady poprodukcyjne od naszych dalekowschodnich braci

Powodzenia

Aby zamówić katalogi na maj, wybierz przy zamówieniu kategorię :Poland Sales Aids i tam znajdziesz katalogi majowe zarówno na sztuki jak i w większych paczkach
Sudik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 22:31   #1426
dorka1986
BAN stały

Proponuje skończyć już ten temat i tyle, bo zaczyna mnie męczyć. Kurna kiedy ja te 2 prace mgr skończę wrrr, obie mają ponad 300 stron razem!!!

Vanilla- oczywiście. Ja tam nie zamierzam się tutaj żalić, bo to, że nie mam czasu, mam na własne zyczenie, ale może kiedyś przyniesie to owoce

Sudik zgadzam się z Tobą, aczkolwiek ja nie dokładam. No może trochę, bo "osobom pode mną" daje kilka katalogów gratis, a co mi tam Po obronach zajmę się tym już bardziej na serio bo teraz czasu brakuje. Mam nadzieje, że lepiej pójdzie niż w Ori!!! Wiem, że nadzieja matką głupich, ale zawsze W każdym razie mam plan B i C

Zastanawiam się nad jakimś spotkaniem. Mogłabym coś takie zorganizować u siebie, mam miejsce, tzn. miejsce remontuje mój brat, ale potem przez półroku będzie stało puste, chyba. np. dać ogłószenie w gazecie i może by ktoś przyszedł! A takie tam mi po głowie chodzą

Idę dalej pisać...
Dobranoc
Stary 2010-04-10, 00:28   #1427
Tarquin
BAN stały

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18473037] trudno, przeżyję stratę prezentu [/QUOTE]

Jest początek miesiąca, jeśli w sumie uzbierasz 100P to prezent Łatwy start zostanie Ci przyznany. Postaraj się więc o kolejne zamówienia
Tarquin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 11:40   #1428
tyija
BAN stały

GG do tyija

Zrobiłam dzisiaj zamówienie i braków miałam sporo m.in. :
1. 3 x pojemniki na ubrania
2. 2x pojemniki na reklamówki
3. płyn do silnie zabrudzonych
4. opaska korygująca postawę
5. siatka do prasowania
i jak tu się nie wkurzać ?
Poczekam,aż uzupełnią braki i wtedy domówię a mam nadzieję,że wtedy w majowym katalogu nie będzie taniej to co mam w brakach .
Powiem,że bedę jeszcze domawiała więc dostaną drugie zamówienie później,ale katalogi dostaną odrazu na maj przy 1wszym zamówieniu więc mam nadzieje,że nic nie będzie taniej :P
Stary 2010-04-10, 13:27   #1429
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Kurcze...
Ja Wam powiem, że jak ostatni miesiąc miałam 260pkt w 2 tyg, to teraz mam zaledwie 80... wiec jakaś to porażka...
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 14:23   #1430
pepsia
BAN stały

a ja wam powiem ze ja place przez internet i zamawiam przez neta i nie zdazylo mi sie zeby przyszla mi paczka z brakami.
pepsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 14:28   #1431
tyija
BAN stały

GG do tyija

Cytat:
Napisane przez pepsia Pokaż wiadomość
a ja wam powiem ze ja place przez internet i zamawiam przez neta i nie zdazylo mi sie zeby przyszla mi paczka z brakami.

Wiadomo zdarzało mi się chwycić braki ale nie tak,że zamówiłam i w domu otrzymując miałam coś nagle w brakach .
Stary 2010-04-10, 19:50   #1432
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sudik Pokaż wiadomość
Aby zamówić katalogi na maj, wybierz przy zamówieniu kategorię :Poland Sales Aids i tam znajdziesz katalogi majowe zarówno na sztuki jak i w większych paczkach
dziękuję za info.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 08:11   #1433
enisia
Raczkowanie

GG do enisia

Cytat:
Napisane przez Sudik Pokaż wiadomość
ale się drogie Panie zaczęły denerwować

Ja sobie dzisiaj złożyłem zamówienie poniżej 100PP, w sumie wyszło że to co dostanę po cenach katalogowych to jakieś 2pln więcej niż zapłacę za towar z dostaweą z better, ale moim zdaniem należy patrzeć w przyszłość. Czy widziałyście kiedyś jakiś udany biznes bez żadnych inwestycji? Inwestujemy zawsze siebie, ewentualnie również swoich pracowników, swoje pieniądze po to , aby po jakimś czasie odzyskać je z nawiązką. Będąc przedstawicielem Better od grudnia, póki co jestem na minusie i wcale się tym nie martwię. Wiem, że produkty które osobiście sprawdziłem są naprawdę godne polecenia i co katalog 2-3 nowe produkty muszę przetestować Wiem że inwestowanie w promocję swojej grupy i grup które budują "moi Przedstawiciele" to inwestycja w przyszłość Wiem że dopiero czas i wkład własnej pracy może kiedyś przynieść efekty Nie chce drobnych efektów, tylko widoczne skutki mojego działania

Zawsze pozytywnie patrzę na zdarzenia. Jeśli któryś klient nie chce już zamówić towarów Better, to dobrze, przynajmniej nie będzie na mnie szczekał już jego pies więcej Jeśli są braki w magazynie, też dobrze, znaczy to tylko tyle że towary są coś warte, a nie odpady poprodukcyjne od naszych dalekowschodnich braci
enisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 11:21   #1434
pepsia
BAN stały

macie nowy katalog majowy?
Stary 2010-04-11, 11:25   #1435
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pepsia Pokaż wiadomość
macie nowy katalog majowy?
u nas jeszcze nie ma, ale wiem że jest już zamówiony

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 18:11   #1436
iwonakuzminska
Raczkowanie

Smile Dot.: Betterware

ja mam pytanie co to jets dodatkowa opłata wysyłkowa w zamówieniu za 9,90?? prosze o odpowiedź jesli ktos wie. pozdrawiam.
iwonakuzminska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 21:11   #1437
pepsia
BAN stały

a to nie oplata wpisowa?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-12, 06:51   #1438
dorka1986
BAN stały

Wysyłają już zamówienia 1 kwietnia, bo właśnie otrzymałam meila o przesyłce pewnie dziś lub jutro dostanę- mam taką nadzieje

I oby nic nie brakowało w paczce! Bo jak zamawiałam 1 to oczywiście wszystko było. Tylko pytanie kiedy oni to pakują i ciekawe czy dostanę katalog już na maj, czy jeszcze nie....

Pozdrawiam

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
Napisane przez iwonakuzminska Pokaż wiadomość
ja mam pytanie co to jets dodatkowa opłata wysyłkowa w zamówieniu za 9,90?? prosze o odpowiedź jesli ktos wie. pozdrawiam.

Jeśli się teraz zapisałaś lub w marcu i nie złożyłaś w marcu zamówienia to śmiem sądzić, że to wpisowe, które w kwietniu właśnie tyle wynosi.

Pozdrawiam
Stary 2010-04-12, 07:45   #1439
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Kochani..
Czy ktoś może wie, jak używa sie tych spinek dodających objętości włosom??? Proszę o odp, z góry dzięki...
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 07:58   #1440
JennyAniolek
Zakorzenienie

Też dostałam dziś maila, że wysłali paczkę z 01.04

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości