![]() |
#1411 |
BAN stały
|
Dot.: Betterware
Czyli jest nadzieja, że dostanę w przyszłym tygodniu. A jak z płatnościami jak tam późno dostanę tę paczkę??? Przedłużają termin płatności, czy na hura mam zbierać pieniądze i biegnąć na pocztę???
Bo wiecie co, na początku myślałam, że termin biegnie od dnia dostarczenia, ale gdzieś tutaj na wątku, ktoś pisał, że od dnia zamówienia z tego co pamiętam, ale nie wiem kto i nie chce mi się szukać, jak to jest w końcu??? A co jak się spóźnię np. 1- 2 dni, albo wpłacę w ostatnim dniu na poczcie? wiadomo, że przelew z 2-3 dni idzie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
BAN stały
|
ja kiedys po 2 tyg wplacilam i nie naliczyli odsetek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
BAN stały
|
Robiłem dziś zamówienie z mamie i nie było tylko opasek korygujących postawę z tego co potrzebowaliśmy.
Mi się zdarzyło raz zapłacić za fakturę po 3 dniach i nic się nie stało. |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny za inf. Ja póki co czekam na zamówienie. Następne złoże po 20tym, tak myślę i taką informację wpisuje na katalogi. Jednak teraz uprzedzam o tym i tamtym klientów, żeby nie było. Nadal są braki, a miałam nadzieje, że w tym miesiącu będzie lepiej. Nie mniej jednak nie opłaca mi się 2-3 przeczy zamawiać i tyle. Poczekam, zobaczę. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
BAN stały
|
Cytat:
Z tego co mi wiadomo to firma jeszcze nie wprowadziła odsetek . Przelew się robi bankiem a nie pocztą ! Niezrozumiałe dla mnie to jak można robić na poczcie ? Pocztą idzię nawet ponad tydzień. Bankiem masz w ten sam dzień już kasę a najpóźniej na drugi dzień !!! W zależności od tego o której go wysyłasz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Vanilla:) Czas edycji: 2010-04-09 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czasem warto pojechać na drugi koniec choćby miasta i zrobić w banku ![]() A nie czekać tydzień czasu aż dojdą z poczty + jeszcze zaksięgowanie u firmy . ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Coś mało dzisiaj uzupełnili braki ![]() Kilka rzeczy na 16.04 a reszta że czekają na potwierdzenie,ehhh mam pełno braków,rezygnuje... nie robię teraz zamówienia. Nie bedę sie tlumaczyła dlaczego nie ma produktów,ile można powtarzać się ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dorka1986 Czas edycji: 2010-04-09 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
BAN stały
|
Ja mam 3 km i jakoś zależy mi bardzo na tym aby szybko poszło,więc idę albo na pieszo albo wsiadam w rower,20 minut i jestem na miejscu(prawka jak narazie nie mam zamiaru robić )
kilka godzin(1dzień) a 3 dni to różnica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to w ogóle uważam, że najwygodniej mieć dostęp do konta on-line i robić przelewy przez internet, wtedy nigdzie nie trzeba jeździć/chodzić ![]()
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
Ludziska, dziś to normalnie już się ździwiłam na maxa bo odebrałam przesyłyłkę z brakami z marca z płynem do odnawiania pvc a dopiero we wtorek rozmawiałam z firmą i powiedzielimi, że jak są braki to już przepada z zamówienia i jakoś punkty muszę sobie odejmować a tu taki numer to teraz już nie wiem może mi cążki dolecą za jakiś czas.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Konto usunięte
|
właśnie składam moje pierwsze zamówienie...
![]() ![]() ![]() Tylko nie wiem, jak zamówić katalog następny? ![]() Są już w ogóle dostępne czy jak? Mają jakiś swój przyporządkowany numer? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
BAN stały
|
Cytat:
Konto internetowe w banku mam tylko zwykle po opłaceniu rachunków itp. jest puste lub nie wiele zostaje, a żeby przelać trzeba coś na nim mieć. Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do zamówienia- chyba na spokojnie zrobię je w niedziele- zastanowię się co domówić dla siebie w zamian braków, by dobić do 100pp i załapać się na drugi poziom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
BAN stały
|
ale się drogie Panie zaczęły denerwować
![]() Ja sobie dzisiaj złożyłem zamówienie poniżej 100PP, w sumie wyszło że to co dostanę po cenach katalogowych to jakieś 2pln więcej niż zapłacę za towar z dostaweą z better, ale moim zdaniem należy patrzeć w przyszłość. Czy widziałyście kiedyś jakiś udany biznes bez żadnych inwestycji? Inwestujemy zawsze siebie, ewentualnie również swoich pracowników, swoje pieniądze po to , aby po jakimś czasie odzyskać je z nawiązką. Będąc przedstawicielem Better od grudnia, póki co jestem na minusie i wcale się tym nie martwię. Wiem, że produkty które osobiście sprawdziłem są naprawdę godne polecenia i co katalog 2-3 nowe produkty muszę przetestować ![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze pozytywnie patrzę na zdarzenia. Jeśli któryś klient nie chce już zamówić towarów Better, to dobrze, przynajmniej nie będzie na mnie szczekał już jego pies więcej ![]() ![]() Powodzenia ![]() Aby zamówić katalogi na maj, wybierz przy zamówieniu kategorię :Poland Sales Aids i tam znajdziesz katalogi majowe zarówno na sztuki jak i w większych paczkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
BAN stały
|
Proponuje skończyć już ten temat i tyle, bo zaczyna mnie męczyć. Kurna kiedy ja te 2 prace mgr skończę wrrr, obie mają ponad 300 stron razem!!!
Vanilla- oczywiście. Ja tam nie zamierzam się tutaj żalić, bo to, że nie mam czasu, mam na własne zyczenie, ale może kiedyś przyniesie to owoce ![]() Sudik zgadzam się z Tobą, aczkolwiek ja nie dokładam. No może trochę, bo "osobom pode mną" daje kilka katalogów gratis, a co mi tam ![]() ![]() ![]() Zastanawiam się nad jakimś spotkaniem. Mogłabym coś takie zorganizować u siebie, mam miejsce, tzn. miejsce remontuje mój brat, ale potem przez półroku będzie stało puste, chyba. np. dać ogłószenie w gazecie i może by ktoś przyszedł! A takie tam mi po głowie chodzą ![]() Idę dalej pisać... Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
BAN stały
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18473037] trudno, przeżyję stratę prezentu [/QUOTE]
Jest początek miesiąca, jeśli w sumie uzbierasz 100P to prezent Łatwy start zostanie Ci przyznany. Postaraj się więc o kolejne zamówienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
BAN stały
|
Zrobiłam dzisiaj zamówienie i braków miałam sporo
![]() 1. 3 x pojemniki na ubrania 2. 2x pojemniki na reklamówki 3. płyn do silnie zabrudzonych 4. opaska korygująca postawę 5. siatka do prasowania i jak tu się nie wkurzać ? Poczekam,aż uzupełnią braki i wtedy domówię a mam nadzieję,że wtedy w majowym katalogu nie będzie taniej to co mam w brakach . Powiem,że bedę jeszcze domawiała więc dostaną drugie zamówienie później,ale katalogi dostaną odrazu na maj przy 1wszym zamówieniu więc mam nadzieje,że nic nie będzie taniej :P ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
Kurcze...
Ja Wam powiem, że jak ostatni miesiąc miałam 260pkt w 2 tyg, to teraz mam zaledwie 80... wiec jakaś to porażka... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
BAN stały
|
a ja wam powiem ze ja place przez internet i zamawiam przez neta i nie zdazylo mi sie zeby przyszla mi paczka z brakami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
BAN stały
|
macie nowy katalog majowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Raczkowanie
|
![]()
ja mam pytanie co to jets dodatkowa opłata wysyłkowa w zamówieniu za 9,90?? prosze o odpowiedź jesli ktos wie. pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
BAN stały
|
a to nie oplata wpisowa?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
BAN stały
|
Wysyłają już zamówienia 1 kwietnia, bo właśnie otrzymałam meila o przesyłce pewnie dziś lub jutro dostanę- mam taką nadzieje
![]() I oby nic nie brakowało w paczce! Bo jak zamawiałam 1 to oczywiście wszystko było. Tylko pytanie kiedy oni to pakują i ciekawe czy dostanę katalog już na maj, czy jeszcze nie.... Pozdrawiam ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
Jeśli się teraz zapisałaś lub w marcu i nie złożyłaś w marcu zamówienia to śmiem sądzić, że to wpisowe, które w kwietniu właśnie tyle wynosi. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Kochani..
Czy ktoś może wie, jak używa sie tych spinek dodających objętości włosom??? Proszę o odp, z góry dzięki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.