Powiększenie ust - wątek zbiorczy - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-16, 17:48   #1411
Karolis
Raczkowanie

Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy

mi wczoraj udało się zaliczyć ostatni egzamin i już mam spokój, nie darowałabym sobie jak bym oblała przez ciągłe łażenie po forach
czytałam o różnych dziwnych sposobach - occie, cebuli, wapnie, żelach, no i białko też próbowałam ,ale nie pomaga :/ spróbuję jeszcze z kostką lodu
Super ,że już tak bliziutko do Twojego zabiegu kurcze mam nadzieje ,że moje ustka jutro też już będą nowe. Wiadomo ,że co się nie odwlecze to nie uciecze, ale to samo oczekiwanie jest strrraszne ...

A wiesz może jak wygląda takie pierwsze stadium opryszczki? czy od razu robią się małe pęcherzyki czy najpierw takie spuchnięte miejsce ?

zapuszczam i odżywiam włosa
Karolis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 17:54   #1412
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Karolis Pokaż wiadomość
mi wczoraj udało się zaliczyć ostatni egzamin i już mam spokój, nie darowałabym sobie jak bym oblała przez ciągłe łażenie po forach
czytałam o różnych dziwnych sposobach - occie, cebuli, wapnie, żelach, no i białko też próbowałam ,ale nie pomaga :/ spróbuję jeszcze z kostką lodu
Super ,że już tak bliziutko do Twojego zabiegu kurcze mam nadzieje ,że moje ustka jutro też już będą nowe. Wiadomo ,że co się nie odwlecze to nie uciecze, ale to samo oczekiwanie jest strrraszne ...

A wiesz może jak wygląda takie pierwsze stadium opryszczki? czy od razu robią się małe pęcherzyki czy najpierw takie spuchnięte miejsce ?
gratuluje egzaminu

no oczekiwanie jest strrraszne ja już nie moge się doczekać, oczywiście pochwal sie odrazu efektami.

Hmm z tego co mi wiadomo opryszczka najpierw objawia się bolącą podskórną twardką grudką,krostką przy/na ustach miejsce moze byc zaczerwienione
więc myślę,że to komar tak jak mówisz
Stary 2011-06-16, 18:17   #1413
szmyrgotka
Raczkowanie

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa, no przynajmniej w tym wątku Jutro też mam zabieg pół godz. przed Carolis Już się nie mogę doczekać. Pokażę Wam efekty i opiszę jak wyglądał zabieg
szmyrgotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 18:20   #1414
Karolis
Raczkowanie

"Przeciwwskazaniem jest np. opryszczka oraz inne czynne zmiany skórne tej okolicy" i nie wiem czy moje to jest czynne ?

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez szmyrgotka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa, no przynajmniej w tym wątku Jutro też mam zabieg pół godz. przed Carolis Już się nie mogę doczekać. Pokażę Wam efekty i opiszę jak wyglądał zabieg
wreszcie się odezwałaś na forum i pochwaliłaś
mam nadzieje ,że zrobimy dobrą reklamę naszemu doktorowi :p

Stary 2011-06-16, 21:39   #1415
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

szmyrgotka super, pochwal się efektami i odczuciami

Karolis no wiesz co najlepiej poczekaj do jutra jak to bedzie z ustami i zadzwon do dr opisz mu sytuacje i on podejmie decyzje czy zrobi czy nie ale ogolnie zmiany skorne w okolicy ust sa przeciwwskazaniem do powiększania
Stary 2011-06-17, 08:36   #1416
sky and sand
Przyczajenie

przyłączam się do wątku, bo planuję powiększyć usta po wakacjach, ok października. i zastanawiam się nad warszawskimi esthetique i klinice piękna albo białymstokiem. białystok kusi mnie ceną, ale ciężko znaleźć jakieś opinie i fotki w internecie. a te w warszawie wyczaiłam wcześniej w tym wątku, dziewczyny wstawiały swoje zdjęcia po zabiegu i usta były świetnie zrobione
sky and sand jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 09:34   #1417
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Karolis odezwij się , miałaś zabieg ?

Ja już się nie mogę doczekać wtorku

Jestem po egzaminie z anatomii jednym słowem porażka,nie wiem ona chyba chce zrobić z nas lekarzy miny dziewczyn z uczelni po wyjściu z egzaminu bezcenne a najgorsze to to,że wyniki dopiero w tygodniu a w sobote już ewentualna poprawka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-18, 11:59   #1418
szmyrgotka
Raczkowanie

Hej dziewczyny ja już jestem po zabiegu Było spoko. Doktor ładnie wytłumaczył po kolei etapy zabiegu, był bardzo uczciwy, wyjaśnił czego mogę się spodziewać. Jako, że jestem bardzo wrażliwa na ból miałam znieczulane dodatkowo w środku ust przed samym podaniem znieczulenia - taką specjalną maścią. Samo podawanie kwasu nic nie bolało, ale znieczulenie troszkę tak, ale można to porównać z ukłuciem przez komara Fotki zrobiłam, ale to jeszcze nie jest ostateczny efekt, bo czuję opuchliznę. Jak jutro będę w domu (bo teraz jestem u faceta) to zgram na kompa fotki to Wam pokażę usta przed i po zabiegu Spotkałyśmy się z Karolis - ja byłam po, a Karolinka przed zabiegiem Karolis pewnie efekt masz super, bo jak zobaczyłam Twój naturalny kształt ust to masaka. Miałaś idealną wyjściówkę do zabiegu Strasznie jestem ciekawa Twoich efektów
Stary 2011-06-18, 12:45   #1419
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Hej dziewczyny ja już jestem po zabiegu Było spoko. Doktor ładnie wytłumaczył po kolei etapy zabiegu, był bardzo uczciwy, wyjaśnił czego mogę się spodziewać. Jako, że jestem bardzo wrażliwa na ból miałam znieczulane dodatkowo w środku ust przed samym podaniem znieczulenia - taką specjalną maścią. Samo podawanie kwasu nic nie bolało, ale znieczulenie troszkę tak, ale można to porównać z ukłuciem przez komara Fotki zrobiłam, ale to jeszcze nie jest ostateczny efekt, bo czuję opuchliznę. Jak jutro będę w domu (bo teraz jestem u faceta) to zgram na kompa fotki to Wam pokażę usta przed i po zabiegu Spotkałyśmy się z Karolis - ja byłam po, a Karolinka przed zabiegiem Karolis pewnie efekt masz super, bo jak zobaczyłam Twój naturalny kształt ust to masaka. Miałaś idealną wyjściówkę do zabiegu Strasznie jestem ciekawa Twoich efektów

super!! czekam na zdjęcia

Karolis pokazuj mi się no tu !!
Stary 2011-06-18, 14:07   #1420
Karolis
Raczkowanie

hej,

jestem już po, na szczęście ugryzienie nie stanowilo problemu. jak się zobaczyłam po zabiegu to miałam usta okropnie duże potem wieczorem bardzo zmalały i już się martwiłam, że w ogóle nie będzie widać efektu. W nocy znowu napuchły i mam je teraz dość spuchnięte i dwa siniaczki. Trzeba jeszcze poczekać na efekt końcowy ,ale już jest bardzo fajnie - niestety jeszcze troche zmaleją.

Stary 2011-06-18, 14:09   #1421
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
hej,

jestem już po, na szczęście ugryzienie nie stanowilo problemu. jak się zobaczyłam po zabiegu to miałam usta okropnie duże potem wieczorem bardzo zmalały i już się martwiłam, że w ogóle nie będzie widać efektu. W nocy znowu napuchły i mam je teraz dość spuchnięte i dwa siniaczki. Trzeba jeszcze poczekać na efekt końcowy ,ale już jest bardzo fajnie - niestety jeszcze troche zmaleją.
zawsze tak jest ,że jak schodzi opuchlizna to już się nie chce aby dalej schodziła, chciałoby się żeby takie zostały

pokazesz nam jakies zdjecie?
ile miałaś nakłuć? 1 ml prawda?
Stary 2011-06-18, 14:12   #1422
Manehajera
Zakorzenienie

witajcie dziewczyny

zainteresowałam się nieoperacyjnym powiększaniem ust już dość dawno, potem zapomniałam bo miałam na głowie kupę innych spraw... teraz znów chciałabym to zrobić

nie siedzę od paru lat w temacie - możecie w skrócie przybliżyć mi te preparaty i orientacyjne ceny? co polecacie?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 14:29   #1423
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny

zainteresowałam się nieoperacyjnym powiększaniem ust już dość dawno, potem zapomniałam bo miałam na głowie kupę innych spraw... teraz znów chciałabym to zrobić

nie siedzę od paru lat w temacie - możecie w skrócie przybliżyć mi te preparaty i orientacyjne ceny? co polecacie?

Kochana ja rowniez chcialabym powiekszyc
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 14:37   #1424
Karolis
Raczkowanie

1ml Teosyal Kiss, nie wiem ile razy ,ale myślę ,że 15-20

dodaje zdjęcia przed i po bez malowania błyszczykami ani innymi cudami ale ogólnie dziwnie te zdjęcia wychodzą bo w rzeczywistości na razie są większe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01647.JPG (21,3 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01640.JPG (22,6 KB, 118 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01637.jpg (4,7 KB, 92 załadowań)

Edytowane przez Karolis
Czas edycji: 2011-06-18 o 14:45
Stary 2011-06-18, 14:48   #1425
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:

dodaje zdjęcia przed i po bez malowania błyszczykami ani innymi cudami ale ogólnie dziwnie te zdjęcia wychodzą bo w rzeczywistości na razie są większe
fajnie fajnie wyglądają

powiedz mi a mówił Ci dr ile wstrzykuje w dolna i gorna? 15-20 uff to dużo tylko w czerwien wargową?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-18, 14:59   #1426
Karolis
Raczkowanie

dzięki ,ale w rzeczywistości wyglądaja lepiej

w kontur i w czerwień ze zewnetrznej i wewnętrznej strony. tylko ,że po znieczuleniu tego w ogóle nie czujesz więc nawet nie wiesz kiedy gdzie jest igła ogólnie to miało być 0,4 w góre, 0,6 w dół. ja mam malą odległość ust od nosa więc nie można górnej zbytnio powiększyć. Ale dowiedziałam się czegoś mega mega lepszego. Źe mam wędzidełko pod górną wargą ,które trzeba podciąć bo ono blokuje wargę ,a tak to będzie jeszcze większa. I wreszcie pozbędę się mojej zmory bo przy mocniejszym uśmiechu warga dzieliła mi się przez to na pół ,a ja myślałam ,że już taka moja beznadziejna uroda. I to mnie najbardziej cieszy

Stary 2011-06-18, 15:38   #1427
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
dzięki ,ale w rzeczywistości wyglądaja lepiej

w kontur i w czerwień ze zewnetrznej i wewnętrznej strony. tylko ,że po znieczuleniu tego w ogóle nie czujesz więc nawet nie wiesz kiedy gdzie jest igła ogólnie to miało być 0,4 w góre, 0,6 w dół. ja mam malą odległość ust od nosa więc nie można górnej zbytnio powiększyć. Ale dowiedziałam się czegoś mega mega lepszego. Źe mam wędzidełko pod górną wargą ,które trzeba podciąć bo ono blokuje wargę ,a tak to będzie jeszcze większa. I wreszcie pozbędę się mojej zmory bo przy mocniejszym uśmiechu warga dzieliła mi się przez to na pół ,a ja myślałam ,że już taka moja beznadziejna uroda. I to mnie najbardziej cieszy
ooo no widzisz to trzeba podciąć i będzie super ciekawe jak będą wyglądały jak się zagoją
Stary 2011-06-18, 15:41   #1428
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Kochana ja rowniez chcialabym powiekszyc

no to już mi raźniej wiesz, nie chodzi mi o jakąś rybkę tudzież inny ponton tylko o wypuklenie, żeby były bardziej zmysłowe ale naturalnie wyglądające nie wiem na jaki preparat najlepiej się zdecydować?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 17:23   #1429
paryzanka202
Zakorzenienie

slyszalam o teostalu ja mam usta spore ,ale chce osiagnac taki efekt jak ty
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-18, 17:25   #1430
Mamba_2008
BAN stały

Hmmm nie wiem co Ci polecić ja i inne dziewczyny te które miały zabieg przede mną miały robione usta preparatem StylAge . Co do innych się nie wypowiadam bo po prostu nie wiem

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:

Wow Masz śliczne usta. Jeśli nie ma na nich faktyczne błyszczyka co są genialne
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-18, 19:50   #1431
szmyrgotka
Raczkowanie

Dobra wklejam Wam moje powiększone usteczka, ale to jeszcze nie jest efekt ostateczny. Są jeszcze z jednej strony trochę napuchnięte, a poza tym na tym kompie nie mam zdjęć sprzed, więc jutro zrobię nowe i wstawię przed powiększeniem dla porównania Karolis jak samopoczucie? Mi na dolnej wardze opuchlizna zeszła, ale w górnej czuję jakby mi "ściągało" usta, zwłaszcza przy uśmiechaniu się. Ale cieszę się, że zdecydowałam się na powiększenie i pewnie za miesiąc lub dwa dołożę sobie teosalu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (13,0 KB, 117 załadowań)
Stary 2011-06-18, 20:32   #1432
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Dobra wklejam Wam moje powiększone usteczka, ale to jeszcze nie jest efekt ostateczny. Są jeszcze z jednej strony trochę napuchnięte, a poza tym na tym kompie nie mam zdjęć sprzed, więc jutro zrobię nowe i wstawię przed powiększeniem dla porównania Karolis jak samopoczucie? Mi na dolnej wardze opuchlizna zeszła, ale w górnej czuję jakby mi "ściągało" usta, zwłaszcza przy uśmiechaniu się. Ale cieszę się, że zdecydowałam się na powiększenie i pewnie za miesiąc lub dwa dołożę sobie teosalu
super
ale pokaż koniecznie przed 1 ml mialas?
Stary 2011-06-18, 21:06   #1433
szmyrgotka
Raczkowanie

Tak Miałam 1 ml. Doktor dał mi książeczkę o teosyal kiss i przy mnie otwierał fiolkę, a z tyłu książeczki nakleił nalepkę z tej fiolki. Tam jest data ważności, pojemność, nazwa. Wszystko uczciwie. Dr Kęcki - bardzo wesoły i przyjaźnie nastawiony doktor Miałam wykonywany ten zabieg w miłej atmosferze. Moje usta sprzed zabiegu były małe. Powiedziałam panu dr, że chciałabym mieć efekt takich podniesionych górnych warg no i taki też efekt mi zrobił, z czego jestem bardzo zadowolona Zobaczymy jeszcze jak opuchlizna do końca zejdzie.
Stary 2011-06-18, 22:27   #1434
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Tak Miałam 1 ml. Doktor dał mi książeczkę o teosyal kiss i przy mnie otwierał fiolkę, a z tyłu książeczki nakleił nalepkę z tej fiolki. Tam jest data ważności, pojemność, nazwa. Wszystko uczciwie. Dr Kęcki - bardzo wesoły i przyjaźnie nastawiony doktor Miałam wykonywany ten zabieg w miłej atmosferze. Moje usta sprzed zabiegu były małe. Powiedziałam panu dr, że chciałabym mieć efekt takich podniesionych górnych warg no i taki też efekt mi zrobił, z czego jestem bardzo zadowolona Zobaczymy jeszcze jak opuchlizna do końca zejdzie.
to super ,że dr się spisał, gdzie dr Kęcki wykonuje zabiegi ? bo dużo pozytywnych opini o nim już słyszałam.
Bardzo ważna też jest atmosfera, super jak dr jest miły usmiechniety a nie robi zabieg z kwaśną miną jakby musiał to robić za karę- tacy też niestety są
Stary 2011-06-19, 09:14   #1435
szmyrgotka
Raczkowanie

Doktor przyjmuje w Brzegu (woj.opolskie) na ul. Herberta 1, ale wiem, że również przyjmuje w Opolu. Ja również słyszałam wiele pozytywnych opinii, dlatego właśnie wybrałam tego doktora, a długo szukałam odpowiedniego, bo chciałam wybrać najlepszego, w końcu to osoba, która będzie ingerować w nasze ciało, więc nie chciałam, żeby coś poszło nie tak. Dziś opuchliznę mam mniejszą, ale jeszcze czuję ją na górnej wardze. Wieczorem wstawię fotki
Stary 2011-06-19, 11:46   #1436
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
to super ,że dr się spisał, gdzie dr Kęcki wykonuje zabiegi ? bo dużo pozytywnych opini o nim już słyszałam.
Bardzo ważna też jest atmosfera, super jak dr jest miły usmiechniety a nie robi zabieg z kwaśną miną jakby musiał to robić za karę- tacy też niestety są
Hej Star a Ty chyba też jakoś na dniach jedziesz na zabieg?
Szmyrgotka usteczka śliczne, ale faktycznie widać jeszcze opuchliznę

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Ten preparat tak się nazywa? A jakiej on jest firmy? Strasznie jestem ciekawa
Stary 2011-06-19, 12:19   #1437
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość
Hej Star a Ty chyba też jakoś na dniach jedziesz na zabieg?
Szmyrgotka usteczka śliczne, ale faktycznie widać jeszcze opuchliznę

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Ten preparat tak się nazywa? A jakiej on jest firmy? Strasznie jestem ciekawa
tak tak , jadę we wtorek cieszę się bardzo
Stary 2011-06-19, 12:55   #1438
1985SiWA
Zakorzenienie

Swietne macie te usteczka, ja tez zapewnie doloze juvedermu jeszcze minimum z 0,5 ml
wiem star mialam ci wyslac zdjecia, ale naprawde ostatnio pracuje jak mrowka i albo jestem w pracy albo siedze juz kompletnie zmeczona bez ochoty na nic Mam nadzieje ze sie wkrotce wyjasni co z L4 kolerzanki bo to idzie ducha wyzionąć na takich obrotach
Stary 2011-06-19, 14:51   #1439
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Swietne macie te usteczka, ja tez zapewnie doloze juvedermu jeszcze minimum z 0,5 ml
wiem star mialam ci wyslac zdjecia, ale naprawde ostatnio pracuje jak mrowka i albo jestem w pracy albo siedze juz kompletnie zmeczona bez ochoty na nic Mam nadzieje ze sie wkrotce wyjasni co z L4 kolerzanki bo to idzie ducha wyzionąć na takich obrotach
dobrze nie ma sprawy i tak wiesz ,że cię
Na pewno sliczne są
Ja już we wtorek będę miała swoje bynajmniej mam nadzieję
ciekawa jestem czy te 0,8 ml mi wystarczy ,pewnie jak zejdzie opuchlizna będę chciała więcej chyba z każdym tak jest,bynajmniej z większością

dziewczyny ile taki zabieg w ogole trwa? doliczając znieczulenie emlą?

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2011-06-19 o 17:44
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-19, 18:00   #1440
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość

dziewczyny ile taki zabieg w ogole trwa? doliczając znieczulenie emlą?
No emla 30 min a zabieg bardzo krótko góra 15-20 min
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości