Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-10, 20:32   #1411
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Wow, jakie one są pięknie !!!!! Marzeniem moim jest by moje były podobne do Twoich.
I może to słaba jakość fotek ale uparciuch wygląda lepiej I z całą pewnością nie patrzy już w dół , i pierś jest niżej. Różnica jeszcze jest, wybrzuszenie też jest widoczne-ale jest łagodniejsze.Pofałdowań o których mówisz nie da się uchwycić na zdjęciu.
Ty oceniasz, że nie jest lepiej od pewnego czasu. Czy na zdjęciach też nie widzisz poprawy?
Mya -, wcześniej pisałam, że teraz rzadko zaglądam w dekold. No i przed chwilą za sprawą prośby Sówki zajrzałam i... chyba faktycznie jest lepiejHurrraa a. Pierś faktycznie trochę zjechała, aczkolwiek implant jest o 1cm wyżej niż w tej ślicznotce. No i ta górka....ale już mniejsza...to teraz już musi być dobrze
Teraz zrobiłam sobie prezencik i latam bez staniora

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość
listopadowa przede wszytkim dziekuje za zdjatka
dośc długie te szwy ale pieknie wygojone . ja mam jedna nieładnie wygojoną rane (szew) i mam obawy jak to u mnie bedzie wygladało

ale do rzeczy, co mnie uderzyło jak zobaczyłam fotki
jak dla mnie poprawa jest znaczna. albo ja dawno twoich zdjec nie widzialam. jest świetnie
poprawilas mi humor bardzo
Sówka - bardzo dziękuję, ja dopiero teraz zobaczyłam różnicę i zdębiałam ze szczęścia Też mi się humorek poprawił
Blizny przy anatomach zawsze będą dłuższe niż przy okrągłych. Przeważnie anatomy wkłada się z cięcia (gdy w fałdzie podpiersiowym) od 5 do 7cm (w zależności od ich wielkości) Moje blizny jeszcze są zaczerwienione, wcieram veraderm, ale ja ogólnie długo 'blednę'

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
To ja juz do reszty zglupialam, myslalam, ze przy 430 to piersi powinny byc przeogromne, a patrzac na Twoje, to sa normalane, piekne piersi. Nie za male, nie za duze. Ja bede miala okragle, pod miesien. To jakie powinnam sobie wcisnac, zeby osiagnac Twoj efekt???
Agnelka - nie możesz przyrównywać anatomów do okrągłych. Nie pamiętam twoich wymiarów - proszę przypomnij

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Agnelka - już znalazłam. Dr proponował ci 300cc? Przy twoich gabarytach nie zeszłabym poniżej 350. Myślę, że rozważałabym tak 375 - 400cc, a może nawet i więcej
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 20:35   #1412
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda Pokaż wiadomość
jak patrzę na twoje fotki to szlag mnie trafia ze tyle przykrości doświadczasz i jeszcze ten ostatni konował z tytułami co się asekurował , ale jest dobra strona tego wszystkiego że niedługo dr Skwiercz zajmie się tobą i pewnie Masza i Listopadowa będą musiały przesunąć sie i dać ci miejsce na podium majstersztyku dr Skwiercz złota rączka
Dziękuje Ci, dobrze że Was mam-inaczej miałabym psychiatre

Jedna z Was napisała, że oni są okrutni. To jest właściwe słowo.

Jestem zwykłą, miłą dziewczyną, cieszę się każdym drobiazgiem w moim życiu-a te piersi nie są moje, ja takich nie chciałam i nie chcę, nie zamierzam się za nie wstydzić. Niech się wstydzi ten co je zrobił, jest z nich dumny, i mi je wcisnął za jedyne 19000zł .

Dlatego wklejam te obrzydliwe zdjecia, za co Was wszystkie przepraszam

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-10-10 o 20:41
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 20:42   #1413
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Fotki z dzisiaj - proszę o szczere opinie; na jednej widać tę nieszczęsną pierś z profilu i górka nadal jest
No i przepraszam za słabą jakość zdjęć

Listopadowa
,
sa prześliczne ... ja nawet nie widze tej malutkiej różnicy , o ktorej piszesz... Pani Doktor jakby przewidziała ile czasu zajmie im zrownanie się i wyznaczyła wizytę, zeby moc powiedzieć... rewelacja

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 20:47   #1414
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Listopadowa,
sa prześliczne ... ja nawet nie widze tej malutkiej różnicy , o ktorej piszesz... Pani Doktor jakby przewidziała ile czasu zajmie im zrownanie się i wyznaczyła wizytę, zeby moc powiedzieć... rewelacja
Horuś - dziękuję ci kochana. Bardzo podbudował mnie ich wygląd (bo ostatnio już tylko psioczyłam) i wasze komplementy. Nadal widzę pewne różnice (jeszcze jest różnica w wysokości) i niedoskonałości, ale chyba w ciągu tygodnia moje żelki zrobiły postęp większy niż w ciągu całych 3 m-cy. Fakt faktem zaczęłam ćwiczyć prawą ręką - chyba pomogło
Stary 2009-10-10, 20:52   #1415
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

a jaki sliczny jest ich frofil. boski. i ja tez takie bede miala jupiiiiii
kurka listopadowa zastrzelilas mnie tymi zdjeciami
siedze i nie moge sie napatrzec i micha mi sie cieszy
juz nie moge sie doczekac tego 26-go.
waryjatka jestes, ze tak na nie narzekalaś ostatnio. ja mysle, ze ty i lasery mozesz sobie wybic z głowy i rozmowe o ewentualnych poprawkach, bo tu nic takiego nie bedzie potrzebne. do pol roku one tak sie ułoza, ze bedą modelowymi anatomami na forum

Re-We-La-Cja

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 20:55   #1416
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horuś - dziękuję ci kochana. Bardzo podbudował mnie ich wygląd (bo ostatnio już tylko psioczyłam) i wasze komplementy. Nadal widzę pewne różnice (jeszcze jest różnica w wysokości) i niedoskonałości, ale chyba w ciągu tygodnia moje żelki zrobiły postęp większy niż w ciągu całych 3 m-cy. Fakt faktem zaczęłam ćwiczyć prawą ręką - chyba pomogło
Cieszę się razem z Tobą trzymalam kciuki za "upadek" uparciucha
To poradź mi, ktora rękę mam ćwiczyć skoro u mnie lewa jest troche wyzej niz prawa? ... taki lewy uparciuch

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
waryjatka jestes, ze tak na nie narzekalaś ostatnio. ja mysle, ze ty i lasery mozesz sobie wybic z głowy i rozmowe o ewentualnych poprawkach, bo tu nic takiego nie bedzie potrzebne. do pol roku one tak sie ułoza, ze bedą modelowymi anatomami na forum

Re-We-La-Cja
na diabła im lasery
ja tez je oglądam jak jakiś napaleniec

Stary 2009-10-10, 20:56   #1417
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Fotki z dzisiaj - proszę o szczere opinie; na jednej widać tę nieszczęsną pierś z profilu i górka nadal jest
No i przepraszam za słabą jakość zdjęć
Twoje dziewczynki juz teraz wygladaja dla mnie idealnie

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 20:57   #1418
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

Re-We-La-Cja
: cmok::c mok::cm ok::cmo k::cmok :

I ja też mam cały czas banan na twarzy
I cały czas latam do lustra sprawdzać, czy aby na pewno nic się nie zmieniło od godziny Chyba faktycznie macie Waryjatkę na forum:hah aha:
Jestem jeszcze ciekawa opinii pani dr
Stary 2009-10-10, 21:02   #1419
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

na diabła im lasery
ja tez je oglądam jak jakiś napaleniec

Horo -Ja ćwiczę prawą ręką, bo moim uparciuchem jest mięsień piersiowy prawy i prawy cycek jest trochę wyżej

Agnessa30 - dziękuję ślicznie. Ale ja jako ich właścicielka zawsze wynajdę jakieś ale...
Stary 2009-10-10, 21:04   #1420
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

one po prostu potrzebowały wiecej czasu
kolejny plus dla p dr
zna sie na rzeczy
nie mydli oczu
wiedziala, ze tak ma prawo sie dziac, ze pewnych rzeczy sie nie przyspieszy, nie ma co wariowac i przesądzac o ich wygladzie zbyt wcześnie
moim zdaniem p dr bedzie bardzo zadowolona
ja bym była
zarowno na twoim (jako "włascicielki") jak i jej (jako twórcy) miejscu
jak minie jeszcze troche czasu... to kurcze co sie bedzie działo
przyszły rok na plazy faceci i kobiety zreszta też beda padac jak muchy na Twój widok
drżyjcie narody

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 21:06   #1421
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

Horo -Ja ćwiczę prawą ręką, bo moim uparciuchem jest mięsień piersiowy prawy i prawy cycek jest trochę wyżej

Agnessa30 - dziękuję ślicznie. Ale ja jako ich właścicielka zawsze wynajdę jakieś ale...
No to wszystko się zgadza ja praworęczna, od op zasuwam ile wlezie prawą ręką i prawy cycus ladnie się obnizył,a lewy... trzyma uparciuch ... czas pomoc mu sie puścić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 21:15   #1422
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
one po prostu potrzebowały wiecej czasu
kolejny plus dla p dr
zna sie na rzeczy
nie mydli oczu
wiedziala, ze tak ma prawo sie dziac, ze pewnych rzeczy sie nie przyspieszy, nie ma co wariowac i przesądzac o ich wygladzie zbyt wcześnie
moim zdaniem p dr bedzie bardzo zadowolona
ja bym była
zarowno na twoim (jako "włascicielki") jak i jej (jako twórcy) miejscu
jak minie jeszcze troche czasu... to kurcze co sie bedzie działo
przyszły rok na plazy faceci i kobiety zreszta też beda padac jak muchy na Twój widok
drżyjcie narody
Co prawda to prawda. No może z wyjątkiem tej plaży - chyba, że sobie coś na łeb zarzucę. Dr Skwiercz rules

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
No to wszystko się zgadza ja praworęczna, od op zasuwam ile wlezie prawą ręką i prawy cycus ladnie się obnizył,a lewy... trzyma uparciuch ... czas pomoc mu sie puścić
Ja też jestem praworęczna, ale po op. zasuwałam lewą ręką, bo ta prawa była bardziej niesprawna. I tym sposobem prawie zostałam mańkutem. I to był błąd, bo za bardzo oszczędzałam prawą łapę, czego są efekty
Stary 2009-10-10, 21:19   #1423
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ja też jestem praworęczna, ale po op. zasuwałam lewą ręką, bo ta prawa była bardziej niesprawna. I tym sposobem prawie zostałam mańkutem. I to był błąd, bo za bardzo oszczędzałam prawą łapę, czego są efekty
To ja od jutra dokladam starań, żeby stać się mańkutem teraz nawet myszkę przełożylam na lewą stronę... tylko jakoś kiepsko idzie mi klikanie
A wogóle to za 3 dni moim dziewczynkom (tej ich lepszej wersji) mija 6 tygodni więc juz mogę je trochę potrenować

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-10-10 o 21:20
Stary 2009-10-10, 21:22   #1424
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Policzeska Pokaż wiadomość
hej
strasznie mi przykro, ze cos takiego Cie spotkalo?
ja jestem na etapie poszukiwan doktora, ktory spelni moje marzenie
ogladajac Twoje zdjecia przerazilam sie troszeczke. wybacz, jezeli nie wypada mi pytac, ale musze, jak to sie stalo, ze torebka Ci pekla? kto Ci to zrobil? czy doktor, ktory Cie operowal poczuwa sie do odpowiedzialnosci i zoperuje Cie jeszcze raz, za darmo?
poza tym jak masz moze jakies zlote rady dla kogos kto chc sie poddac operacji, bylabym bardzo wdzieczna...
pozdrawiam serdecznie...
dziekuje z gory...
Witam Cię serdecznie.
Takie nieudane op zdarzają się rzadko więc proszę nie przerażaj się, skoro mnie to spotkał 1000 następnych będzie udanych. W tym Twoja i druga moja. Lekarz, który mi te cudeńka stworzył nie widzi w nich nic złego, uważa że są piękne, równiutke i nawet z tym przesunietym implantem powinnam się tylko z nich cieszyć

Po op obie piersi były nie takie, ale lewa była tragiczna. Była dziwnie mniejsza, podłużna, przesunięta w strinę pachy, była niżej i nie dała się przesuwać w stronę mostka. Lekarz kazał czekać więc czekałam...na cud chyba.Piersi wyglądały coraz gorzej. 9msc po op usiadłam na łóżku i nachyliłam się do przodu-malowałam paznokcie u nóg.Wstałam a lewa piers nie zjechała jak prawa tylko zawiesiła się, podtrzymałam ją , nachyliła się ponownie i opóścołam ją powoli. Ale już mnie uwierało pod implantem a pierś straciła kształt.Implant się przemieścił, torebka pękła.

Dobór odpowiedniego lekarza? Trzeba czytać, czytac i jeszcze raz czytać. Ja na opinie na znanylekarz.pl przed op niestety nie trafiłam-w życiu bym nie poszła do tego lekarza po przeczytaniu tego co tam o nim piszą.

Jeśli bierzesz pod uwagę opinie znanej Ci osoby-to niech bedzie minimum pół -rok po operacji. Po pierwsze dopiero po tym czasie można powiedzieć jaki jest efekt końcowy zabiegu. Po drugie minie już euforia jaka jest zaraz po zabiegu-i opinia będzie bardziej obiektywna.

I jeszcze jeszcze jedna bardzo ważna sprawa-zgoda na operację jaką podpisujesz u doktora. Jeśli zwalnia lekarza z odpowiedzialnosci i mówi że za wszelkie poprawki płacisz sama-uciekaj gdzie pieprz rośnie.Jeśli op sie nie uda, coś będzie nie tak będziesz - będziesz tak jak ja w czarnej dupie, nikt Ci nie pomoże.

Dobrze też udać się na konsultacje do różnych lekarzy- różne opinie, różne podejście zapala czasem czerwoną lamkę i pozwoli uniknąć złego wyboru.

Życzę powodzenia

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-10-10, 21:22   #1425
foxy123
Zakorzenienie

Policzeska ja jestem z Dublina. U mnie wygladalo to tak : w sierpniu polecialam na urlop na 2 tygodnie- przed urlopem zaklepalam sobie konsultacje w klinice. Odbylam wizyte u Doktora i ustalilismy termin na styczen. W styczniu wzielam sobie 2 tygodnie urlopu plus 4 tygodnie bezplatnego ( na tyle mam ugodowe szefostwo). W pierwszym tygodniu porobilam sobie badania, potem byla op,a potem ponad 4 tygodnie dochodzilam na spokojnie do siebie
Stary 2009-10-10, 21:32   #1426
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Dlatego jest dobrze, że masz małą wyjścióweczkę-bo z takiej wychodzą najładniejsze piersi. Lekarz po prostu tworzy je od nowa, wszystko się równiutko rozciąga i układa.
169cm i 50 kg-nie jesteś krasnalem , jesteś wyższa ode mnie, od listopadowej , od maszeńki-żadna z nas nie ma wyzywająco dużych pirsi. Więc Ty tym bardziej nie musisz się bać 300cc-ja bym Ci radziła nie rozważać mniej . I nie mów, że i tak będziesz zadowolona oby tylko coś było.Po tej operacji powinnnaś być mega zadowolona!!!!
Za przykład podam Ci moją przyjaciółkę-przez którą notabene zdecydowałam się na Sankowskiego

Ja zawsze szczuplutka byłam i tylko biust zawsze duży-przd ciążą miałam 90cm w biuście przy wadze 45kg!!!!! I tak mi młodość w tym szczęściu zleciała .
Ona od zawsze płaściutka jak deseczka, tęższa ode mnie, 78 pod biustem, 60kg. Z gwiazdkami w oczach patrzyła zawsze na moje piersi i jej marzeniem od kiedy pamietam była operacja.I na swoje 40 urodziny,półtora roku temu spełniła je. Zaufała lekarzowi w 100%. Dostała okrągłe, średni profil 300cc.Po operacji była przeszczęśliwa, nie chodziła-fruwała z wielkimi gwiazdami w oczach.
Ja już wtedy byłam po dwóch konsultacjach u innych lekarzy i jak zobaczyłam jej szczęście pomyślałam-skoro ona jest przeszczęśliwa to znaczy, ze lekarz spełnił jej marzenia.Piersi miała jak dla mnie za małe (osiągnęła roz stanika 75C)-ale skoro ona jest zadowolona to pewnie właśnie takie chciała.
Jest trzy msc po jej operacji , ja trafiam do Sankowskiego i decyduje się na operacje u niego.
Cztery msc po swojej operacji koleżanka zaczyna przebąkiwać, że piersi nadal jej maleją, są coraz mniejsze. Miała racje, w ubraniu to rzeczywiście efekt żaden . Bez ubrania piersi śliczne, okrąglutkie-ale malutkie i dziwnie płaskie . Z biegiem czasu coraz rzadziej poruszała temat piersi. I ostatnio przemówiła-zbiera kase na następny zabieg. Robi większe.
Gdyby dziś jej opinia miała wpłynąć na mój wybór-Sankowski odpadł by w przedbiegach.
Gdyby ona mogła cofnąć czas -to wzięła by większe implanty-dziś juz nie mówi- dobrze , że jest w ogóle cokolwiek. Wydała kupe kasy, nacierpiała się bidula cały miesiąc (strasznie przeszła op), pokładala z tą operacją tyle nadziei, całe życie na to czekała-a tu efekt żaden .
Jak to piersi jej malały ? MyaDivo oglądałaś ten filmik który zamieściłam? Ty tez myślisz ze jej piersi są duze.. ?
AniaaaxDD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 21:32   #1427
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
: cmok::c mok::cm ok::cmo k::cmok :

I ja też mam cały czas banan na twarzy
I cały czas latam do lustra sprawdzać, czy aby na pewno nic się nie zmieniło od godziny Chyba faktycznie macie Waryjatkę na forum:hah aha:
Jestem jeszcze ciekawa opinii pani dr

kamień z serca, dzięki Bogu i Ty widzisz poprawę cieszę się razem z Tobą nasza Kochana Wariatko

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-10-10 o 21:34
Stary 2009-10-10, 21:38   #1428
AniaaaxDD
Raczkowanie

Listopadowa jakie Ty masz ładne piersi Niewiem co wczesniej w nich było nie tak ale widze je pierwszy raz i są super gratuluję
Myslalam ze taki rozmiar jaki Ty masz to są ogromne piersi.. a tu sie okazuje ze one są takie jak ja bym chciala A mam miec 275cc..
Stary 2009-10-10, 21:41   #1429
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
kamień z serca, dzięki Bogu i Ty widzisz poprawę cieszę się razem z Tobą nasza Kochana Wariatko
I obyło się bez lekarza od ócz A jaka Masza będzie szczęśliwa (I hope so)
Teraz musi być już tylko dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 21:48   #1430
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez AniaaaxDD Pokaż wiadomość
Listopadowa jakie Ty masz ładne piersi Niewiem co wczesniej w nich było nie tak ale widze je pierwszy raz i są super gratuluję
Myslalam ze taki rozmiar jaki Ty masz to są ogromne piersi.. a tu sie okazuje ze one są takie jak ja bym chciala A mam miec 275cc..
Aniu,
275 cc ma Kubuś i są to jedne z okazalszych piersi na forum
A moje 615 nie są nawet pół raza wiksze niż jej dziewczynki

Stary 2009-10-10, 21:49   #1431
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

A było źle z nimi - tzn. z prawą piersią. Taki szkaradny krzywus . Długo nic się nie działo, ja sobie włosy z głowy wyrywałam....a tu proszę - w ciągu ostatniego tygodnia taki postęp. Jeszcze oczywiście równe nie są, ale jest o niebo lepiej.
Moim zdaniem rozmiar mam idealny do swojej sylwetki - i jeszcze raz powtórzę: nie chciałabym ani mniejszych, ani większych Oczywiście nie ma co porównywać anatomów do okrągłych, ale przyjęło się, że 'odpowiednikiem' np. anatomów 430 są okrągłe 400 (przyjmuje się, że w anatomach te 30 ml wchodzi w ich zwężającą się część)- ale to w rzeczywistości jest bardzo niemiarodajne
Poza tym na efekt ma wpływ wiele innych czynników - wyjściówka, miejsce umieszczenia implantów itp.

A te 275cc.... skromnie
Stary 2009-10-10, 21:50   #1432
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to piersi jej malały ? MyaDivo oglądałaś ten filmik który zamieściłam? Ty tez myślisz ze jej piersi są duze.. ?
Filmik nie chce mi się załadować , ale próbuje dalej.Jak tylko obejrzę ocenię

A tak - malały jej. Już wspomniałam , że ona strasznie przeszła operacje i dochodzenie do siebie. Zaraz po op persi i mostek miała strasznie opuchnięte-no ale to nic dziwnego. Po miesiącu już jej dużo zeszło - ale jeszcze piersi miała jak dwa kamienie-więc jeszcze opuchnięte. Zaczęły mięknąć i się układać.Nic jej do przodu nie wyszły, tylko zmalały. Może to dlatego, że ona ma profil średni-więc te niziutkie. Mi też w obwodzie zmalało-no ale na mój przykład nie ma co się powoływać. Jak były spuchnięte zaraz po operacji miałam 91cm w obw, po 2msc 88, po 4msc 87cm.

Stary 2009-10-10, 21:51   #1433
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Aniu,
A kto to jest Kubus jak to mozliwe ze Twoje nie nie są nawet pół raza większe
Stary 2009-10-10, 21:52   #1434
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu,
Horo - twoje dziewczynki jak wyskoczą do przodu to będą ze 3 razy większe niż Kubusiowe
Stary 2009-10-10, 21:54   #1435
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu,
Tylko nie dodałaś do jakiej wyjściówki Kubusiowi dołożono te 275cc-nie można tego porównać z wyjścióweczką Ani. Kubś można powiedzieć, że miała wypełniane ubytki w piersi a Ania będzie miała 275cc i nic do tego.

I proszę Cię nie zaprzeczaj-nie ma na tym forum więcej w obwodzie niż 99cm.Wiesz może kto tyle ma?

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-10-10 o 22:01
Stary 2009-10-10, 21:55   #1436
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
A kto to jest Kubus jak to mozliwe ze Twoje nie nie są nawet pół raza większe
Kubuś to nasza kolezanka z forum, która ma przepiękne i naprawdę duze piersi (widziałam na żywo ) ... tak to jest z tymi mililitrami wszystko ma wplyw na ostateczny efekt... rozmair przed, budowa klatki, Twoja budowa, sposob umiejscowienia, profil implantów, itd
Czasem 325 cc da dużo większy obwod w biuście niz 470

Stary 2009-10-10, 21:55   #1437
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:

A było źle z nimi - tzn. z prawą piersią. Taki szkaradny krzywus . Długo nic się nie działo, ja sobie włosy z głowy wyrywałam....a tu proszę - w ciągu ostatniego tygodnia taki postęp. Jeszcze oczywiście równe nie są, ale jest o niebo lepiej.
Moim zdaniem rozmiar mam idealny do swojej sylwetki - i jeszcze raz powtórzę: nie chciałabym ani mniejszych, ani większych Oczywiście nie ma co porównywać anatomów do okrągłych, ale przyjęło się, że 'odpowiednikiem' np. anatomów 430 są okrągłe 400 (przyjmuje się, że w anatomach te 30 ml wchodzi w ich zwężającą się część)- ale to w rzeczywistości jest bardzo niemiarodajne
Poza tym na efekt ma wpływ wiele innych czynników - wyjściówka, miejsce umieszczenia implantów itp.

A te 275cc.... skromnie
No to super ciekawe czemu tak nagle w ciagu miesiaca taka zmiana
Stary 2009-10-10, 21:57   #1438
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Tylko nie dodałaś do jakiej wyjściówki Kubusiowi dołożono te 275cc-nie można tego porównać z wyjścióweczką Ani.
Mya,
nie wiem jaka Ania ma wyjściówkę

Ja zawsze radzę... bierzcie większe i profil wysoki, ale... nie wszystkim się to podoba ... a mnie się podoba spory biuścik i zdania nie zmienię

Stary 2009-10-10, 22:02   #1439
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Kubuś to nasza kolezanka z forum, która ma przepiękne i naprawdę duze piersi (widziałam na żywo ) ... tak to jest z tymi mililitrami wszystko ma wplyw na ostateczny efekt... rozmair przed, budowa klatki, Twoja budowa, sposob umiejscowienia, profil implantów, itd
Czasem 325 cc da dużo większy obwod w biuście niz 470
No to mnie pocieszyłaś Wiecie, nie chce podważać opinii doktora a on przymierzając mi 275 cc mowil ze wieksze by juz źle wyglądały.. Chciałabym zobaczyc piersi Kubus bo nie widzialam nigdzie kobiet ktore maja 275 w sobie..

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Mya,
nie wiem jaka Ania ma wyjściówkę

Ja zawsze radzę... bierzcie większe i profil wysoki, ale... nie wszystkim się to podoba ... a mnie się podoba spory biuścik i zdania nie zmienię
Horuś, moja wyjścióweczka jest bardzo skromna.. Pod "biustem" mam 69-70, a w "biuście" 77.. 169 cm wzrostu, waga 48-9 kg..
Stary 2009-10-10, 22:02   #1440
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
No to super ciekawe czemu tak nagle w ciagu miesiaca taka zmiana
Chyba prawy cycek testował moją wytrzymałość psychiczną:hahaha :Drań jeden
A ta kolosalna zmiana to w ciągu tygodnia, nie miesiąca
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości