![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14586306]Anisia - może przestępca doskonały?
![]() Hej Groszku ![]() hmmmm, tez juz nad tym myslalam... ![]() nie chcialabym uzyc tytulu jak sie czasem spotyka w necie np "walking in my shoes" - chodzic w moich butach ![]()
#1412 |
Konto usunięte
|
a dlaczemu zimny?
![]() Nie chodzi o to, że on nie zostawia żadnych śladów? To chyba morderstwo doskonałe tak mi się wydaje :P Ale jak ja tłumaczyłam to na własną rękę to miałam gdzieś jak to będzie brzmieć i tłumaczyłam jako "gładkie przestępstwo" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
"zimny przestepca"
"uprzejmy przestepca" "doskonały przestępca" "niewidzialny przestępca" ![]() ![]() a ja tym czasem skocze po śliwki i zakupie sobie do mojej pisiosławy Lactacyd bo mi sie skonczyl, a bez tego ani rusz ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-10-05 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do naszej Anki, wreszcie ja ujrzalam ![]() ![]() no chyba wlasnie to najbardziej pasuje ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Konto usunięte
|
Albo "Let's paint the town" - "Chodź pomalować miasto"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14586454]Albo "Let's paint the town" - "Chodź pomalować miasto" ![]() dokladnie, z tego tez lałam... ![]() albo Agulinda chyba w klubie wkleila, ze przetlumaczyli JAM jako dżemuj... ![]() dobrze ze nei kazali Majkowi powidła robic ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
mi sie podoba
![]() kryminalista bez zaklocen ![]() i zestrugany pinokio ![]() sorry, ale te tlumaczenia ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
A ja umiem zrobić tzw. "Murzyna" mymi usteczkami i języczkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do kaczorka, to moze tylko Tobie sie wydaje, ze potworek ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- prosze udowodnic ![]() jakies foto ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://mmmoniiiczkaaa.wrzuta.pl/film...ng_in_my_shoes A tekst... tekst jest taki Majkowy... IDĄC W MOJE ŚLADY I would tell you about the things They put me through The pain I've been subjected to But the Lord himself would blush The countless feasts laid at my feet Forbidden fruits for me to eat But I think your pulse would start to rush Now I'm not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes Try walking in my shoes You'll stumble in my footsteps Keep the same appointments I kept If you try walking in my shoes If you try walking in my shoes Morality would frown upon Decency look down upon The scapegoat fate's made of me But I promise now, my judge and jurors My intentions couldn't have been purer My case is easy to see I'm not looking for a clearer conscience Peace of mind after what I've been through And before we talk of any repentance Try walking in my shoes Try walking in my shoes You'll stumble in my footsteps Keep the same appointments I kept If you try walking in my shoes If you try walking in my shoes Try walking in my shoes Now I'm not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes Try walking in my shoes You'll stumble in my footsteps Keep the same appointments I kept If you try walking in my shoes You'll stumble in my footsteps Keep the same appointments I kept If you try walking in my shoes Try walking in my shoes If you try walking in my shoes Try walking in my shoes Mógłbym powiedzieć ci o rzeczach Do których mnie zmuszano O cierpieniu któremu byłem poddawany Ale sam Bóg mógłby się zaczerwienić Niezliczonych rozkoszach składanych u mych stóp Które były dla mnie zakazanym owocem Ale myśle że twój puls mógłby zacząć szaleć Teraz nie szukam rozgrzeszenia Przebaczenia rzeczy które robię Ale zanim dojdziesz do jakichś wniosków Spróbuj pójść w moje ślady Spróbuj pójść w moje ślady Będziesz potykał się jeśli pójdziesz moją drogą Dokonując tych samych wyborów Jeśli pójdziesz w moje ślady Jeśli pójdziesz w moje ślady Moralność mogłaby zmarszczyć brwi Skromność zmierzyć mnie wzrokiem Los zrobił ze mnie kozła ofiarnego Ale przysięgam wam moi sędziowie i jurorzy Moje intencje nie mogłyby być czystsze Mój przypadek jest łatwy do przejrzenia Nie zależy mi na oczyszczeniu sumienia Ani na spokoju umysłu po tym co przeszedłem I zanim zaczniemy rozmawiać o skrusze Spróbuj pójść w moje ślady Spróbuj pójść w moje ślady Będziesz potykał się jeśli pójdziesz moją drogą Dokonując tych samych wyborów Jeśli spróbujesz pójść w moje ślady Spróbuj pójść w moje ślady ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14586454]Albo "Let's paint the town" - "Chodź pomalować miasto" ![]() No, dokładnie. ![]() Przykłady można mnożyć. ![]() Give me a break! - Daj mi przerwę. ![]() Take your time- Weź Twój czas. ![]() Help yourself! - Pomóż sobie. ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
No ja w końcu muszę iść po te żelki, bo od kilku tygodni nie umiem do nich dojść,a mi smaka narobiłyście
![]() Cytat:
![]() Anno, jesteś piękna ![]() ![]()
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Załącznik 2564101 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę... Leże i kwicze... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1425 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ales to zrobila i teraz lepiej Cie widze ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14586849]A mogłabyś podać faktyczne przetłumaczenia tych idiomów? Bo zaciekawiły mnie, a nie znam ![]() Mudzin! ![]() ![]() ja rurke umiem, ale kwiatek, nawet nie wiem jak to wyglada ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14586849]A mogłabyś podać faktyczne przetłumaczenia tych idiomów? Bo zaciekawiły mnie, a nie znam
![]() Mudzin! ![]() ![]() Akrobacji nie umiem. Jestem antyrurkowa - rurka jest uwarunkowana genetycznie ![]() ![]() ![]() Ale umiem Murzyna ![]() Ah smiejcie się ze mnie śmiejcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14586947]http://www.abc.net.au/science/news/i...ngue121004.jpg
![]() jestem w szoku ![]() w zyciu chyba tak nie zrobie ... nie bede teraz nawet probowac, bo jak potem pogadam z kolezankami ![]() ![]() na pewno tak nie zrobie, a rurke chcial wam pokazac, ale glupio mi geba wychodzi na zdjeciu ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- przypomnialo mi sie cos ![]() mowie do P. w sobote i jak tu miec dziacko, jak zimno w chacie, a on do mnie przeciez bysmy mieli ET ![]() ![]() tak jak moja siostra jechala z tym mlodszym ze szpitala po urodzeniu to mowila, ze wyglada jak ET, albo 100 letnia babcia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Konto usunięte
|
Lecę pod prysznic odmoczyć kisiel i może jakiś szejwing przeprowadzić, bo mi w łydki za ciepło
![]() Więc wrócę jak będę ![]() (Na co moja mama zawsze grozi - "Byle by nie później!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do idiomów to: Odpusc sobie! SPokojnie, nie spiesz sie Poczestuj sie! szkoda ze nie ma piosenki z brain tyre fire - zapalenie opon mozgowych ![]() but eggs - ale jaja! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14586849]A mogłabyś podać faktyczne przetłumaczenia tych idiomów? Bo zaciekawiły mnie, a nie znam ![]() Mudzin! ![]() ![]() podałam wyzej ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14586947]http://www.abc.net.au/science/news/i...ngue121004.jpg ![]() ![]()
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
nie wpuscili mnie do dziekanatu od 6 na nogach a nic nie załatwilam przez je**anego prezydenta ;(
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak, tak zawsze mówi Majk, jak chce, żebym wyskoczyła z piżamki. ![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14586849]A mogłabyś podać faktyczne przetłumaczenia tych idiomów? Bo zaciekawiły mnie, a nie znam ![]() Give me a break!- Daj mi spokój! Take your time- Nie spiesz się. Help yourself!- Proszę, częstuj się. ![]() ![]() 2w1 to jest, jak Mike staje się niegrzeczny i- oprócz Olka, angażuje także paluszki, które szukają swojego miejsca. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Ja też dostałam koszulkę, piękna i pasuje.Dzięki motylek
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
A to co z nim ?
#1437 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=pAIKznMPXUk
czy Majkowi by sie to podobalo, bo ja to uwielbiam ![]() Girl , uwazaj, bo juz jeden mial sprawe z prezydenetem ![]() Depeszow tez lubie, duzo ich leci w sobote na Vh1, ale MJ nie dali ostatnio ![]() choc w piatek zalapalam sie na facetow w kapeluszu i lecialo juz 2 miejsce i sobie mysle, no tak przegapilam, ale moze.... i byl na 1 ze SC ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-05 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co Kochana, przecież wiesz.
Dopiero teraz zauważyłam,że dzwoniłaś ![]() ![]()
#1439 |
Konto usunięte
|
Dzięki Anisiu i Anka
![]() ![]() Wpadłam na pomysł... pewnie się nie przyjmie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;14587296]Dzięki Anisiu i Anka
![]() ![]() Wpadłam na pomysł... pewnie się nie przyjmie ![]() ![]() ![]() moglabym wam powyć, ale jest jeden problem: nei posiadam mikrofonu ![]() dwa moj glos nie podoba mi sie na nagraniach ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.