Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-17, 13:57   #1411
mooonik
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

no suuuuper
ja się rozpisałam a tu nic nie ma zginęło w czeluściach wizażu
ale nie chce mi się pisać od nowa

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 14:56   #1412
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Asiuk ja tam w sumie nie uważam że tylko skóra sprawdza się na buty-czasem można trafić na tak mięciutkie tworzywo że jest równie fajnie. A też skóra skórze nierówna-kiedyś zafundowałam sobie skórkowe sandały których paski piły dosłownie w każdym miejscu-nie pomogło naciąganie na prawidła, potraktowanie spirytusem, zmiękczaczami skóry-nic! Buty położyłąm koło śmietnika-może ktoś z nich skorzystał.
Kurcze nie kuście tymi butami bo mi się tam podobają jedne botki-i mam na nie chrapkę(tylko dobrze ze konto puste)

A taka jest prawda, że nie zawsze to co tanie jest złe-dałam kiedyś 15zł za termos litrowy-trzyma ciepło ok 12 godzin. A koleżanki firmówka ledwie 5
Stary 2010-02-17, 18:12   #1413
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej hej dziewczyny

wiem, wiem, wiem... jestem okropna, że się do Was nie odzywałam zoostałam wywołana przez n-k, więc jestem

no ale tak jest jak już się raz "wypadnie" z tematów to potem ciężko się "wtrącić"

nawet nie wiem od czego zacząć hmmm...
może od tego, że u mnie wszystko po staremu, praca-dom-dom-praca-zjazdy-dom-praca... itd.
Aaa... muszę się pochwalić, że w końcu zobaczyłam polskie góry i Wawel, i sukiennice, i jechałam wyciągiem, i było bosko

tęskniłam za Wami ogromniaście dziewczynki

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 19:17   #1414
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Kasienko taaaa jaaasne chyba bym musiała miec pluca jak King Kong żeby coś stopić oddechem Poczekamy na wiosne
I co dalej rozczochrana chodzisz?!
mój ty królu kongu
nie no skrecilam kłaki w bobka nie czesalam sie dzis! przyznaje bez bicia
jak siedze w domu caly dzien to jestem zapyzialek do szescianu
ale dobrze ze sie myje chociaz
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Asiuk ja tam w sumie nie uważam że tylko skóra sprawdza się na buty-czasem można trafić na tak mięciutkie tworzywo że jest równie fajnie. A też skóra skórze nierówna-kiedyś zafundowałam sobie skórkowe sandały których paski piły dosłownie w każdym miejscu-nie pomogło naciąganie na prawidła, potraktowanie spirytusem, zmiękczaczami skóry-nic! Buty położyłąm koło śmietnika-może ktoś z nich skorzystał.
Kurcze nie kuście tymi butami bo mi się tam podobają jedne botki-i mam na nie chrapkę(tylko dobrze ze konto puste)
dokladnie tak jak piszesz nie ma reguły
ja tez uwielbiam skorkowe butki- teraz tak naprawde mam tylko 2 parki botek nie skorzanych i sa meeeeega wygodne
pokazuj jakie podobaja sie tobie
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Hej hej dziewczyny

wiem, wiem, wiem... jestem okropna, że się do Was nie odzywałam zoostałam wywołana przez n-k, więc jestem

no ale tak jest jak już się raz "wypadnie" z tematów to potem ciężko się "wtrącić"

nawet nie wiem od czego zacząć hmmm...
może od tego, że u mnie wszystko po staremu, praca-dom-dom-praca-zjazdy-dom-praca... itd.
Aaa... muszę się pochwalić, że w końcu zobaczyłam polskie góry i Wawel, i sukiennice, i jechałam wyciągiem, i było bosko

tęskniłam za Wami ogromniaście dziewczynki
no
wywolalam wilczyce z lasu
fajnie ze jestes

podobaja mi sie te trepki, ale nie wiem jaki rozmiar zamowic
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1266419081
teraz wlasnie robia na nie zamowienie na szare- wiec by mi odpowiadaly

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 19:41   #1415
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć dziewuszki
Dziękuję za wsparcie "zdrowotne", trzymajcie kciuki a będzie dobrze

Asiuk i Czekoladko kliknęłam Wam Z Vichy lubię normaderm, mam krem i żel do mycia buziaczka, dla mojej skory są ok

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
elo
dziś mam wolne, więc po śniadaniu tradycyjnie leżę w wyrku w stroju zupełnie nie wyjściowym wyglądając tak -->
mam lenia i nic mi się nie chce
oj jak ja uwielbiam takie dni, takie kiedy wyglądam i mogę sobie leżeć cały dzień, mmmmmmm miodzio

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
no właśnie, wczoraj o Tobie myślałam jak Twoje zdjęcie na NK zobaczyłam czarownico Ty jedna ( a może to nie była czarownica)

Cytat:
Asiuk ja tam w sumie nie uważam że tylko skóra sprawdza się na buty-czasem można trafić na tak mięciutkie tworzywo że jest równie fajnie.
no, ale co skora to skóra, moje nogi w każdym razie wolą skórzane buciory.

Cytat:
ale dobrze ze sie myje chociaz

podobaja mi sie te trepki, ale nie wiem jaki rozmiar zamowic
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1266419081
teraz wlasnie robia na nie zamowienie na szare- wiec by mi odpowiadaly
a ja w te leniwe dni to czasami się nawet nie myje

wiecie co, ciut mnie zaraziłyście, chyba też na te buciory popatrzę.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 20:07   #1416
izka19855
Zadomowienie

CZEŚĆ MYSZKI

tak na szybciutko...

Koteczku jaka decyzja była z ginem?

dzasta
super CIe widzieć na wątku.

kasienko cudne kwiaciory od małża. Podoba mi się koszula biała, do tego te spodnie skórzane i kamizelka...mniam.

moonik nie jeździłam nic...hyhy a Ty? Chyba zaraz idę...a Ty ile czasu jeździsz?

asiuk fajowe te butki, musze tam zajrzeć jeszcze.

czeko21 postaram sie klikać codziennie

czeko79..heh oszołomku Ty remontowy.

Anusiu
gdzie Ty?

monai co powiesz o jakosci ciuszków z Ja.pan Style? Bardzo jestem ciekawa, bo wiele z nich wpadło mi w oko.

gosiu trzymam kciuki za wizyty

sofferko hyhy , no co się smiejesz, nei chciałam CIę wydać...

malutka to już Dawidka nie podrzucisz jak dawniej, czy da się jeszcze?

daget za miłe słowo o spodniach. I pragne zastrajkować, bo danwo nie wstawiałaś fotek psiny.

paulinko jeździłaś rowerkiem? Fajne zakupki. Kradne co sie da.

Walentynki spędziliśmy w trasie, bo małż dostał pilny kurs...wiedzieli kiedy. Ale za to byliśmy razem, więc oki. Musimy sobie to odbić, tylko na razie nie wiemy kiedy, bo ostatnio weekendy pracowite...eh. Ocywiscie ucałowana, wysciskana i obkwiecona byłam, tyle, że bielizna sie nie przydała... Beszczelna @

Dziś odwiedziła mnie kuzynka z dwiema ślicznotkami małymi, to znaczy jedna ma 4 latka, a druga do 1 klasy chodzi, takze wiecie juz dorosła 'prawie'..heh. Bardzo sympatyczny dzionek.

Uciekam bo małż wrócił.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-17, 20:52   #1417
soffera
Zadomowienie

Jestem
Wrócilismy z kina. Co do filmu mam mieszane uczucia, ale to przeciez kwestia gustu. Gdyby lepiej dopracowali scenariusz byly naprawde niezly. Ale nie wynudzilam sie na nim tak jak np na Ksiezycu w nowiu - boziu boziu to dopiero byla masakriu.

Kasiku jak juz to krolowo Chociaz ktos cos brzeczał ze krolowa jest tylko jedna
Jeden dzien mozesz sie zakurzyc, ja juz w poniedzialek bylam zapyzialek i zażygałek - dośc tego jak na ten kwartał!

Akurat te platformy ktore wkleilas mi sie nei widza - chociaz uwielbiam takie szpile. Dziewczyny wczesniej zamawily tez platrormy karmelkowe z taka kokardka blaszana - te byly super

Moonik pisac nam tu prosze

Dzastus no jestes w koncu Zazdroszcze Ci Krakowa - jak ja dorwe tego mojego meza, w tym roku niech mnie w koncu zabierze w obiecane miejsca bo pojade bez niego!

Gosiu ach popatrz popatrz Butow nigdy nei za duzo. Mowi to ta ktorej przyszly dzis kolejne 2 pary z all

Izka cos Ty tak wpadla jak po ogien! I tak mieliscie uroczo w Walentynki bo przeciez razem
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-17, 22:11   #1418
malutka_24
Wtajemniczenie

Cześć babole
Nie było mnie kilka dni, tęskniła która wczoraj zrobiliśmy sobie z mężem wieczór serialowy przy piwku i sałatce owocowej

Daget
trzymam za znajomych

Kotecku
po tak późnym powrocie do domu widać, że impreza była bardzo udana Zrób betę i idź do innego gina

Monai
i fajnie, że z mężem już ok

Czekotubko
walcz dzielnie z tym remontem, nie daj mu się, bądź tą silniejszą

Katarzinko
wiem po sobie, że każdy następny dzień w pracy jest łatwiejszy od poprzedniego

Soffera
no proszę kogo tu przywiało

Gosia
oby obyło się bez szpitala

Dzasta
no w końcu wróciłaś

Izka
Dawida nie podrzucę, nie pożyczę, a ni nie oddam
Stary 2010-02-18, 00:57   #1419
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam nocną porą
Małż już śpi a że ja nocny marek o sobie nadrabiam wizażowe zaległości bo dziś w dzień to tylko na chwilunię zajrzałam

Też poogladałam sobie trochę te buciorki i jedne mi się spodobały ale już nie ma mojego rozmiaru

Dzasta super, że jesteś i teraz nas proszę nie opuszczać już na dłużej

cieszę się, że zobaczyłaś góry i Kraków bo ja jeszcze nie tzn. w Krakowie byłam może ze 2 godzinki na rynku i Wawelu ale to było przy okazji pielgrzymki w Skoczowie w '96 chyba byłam w 5 klasie i największą frajdą było dla mnie objechanie prawie całej Polski. Mój tata był wtedy kierowcą i zabrałam się z nim. Objechaliśmy wtedy prawie całą Polskę w 5 dni - zajrżdżając głownie do najważniejszych kościołów. I tak np. byłam we Wrocławiu, Warszawie, Poznaniu, Radomiu... ale tylko w kościołach

Izka najważniejsze, że walentynki spędziliście razem a bielizna poczeka na właściwy moment
Niestety mój rumak dalej czeka aż go dosiądę nie wiesz jak to jest ciągle coś

Maluszku ja tęskniłam miło, że z mężulkiem miło tak trzymać !!

Sofciu cieszę się, że już doszłaś do siebie po sensacjach żołądkowych

Kasieńko też jak nie wychodzę z domu to nie maluję się i w dresach śmigam fajne takie dni czasami
Stary 2010-02-18, 07:23   #1420
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć z rana

dziękuję za przywitanie na szczęście obyło się bez bicza (o kurcze, jak mi brakowało tych emotek)

co do Krakowa - to jest tam bardzo ładnie, więc szczerym sercem polecam My mieliśmy te nieszczęście, że było wtedy -20 stopni, więc długo nie rozkoszowaliśmy się widokiem starówki Sofciu maltretuj tego swojego Mężolka, bo warto

Kasieńko - buciorki śliczne

Gosia - to taka lajtczarownica, bo innej dzieciaki by się bały i by dopiero było

miłego dnia dziewuszki!!

Stary 2010-02-18, 08:17   #1421
katarzinka
Wtajemniczenie

witam!
chcialam się przywitać z Wami i życzyć dobrego dnia

mam pytanko, bo jesteście bardziej zaprawione w boju - czy jak się ma żelowe paznokcie to trzeba na nie jakoś szczególnie uważać??
bo sobie zrobilam tydzien temu pierwszy raz w zyciu i dzis mi jeden odpadł
a chciałam miec na troche spokoju z pazurkami jak wróce do pracy

ps. a my mamy całą trójką już swoje drzewa w beskidach
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 09:05   #1422
izka19855
Zadomowienie

HEJ SŁONKA
Cytat:
Jestem
Wrócilismy z kina. Co do filmu mam mieszane uczucia, ale to przeciez kwestia gustu. Gdyby lepiej dopracowali scenariusz byly naprawde niezly. Ale nie wynudzilam sie na nim tak jak np na Ksiezycu w nowiu - boziu boziu to dopiero byla masakriu.

Izka cos Ty tak wpadla jak po ogien! I tak mieliscie uroczo w Walentynki bo przeciez razem
Ajjj bo dzień miałam zakręcony...
A co do Walentynek to wiem, wiem...
sofferko to mówisz, że buty kolekcjonujesz?

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Cześć babole
Nie było mnie kilka dni, tęskniła która wczoraj zrobiliśmy sobie z mężem wieczór serialowy przy piwku i sałatce owocowej
Izka
Dawida nie podrzucę, nie pożyczę, a ni nie oddam
malutka ojjj widzę, że myśli prześladowcze Cię gnębią...
Chodziło mi o to, że jest już taki duży facet, że już Go nei podrzucisz do góry... Nie będę Go zabierać...sama przyjemność jak sie patrzy..
I ja tęskniłam.
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam nocną porą
Małż już śpi a że ja nocny marek o sobie nadrabiam wizażowe zaległości bo dziś w dzień to tylko na chwilunię zajrzałam

Izka najważniejsze, że walentynki spędziliście razem a bielizna poczeka na właściwy moment
Niestety mój rumak dalej czeka aż go dosiądę nie wiesz jak to jest ciągle coś
heh, nie musiała długo czekać.
paulinko ja tam wczoraj śmigałam...masakra, już nie te lata...
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
witam!
chcialam się przywitać z Wami i życzyć dobrego dnia

mam pytanko, bo jesteście bardziej zaprawione w boju - czy jak się ma żelowe paznokcie to trzeba na nie jakoś szczególnie uważać??
bo sobie zrobilam tydzien temu pierwszy raz w zyciu i dzis mi jeden odpadł
a chciałam miec na troche spokoju z pazurkami jak wróce do pracy

ps. a my mamy całą trójką już swoje drzewa w beskidach
katarzinko ja tam jakiegoś specjalnego doświadczenia nie mam w tym, ale jak dobrze są zrobione, to nawet do 2 miesiecy mi trzymały, gdy ładnie wypiłowałam i mówię to bez wypełniania żelem. A pewnie dlatego, ze wolno mi paznokcie rosną... No i chyba to nie ma reguły, bo mi ostatnio też odpadł, a dopiero co założyłam, po prostu jak niefortunnie się w coś uderzy, albo jak chwytasz rózne rzeczy. I możesz je poogladać dokładnie czy nie ma nigdzie powietrza poz żelem, bo to istotne. Aha...wstaw foto jak możesz, ocenimy jak zrobione...
Kto Ci robił pazurki? Jakaś kosmetyczka, czy ktos znajomy?
Stary 2010-02-18, 09:33   #1423
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej dziewczeta!!!

Widze, zescie sie stesknily . Bardzo chetnie Was podczytuje ale z czasem troszke kruchawo... Nasi goscie juz w Londynie... W poniedzialek bylam u Madziczka i umowilismy sie na sobotnio-niedzielne spotkanie, tym razem u nas. Zobaczymy czy wypali.

W pracy jak zwykle sajgon roztopowy.... jak nas ta odwolz nie zaleje to bedzie sukces.... Nie wspomne o tym ze zaczynam sie bac odbierac telefony, gdyz ludzie nie przebieraja w slowach. Wczoraj kazali nam sie pozwalniac, bo jestesmy nie kompetentne, niezaradne i ich oklamujemy

Kasiu moze sie skusze na jakies botki Narobilyscie mi ochoty na buciory, ale na razie to chyba dam na luz najpierw najpotrzebniejsze rzeczy do mieszkania niestety.Bo jak powiem o kolejnych butach to mnie maz z domu wyniesie

CzekoTubulcu widze ze jestes najlepsza ekipa remontowa. Wiec moze jak skonczysz u siebie to wezmiesz sie za nasza lazienke co? Heheh zartuje... Trzymam kciuki i czekam efektow bo pewnie beda rewelacyjne

Katarzinko ja tam na zelach sie w ogole nie znam wiec nie pomoge

Dzasti super wypadzik do Krakowa mialas widze.No i do twarzy Ci w tym kapeluszu na NK . Juz nam nie znikaj

Soffi jak ja wam zazdroszcze tych wypadow do kina.... My jakos nie mozemy sie normalnie zebrac.... Te srody nam jakos tak szybko uciekaja, albo w moim tygodniu taki dzien nie wystepuje

Izulek jestem, jestem....

Izka no dobra, nadrobie te moja zdjeciowa zaleglosc, wybralam kilka zdjeciorow specjalnie dla Ciebie , moze byc?

Malutka fajny ten wasz wieczorek.... u nas to by sie po 5 minutach zakonczyl bo G. jest padniety.

Ale mam dla Was dobra nowine moj maz zaczal miec syndrom "misia" czyli tzw. przesilenia i mowi ze ma takie cos jak sie na wiosne zbiera

Ide sie ogarnac, bo jak to zauwazylam nie tylko ja tak mam ze w domu siedze rozczochrana i w dresie . No ale za chwile ide do pracy.... ups... najpierw to ide do dentysty bo mi sie jedna plomba zuzyla... I trzeba dosztukowac....

Zdjecia

1. Czika zaczepia Lene (psa naszych znajomych z Bydgoszczy) - i tak bylo ciagle przez 2 dni
2. Mała przejażdżka
3. Kurde, kto mnie budzi?
4. Mała przebieżka
5. Zaczepie ją może w końcu pobawi się ze mna....
6. Chwila dla fotoreporterow
7. Trzeba bylo mieć chwile spokoju....
8. In face
9. Złapani na gorącym uczynku .... i tym razem to nie mój mąz
10. Walentynkowo
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 11:03   #1424
soffera
Zadomowienie

Czesc Bąbelki

Wlasnie wsluchuje sie w ryk dziecka sasiadow i probuje cos napisać.
Pozazdroscilam Wam tych zimowych zdjec i dodalam swoje ze spaceru z moja psinka i mna zakapturzoną Szukac nalezy ich w albumie.

Dagus Czika jak zwykle przeslodka. Co do kina to wystarczy pamietac o kodzie, zarezerowac miejsca on line i fru do kina

Izka staram sie z calych sil ich NIE kolekcjonowac - od nowego roku kupilam tylko 3 pary Mam na oku jeszcze jedna, ale to zalezy od ich ceny.... Marza mi sie Zreszta i tak nie pobije Kasienki

Katarzinko sami sadziliscie te drzewa? Jak tam Twoj nastroj przed praca? Lepszy choc troszke?

Dzastus nie wiem co z nim ostatnio - strasznie sie rozleniwił, zeby cos pomoglo to maltretowanie to chyba beda musiala uzyc brutalnych srodkow

Paulinko ale buszujesz po nocach na wizazu

Malutka no pewnie ze tesknilysmy Nasz wieczor serialowy zawsze konczy sie tak samo - albo ja ogladam a maz siedzi na necie albo ja ogladam a on spi. Standard. Dobrze ze Wam wychodzi jak powinno

Rzucam Wam michałkami i zmykam
Stary 2010-02-18, 12:36   #1425
kina2807
Zakorzenienie

Cześć Laski

Cytat:
Szukam Kini i Gosi-nie wiecie co z nimi? Do Sofki pisałam na PW ale nic nie odpisała
Izuś my zaczęliśmy z mężem nasze mieszkanko remontować, więc teraz nie mam czasu na wizaż, oprócz tegj chwili, bo mąż właśnie lakieruje drewno i śmierdzi, blechhhhhhh
dziękuję, że pamiętałaś o mnie
Cytat:
Pisam własnie do Kiniora, ale koza coś sie nie odzywa!
Może nie ma jej w pracy ?
Jak sie z nią skontaktiren to ją przygonię do nas z powrotem!
Mój Kasiorku, dziękuję za przywołanie

serdeczne pozdrowienia dla Wszystkich

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 13:29   #1426
katarzinka
Wtajemniczenie

byłam już z reklamacja - zrobiła mi pani jeszcze raz tego pazura - powiedziała, że się zdarza

izka - robiła mi kosmetyczka te pazury, a foto na razie nie wstawie, bo aparat od robienia Agatuli non stop zdjęc odmowił posługi, ale chciałam prosto wiec mam zrobione jakby french i na kciukach i serdecznych palcach biale kwiatuszki

sofferko - taaak sami , zwlaszcza Agatka - wzieliśmy udział w akcji "moje silne drzewo" i dostalismy imienne certfikaty, ze obejmujemy patronatem takie i takie drzewo posadzone tu i tu
a nastrój - hmm chyba z każdym dniem coraz trudniej, a wtorek tuż tuż

daget ten Twoj skarb to rośnie i pieknieje jak się patrzy

malutka mam nadzieje, ze masz rację z tym powrotem do pracy
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-02-18, 15:38   #1427
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam

Sofciu taki ze mnie nocny marek i jak mężul zaśnie to jeszcze buszuje troszkę tak do 2 mniej więcej

Dageciku super foteczki

Katarzinko dobrze, że poszłaś na naprawę pazurka czasami się zdarza jakoś tak niefortunnie w coś walnąc ale moje mi nie odpadały co najwyżej połamało się kawałek...

Kinia miło, że jesteś
za szybki koniec remontu
Stary 2010-02-18, 15:48   #1428
Milibili
Zadomowienie

Hej!!!

U mnie znowu czasu malutko Jak nie zaliczenia na uczelni (pochwale sie ze w weekend mialam pare zaliczen i jak na razie jestem do przodu ) to remont mieszkania czeka nas za niedlugo przebijanie sciany do pokoju w którym akurat mieszkamy by polaczyc je z reszta naszego mieszkania. Łatwo sie domyslic ze taka operacja z 4 miesięcznym dzieckiem nie jest łatwa do przeprowadzenia . Poza tym mam znowu rundkę po lekarzach

Staram sie byc na biezaco

Na konkursowe banery klikałam

gosiu to w cale nie jest dziwne - jak masz watpliwosci to idz nawet do 50 ginekologow - zdrowie najwazniejsze!!

daget psina słodka jak zawsze

sofciu
ja nie widzę żadnego twojego albumu

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:12   #1429
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Żoneczki

Dawno mnie jakoś nie było a tu widzę że sie dziewczyny rozpisały że szok. Niestety moje problemy sprzed 2 miesiecy znowu powracają więc troszkę sie wyłączyłam z wizażu. Ale podczytuję na bieżąco co tam u Was
Walentynki przyjemne - kolacyjka w knajpce, białe róże i 2 pary sexi majteczek oczywiście nawet ich nie wykorzystałam bo @ spędzała z nami walentynki Ja mężowi karteczke robiłam - wkleję wam fotkę bo jestem z niej zadowolona nawet.
W pracy mam ostatnio niezły sajgon - użeram się jeszcze z prawnikami którzy mają nam pomagać w pracy (po to są) a tylko utrudniają człowiekowi życie

monai - super że wróciłaś mam nadzieje, że teraz już wszystko w twoim związku będzie sie rozwijało pozytywnie, a z ostatnich tygodni będziecie brać naukę na przyszłość Oczywiście jak zaczniesz tworzyć kolczyki to na bieżąco sie chwal na wizażu te które zamówiłaś na all sa super, zwłaszcza różyczki. Tuniczki i bluzeczki ładne choć zupełnie nie mój styl.

moonik - nie wiem czy już nie za późno - miałam z all tą druga torbę co pokazywałaś, tą przez ramię co jest w różbnych kolorkach i byłam z niej bardzo zadowolona. Co prawda nie jest jakaś ekstra wytrzymała ale cena też niska.

izulek - ty chudzino nasza sexi wyglądasz w tych spodenkach a koszulka z dziewczynką odjazdowa i fajnie że ktoś za mna tęskni

kotek - widzę, że babski comber się udał a w wiadomym celu - na razie po cichutku buziaki i kciuki posyłam

paulinka - boskie masz te szare botki a niebieska sukieneczka - to ja głęboko schowaj bo wybieram sie do ciebie podkraść ci ją

kasieńka - twoje zakupki jak zawsze udane zdobycze te szaliczki super z bershki, ale oczywiście u nas już takich nie wypatrzyłam aha - i kożuszek mi się podoba

daguś - ale zakręcony ten twój tż z tą datą walentynek, ale za to miła niespodzianka była fotki Cziki - no cóż ja mogę napisać kochany futrzak

gosia - dwa tyg. bez netu - masakra tipsiorki pokazuj trzymam kciuki za rajd ginowy (ale zabrzmiało ... ) żeby wszystko było oki.

izazusia - 6 walentynek?? to zaszalałaś a twojego pysznego torciku cappucino już pewnie nie ma ?

czeko - ty budowlańcu jak będziemy remontować naszą sypialnie to dzwonię po ciebie - już mnie wpisz w grafik

katarzinka - bezstresowego i w miarę spokojnego powrotu do pracy zyczę co do pazurków - jak są dobrze zrobione to raczej nie powinny ci odpaść a jakie miałaś robione ? najlepiej wklej foto.

soffi - super że jesteś a studentką jestes bardzo dobrą i wiem że sobie doskonale poradzisz, aha - nadstawiam dziś rączki na michałki

asiuk - muszę się zagłębić w ten wątek butowy

Milli - gratuluję zaliczeń i trzymam kciuki za remont

dzastinka się pojawiła - no proszę

Jeszczę kinię wypatrzyłam - buziaka posyłam, i jeszcze o Aguni i Malutkiej i Czekoladce zapomniałam - wam też buziaki

Aha - obklikałam wszystkie kosmetykowo - vichy`owe linki

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-02-18 o 18:17
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 18:28   #1430
paulinaizabela
Zakorzenienie

Mili Gratki za zaliczenia
i za szybki przebieg remontu

Anusia przesyłam pozytywne fluidki aby żadne problemy już się nie przyplątywały i wszystko się pomyślnie zakończyło
Stary 2010-02-18, 19:22   #1431
soffera
Zadomowienie

Ahoj po raz kolejny... Wracam ziewajaca bo przed chwilka sobie spalam

Katarzinko no wierze ze spokojnie dalabys rade zasadzic jakas mala sadzonke drzewka w gorach
Bedziemy za Ciebie mocno trzymac kciuki zeby skutki powrotu do pracy byly jak najlzejsze

Paulinko a raczej nocna Paulinko

Mili jestes Wspolczuje - u kolejnej z nas remont Jakos to przetrwacie - nie ma innej rady
Super ze na uczelni do przodu
Kochanie zeby widziec album ze zdjeciami musisz byc zaprzyjazniona. Wyslalam Ci zaproszenie

Kinus remont remontem ale od czasu mozesz tu swoj nosek wetknać

Anusia Skarbie tak bardzo bym chciala zebyscie nie mieli juz pod gorke Jak tylko gdzies bedziesz krazyc w mojej okolicy to zapraszam
Dzieki za mile slowa. Michalkiem juz rzucam

Pochwale sie ze mialam dzis pyszna pizze na obiad - domowa
Stary 2010-02-18, 20:47   #1432
izka19855
Zadomowienie

CZEŚĆ ŻUCZKI

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Hej dziewczeta!!!
W pracy jak zwykle sajgon roztopowy.... jak nas ta odwolz nie zaleje to bedzie sukces.... Nie wspomne o tym ze zaczynam sie bac odbierac telefony, gdyz ludzie nie przebieraja w slowach. Wczoraj kazali nam sie pozwalniac, bo jestesmy nie kompetentne, niezaradne i ich oklamujemy

Izka no dobra, nadrobie te moja zdjeciowa zaleglosc, wybralam kilka zdjeciorow specjalnie dla Ciebie , moze byc?

Ale mam dla Was dobra nowine moj maz zaczal miec syndrom "misia" czyli tzw. przesilenia i mowi ze ma takie cos jak sie na wiosne zbiera
Zdjecia

1. Czika zaczepia Lene (psa naszych znajomych z Bydgoszczy) - i tak bylo ciagle przez 2 dni
2. Mała przejażdżka
4. Mała przebieżka
8. In face
10. Walentynkowo
dagecik współczuję takie telefony odbierać...
Masz w domu własnego, prywatnego przepowiadacza wiosny...
Fotki wymiatają...a 9 i 10 najsłodsze.
Cytat:
Czesc Bąbelki
Izka staram sie z calych sil ich NIE kolekcjonowac - od nowego roku kupilam tylko 3 pary Mam na oku jeszcze jedna, ale to zalezy od ich ceny.... Marza mi sie Zreszta i tak nie pobije Kasienki
Rzucam Wam michałkami i zmykam
Sofferko ja tez zawsze się bronię jak już mam jakieś nowe butki, ale to jest silniejsze. Pokaż te butki...
Łapię Michałka, mogę podzielić się pomarańczkiem.
A propos pizzy,też miałam, tyle, że poza domową
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Cześć Laski
my zaczęliśmy z mężem nasze mieszkanko remontować, więc teraz nie mam czasu na wizaż, oprócz tegj chwili, bo mąż właśnie lakieruje drewno i śmierdzi, blechhhhhhh
dziękuję, że pamiętałaś o mnie
serdeczne pozdrowienia dla Wszystkich
kinuś widzę też remoncik, pokażesz potem jakie efekty?
Nie zostawiaj nas na długo, bo
Cytat:
byłam już z reklamacja - zrobiła mi pani jeszcze raz tego pazura - powiedziała, że się zdarza

izka - robiła mi kosmetyczka te pazury, a foto na razie nie wstawie, bo aparat od robienia Agatuli non stop zdjęc odmowił posługi, ale chciałam prosto wiec mam zrobione jakby french i na kciukach i serdecznych palcach biale kwiatuszki
Powiem szczerze, że kosmetyczka mi ostatnio robiła na wesele kumpeli i taka kaszanke odwaliła...że tylko płakać nad nimi było można...dlatego tak z ciekawości chcę luknąć. Możesz je z wszystkich stron obcykać...
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Hej!!!

U mnie znowu czasu malutko Jak nie zaliczenia na uczelni (pochwale sie ze w weekend mialam pare zaliczen i jak na razie jestem do przodu ) to remont mieszkania czeka nas za niedlugo przebijanie sciany do pokoju w którym akurat mieszkamy by polaczyc je z reszta naszego mieszkania. Łatwo sie domyslic ze taka operacja z 4 miesięcznym dzieckiem nie jest łatwa do przeprowadzenia . Poza tym mam znowu rundkę po lekarzach
Gratki zaliczenia Miluś
Szybkiego zakończenia operacji przebicia...
I kciuki za wizyty u lekarzy.
Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Hej Żoneczki

Dawno mnie jakoś nie było a tu widzę że sie dziewczyny rozpisały że szok. Niestety moje problemy sprzed 2 miesiecy znowu powracają więc troszkę sie wyłączyłam z wizażu. Ale podczytuję na bieżąco co tam u Was
Walentynki przyjemne - kolacyjka w knajpce, białe róże i 2 pary sexi majteczek oczywiście nawet ich nie wykorzystałam bo @ spędzała z nami walentynki Ja mężowi karteczke robiłam - wkleję wam fotkę bo jestem z niej zadowolona nawet.
W pracy mam ostatnio niezły sajgon - użeram się jeszcze z prawnikami którzy mają nam pomagać w pracy (po to są) a tylko utrudniają człowiekowi życie

izulek - ty chudzino nasza sexi wyglądasz w tych spodenkach a koszulka z dziewczynką odjazdowa i fajnie że ktoś za mna tęskni
Anulka za te problemy kciuki trzymam takie wielkie, żeby raz na zawsze się skończyły.
Pokazuj karteluszkę
CO to za gady, tam do pracy przypełzły...dawaj ich tu..
A zapomniałabym podziekować. I żadna tam chudzinka, bo tyłkiem mogłabym zabić... czego nie powiem o biuście

Byłam z mamuśką na zakupkach i kupiłam taką śmiechową czapę 'narciarską' i spodnie fasonem przypominajace te, które Wam prezentowałam, tyle, ze jaśniutkie. Chciałam piżamke jakąś sexi kupić, ale nic ciekawego nie wychwyciłam.
Oho mąż wrócił.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-02-18 o 20:55
Stary 2010-02-18, 21:53   #1433
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Tyle z Was się naszło że aż żal nie odpisac choc zmeczona jestem po treningu
Nie bede sie rozpisywac powiem tylko: lubię ten gwar
Mili gratulacje i trzymam kciuki za szybkie załatwienie sprawy ze ściana
Kinia-remontujcie to swoje gniazdko-może wtedy szybciej pojawią się pisklęta
Daget -dobrze że jesteś-twoja córcia fajna-taki owieczkolew
Anusia-oby problemy zmniejszały się proporcjonalnie do ilości naszych myśli o Tobie Będzie dobrze-zobaczysz A ciasteczka jest jeszcze jeden mały kawałek-leci do Opola wraz z zapasem optymizmu
Sofka-skoro hobby męża takie kosztowne to znajomych waszego domku kasuj za wstęp Może chociaż połowa się zwróci
Piękniasta ta nasza Dzasta
Nawet jako czarownica
Swoim wdziękiem nas zachwyca

Ps Izuś ty pewnie najseksowniej wyglądasz bez piżamki Chociaż nie- w sukience ślubnej też jest odjaazdowo

Lecę po padam na ryjek I jutro bedę wyglądała tak:

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2010-02-18 o 22:00
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 22:18   #1434
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej

Paulinko
są jeszcze momenty, że mąż działa mi na nerwy

Izka
ach to o to Ci chodziło No ciężki się robi Dawid

Daget
mnie w pracy klienci to już tyle razy zwalniali, że nawet nie pamiętam Czika jak zwykle świetna modelka

Soffera
na szczęście z mężem mamy identyczny gust serialowy, więc spoko. Dziękuję za michałka

Kina
trzymam za remont

Katarzinka
zobaczysz z każdym dniem będzie coraz lepiej, wiem co mówię – bynajmniej u mnie tak było

Milibili
gratuluję zdanych zaliczeń i trzymam za remont i wizyty u lekarzy

Anusia
dziękuję za buziaka i pamięć i trzymam żeby problemy sobie poszły. Pochwal się tą karteluszką
Stary 2010-02-19, 07:28   #1435
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
\Piękniasta ta nasza Dzasta
Nawet jako czarownica
większego komplementu nie mogłam dostać

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Hej!!!

gratulacje za zaliczenia
my także jesteśmy świeżo po remoncie przedpokoju już całe mieszkanko jest "po naszemu"

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Dzasti super wypadzik do Krakowa mialas widze.No i do twarzy Ci w tym kapeluszu na NK . Juz nam nie znikaj

Zdjecia

2. Mała przejażdżka
4. Mała przebieżka
8. In face
10. Walentynkowo
ad1. mieliśmy 5 dniową wycieczkę nocowaliśmy w Ustroniu, ale zwiedziliśmy także Kraków
ad2. Twoja Czika wymiata

zaginam swą czarownicową kiecę i lecę
papa

Stary 2010-02-19, 07:44   #1436
katarzinka
Wtajemniczenie

dzień dobry

ja tylko na dwie sekundki witam się i zyczę miłego dnia

a to na dzień dobry prezencik
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-02-19, 10:49   #1437
izka19855
Zadomowienie

HEJ SŁONECZKA

Cytat:
dzień dobry

katarzinko tak od rana z prezencikiem, no podoba mi się bardzo.
Ale się ukrywa maleństwo...SUper wyglądacie.
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hej
Izka ach to o to Ci chodziło No ciężki się robi Dawid

Cytat:
Tyle z Was się naszło że aż żal nie odpisac choc zmeczona jestem po treningu

Piękniasta ta nasza Dzasta
Nawet jako czarownica

Ps Izuś ty pewnie najseksowniej wyglądasz bez piżamki Chociaż nie- w sukience ślubnej też jest odjaazdowo
Izuś jak zwykle rymuje cudnie.
Wolę spać jednak w piżamce...
Dziękuje za te komplementy Słonko, zawstydziłaś mnie.

Sofferko a spytam sie, bo chyba nie doczytałam, co robi mąż, że takie kosztowne ma hobby?

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-02-19 o 10:51

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 12:58   #1438
katarzinka
Wtajemniczenie

izka dziękujemy
to zdjęcie z przed około 2 tygodni, jak aparat jeszcze działał , choc to chyba w ogóle komórką robione - nie wiem
Zanim czas pokona nas"
Stary 2010-02-19, 13:31   #1439
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
izka dziękujemy
to zdjęcie z przed około 2 tygodni, jak aparat jeszcze działał , choc to chyba w ogóle komórką robione - nie wiem
Sympatycznie te warkocze wyglądają, szczególnie, że są trzy..
Mam taką samą czapę
A różnicy nie widzę, czy to aparatem cykane, czy też telefonem, wdzięk Agatki jest tak samo zniewalający.
Stary 2010-02-19, 13:35   #1440
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witanko
Ja się nudzę w pracy może kawunię ktoś ze mną wypije??

Cytat:
dzień dobry

Super prezencik
Ślicznie wyglądacie dziewczyny a Agatka jaka słodziutka tylko do wyściskania i wycałowania

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości