![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Słonko
![]() ![]() ![]() __________________
za nowy dzień.. nie będzie już nic ! Gdy otwieram rano oczy czuje strach, przed dzisiejszym dniem i w ogóle przed całym życiem ! podążam za czymś, co tkwi wewnątrz mnie, a czego w gruncie rzeczy nie znam. bolisz, och jak cholernie bolisz! spoglądając ukradkiem spod powiek. kawałki, pełno kawałków. pełno okruchów, drzazg i odłamków. - pusta przestrzeń wewnatrz serca. i pewnie poprosiłabym Cię o więcej miłości, gdybym nie wiedziała, że kiedy limit się wykończy przyjdzie ta pieprzona pustka. Nawet nie wiesz jakie to trudne patrzeć na Ciebie każdego dnia, być miłą i zachowywać się jakby nigdy nic się nie stało. A stało się. Cholernie dużo się stało. Nawet jeśli Ty nie zdajesz sobie z tego sprawy.. Wiesz jak to jest, kiedy cały świat wali Ci się w ułamku sekundy? Po te sekundzie potrzeba przedłużających się minut, godzin, lat na poskładanie tego. A i tak nigdy już nie będzie tak perfekcyjny.. rzeźbisz wymyślnie słowa, by schować smutek w głosie. Romeo, może zechcesz wyciągnąć mnie z tego gów.na ? jesteś uzależnieniem, którego nie zdoła wyplewić żadna kuracja odwykowa. a życie jest dla mnie i tak zbyt brutalne i nie traktuje mnie poważnie. mam dreszcze na ustach. poproszę 200 kilo cudu i 100 kilogramów szczęścia może dzięki nim mnie pokochasz... w stanie, w jakim są zakochani ludzie, dopamina przelewa się przez kanały rozsądnego myślenia i zatapia mózg. szczególnie lewą półkulę. to udowodniono najpierw na szczurach, potem na szympansach, a ostatnio na ludziach. gdyby zakochanie trwało zbyt długo, ludzie umieraliby z wyczerpania, arytmii lub tachykardii serca, głodu albo syndromu odstawienia snu. ci, co by jednak nie umarli, w najlepszym wypadku skończyliby w psychiatryku .
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zadomowienie
|
W jednym momencie miałam wszystko, ale to nic nie znaczy, skoro Ciebie nie ma.
Pragnę Cię. Mogę być. I mogę zniknąć. Pewnie byś nawet nie zapytał, co się ze mną stało.
![]() |
#1413 |
BAN stały
|
tzrymajcie mnie bo normalnie nie wierze ![]() ![]() UWIELBIAM CIĘ, ale Ty o tym wiesz, nie ? ♥ dresowa naj.naj.naj.naj.najlepsze go ![]() . . . powiedziała mu, żę boli ją głowa a On podał jej apap, a kiedy powiedziała mu, że apap jej nie pomaga podał jej ibuprom. Idiota nie skapnął się, że tylko jego pocałunek i przytulenie Go zabiło by ból i za każym razem podawał jej tabletki, które guwno dawały. tyle wspolnych marzeń . planów i chwil, aż tu nagle bum i nie zostało już im nic. przytul i już nigdy nie puszczaj. nigdy ! odkąd ona jest z nim czy widziłeś kiedykolwiek, żeby ona płakała, albo była smutna ? nawet, gdyby świat jej się walił całkowicie ona i tak jest uśmiechnięta bo ma jego. cokolwiek byś jej nie powiedział ona nie zrobi kwaśniej miny, za każdym razem na twoje głupie słowa uśmiechnie się szczerze i podziękuje za Twoją uwagę jej osobą. I nie mów mi, że miłość nie jest dziwna. zawsze pozytywna . Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2010-02-01 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
kradnę ![]() Niekiedy mam takie małe pragnienie - ułożyć z chmur wyraz "tęsknię" wierząc, że odczytasz w tym słowie prośbę, byś do mnie wrócił.
I nawet jeśli siadała już przy biurku, by zacząć pisać pierwszy rozdział swojej książki, jej myśli skupiały się tylko na nim. Główny bohater miał jego imię, jego oczy, jego uśmiech. Jeździł tym samym samochodem i kochał ten sam typ kobiet. Zakończenie książki natomiast, było przewrotne. Bo w tym fikcyjnym życiu pisarka i bohater żyli razem długo i szczęśliwie. Ale jak wszyscy wiedzą: bajki rzadko zdarzają się w życiu. Jeżeli w ogóle się zdarzają. Jej życie nie stało się bajką, a książka okazała się tandetnym romansem. On? Po prostu uczynił mnie piękniejszą. I wiesz, że nie chodzi mi o wygląd. Inni, którzy zabiegali o moje względy chcieli od razu odkryć wszystkie karty. Poukładać puzzle i prosić o rękę. On tego nie robi. Zadaje pytania, których nikt inny nigdy mi nie zadał. Jego w istocie interesuje to co myślę, mówię, robię, dokąd idę. Kiedy czytam książkę, on chce wiedzieć co czuję po pierwszym rozdziale. Co mi się nie podobało… Co bym zmieniła… Kiedy płaczę nie próbuje mnie rozśmieszyć. Po prostu jest. Tak samo, gdy jestem smutna. Robi mi herbatę, siada naprzeciw mnie po turecku i wpatruję się we mnie tymi swoimi piwnymi oczami. Polubiłam jego obecność. Stał się częścią tego mojego chaosu w którym żyję. Tak, kiedyś Ci wybaczę. Gdy przestaniesz traktować "przepraszam" jak gumki do mazania. Podarował jej bukiet stokrotek z płatków śniegu, a na jej smutnej twarzy zaczął rodzić się delikatny uśmiech. Jeden z tych uśmiechów, które czuje się w głębi serca.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-02-01 o 18:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Dresowa - sto lat życia dwieście picia. !
![]() ![]() -Jak myślisz czy on za mną tęskni? -Mam powiedzieć prawdę czy być dobrą przyjaciółką? Twoja obecnośc warunkiem mojego szczęścia Kochanie. ![]() Będe mówić wszystkim , że Cię nienawidze. Ale gdy Cię zobaczę powiem ` To właśnie tego dupka kocham ` . ![]() ________________ " Weź mocno mnie obejmij jakby świat miał dziś się skończyć " |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
bo kiedyś dałeś tą nadzieje powiedziałeś że pokochasz, a teraz teraz zostałam sama ze łzami i dziurą w sercu . . .
![]() _________________________ _________________________ _ Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz w spół weseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Niektorzy są jak imiona zapisane na piasku...jeden podmuch wiatru i już ich nie ma
Miłośc rani w taki sposób że nie pozwala ani żyć ani umrzeć... Często po ciszy miłość rodzi się silniejsza.... nienawidzę, kiedy cię nie ma i kiedy nie piszesz. najbardziej nienawidzę sposobu, w jaki Cię nie nienawidzę. nawet nie trochę, nawet nie ciut, w ogóle... Jestem jak rozbite lustro, jak czarny kot, jak dziura pod słupem... Jestem jak piątek trzynastego. Punkt o trzynastej. I napisz krwią na ciele mym, że warto żyć nie stało się nic. prócz tego, że odeszły anioły
![]() |
#1418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() blondii69 ![]() mika1792 ![]() magari91 ![]() oto jest ![]() ruda wiewióra ![]() okradłam Was dziewczynki ![]() 'Niech tak zostanie nie jesteś dla niej... ' 'Zapukaj do drzwi gdy wiesz już że warto gdy wciąż Ci się śni ...' Edytowane przez I am malami Czas edycji: 2010-02-01 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
Ale ja nie lubię latać nisko
Uwierz mi, uwierz mi chcę być blisko Telepatycznie, telefonicznie Wiem o czym myślisz, wiem czego chcesz ! Bliżej i bliżej podejdź do mnie jeszcze, Może usłyszysz dla kogo bije moje serce, Do przodu idź bo tam gdzieś jest takie miejsce, W którym każdy z nas może odnaleźć swoje szczęście. ![]() Bądź żądzą i spełnieniem, rozkoszą znowu głodem Przeszłością i przyszłością, sekundą i wiecznością [...] Bądź mi życiem, radością, bądź śmiercią, zazdrością, Bądź złością i pogardą, nieszczęściem i nudą [...] Bądź - i nie pytaj, jak Ci się wypłacę..."
#1420 |
Raczkowanie
|
dresowa
![]() marzeń spełnienia... ![]() _________________________ _________________________ __ przecież wiesz, że nie mogę bez ciebie żyć . ! - ej, ty mała . - jaa . ? - tak ty . ! - wiesz... od dawna jesteś moim całym życiem . < 33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Rozeznanie
|
dobry wieczór.
Telling me, touch me, feel me. | Mów do mnie, dotknij mnie, poczuj mnie.
Looking in the sky I can see your face. | Patrząc w niebo widzę Twoją twarz. Lay your head on my pillow. | Połóż swoją głowę na mojej poduszce. I will keep your secrets. Just think of me as the pages in your diary. | Ja będę trzymać Twoje sekrety. Po prostu myśl o mnie jak o stronach w Twoim pamiętniku. inquiring & morphine_
i tak nigdy nie bd się czuła lepsza od Was. ![]() BananowaBrazylijka a Ty myślisz, że przyjdziesz, pochwalisz i znów znikniesz ? o nie, nie Moja Panno. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-02-01 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Przyczajenie
|
Ale pędzicie .
![]() ![]() Dresowa - Sto wspaniałych lat
![]() sanderson93 - jestem nowa a już tak mnie chwalisz <3 to miłe. __Fallen Angel__ - thank you very much ![]() kamisha - bierz, śmiało. Miło, że komuś w ogóle się podoba ![]() xDJakJaCieLubiexD - nie zgadzam się z Tobą lecz dziękuję z całego serca <3 Okradzione . Wspaniałe : extremalna , xxgroszek07xx , follee , latin , ouu , paulishia , marikab , dontgivemenames , jednaZwiele , incomprehensible , grise . ![]() Teraz patrz na łzy, rozmazany makijaż. Gorąca krew w nas. Jak szaleni tańczymy oboje i nie mogę złapać tchu i łapę paranoje Na podium. Z wiarą w siebie i w Boga.
#1423 |
Raczkowanie
|
bez Ciebie nawet czekolada traci swój smak. zostan moim super ES . twoje błękitne oczy i reszta nie ma znaczenia ![]() upiłam się szczęsciem ;* _________________________ _____ p.s Super jestescie ![]() ![]() Dresowa - Naajjlepszego ;** Edytowane przez Bryczek x3 Czas edycji: 2010-02-01 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zadomowienie
|
(:
przy tobie jednak taka mała
![]() Cytat:
![]() ... Co powiedziałbyś, gdybym umarła? Głośno i serdecznie zapłakał, mężczyzna..
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
nadal nadrabiam. ;* cudeńka moje. ;*
_________________________ _______ `próbuję uciec wtem. fatalnie jest. `powiedz mi, dlaczego w życiu wszystko tak szybko się zmienia? `gdy bieda - ślubowanie, gdy spokój - zaniedbanie! `pierwiastku mego szczęścia. kocham Cię proporcjonalnie do kwadratu! <3 `słońce nas błogosławiło i księżyc też tam był.. `czasem są chwile, gdy problem jest w każdym kroku. `bezsilne łzy Ci płyną z oczu. `rozrasta się nienasycenie. `czwarta nad ranem, oczy niewyspane. nie mogę zasnąć, za oknem płacze deszcz. to do Ciebie, wiesz? czy mnie pamiętasz? `ja wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic. albo cofnąć czas.. `nie mam już Ciebie, największa strata.
![]() |
#1426 |
BAN stały
|
zapamiętać chcę Twój ostatni szept.
Ty. I życie zmienia się w sen. and I'm so glad to be yours. daj mi się poczuć. już się nie broń. to się stanie. ![]() niczym smuga na oknie, rysa na sercu, powiew wiatru w łanach zboża. niczym ulotne spojrzenie wymuszające mój uśmiech. niczym nic nieznaczące zauroczenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
![]()
Dresowa 1ooooo Lat słoonko .
![]() ___________________
Jeżeli powiem Ci, że siedzę na dachu i oglądam gwiazdy, i że nie ma lepszego miejsca niż właśnie ten dach, to wejdziesz, złapiesz mnie za rękę i zostaniesz na zawsze ?. * Próbowałam odwrócić oczy, gdy tak na mnie patrzyłeś, ale właśnie wtedy zdałam sobie sprawę, że kocham Cię bardziej niż kochać miałam .. * ..i wtedy powiedziałam Ci, że jest mi dobrze. jak we śnie. sny zawsze kończą się w najmniej spodziewanym momencie. * Nie ma nic smutniejszego i bardziej zniechęcającego niż szczęście, co przyszło za późno. * myślę, że On by ze mną został. przynajmniej chcę w to wierzyć .. * Czy to możliwe ze można tak cierpieć ? ![]()
#1428 |
Przyczajenie
|
Dla mnie najważniejszy jesteś Ty ...Nie potrzebuje tlenu ;]]
Więc Strzałka,Gitara,Buźka,Pa I Nara xDD Ile razy można mówić, że będzie już lepiej, że będzie już dobrze? ! Zaczęło się niewinnie... Odebrałeś mi nadzieje ... Z Tobą za rękę przed siebie w nieznane będę szła ;* Zabierz mnie tam gdzieś najdalej gdzie najwolniej płynie czas Tam gdzie jesteś Ty...Tam mę serce gna <3 Wystarczy że sie uśmiechniesz ...A ja już cała promienieje |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() DRESOWA - 1001 lat i dużo weny
![]() i pomalowała paznokcie na różowo, by może choć przez chwilę także na taki kolor pomalować swoje życie. bo to czego chcesz i czego potrzebujesz to dwie zupełnie inne sprawy.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Zadomowienie
|
Szczęście wchłaniam z powietrzem. Takiego świata ja nie chcę, wiec go sobie ulepszę. Dresowa - stówa kochana <3
#1431 |
Raczkowanie
|
rozbiłeś kieliszek naszych namiętności
nie warto żyć dla paru wspomnień , z Tobą. spadłam z naszego nieba
#1432 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381530 -wątek z prośbami ; ) _________'kiedy wreszcie skończy się ta epoka plastikowych lalek ? ![]()
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2010-02-01 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
ruda wiewora. ;*** mmm . < 33
![]() ![]() mówią że kiedy rodzi się człowiek z nieba spada duszai rozpada się na dwieczęści jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny natomiast całe życie polega na: odnalezieniu drugiej połowy duszy połowy samego siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje zadziwienie pojawia się,
gdy jakieś doznanie jest sprzeczne ze światem pojęć, jaki się we mnie ugruntował. Pierdo.. przestaję Cię kochać ... Trzasnę drzwiami i przestane Cię kochać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Przyczajenie
|
Przypuszczam ze bez ciebie jestem niczym..
Szepty zamieniają się w krzyk Krzyki stają się łzami.. Oddam wszystko co mam, by móc oddychać tym samym powietrzem co ty, aż do dnia, w którym umrę.. Obiecuje Ci wrócę.. Czasami wpatruję się w ciebie, kiedy spisz. Słucham, jak oddychasz. Jeśli zostawisz mnie samą dzisiejszej nocy, obudzę sie samotna. |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
BAN stały
|
Faceci nie użalają się nad sobą. NIGDY. Bezsilni stają się dopiero w obliczu prawdziwego cierpienia. Czyli skaleczenia albo kataru.
![]() Wzrok mój stan oczarowania właśnie miał... I promise myself to you. |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mm. ! reggae <3 . i to z tych moich ulubionych piosenek ![]() opisy: osobno ja , osobno Ty. Nigdy wiecej razem. Nie dziś nie jutro... Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek. nie wymagam byś oddawał cześć mi. Zdrada to zdrada, to też nie mój werdykt ziom.` za mało odwagi by czasami powiedziec cos wprost, zapytac. siedze sobie w klubie pale skręta, atmosfera wokół jakaś nie przyjemna. Nasze słodkie ''kochanie'' - Żegnaj ! everynight in my dreams i feel you , i see you... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
moja skóra płonie pod Twoim dotykiem.
nigdy nie wiemy ile czasu nam zostało. marzeń pełny plecak. to wszystko co mam. Ciebie mi brak. tak cholernie brak.
![]() |
#1439 |
Zadomowienie
|
- Na które piętro?
- Te z dużą ilością szczęścia.
#1440 |
Wtajemniczenie
|
od pytań jest wikipedia
na początku było słowo, a potem? potem narodziła się cisza pomimo tamtych chwil przepełnionych słowami i spojrzeniami nie żałuję wylanych łez kiedyś na zatłoczonym peronie staniesz twarzą w twarz z przeszłością, może wtedy zadasz sobie pytanie: czy warto było? chowamy się w okopach własnych problemów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.