![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naturalne mydła i mydełka :)
Cytat:
![]() Ja testuję Panne Dziewanne i jestem w miare zadowolona ![]() ![]() Kolejne do testów mam Przywrotnik urody i Sekret mniszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeju, ale mi robicie smaka na te mydełka z LF. Jeszcze wprowadzili takie super mydelniczki z dziurką, muszę taką kupić <3 Jeśli chodzi o mydełko z ghany, to dosyć dziwacznie mnie miejscami skóra piecze,aczkolwiek mi to nie przeszkadza, bo zawsze mam wrażenie przy czymś takim, że działa xd Nic nie wysypało, zobaczymy jak się sprawdzi na dłuższą metę ^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Znacie może to mydełko: http://allegro.pl/sesa-mydelko-do-wl...918757266.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj miałam okazję rozpocząć testy nowego nabytku z lawendowej farmy,mydełka miodowy rumianek i pierwsze wrażenie jest bardzo pozytywne
![]() śliczny delikatny pomarańczowy zapach, kremowa piana i w efekcie miękka skóra ![]() ostatnio stosowałam mydło czekoladowa owsianka Tuli i niby wydawało mi się,że bez rewelacji ale jak już się skończyło to zaczynam za nim tęsknić. Jednak takie drobinki peelingujące, ale niezbyt nachalne bo tylko w połowie mydełka to całkiem dobry pomysł.
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Ewwwa, pisałam o nim u siebie na blogu.
![]()
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja tez chce mydelka z LF albo tuli ![]() ![]() narazie ani jestem jakos zadowolona ani nie, roznicy nie widze ![]() uzywam sobie teraz zwyklego alepp i hmm..ani mi przeszkadza ani pomaga. tzn. na cere uzywam juz okolo tygodnia i skorka po myciu jest jednak sciagnieta, poza tym nie mam problemów, wiec nie wiem czy pomaga na co innego. ale nie czuje roznicy z babydreamem zelem, ktory uzywalam. Do ciala uzywalam dopiero trzy razy, apoczekam jeszcze z miesiac, mam nadzieje, ze skora sie "przyzwyczai" czy cos i bedzie dzialalo na kropeczki i suchosc. Potem zaczne uzywac marsylskie i zobaczymy jak tamto sie spisze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Może akurat Tobie posłuży, zależy od stanu skóry... Moja trochę się przesuszyła (niestety, sezon grzewczy...), więc takie dodatkowo wysuszające myjadła nie dla niej
![]()
![]() |
#1419 |
Rozeznanie
|
z LF kapitalne jest mydło z aktywnym węglem - mam kawałek do mycia twarzy i kawałek do czyszczenia zębów
![]() ![]() no i robiłam mydełka z bazy mydlanej z LF, tez są super |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
A czy dziewczyny mylyscie juz wloski ktoryms z polkich ziolek LF?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Ja nie... I szczerze mówiąc, to trochę się boję
![]()
![]() |
#1422 |
Zadomowienie
|
Dlaczego ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Czekam na przesyłkę z kawałkami Trzech korzeni które są ponoć rewelacyjne do włosów i właśnie na Skrzypiące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak Wam idzie mycie zębów mydlem? bo bardzo sie nad tym zastanawiam... tylko przeraza mnie smak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
O, bardzo dziękuję.
![]() I dziękuję za pochwałę bloga - ostatnio nieco zakurzonego. ![]()
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozostanę przy mydełkach do włosów z LF, mam awizo wiec pewnie na poczcie czeka na mnie m. in. : polówka Rozmarynowego twista ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Zadomowienie
|
poprostu biore taki okragly pojemnik o pojemnosci 2 litry, wlewam tam chlodnej wody tak ok 1,5 l dodaje 2-3 kyzki octu jablkowego, po umyciu glowy najpierw wsadzac koncowki do tego pojemnika a pozniej polewam skore glowy i reszte wlosow i tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Taka płukanka zajmuje tyle samo czasu co nałożenie normalnej odżywki, a nawet mniej. Na dodatek nie trzeba jej dodatkowo spłukiwać wodą
![]()
![]() |
#1434 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Rozeznanie
|
Ja też odebrałam swoją pierwszą przesyłke z Lawendowej Farmy. Obecnie testuje Przywrotnik Urody, Cytrynowy Sorbet, Żywokostowe. Są naprawde fajne. Przywrotnik stosuje do mycia buzi wieczorem, ładnie oczyszcza, nie podrażnia, mam mieszaną cere. Żywokostowe to super peeling i jak ładnie pachnie. Sorbrt też ma świetny zapach. Na półce czeka do testów Do rany przyłóż i Krzepka pokrzywa. Ciekawe jak się na włosy sprawdzi.
Czekam na przesyłke z Tuli, ciekawe jakie są ich wyroby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam go przelanego do pudełka po kremie, wystarczy nabrać płatkiem i gotowe . Aaaaaa przez Was poczyniłam pierwsze zamówienie z LF ![]() Do tej pory używałam mydeł do ciała i włosów oraz balsamów w kostce z Lusha ---teraz będe mogła porównać polskie produkty --o lepszej cenie i składzie nie wspomnę ![]() A trafiłam na takie mydełka na All --co o nich myslicie ![]() warto? ceny i składy też zachęceją ![]() http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=9678279 P/s mam tę płukankę octową z YR -zapach słodkich malin--wogóle nie czuć octu ![]() na tym blogu jest podany skład http://www.atqabeauty.com/2011/07/yv...a-z-malin.html Wcześniej używałam octu ziołowego z mazideł --super , tylko zapach troszkę za "ziołowy" jak dla Mnie ![]() http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2011-11-23 o 11:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
przez wizaż wpadłam już w BU, mazidła, ZSK itd., olejowanie włosów i teraz (przez Was! ) przyszła pora na mydełka :P
Z okazji urodzin zamówiłam sobie kilka mydełek z LF i mam do Was pytanie, czy nadadzą się one do atopowej skóry dziewięcioletniego dziecka? Chciałam dać np. owsianego/rumiankowego bobasa siostrze, tylko boję się, czy jeszcze bardziej jej nie zaszkodzę. Macie jakieś doświadczenia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.