|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1412 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Mehja nie wiem o co temu człowiekowi chodzi. Z tym testem to było tak,że dzwoniłam do szkoly i wogóle i nawet z nim przez tel gadałam i się nagle test znalazł. Nawet na 4 napisałam. I się dziwił,że az na 4 kiedy rzadko na wykładach byłam ( nie wiem człek, ze jest coś takiego jak notatki
![]() A teraz mam z nim inny przedmiot. Ło, na pierwszym wykładzie byłam, drugi był odwołany, trzeci miała tylko grupa z innym profilem a teraz był czwarty i mnie dupek NIE WYCZYTAŁ jak obecność sprawdzał. No to ja idę i mówię,że nie wyczytał, a on do mnie...jak się nie chodzi na zajęcia.... Patrzę w jego listę a przy moim nazwisku nie ma pierwszej obecności. Kur....... czuję,że bedę miała z nim problem.
#1413 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny,
jak piszecie o tych studiach to mnie ciarki przechodzą. Na mojej uczelni takie jaja się nie zdarzają. W ogóle mam wrażenie, że u nas panuje zasada "zawsze na korzyść dla studenta". Na wykładach w ogóle nie trzeba bywać, choć widać na egzaminach luki w wiedzy, u tych, co olewają. Na ćwiczeniach zawsze można się dogadać. Laborki można odrabiać. Generalnie nigdy studentom nie robi nikt na złość. Tak więc Ninuśka jetem w szoku. Jeden z profesorów z fizyki robił kiedyś tak, że pstrykał na każdym wykładzie fotkę auli i na egzaminie prosił studenta, który był na granicy zdania bądź nie, o to, żeby się znalazł na co najmniej trzech ![]()
#1414 |
Zakorzenienie
|
Tak a propos balonów - zobaczcie jaką boską dekorację można z nich zrobić
![]() http://www.garnek.pl/synulek
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/1138607/Sluboprzyspieszacz
![]() ciekawe jak aniaa, ma dziś usg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
Ale się dziewczynki rozpisały. No ładnie. Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze przed Wielkanocą będzie kolejna część naszego wątku ![]() Pisałyście na temat rozmów kwalifikacyjnych, ja dzisiaj miałam rozmowę w sprawie pracy, pierwszą po #. Na początku wszystko ładnie pięknie, normalne pytania, tak jak wszędzie, aż do czasu. Oto zestaw pytań, które zostały mi zadane: Co skłoniło panią do przeniesienia się do Kielc?? Czy mąż ma na panią aż taki wpływ?? Gdzie pracuje mąż?? Czy aż tak dobrze zarabia, że pani zrezygnowała z pracy w Ostrowcu i przeniosła się do Kielc?? Jak długo jest pani mężatką?? Pierwszy raz ktoś mi zadawał takie pytania podczas rozmowy kwalifikacyjnej. A jak odpowiedziałam na ostatnie pytanie, że prawie pół roku jestem mężatką, to zaczęła mnie pytać o rodzinę; powiedziała, że rodzina to nie tylko mąż i żona, ale także dzieci. I tu się zaczęło. Nie wytrzymałam, to było silniejsze ode mnie. Głos mi się załamał, a z oczu poleciały łzy... Powiedziałam, że nie chcę o tym rozmawiać, że to wszystko jest jeszcze za świeże i dodałam tylko tyle, że za kilka miesięcy nasza rodzina by się powiększyła. Po tych słowach zaczęła mnie przepraszać i powiedziała, że się odezwą, choć tak naprawdę zaczynam w to wątpić... ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- A tak w ogóle, to wiecie, że dzisiaj jest Dzień Teściowej??? Mój mąż zadzwonił do mnie z pracy i powiedział, że musi dzisiaj zadzwonić do mojej mamy i złożyć jej życzenia. Zdziwiłam się, bo moja mama nie ma dzisiaj ani urodzin, ani imienin i zapytałam męża z jakiej okazji te życzenia i on mi powiedział o Dniu Teściowej.
#1417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
michel82 - może ta pani następnym razem się zastanowi, zanim spyta o takie intymne rzeczy - szkoda, że Twoim kosztem Michel
![]() A tak a propos Dnia Teściowej - moja mam się pytała mnie, czy jej zięc zwariowal, bo wyslał jej życzenia o 7 rano..
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Michel82 boże co za pytania
![]() Mi też mąż powiedział o tym dniu Teściowej ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Wtajemniczenie
|
A ja jeszcze 30 min i wychodze z pracy i weekend! super!
Wczoraj moj maz wracal do domu taxi, zaplacil i wyszedl zapominajac portfela. Taxowkarz zawolal go i mu go oddal, ale bez 200 zl, ktore tam byly. Ostatnio strajkowali i teraz pytanie czy ich zalowac czy nie. Niby portfel i dokumenty oddal, ale kase ukradl.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() ![]() Ja właśnie siedze i pisze prace do szkoły,ale strasznie mi się nie chce ![]() Michel ja nie wiem co dziś są za ludzie,żeby o takie rzeczy wypytywać ![]() ![]() ![]() Dziewczynki trzymam kciuki za powodzenie na egzaminach ![]() Ciekawe jak tam Ania ma dziś usg ![]() ![]() ![]() My z moim tż mamy zamiar jutro usiąść na spokojnie(bo ostatnio nie mamy na to zbyt dużo czasu)i wybrać zaproszenia i jakieś balony i zamówić na allegro ![]() ![]() Dziewczyny takie pytanie mam do was czy trzeba kupować jakieś specjalne balony żeby nie oklapły i takie flaki się nie zrobiły jak sie sale przystroi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wpadlam tylko powiedziec ze bedziemy mieli SYNKA ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Hm, Aniu - najważniejsze, że wszystko OK (bo domyślam się, że tak). Na dziewczynkę jeszcze przyjdzie pora
![]() A jakie imiona bierzecie pod uwagę?
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Że zdrowe - najważniejsze
![]() A ja dzisiaj strasznie źle się czuję ![]()
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po egz
![]() Aniu wazne ze dzidzius zdrowy ![]() A ja zamowiłam juz suknie, fotki mam, jak wróce do domu to Wam wstawie. No i TZ zrobił mi niespodzianke, bo jedzie po mnie, bo po południu samochod odebrał ![]() Ja nie słyszałam ze dzis dzien tesciowej. Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-03-05 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Azakowana biedactwo, już pewnie w domku jesteś to odpocznij sobie, połóż się.
Justys super że zamówiłaś już suknię ![]() Aniaa22 czyli dobre przeczucie miałam z tym chłopakiem ![]() ![]() Mój mąż w szkole dziś ![]() ![]() Chcę coś fajnego zrobić na kolacyjkę, do wina czerwonego ale jakoś nie mam zupelnie natchnienia co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Rozeznanie
|
A ja robie kolacyjke właśnie
![]() Piersi z kurczaka z pieczarkami duszonymi i cebulką i pycha suroweczka do tego ![]() Mój tż pojechał na siłownie i ma wrócić z winkiem. Kupiliśmy dziś telewizor 37 cali ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Aniu to super,że dzidzia zdrowa i daje o sobie znać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Wtajemniczenie
|
Aniu najważniejsze, że dzidzia zdrowa.
Mój mąż tak jak mówił, tak zrobił. Zaraz po obiedzie zadzwonił do mojej mamy z życzeniami ![]()
#1431 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki.
Ja własnie gadałam z mama i jakoś nie poprawiło mi to humoru, bo ona sama jakas smutna strasznie ![]() Ogolnie dolka mam bo @. Wczoraj ryczałam nad głupim filmem... Oglądałam sukienki i tez jestem zdołowana. Nie wiem czy nawet zanudzać Was moimi myslami. Juz teraz nic nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Rozeznanie
|
Ja też jakaś bez entuzjazmu przed weekendem jestem. Zauważyłam, że wpływa na mnie nastrój mojego szefa, a dzisiaj jakiś obrażony jakby był. I ja oczywiście sobie wmówiłam, ze to przeze mnie. I od razu mi nastrój poszedł w dół. Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie.
#1433 |
Zakorzenienie
|
wrazenia z 3/4D nie bylo bo dzidzius pleckami sie odwrocil wiec za bardzo nie bylo co nagrywac
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Zadomowienie
|
Aniu gratuluje synka. Na pewno śliczny bedzie i oby zdrowy.
Michel szkoda słów na tą babke co Cie "przesłuchiwala". Nie przejmuj sie nią bo szkoda Twoich nerwow. Aga a u Ciebie musi sie wszystko udac bo mu tu wszystkie kciuki trzymamy. To bedzie nasze wspólne dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Rozeznanie
|
Aniu to musi być wspaniałe uczucie widzieć swoją dzidzie
![]() ![]() Justyś czekam z niecierpliwością na fotki twojej sukni ![]() A my z tż będziemy oglądać zaraz filmek,jakiś fajny horror o duchach ![]() ![]() ![]() Jutro musze o 7.00 wstać bo do szkoły jade ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Wtajemniczenie
|
Hej ja tylko na chwile
ANIA gratulacje!!!SYnek to świetna sprawa, ja sama wolałabym chłopca.:P a jakie imie???Myśleliscie o tym? Justys wrzucaj fotoski ![]() Chcemy zobaczyć co wybrałaś. Mi dziś rano jak jechałam do Kielc popsuł się bus...i na 1 zajęcia już i tak bym nie zdąrzyła ![]() Byłyśmy na Plantach i są tam śliczne buty ślubne ![]() ![]() i cena przystępna, 100 zł max. a w Cymbeline byłyśmy to buty 320 zł...uf....wyszłyśmy ![]() Kłade się spać. Jutro mam egzamin pierwszy;/ Dobranoc ![]()
#1437 |
Zakorzenienie
|
niestety nadal nie wybralismy imienia teraz wahamy sie miedzy Filipem i Fabianem. ale to sie zmienia z dnia na dzien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() Aniu gratuluję synka! Widzę, że oba imiona na F... przypadkowo, czy specjalnie? ![]() Współczuję Ci Michel... Ale jak to mówią: "Są ludzie i parapety", więc nie zadręczaj się jakąś głupią babą... Jak się dzisiaj czujesz Aga? Przeszło Ci już? Wszystko będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.