|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Karolcia, Marta dziekuje slicznie
![]() Chyba razem z papeteria pojde na odwyk od slodyczy ![]() aaa zapomnialam sie pochwalic, wczoraj pierwszy raz poczulam cos wiecej niz babelki... pukanie |
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje pierwszych ruchów. Dziś pobiłam rekord w nocy. 4 razy wstawałam do kibelka! Masakra!1 Ale faktycznie, bardzo duzo wczoraj wypiłam. |
|
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- VETTE - ciało jak zawodowiec
Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-03-13 o 09:50 |
|
|
|
|
#1415 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny tz dzis pierwszy raz czul ruchy...ale mielismy ubaw, niby niedawno Szymek byl w brzusiu ale zapomnielismy juz jakie to szczescie widzac tyle nowych rzeczy ktorych wciaz sie uczy...
jedziemy z malym na dyzur,trzymajcie kciuki bo umieram z strachu.Nawkrecalam sobie wczoraj najgorszych rzeczy, pol nocy nie spalatem i sama juz nie wiem co myslec... Potem pochwale sie sztruclą jabłkową i ciastem z ryżem co zrobilam na urodzinki...wypijcie za mnie toast :P |
|
|
|
#1416 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Najserdeczniejsze życzenia dla Siali na nowej drodze życia ![]() Jestem, jestem. Czytam Was na bieżąco. Tylko nie lubię weekendów i zawsze mam podły humor, a wtedy nawet pisać mi się nie chce...
|
#1417 |
|
Zadomowienie
|
Cześć mamuśki
siala sto lat, sto lat dla młodej pary, wszystkiego naj na Nowej Drodze Życia oby wszystko się poukładało vette ale z ciebie lacha, mój M jak czytałam wątek to niby tv oglądał ale jak doszłam do twojego postu to odrazu zobaczył zdjęcie i mówi a co to za dżunia pokaż, pokaż to zdjęcie no i oczywiście stwierdził, że fajna z Ciebie laska Zbieram się na jakieś zakupy potem wrzucę fotki - nowe nabytki dla dzidzi i ja w 23 tc.
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Siala wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze zycia!!! duzo szczescia i milosci a w razie czego moge pozyczyc wałek na męża co go na panienskim dostalam
vette czym sie smarujesz ze jestes taka brazowiutka ? ojjj zaczelam zazdroscic brzusio sliczny i malusi, ale juz ladnie sie zaokragla ![]() ja leze w lozku.... zasmarkana i z bolacym gardelkiem - w nocy myslalam ze nie wyrobie ja chce juz na swoim wyremontowanym, sama samiutka z tż i moim kociskiem! a musze sie meczyc i sluchac codziennie wycia dwu latka siostry tż ![]() ja tez sie pochwale zakupkami, bo ostatnio znowu zaszalalam z ciuszkami hehe
|
|
|
|
#1419 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja nie latam do kibelka zbyt czesto, rano tylko musze wczesniej niz zwykle wstac poza tym w normie...Cytat:
tekst go nie interesuje ale zdjecia baaardzomisiulka, bajka, hd sporadycznie nivea sun Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-03-13 o 10:49 |
||
|
|
|
#1420 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kobieto dobrze ze dzis dopiero zaczelam czytac bo widze, ze niezly stresik tu mialyscie... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!! przede wszystkim meza, ktory dorosnie do swojej roli i duuuuzo cierpliwosci dla Was obojga i bedzie dobrze Cytat:
![]() ale co tam jak urodze znowu bede soba ![]() aaaa no i gratulacje z okazji kopniaczkow ![]() to normalne ze po pierwszych jest cisza - ponoc tydzien to norma a potem juz prawie co dziennie - tak mi gin powiedziala Cytat:
![]() Cytat:
co to za ciasto z ryzem? zaintrygowalas mnie... no i 100 lat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no a jak sie podkurujesz pokaz zakupy hihi |
||||||
|
|
|
#1421 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dołączam się do życzeń spokoju, radości, miłości.... i czekamy na zdj a to cywilny czy kościelny?
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2010-03-13 o 11:18 |
|
|
|
|
#1422 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Dołączam się do życzeń dla Siali również wszystkiego naj naj naj lepszego... ![]() Ja widziałam się wczoraj z moim bardzo odpowiedzialnym teściem... Nie chce mi się pisać więc skopiuję notkę z bloga, mam nadzieję, że się nie pogniewacie Rozmawiałam z Twoim tatą, On naprawdę się bardzo przejął... tak jak mało kto... On wie, Twoja mama wie, wszyscy wiedzą, że najlepszym rozwiązaniem byłoby gdybyśmy spróbowali być razem. Niestety, Ty w dalszym ciągu uważasz, że to bez sensu, że to się nie uda. Więc, jeśli będziemy próbować, albo wręcz zmusimy Cię do tego, to i tak nic z tego nie wyniknie. Po rozmowie, z Twoim tatą wiem, że moglibyśmy liczyć na ich ogromną pomoc pod każdym względem. Wystarczy tak niewiele... wystarczy chcieć. Pytanie tylko, na ile będę mogła liczyć na ich pomoc jeśli nic się nie zmieni? Ale najpierw muszę uporządkować myśli, później z Tobą porozmawiać, a później na podstawie wyników tej rozmowy zastanowić się co dalej. Wszyscy powtarzają jedno, że Ty możesz zrozumieć kiedy zobaczysz dziecko, ale w tedy będzie za późno, ja to wiem, wie jeszcze kilka osób. I jeszcze jedno. Powiedziałeś tacie, że "to Twoja sprawa", bezcenna musiała być Twoja mina kiedy tata powiedział Ci, że nie tylko Twoja, jego też w końcu będzie dziadkiem. Twój Tata zrobił coś ważnego dziś... potwierdził słowa Twojej siostry, że pomimo tego, że My nie jesteśmy razem, oni uważają mnie za członka rodziny... Tata Maćka powiedział mi jeszcze jedną rzecz, że oni bardzo chcieli by nam pomóc, ale jako, że są tylko nauczycielami nie są nam w stanie udzielić jakiejś "fachowej pomocy" żebyśmy doszli do porozumienia, dlatego poradzili nam wizytę u specjalisty... Powiem tak, że nie mogę dojść do siebie po tej rozmowie, jestem nią bardzo, bardzo pozytywnie zaskoczona, a co dalej? Brakuje tylko jednego ogniwa... jego
|
|
#1423 |
|
Rozeznanie
|
Załącznik 2943419
Załącznik 2943420 Vete przy tobie to normalnie w kompleksy można wpaśc ![]() Śliczne ciało!!! witajcie Wklejam swoj brzuchol wiecie teraz o co mi chodzi w tym 2 zdjeciu
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przewaznie jest tak ze rodzina nie akceptuje partnerki a tu widzisz...moze wszystko sie ulozy...eleonoremio- śliczny brzusio
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-03-13 o 11:35 |
|
|
|
|
#1425 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry
Muminek wszystkiego najlepszego bo dzisiaj Twoje urodzinki, prawda? Vette ale masz ładne wysportowane ciało, i jaka opalenizna.. Kasha ciesze sie ze coraz wiecej osób z rodziny ojca dziecka jest po Twojej stronie i daje Ci wsparcie, wszystko idzie ku lepszemu, moze w koncu do niego tez dotrze.. Milego dnia!
|
|
|
|
#1426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a figurka i brzusio... az mi szczena opadla. chcialabym tak wygladac ![]() Cytat:
ci faceci ![]() no i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!! ![]() Cytat:
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-03-13 o 11:37 |
|||
|
|
|
#1427 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Swoją drogą śliczniasty brzuszek ![]() Cytat:
![]() ![]() Siala wszystkiego naj naj na nowej drodze życia ![]()
Edytowane przez roztrzepaniec989 Czas edycji: 2010-03-13 o 11:42 |
||
|
|
|
#1428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem siala ale odpowiem CYWILNY ![]() Cytat:
dobrze ze masz wsparcie w jego rodzinie chociaz dziecko bedzie mialo kontakt z dziadkami a mysle ze to wazne a moj tz juz dzisiaj czesc naszych gratow przewozi w sumie to bysmy sie juz przeprowadzili ale czekamy na meble kuchenne i naroznik bo bez tego ani rusz a stare lozko sprzedalismy juz sie nie moge doczekac az bedziemy u siebie ![]() hd a ty dywan na allegro kupowalas czy w sklepie?
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
kasha ciesze sie ze jego ojciec zachowal sie jak na doroslego przystalo. mam nadzieje ze i jego syn zrozumie, ale jesli nie... kiedys sie dowie co stracil. okres ciazy tak naprawde jest momentem kiedy ojciec dziecka tez sie do niego zbliza.
anoxa remontujemy mieszkanie po babci tż. pokoje juz w sumie sa skonczone, wczoraj mąż odebral panele. do remontu zostala jeszcze kuchnia i ogarniecie calego syfu ale juz jest blizej niz dalej hehe chcialabym zebysmy wyrobili sie do porodu ale w takim tempie to łojezu... tż nie ma czasu tam robic bo praca praca praca... jednym slowem pracoholik :|a to moje ostatnie zakupki i moj dzisiejszy brzuchol
Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2010-03-13 o 12:03 |
|
|
|
#1430 | |
|
Zadomowienie
|
To i ja sie dolaczam do zyczen dla naszej siali
Cytat:
![]() muminek ![]() jaki sliczny, okraglutki juz bajka o wow! zakupy widze udane rozstrzepaniec tego nie widac na zdjeciu, kiedys cwiczylam codziennie wiec teraz widze ogromna roznice...w jedrnosci dziewczynki dziekuje za mile slowa, ale niestety nie naleze do tych szczesciar, ktore nie dosc, ze jedza za dwoje to jeszcze malo sie ruszaja i zupelnie nie tyja nawet w ciazy. Ja musze sie baaaardzo pilnowac i do tego jeszcze duzo cwiczyc bo odziedziczylam paskudne geny odpowiedzialne za nadprogramowe kg. |
|
|
|
|
#1431 | |
|
BAN stały
|
Łaaaa jaki duży a mniej więcej jesteśmy w tym samym czasie, różnica teoretycznie 2 dni, bo z usg dzidzia ma dzisiaj 19tc4d a OM 19tc1d
Meczę się z magisterką ![]() Jestem ciekawa jaką Siala ma sukienkę... u mnie 10 kwietnia i nie mam kiecki ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() u mnie dzidzia już codziennie szaleje, zaczynam czuć coraz mocniej, ale kopniaczki takie solidne to z 3-4 razy czułam... |
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tam sie trzymam poki co OM, bo wg usg to moje dziecie jest na przelomie 21/22 tc... na zdjeciu jakis duzy wyszedl, bo normalnie to ja narzekam ze brzucha nie mam
![]() ooo ja tez juz swoja niunie czuje codziennie wlasnie mnie boksuje hehe, jakie to jest wspaniale uczucie !!
Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2010-03-13 o 12:36 |
|
|
|
#1433 |
|
Rozeznanie
|
bajka kolejny śliczny brzuszek
![]() vette ćwiczysz coś w ciąży? Dziewczyny, co myślicie o tym komplecie? http://www.allegro.pl/item958151335_..._62_68_cm.html Podoba mi się, ale z wysyłką to prawie 50zł...
Edytowane przez roztrzepaniec989 Czas edycji: 2010-03-13 o 12:40 |
|
|
|
#1434 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale codziennie jak wraca z pracy, caluje brzuszek i gada do Blanki jak sie dzisiaj miewa.---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
roztrzepaniec - śliczne te ciuszki bierz je!!!!!!!
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#1438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1439 |
|
Raczkowanie
|
KARINKO DUŻO WYTRWAŁOŚCI I CIERPLIWOŚCI NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA KOCHANA
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Kochane Brzuszki cudne, ubranka słodkie, gratuluje szczęśliwego poznania plci dzieciaczków. Przepraszam, ze tak ogólnie, czytam Was regularnie ale produkujecie tyle postów, że na odpowiedzi brakuje mi po prostu czasu ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
#1440 |
|
BAN stały
|
Pochwalę się zdj z 15tc i chyba 4d czyli ost usg
![]() agencik mój malutki... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

i gardło zaczyna boleć. Na ślubie wyjdzie jakbym to ja popiła i nie wytrzeźwiała
sto lat, sto lat dla młodej pary, wszystkiego naj na Nowej Drodze Życia oby wszystko się poukładało 

ja chce juz na swoim wyremontowanym, sama samiutka z tż i moim kociskiem! a musze sie meczyc i sluchac codziennie wycia dwu latka siostry tż