|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
patrz ale o nas dbaja
![]() siostra no nareszcie bo juz tesknilam ![]() ![]() ![]() co u was? jak sie czujecie..
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
oczywiscie masz racje ale ciaza to przeciez nie choroba wiec jesli nie ma jakiegos zagrozenia dla dziecka to powinno sie zyc normalnie
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja miałam dziś ciężko przebrnąć przez to, co napisałyście od wczoraj- ponad 200 postów tego było Tempo szaleńcze! ![]() Chyba mój Miłoszek jakoś telepatycznie się porozumiewa z Twoją fasolką, bo dziś jest nad wyraz aktywny Martuś, powiedz mężowi, że mnie przeraził tą swoją wizją mojego kwietniowego porodu i przez niego jutro biorę się za pranie ubranek dla małego TŻ się dziś ze mnie śmiał, bo mu powiedziałam, że już sobie wyprałam koszulę i szlafrok do szpitala i chyba zacznę pakować torbę |
|
|
|
|
#1414 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale piekna dzis pogoda !!!
Cytat:
Cytat:
tez bym chciała ![]() Cytat:
wyglada smakowicie Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki za najlepsze dla ciebie rozwiazanieCytat:
Cytat:
dziewczyny piszace o polbanku dzieki. wiem, ze nie ma polskiego funduszu gwarancyjnego. cyt:"Polbank EFG tak samo jak każdy inny bank działający w Polsce korzysta z ochrony depozytów zapewnianej przez bankowe fundusze gwarancyjne. Jednak, ponieważ Polbank EFG działa w Polsce jako oddział greckiego banku EFG Eurobank Ergasias SA, to korzysta on z ochrony greckiego funduszu gwarancyjnego Hellenic Deposit & Investment Guarantee Fund (HDIGF), odpowiednika Bankowego Funduszu Gwarancyjnego (BFG) obsługującego banki w Polsce." mimo kiepskich opini i tak sie chyba zdecydujemy. znajomy, ktory siedzi w finansach doradza zaryzykowac, kolaga ktory pracuje w tym banku (w innym miescie) tez. ale o kredyt pytam jeszcze w innych bankach i np. dzis w kredyt banku usłyszałam, zeby dostac kredyt w euro musze miec dochod 10 tys na reke
|
|
#1415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() porozumiewaja sie![]() powiedzialam wojtkowi smieje sie i powiedzial ze moze z 17 to przesadzil i 24 bedzie.. no ale slowo sie rzekło ![]() pakuj torbe pakuj miesiac przed planowanym terminem powinna czekac... zeby potem nie gonic ![]() ![]()
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to nie my otwieramy pizzerię, któraś z dziewczyn faktycznie o tym pisała, ale nie kojarzę dokładnie która, tyle tych postów piszecie, że nie nadążam my też myślimy o czymś swoim, ale na razie szukamy odpowiedniego pomysłumy też dzisiaj spacerek zaliczyliśmy i przy okazji kamieni do stroików nazbieraliśmy.
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) tygodni.Zdecydowanie lepiej brzmi dla mnie 24, choć nie ukrywam, że baaardzo chcę w maju urodzić- to taki piękny miesiąc ![]() Mój TŻ najpierw się śmiał ze mnie, że już szlafrok i koszulę wyprałam, a potem spoważniał i się zapytał: a gdzie to schowałaś? |
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja to chyba z miesiąc wcześniej się spakuję...
ja to z tych pospiesznych i wolę wszystko wcześniej...ostatnio jak była obawa, że do szpitala trafię to w środku nocy szukałam po domu piżamy, szlafroka i całej reszty teraz wszystko mam w jednej szafce, żeby w razie czego tylko zgarnąć do torby i w drogę
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
No Misqa, to się nazywa zorganizowanie
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka jak ja bede w ciazy to sie juz w 7 meisiacu spakuje
Kupilam na jutro pstraga a na pojutrze dzwonki lososia!! jamiiiMisQa A Twoj brzusio juz urosl?
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja też tak myślałam, że szybko będę spakowana, ale jak przychodzi co do czego, to jakos sie człowiek do tego nie zabiera
Ale juz się muszę zmobilizować ![]() Ja mam ochotę w piątek na jakieś racuchy
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczynki dawno mnie tu nie było ale podczytuje was codziennie
Co do facetów to jakchcca to moga sie wszystkiego nauczyc moj tata gotuje zmywa naczynia robi zakupy tylko z praniem mu nie idzie ale wszystkie inne obowiazki domowe ida mu swietnie co do Tz to jescze nie posiadł tych wszystkich umiejetnosci ale na dobrej drodze jest ![]() Ja pracuje w typowo meskim zawodzie i budzę duze zdziwienie ale juz sie przyzwyczaiłam dzis byłam w Tarnowie w delegacji i jak weszłam na zakład to oczywiscie wszyscy sie gapia ale nie przejmuje sie tym staram sie byc fachowcem w swoim fachu wiec jak kobieta moze w męskim zawodzie pracowac to faceci rączki maja i sami powinni sobie radzic z gotowaniem choc przyznam ze robie kanapki rano ale dlatego ze pierwsza wstaje
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to na razie od jedzenia bo taki mięciutki troszke jeszcze jest, ale już po bokach czuje takie twardsze
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam wam napisac bylismy w sobote u kuzynki Tz zobaczyc ich 3 tygodniowego Antosia i powiem wam ze sie zakochałam sliczna kruszynka a jaki grzeczny normalnie jakby dziecka w domu nie było ale pewni jak ja oczekam sie swojego maluszka to nie bedzie taki grzeczniutki
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczęta
|
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=stokrotka24;1810966 9]
Cytat:
My w sobote podjelismy decyzje co do mieszknia (Zostałam tak jak radziłyscie - z męzem w Krakowie - nie pojechałam do rodziców ) Robimy remoncik u tesciow - bedziemy miec swoje jakies 110 m2 i tutaj się zainstalujemy. Potrzebujemy ok 100tys kredytu na remont i meble - czy długo się czeka na odpowiedz? Pieniądze są przelewane na konto w jednej transzy czy są jakoś dzielone ?? Mozna zrobic jakas symulacje spłaty rat? Chcielibysmy tak po ok 1300-1500 miesięcznie spłacac - ciekawe ile lat bysmy mieli ten kredyt na karku..PS. od kwietnia moja pensja będzie leżała wspólnie z męza Goldi super ze wywalczyłas podwyzke ! Mnie tez to czeka - tzn rozmowa, ale bedzie baaaaaaaaaaaaaardzo ciezko Moja praca jest okropna a raczej przełozona. Aplikowałam do innego departamentu ale niestety na stanowisko, ktore było do obsadzenia mogli przeznaczyc 1 tys netto mniej niż mam, wiec troche za duza róznica Martus, jakie to uczucie jak dzidzi kopie ? Jak mnie wyprowadza na maxa z równowagi w pracy, to chyba tez sie zdecyduje na macierzynstwo... obrzydła mi juz ta moja agencja do granic mozliwosci ! I to po 3 msc... A teraz mykam czytac dalej zaleglosci........ strach sie bac ile ich mam. Poki co przeczytałam dopieo 1 strone
|
|
#1428 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, posłuchałam Waszych złotych rad
![]() Własnie o kredytach nie mam bladego pojecia, nie wiem czy to prawda, ale podobno kredyty remontowo-budowlane są tańsze od mieszkaniowych ??? Nie potrzebujemy takiego pod hipoteke bo i po co.. chcemy tylko remont. A czy spłacenie kredytu wcześniej jest możliwe? Tzn pewnie jest, tylko czy bank chce za to dodatkową kasę ;/
|
#1430 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1431 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() rany ależ Wy pędzicie z postami, chce myć jutro okna w ciagu dnia, ale chcę też być z Wami na bieżąco i wymyśliłam, że tylko w nocy jest spokojnie więc noc na okna zostaje ![]() ja byłam z babcią dziś na kontroli, najpierw 2,5 h w kolejce, potem 3,5 pod gabinetem bo lekarz na bloku operacyjnym byl, 1h drogi z domu do szpitala i ze szpitala do domu tez 1h, a cała wizyta trwała 5 mim polska służba zdrowia ciekawe czy jakby ktoś umierający był to też by kazali czekać ale z racji faktu że pogoda dziś dopisała umyłam auto po powrocie z babcią i na nowo wyruszyłam w kierunku Katowic po męża do pracy, bo ukradłam mu samochód, żeby do tego szpitala jechać i co i teraz ślęcze sama w domu bo on woli siedziec w garazu i gapić się jak wół na malowane wrota jak inni auta rozkręcają to z mojej str na tyle z cyklu fochów i kłótni małżeńskich ![]() Maja ale się uśmiałam z Twoich kawałów ![]() Diamondbabe witaj Rybulko ja poluje na baleriny na jednym z wątków wizażowych, ale co wchodzę to tych które mi się podobają juz nie ma nigdy nie potrafię zdążyćKochana skoro Miłoszek takie akrobacje odstawia to pakuj się powoli, lepiej jak to mówią dmuchac na zimne, trzymam kciuki żeby zjawil sie w optymalnym dla siebie terminie,ale wizja Marty meza mnie ciekawi ![]() Marta narobiłas smaka tym Twoim deserkiem, a u mnie pustki słodyczowe. chyba zrobie to cudo na weekend ![]() Kliwia za prace Stokrotko gratuluję, szybko Wam poszło kupno mieszkanka i załatwienie formalnosci. Kolejna z nas na swoim. ![]() India ja bym też zaryzykowała, zwłaszcza ze na rynku chyba nie ma banku o ktorym pisano by tylko w samych superlatywach Madzia akcja z obracaniem deski Agus czyli finisz lica coraz blizej ![]() dziewczyny nie zgadniecie co mi sie snilo ![]() ![]() otóż mialysmy zlot naszego wizazowego watku u Kliwi nie wiem dlaczego akurat u niej, ale jechallysmy wszystkie moim autem, nie wiem jak sie pomiescilysmy, ale co bylo maks smieszne na srodku siedziala Scio i miala na kolanach swojego kota w garnku do jedzenia wnioskuje ze Kliwia szwedzki stol przygotowala bo kazda z nas miala zabrac swoj talerzyk lyzeczke,lyzke i widelec i noc aaaa i wszystkie pilysmy wino po drodze z plastikowych kubkow ![]() to był szałłłłDdaaiissyy witaj
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-03-24 o 20:50 |
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
ania to pewnie dlatego ze wspominalam o zlocie i ze Agatek spi na klatce
![]() |
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wskazówki, bede miala to na uwadze
![]() A męzem było całkiem całkiem, choc jezdzilismy załatwiajac rózne sprawy i generalnie przed 21 poszłam spac a w niedzielę nudziłam sie jak mops W ten weekend byc moze tez nie pojade - dopiero na świeta Cytat:
No i MY Wszystkie w jednym aucie ? Byłby chyba jakis rekord a mandat na pewno murowany Chyba, ze jeździsz autobusem Ale nie podejrzewam Cie o to ![]() ![]() ![]() W pracy bedzie trudno... nikomu nie zycze takiej przełozonej !
|
|
#1434 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze dzis bedzie kontynuacjaale tylu głów naraz jeszcze we wstecznym lusterku nie widziałam echhh fajnie było, ale szczegółów imprezy nie znam obudzilam sie zanim dotarlysmy, ale droga byla boska i wiesz co Ty tez jechalas z nami ![]() nie wiem jak ale bylas wsrod nas Cytat:
![]() A co do snu to hmmm tak jak pisała Kliwia pewnie po trosze od tego, że przeczytalam na wizazu jak pisala o zlocie i juz nie raz sie zastanawialam jakby to bylo gdybysmy sie spiknely a Scio i kot w garnku to dlatego, że jej kociak lubi ta miejscowke
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-03-24 o 21:03 |
||
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Ania super sen
![]()
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
daisy bo Scio ma kota, ktory uwielbia ladowac sie i spac w garnku
![]() ania teleportacja ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki kliwius i ania za rozjasnienie sytuacji
a kotki w ogole lubią ciasne miejsca - zwinąć sie w kulke i spac. Wychodzi moje zacofanie !! Rzadko moge u Was byc i czytac ale naprawde wiele mysle i czasem nawet zastanawiam się co byscie mi w danej sytuacji doradziły Moj Miodzio (tzn kot) z kolei mysli, ze jest psem, bo od malenstwa wychowywał sie z moja suczką i chodzi z nami na spacer przy nodze - ktoś z nas, pies i kot. Obojetnie jak długo trwa spacer, kot jest zawsze przy nodze. Sąsiedzi zrywali boki ze smiechu, teraz juz przywykli, ale osoby trzecie ktore nas widzą na spacerze, nie raz nie mogą wyjść z podziwu jak nasz rudzielec twardo tupta obok
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2010-03-24 o 21:13 |
|
|
|
#1438 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1439 | ||
|
Zadomowienie
|
Mnie też się bardzo podobał
![]() Cytat:
Kliwia sumiennie wywiązywałaś się z obowiązków gospodyni ![]() ![]() bezcenny był ten sen, szkoda że nie mogę Wam go pokazać, płakałybyście ze śmiechu Cytat:
My o Tobie nie zapominamy jak Cie nie ma, tylko nawolujemy ;-) Rosetko moze kiedys najdzie nas spontan, wymienimy na Pw numery tel. i zjedziemy sie w takim miejscu zeby kazda z nas miala w miare blisko
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-03-24 o 21:15 |
||
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette gdybysmy chociaz mieszkaly blizej siebie, a tak to masakra jakas jest
![]() ania ja sobie moge to wyobrazic!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

Tempo szaleńcze! 
tez bym chciała 

) tygodni.
a na pojutrze dzwonki lososia!! jamiii

Ale juz się muszę zmobilizować
polska służba zdrowia
za prace 
moze dzis bedzie kontynuacja