|
|
#1411 |
|
BAN stały
|
Dot.: FREE SAMPLES część VI
o matko tez wygralam bielizne
) ale jestem szczesliwa, rano tylko mialam maila o zakonczeniu akcji a teraz odczytalam ze dostane ))))
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, a ja jak zwykle muszę się spóźnić na takie fajne akcje
|
#1413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Opłaca się pytać o próbki w aptekach
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Oj tak, faktycznie, warto pytać, bo ja ostatnio pytałam w trzech i w trzech dostałam
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Raczkowanie
|
Za to ja pytałam wczoraj w dwóch aptekach i w żadnej nie otrzymałam. A najlepsze jest to, że nawet nie zdążyłam powiedzieć co mnie interesuje, a pani powiedziała, że nie mają.
|
|
|
|
#1417 |
|
BAN stały
|
http://www.q-clinique.pl/depilacja-ankieta/ dla dziewczyn z okolicy Warszawy i Warszawy może jeszcze zdążycie ...
dziś próbki z AA ostatnio Skarb |
|
|
|
#1418 |
|
Raczkowanie
|
ja też dziś dostałam Monami
2 kredki brązowa i niebieska, eyeliner czarny, 3 paletki cieni kremowych jedne w kolorach brązu drugie fiolety a trzecie błękity oraz 3 błyszczyki nude, brązowo-czerwony, różowy i czerwony
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
To znaczy dostałam w takim kartoniku i były tam saszetki z kremami i tubeczka peelingu
Cytat:
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dalej nic, na monami czekam juz i sie nie potrafie doczekac bo wy tu codziennie dostajecie, a ja w sumie juz to dawno przesyłałam... ale może na początku przyszłego tyg. I wysłałam oświadczenie w końcu do street. Na matrixa sie juz nie łudzę oczywiście. gratuluje bielizny, fajna sprawa tylko ciekawe czy dopasują wam rozmiary itp
bo ja jak kupuje to normalnie masakra, rozmiar rozmiarowi nie równy, to tu odstaje, to tam uciska, cieżko coś dobrze dopasować..
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Link do pędzelka nadal nie działa
|
#1423 |
|
after hours
|
ja dzisiaj dostałam smycz, notatnik a4 i długopis na szkoleniu/konferencji. aaa i lunch
|
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1425 |
|
after hours
|
|
|
|
|
#1426 |
|
BAN stały
|
Mam pytanko do dziewczyn, które też się na bieliznę załapały. Gdzieś mi dzwoni, że podawało się rozmiary, ale nie jestem pewna. Jak któraś pamięta to prosiłabym o odpowiedź co się tam pisało (tylko rozmiar ogólny czy jak?)
|
|
|
|
#1427 |
|
BAN stały
|
martiska było pole rozmiar i to już od Ciebie zależało co wpisałaś
|
|
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dziś w skrzynce pustki.... Ale kupiłam dziś gazetę Rodzice a w niej jako dodatek czerwona ,twarda apteczka,zapinana na zamek.
|
|
|
|
#1429 |
|
Raczkowanie
|
Odebrałam dziś Mon Ami, dostałam 2 kredki - koszmar niebieska i fioletowa, takie jaskrawe, są twarde i boli przy malowaniu, eyeliner brąz nawet fajny, 4 błyszczyki i powiem szczerze ze ten czerwony uzywałam i jestem z niego zadowolona bo co prawda nie ma fajnego zapachu, ale u mnie trzymał się super!!! I jeszcze do tego 3 paletki w tym 1 same błyszczyki i 2 z cieniami w brazie i niebieskim, zobaczymy co z tego wyjdzie
![]() aaa i kiedys gdzies zamawiałam próbki kopert bąbelkowych i dziś przyszły 2, w sumie nie wiem po co, ale może się przydadzą ![]() :brzy dal:
|
|
|
|
#1430 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dziś 3 próbeczki z AA, w tym 2 przeciwzmarszczkowe i jeden kremik nawilżający.
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
W Twoim Stylu są 3 probki kremu przzeciwzmarszczkowego z Nivea + balsam do twarzy + kawa nescafe (mała próbka) no i torba eko
|
|
|
|
#1432 |
|
Wtajemniczenie
|
a to juz raczej bardziej pasuje do wątku dodatki z gazet
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś z Biodermy krem na naczynka, 5 ml
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnei dodatki z gazet ro np tak jak ktos pisał powyżej - jakaś apteczka, torba itp. a takie małe próbki to uznałam iż napisze tutaj, ale widzę, że lepiej się nie odzywac w ogóle
|
|
|
|
#1435 |
|
Wtajemniczenie
|
ktoś też napisał ostatnio że w Cosmo są próbki Biothermy i ktoś z kolei skomentował że w do tego nie ma linku... więc...zaznaczam tylko że jest osobny wątek na dodatki z gazet, tutaj raczej piszemy o próbkach itp. pozyskiwanych z internetu, ale może komuś się przyda twoje info
u mnie dziś również Mon Ami dostałam:-czarny eyeliner w pisaku - białą kredkę do oczu - kredkę do oczu kolor a'la łososiowy - 4 błyszczyki : beżowy, czerwony, cielisty, jasny brąz - 3 paletki z których górna część paletki to cienie a dolna błyszczyki w różnych odcieniach kolorów: róż, beż , fiolet, zieleń, niebieski
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
u mnie również polecony z MonAmi
- 4 błyszczyki (jak powyżej) - 3 paletki (3 cienie plus 3 blyszczyki) - 2 kredki do ust - biała kredka do paznokci |
|
|
|
#1437 | |
|
Rozeznanie
|
A u mnie dwie próbki po 29 ml z Galdermy
Nie pamiętam nawet, kiedy do nich pisałam ![]() Cytat:
|
|
#1438 |
|
BAN stały
|
http:// www. pedigree. pl/ - znowu ruszyła akcja.
|
|
|
|
#1439 |
|
Wtajemniczenie
|
Na Whiskas też
www. whiskas.pl
|
|
|
|
#1440 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie, co piszecie do miast zeby wyslali wam materiały?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

) ale jestem szczesliwa, rano tylko mialam maila o zakonczeniu akcji a teraz odczytalam ze dostane 

2 kredki brązowa i niebieska, eyeliner czarny, 3 paletki cieni kremowych jedne w kolorach brązu drugie fiolety a trzecie błękity oraz 3 błyszczyki nude, brązowo-czerwony, różowy i czerwony