|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
4 x 5 ml 4 x 10 ml 2 x 22 ml i jak lubisz pudrowe to jak najbardziej 5 ml ghost propnuję i ....nie wiem co jeszcze by cię zainteresowało??z kadzidlanych i słodkich to mam tylko lolity.posiadam 2ml kenzo amour z wymianki, ale to średnio słodkie spójrz proszę jeszcze raz co mam i zastanów się, ok??możemy też zrobić tak :- 5 ml ghost za 5 ml mdch - atomki po 2 sztku każdego i jakaś próbeczka, np, nilang za 10 ml baby doll. i jak????
|
|
|
#1412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aha, i zapomniałam dopisać - ta Krizia to tester bez korka, pudełko też już wyrzuciłam. |
|
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
może ktoś chceeee
Hugo Boss Pure Purple Love By Lily Prune powyższe przepsikałam do atomizerów,bo miałam końcówki we flaszkach, żeby mi mniej miejsca zajmowały ![]() w obu jest ok 9,5ml ![]() i mogę jeszcze odpsikać: Replay Your Fragrance Marudna nie będę
Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-07-28 o 17:32 |
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Liv87
Moja lista: Oddam próbki: Miss Dior Cherie edp Crystal Rock Sephora Prown Sephora Paczulowanilia Cinema D'ete Prada edp DKNY Be delicious night Boudoir Lolita Midnight Halle Berry edp Light Blue Laura Biagotti Roma Puma Flowing Ori Nomadic Her Ori Amber Elixir Blvgari Blv Kenzo D'ete Ori Eclipse Avon Extraordinary Always Surreal Britney Fantasy/Midnight Fantasy Dolce Vita Hot Couture edp Kenzo Amour edp Kenzo Amour Le Parfum edp Odlewki: Clarins Par Amour Burberry Summer She wood Temperamento GS Vanilla Musk Hypnose edp Hot Couture edp Dolce Vita edt LLL Moze coś wybierzesz ![]() ************************ Rozpaczliwie poszukuję odlewki Funny |
|
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to juz zmienia postac rzeczy...Bo szukalam kompletnego flakonu. Podziekuje wiec |
|
|
|
|
#1416 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Aha, i mam próbeczkę Funny (fabryczna) Wystarczą mi nawet próbeczki, a DV najchętniej odlewka. Może jeszcze coś sobie u mnie wybierzesz?
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Winter Delice. Najlepiej byloby gdyby flaszka byla pelna, choc niekoniecznie. Moge odkupic lub wymienic na inne cuda dostepne w sprzedazy
Plissss Moze ktoras ma za duzo flaszek? Dam wiele ![]() Za odlewki dziekuje. interesuja mnie tylko perfumy w oryinalnym flakonie.
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę się podpisać pod tym, co napisała Pin3ska, z tym, że w odniesieniu do Sensi Armaniego (wersja EDP, oryginalny flakon). Rozważę wszelkie propozycje
zależy mi na nich.
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1422 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1423 |
|
Konto usunięte
|
# Chopard Mira Bai # Chloe - wszystkie # Creed Love in Black # DSquared2 She Wood - wszystkie # DKNY Cashmere Mist # Dior Dune pour Homme EDT # Givenchy Organza - wszystkie inne poza klasykiem # Joop Jette Dark Saphire # Kenzo Jungle Tigre # Lutens Ambre Sultan # Prada Infusion De Fleur d´Oranger # Tom Ford Black Orchid # Shiseido Zen # Shiseido Feminite du bois # Yves Rocher Nature Millenaire # YSL Opium - wszystkie inne poza klasykiem |
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie wygląda to tak: Prada próbka fabryczna nowa 1,5ml, Boudoir 0,5ml, Lolita Midnight 1ml, She wood odlewka 3ml, HC edp 1 ml, Dv mogę zrobić probkę 2 ml
|
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię następujące zapachy - próbki ( odlewki 1ml, przy wyjątkach wpisałam pojemność):
Agent Provocateur, Eau Emotionelle, 3,5 ml Alexander McQueen Kindgom EDT 4 ml Estee Lauder, Youth Dew Amber Nude, 4 ml odlewka z atomizerem Jovan, White Musk 23 ml oryginalne La Perla, La Perla, 7 z 8 ml (fabryczna miniaturka) Lalique, Perles, ok 3 ml Lancome, Cuir de Lancome 4 ml odlewka bez atomizera Victoria's Secret, Very Sexy, 7 ml (oryginalna miniaturka w atomizerku) 10 Corso Como (ok 0,6 ml, fabryczna próbka) A. Warhol Marilyn Rouge Annick Goutal La Violetta (odrobina na 1 test) Balenciaga, Cristobal Balenciaga, Le Dix Bijan, Bijan Cerutti Image Comme des Garcons Avignon Coty , Extreme Orient Donna Karan, Chaos, 1,5 ml E. Arden, Red Door E. Arden, True Love Escada, Margaretha Ley Etro, Messe de Minuit Fendi, Fendi, edt Givenchy Ysatis (0.5 ml) Gres Cabotine Guerlain, Mitsouko (0,8 ml) Karl Lagerfeld Liquid Carl Laura Biagotti Roma 1,5 ml L’Artisan Fleur de Liane (oryginalna fabryczna próbka) Lauren, Safari, 2 ml Mayfair, Pagan, ok 1,8 ml Micallef Black Aoud (2 ml) Micallef, Ete Narcisco Rodriguez For Her EDP penhligon's Elixir Pierre Cardin, Pour Femme Piver, Un Parfum d’Aventure Ulric de Varens, Russian Legend Vanilla & Blues, Pour Femme Weil Antilope Woods of Windsor, Orage Spice with Cinnamon, 1,8 ml Worth Paris Je Reviens Jesus del Pozo, In black, Yves Saint Laurent , Paris ( próbki fabryczne w ciemnych opakowaniach, trudno powiedzieć jaka pozostała dokładnie pojemność, na test wystarczy) Poszukuję: A. Goutal, Ambre Fetiche Alexander Mc Queen, Kingdom (tylko edp) Amouage Gold Azarro Azurra Balmain, Ambre Gris Botrytis Czech & Speake, Cuba, Dark Rose Cdg Zagorsk Jaisalmer Ouarzazate Costes Demeter, Holy Smoke Diptyque Eau Lente, L’eau Trois, L'eau des Hesperides Durbano, Black Tourmaline (każda ilość!!!), Turkus i Ametyst E. Pucci Vivara Estee Lauder Azuree Etat Libre d'Orange, Encens et Bubblegum, Rien Frederic Malle Une Rose Fumidus Halston, Halston Ineke, Evening Edged in Gold Jean Couturier Coriandre Jil Sander no 4 Josef Statkus Keiko Mecheri Oliban, Kenzo Flower Oriental Krizia Time woman,. Donna Instinto, Moods, My Africa, Spazio Krizia, Teatro alla Scala L’artisan Passage d’Enfer, Cote d’amour, Aedes de Venustas L’Occitane Eau d’Iparie Les Perfumes de Rosine Une Folie de Rose LesNez Let me play the lion Lorenso Villoresi Incensi M. Williamson, Incense Miller Harris, Geranium Bourbon, Feuilles de Tabac, L’air de Rien, Montale Aoud Leather Norma Kamali Incense Ormonde Jayne Orris Noir Rance Triomphe, Eau royale, Ted Lapidus Creation Theo Fennell Scent Tauer, Incense Extreme i Incense Rose Osoby zainteresowane proszę o odpowiedź przez wiadomość na priv lub wpis u mnie, bo nie śledzę tego wątku. zapraszam do wymiany ![]() Edytowane przez yumei Czas edycji: 2010-07-31 o 16:45 |
|
|
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo bardzo szukam probki Costume National Scent Incense,
w zamian moge zaoferowac probke- odlewke CdG Jaisalmer lub Molekuły 1, pozdrawiam
|
|
|
|
#1428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wyszukałam na coconka.
pozdrawiam Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Hej, sorry za odpis dopiero teraz ale zaproponowałam odlewki nie mając atomków ![]() wysępiłam 1 szklany 10 ml. ( oczywiście nowy) od koleżanki i tylko takim obecnie dysponuje . Więc nie wiem, czy będziesz chętna na odlewkę BB za atomki i np. próbkę Lalique Nilang? pozdrawiam ania Cytat:
|
|
#1429 |
|
Raczkowanie
|
hej ana
![]() no taka pojedyńcza wymianka raczej mi się nie będzie opłacała, tym bardziej, że za przesylkę słono zaplacę ( atomki ważą trochę, opakowanie itp). ale miło było ponegocjować
|
|
#1430 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
), a reszta by mi pasowała. Jeżeli się zgadza, to napisz mi adres na pw A Cherry Fantasy nie znasz? Bo jak nie znasz, to Ci dorzucę ChF
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
poszukuje Dolce and Gabbana "By" (damskie, panterka): odlewki, probki, nowe, cokolwiek ![]() W zamian oferuje: - Dior "Miss Dior Cherie" (odlewka lub oddam flakon z polowa zawartosci) - Dior "Pure Poison" (zrobie probke) - Gulerain "Vetiver", "Idylle", "Aqua Allegoria Flora Nymphea" (oryginalne próbki) - Kenzo "Flower by Kenzo", "Amour" (oryginalne próbki) - Lacoste "Pour Femme" (odlewka, robione próbki) - Lancome: "Oui" (j.w.) - Versace "Versus" |
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Jeżeli znalazłaby się chętna, to chętnie wymienię (mnie niestety strasznie męczą...): 1. Sisley, Soir de Lune - kupione na wspólnozakupowym, pierwotnie miałam 5 ml, ubyło kilka psików testowych, więc zostało ok. 4,5 ml; atomek 10 ml. 2. Lancome Tresor EDP, końcówka flakonu, jak na zdjęciu, we flakoniku 30 ml.
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#1434 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam na spróbowanie Lubin Idole oraz Treasure Island
Wszystko co posiadam na wymianę-w podpisie
|
|
|
|
#1435 |
|
Wtajemniczenie
|
szukam próbki Parfum d'Empire - Yuzu Fou i Parfumerie Generale - Yuzu ab Irato, w zamian to co w podpisie.
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc niczego konkretnego
Jakąś niewielką odlewkę chętnie bym przygarnęła
|
#1437 |
|
Guerlain Lover
|
Oddam odlewkę Le Paradis de Nina (ok. 4m ml) oraz Agent Provocateur klasyk (ok.8ml). Ktoś chętny?
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłabym chętna na Ninę. Zerknij do mnie.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1439 |
|
Guerlain Lover
|
Znalazłam:
SANTIAGO HUCKLEBERRY VOLUSPA – ok. 4,8 ml oraz próbki: Viktor&Rolf Eau Mega – ok. 0,7 ml Mauboussin Historie d’Eau - z wymianki – ok. 1 ml Może coś jeszcze dobierzesz, żeby było po równo? |
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

)
spójrz proszę jeszcze raz co mam i zastanów się, ok??możemy też zrobić tak :
to juz zmienia postac rzeczy...
Dobrze, że zreflektowałam się żeby napisac o tym o czasie.

Moze ktoras ma za duzo flaszek?