![]() |
#1411 |
Rozeznanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
przepraszam, że się nie udzileam. ale nie mam czasu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1412 |
Zadomowienie
|
dziewczyny mam nie typową prośbe...
zapoznałam się wczoraj z fajnym facetem i on dał mi swój numer tel. żebym się odezwała (on mojego nie ma) no i własnie zamierzam do niego dziś napisać, ale chciałam go zaskoczyc czymś fajnym, jakimś niebanalnym tekstem...macie jakies pomysły, co mogłabym mu napisać? ![]()
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
...coś o wakacjach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a pamiętasz jak kłamałeś, że nigdy mnie nie zostawisz?
mam niedobór ciebie. gdzie się podziały Twoje silne ramiona? tęsknię, wiesz? za Twoimi oczami, które dawniej spoglądały wyłącznie na mnie. za czułym dotykiem, którym mnie darzyłeś. za bliskością, która była mi tak potrzebna. za Tobą tęsknię! Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-05-24 o 13:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Mogłabym coś o tym , że byłam z nim i on ze mną zerwał przez moją głupotę i znalazł sobie inną ale sie nie układa i ma zamiar to skończyć . Chcę sie starać bo go bardzo kocham i mi strasznie zależy . ![]() ![]()
![]() |
#1416 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich sledze wasze forum już kupę czasu ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałam
![]() Naprawdę świetne macie opisy... ![]() No i ja od razu mam prośbę: Chciałabym jakieś opisy o psach. Nie dawno mi zdechł a był moim prawdziwym przyjacielem;( Liczę na was i Pozdrawiam wszystkie dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
StrongHeart25
|
Ponawiam moją prośbę ! "Niektórzy uważają że nie zasługują na miłośćUciekają w milczeniu na odludzie, chcą zasypać przepaści, przeszłośćmi." potrzebuje opisów właśnie w stylu jakby odpowiedzi na to.. że to co zrobił i robił to zraniło mnie bardzo.. i serce moje wciąż o nim myśli idp.. takie nie dosłowne... Proszę proszę ! ![]()
![]() |
#1418 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Rozeznanie
|
BananowaDelma
![]() ![]() boska, dziękuje ![]()
![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
Słoneczka a o tęsknocie coś maciee ? :d. ;*.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszka z cynamonem moje Wy
![]() ![]() Moge coś o tym,że wydawało mi się, że jestem szczęśliwa, ale szczęscie tylko mignęło i znikło. Że im więcej myśle tym mi gorzej . I jeszcze coś o tym,ze jestem wredna . ![]() ![]()
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Potrafię tęsknić każdym centymetrem, mówiłam Ci o tym?
![]() |
![]() |
#1424 | |
Raczkowanie
|
Tęsknie za rozmowami o niczym, które sprawiały, że sny stawały się piękniejsze ...
Kiedyś były rozmowy i czule słówka,teraz jest jej tęsknota i jego .. no właśnie . Co jego ? Brak zainteresowania ? ; / Tęsknota to uczucie, które może zniszczyć tylko bliskość kochającej osoby. ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Najpierw starasz się, żeby wszystko było kolorowe. uśmiechasz się, cieszysz się razem z innymi. i pomyśleć, że wystarczy jedno słowo, jeden gest, żeby to wszystko spieprzyć. Zadziwiające, jak Bóg w jednej chwili daje ci wszystko, i wtedy czujesz, że jesteś szczęśliwa. przerażające, jak minutę później wszystko odbiera, a ty czujesz, że umierasz. Tylko takie coś nie wiem czy o to chodziło. Edytowane przez monisia1991163 Czas edycji: 2010-05-24 o 18:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Raczkowanie
|
heej ;*
coś o tym, że mam na wszystko wy***ane ;d ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny kochane mogła bym prosić o opisy o tym ze życie jest po***ane ii ze mam dooła ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
proszę bardzo.
![]() dziękuję. ![]() ' a ja? ja bez ciebie jak niebo bezchmurne, które traci błękit. tęsknię... ' pośród szklanych łez, w sercu szukam cię. ' szkoda, że jesteś blisko tylko wtedy, gdy zamykam oczy. ' zatęsknić za niemożliwym jest możliwe. ' nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota. ' tęskniła za nim tak nieustannie. oprócz pragnienia, odczuwała tylko jedno: tęsknotę. ani zimna, ani ciepła, ani głodu. tylko tęsknotę i pragnienie. potrzebowała tylko wody i samotności. tylko w samotności zatopić się w tej tęsknocie tak, jak chciała. nawet sen nie dawał wytchnienia. nie tęskniła, bo śpiąc się nie tęskni. mogła tylko śnić. śniła o tęsknocie z nim. zasypiała ze łzami w oczach i ze łzami się budziła. ' znów czeka. znów żyje tęsknotą. ' jak łąka pełna kwiatów wiosną, tak tęsknię. może coś. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1428 |
Raczkowanie
|
vicky_ monisia1991163 Rilen
dziękuję ślicznie . ![]() Edytowane przez Shelus Czas edycji: 2010-05-24 o 19:46 Powód: zapomniałam czegoś dopisać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
Talenciary kochane . ; *
bardzo bym prosiła coś, że mi bardzo na nim zależy . ale takie niedosłowne jak możecie . On jeszcze nie wie. ![]() z góry dziękuję . < 3
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Raczkowanie
|
Ja tutaj z kolejną proźbą bo wiem, że można na Was liczyc a macie niesamowity talent. ;**
A więc chodzi mi o opisy jak najbardziej optymistyczne, że mam gdzieś co inni sobie o mnie myślą, że życie jest piękne i tylko ludzie je sobie niepotrzebnie utrudniają itd. ![]() Uwielbiam Was.! ;** ![]()
![]() |
![]() |
#1431 | |
BAN stały
|
Cytat:
szczescie ulotne jest . i to szczescie trwalo sekund pare ... TYLKO . zludne szczescie , ktore odchodzi pozostawiajac rany w sercu . i co ? tylko tyle ? tylko tyle szczescia bylo mi dane ? wyczerpalo sie dla mnie ? ZYCIE ! nie badz takie cholernie niesprawiedliwe . szczescie zakradlo sie do mojego zycia,diabel chyba namieszal i odeszla,tak on to spryciarz moze sie wydawac,ze znalazlo nas szczescie,lecz chwile potem to cholerne zycie uswiadamia nas,ze to szczescie minelo na dobre . wredny charakter mam,wiem z natury. jedzowata , wredna panna . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
Jejku a ja znów z Prośbą! ;d . ;*.
Chciałabym takie opisyy do niego ze jestem taka szczesliwa i go tak uwielbiam ;**. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
Mam do was prośbę za 5 dni wyjezdżam nad morze na miesiąc i smutno mi troche ze zostawiam tu paru przyjacioł ale za to kilku jedzie ze mną to się ciesze;D... Macie moze jakies fajne opisiki na ten temat z góry dziękuje ;*
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
monisia1991163
EjjSenioritta Nie wiem jak dziękować! ![]() ![]() Gdyby coś ktoś jeszcze, to nie pogardze! ![]()
![]() |
#1435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
*Kawałek po kawałku kradnąc niebo *"Słodka lekkość bytu" *'Błękitne niebo nad nami' *Uśmiechać się nawet przez sen *'Życie jest zbyt frapujące, żeby wybierać cierpienie' *Brać życie jakim jest i nie utrudniać go na siłę ![]() *'Uśmiechem chmury rozgonię' /wizaz/ *Legitymuję się uśmiechem na twarzy /wizaz/ /polecam całą piosenkę Myslovitz "Acidland", wszystko to w niej zawarte jest ![]()
![]() |
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1437 |
Przyczajenie
|
cześć kochane ;* potrzebuję opisów :
- o tym że w lipcu jadę nad morze z rodzicami i ze będę tesknić za moim chłopakiem - o tym że go baaardzo kocham i że jest mi z nim wspaniale ! <3 mam nadzieje , że pomożecie robaczki! ;** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Raczkowanie
|
cos o tym, że kiedyś mi nie dawał spokoju.. Pisał do mnie non stop.
A teraz kiedy ja wiem ze chcę z nim być to nawet mi nie odpisuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i zaczynają się dziać rzeczy z kategorii chaos. jestem wredna, mam nawroty bezczelności co 3 sekundy i nie lubię się dzielić. powiem ci prawdę, mam ciężki charakter, i marne szanse by się zmienić. Robię się zła, to dobry znak. Jeszcze parę tygodni, a naprawdę stanę sie jędzowata. paradoksalnie jestem wulgarna i chyba z każdym dniem bardziej chamska.
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-05-25 o 17:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Kinderka13 cudna jesteś
![]() A ja znowu mam prośbe ![]() Jak bardzo mnie nienawidzicie ? :P a więc chciałabym coś o wolności ![]() Coś jak: `będę jak sweter odwrócony na drugą stronę . Będę przeciw, na opak i dwa kroki od piekła,bo moge.Bo taki jest urok wolności . [opis jakieś wspaniałej wizażanki ] dzieki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.