O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-26, 11:15   #1411
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez wakiki Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
nie nadrabiam Was teraz- mam mnóstwo pracy a widzę że trochę popisałyście

Wczoraj byłam na próbnym fryz i make up- wrzucam Wam fotki zaraz po i jeszcze wieczorne
Komentujcie, dzielcie się uwagami

Wczoraj też odebraliśmy garnitur, wyszło pięknie cudowny ten kolor jest, taki ciepły

Dzisiaj mama ma mi odebrać kartkę z zapowiedzi- jutro idziemy już do księdza!
Dzisiaj również idziemy zamówić alkohol- wczoraj objechaliśmy parę hurtowni i sklepów żeby porównać ceny, no a dzisiaj musimy juz zamówić. Fajne będzie to, że można później zwrócić to, czego się nie wykorzysta
Monia makijaz jest sliczny a te rzesy ale dlugasne super widze juz wszystkie uwagi dziewczynki popisaly wiec ja juz nic nie pisze tylko tyle ze slicznie w nim wygladasz i pasuje do Ciebie a ten kolorek wlosow to wogole wydaje mi sie ze tak super pasuje do twojej osobowosci rewelacja
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:16   #1412
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nosiłam zawsze 75C a wyszło mi że też mam 65F nosić dziewczyny na forum powiedziały mi że mogę ewentualnie spróbować 70D, wszystko zależy od rozciągliwości
Ale jak na razie nie miałam okazji przymierzyć żadnego, w Bielsku jest podobno sklep którego właścicelką jest brafitterka więc muszę się tam wybrać (najgorsze jest to że sklepik nie jest w żadnym centrum handlowym, wiec czynny tylko do 19)

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

cześć Esti
W Samancie we Fashion Hausie znajdziesz napewno bo ja też miałam problem z 65 pod biustem a ten faktycznie leży idealnie i jak podtrzymuje ekstra. Teraz szukam slipek dla mojego termoaktywnych ale lipa a tam też nie było fajnych.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:19   #1413
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki ide czytac co tam popisalyscie bo widze, ze duzo szybko dzis lecicie
Hej Esti

Cytat:
Ja nosiłam zawsze 75C a wyszło mi że też mam 65F nosić dziewczyny na forum powiedziały mi że mogę ewentualnie spróbować 70D, wszystko zależy od rozciągliwości
Ale jak na razie nie miałam okazji przymierzyć żadnego, w Bielsku jest podobno sklep którego właścicelką jest brafitterka więc muszę się tam wybrać (najgorsze jest to że sklepik nie jest w żadnym centrum handlowym, wiec czynny tylko do 19)

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

cześć Esti

Laski, a skad Wy wiecie jak to wszystko przeliczyc na inna rozmoarowke? Ze 75C to jest wlasnie 65F?
I jak moge Was znaleszc na nk, bo z profilu Ani to ja w ogole nie wiem kto jest kto?

signa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:21   #1414
fistaszek24
Zakorzenienie

http://allegro.onet.pl/item103596608...yle_roz_s.html te mu kupie rewelka wiem wiem tragedia rozczulam się nad slipkami ale ma już podobne i mówi, że najwygodniejsze jakie miał.. Jestesmy oboje pomyleni .

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez signa Pokaż wiadomość
Hej Esti

Laski, a skad Wy wiecie jak to wszystko przeliczyc na inna rozmoarowke? Ze 75C to jest wlasnie 65F?
I jak moge Was znaleszc na nk, bo z profilu Ani to ja w ogole nie wiem kto jest kto?
Jest taka strona gdzie sie mierzysz i wpisujesz i ona wylicza jakie rozmiar masz mieć ale zapomniała jak ona się nazywa.
Stary 2010-05-26, 11:23   #1415
wakiki
Zakorzenienie

Cytat:
Monia makijaz jest sliczny a te rzesy ale dlugasne super widze juz wszystkie uwagi dziewczynki popisaly wiec ja juz nic nie pisze tylko tyle ze slicznie w nim wygladasz i pasuje do Ciebie a ten kolorek wlosow to wogole wydaje mi sie ze tak super pasuje do twojej osobowosci rewelacja
Dziękuję Esterko

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
W Samancie we Fashion Hausie znajdziesz napewno bo ja też miałam problem z 65 pod biustem a ten faktycznie leży idealnie i jak podtrzymuje ekstra. Teraz szukam slipek dla mojego termoaktywnych ale lipa a tam też nie było fajnych.
Jeżeli chcesz termoaktywne to poszukaj sobie w sklepach sportowych (chociażby intersport, powinni tam mieć)
ja Ci szczerze polecam firmę SmartWool, z tym że cena bokserek to 120-130 zł, zależy jakie dokładnie (cieplejsze, na lato itd.)
Albo firma x-bionic, też dobra a tańsza
wakiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:24   #1416
fistaszek24
Zakorzenienie

http://www.atlastravel.nazwa.pl/mari...nt/view/12/37/

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Dziękuję Esterko

Jeżeli chcesz termoaktywne to poszukaj sobie w sklepach sportowych (chociażby intersport, powinni tam mieć)
ja Ci szczerze polecam firmę SmartWool, z tym że cena bokserek to 120-130 zł, zależy jakie dokładnie (cieplejsze, na lato itd.)
Albo firma x-bionic, też dobra a tańsza
nie dam tyle za bokserki.
Stary 2010-05-26, 11:25   #1417
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki

Monia masz cudowny kolorek wlosow i te rzesy...:love : Slicznie wygladasz we fryzurce i w makijazu W makijazu, tak jak juz dziewczyny pisaly, troszke podkreslilabym dolna powieke (rzesy i dolny zewnetrzny kacik). No i jesli chodzi o blyszczyk to z ciemniejszymi ustami wygldasz zdecydowanie lepiej Naprawde super i w ogole sliczna z Ciebie dziewczyna

Esti bukiet mial byc z anemonow kremowych i wlasnie takich amarantowych, wszystko bylo juz zamowione i ja zadowolona, a tu nagle w piatek dowiedzialam sie, ze ich nie bedzie i musze cos nowego kombinowac Najorsze jest to, ze kompletnie sie tego nie spodziewalam, bo specjalnie chodzilam ponad 4 miesiace wczesniej zalatwiac, potem znowu pytalam i mialo byc wszystko ok, zarowno tulipany jak i anemony mialy byc. Jak zamowilam panie cos wspomnialy, ze tulipanow moze juz nie byc i mialy dac mi znac w czwartek. Nie zadzwonily do mnie wiec ja dzwonie w piatek i okazuje sie, ze nie bedzie nic

Aniu strasznie mi znowu smaka zarobilas na te wszystkie torty Ciesze sie, ze tesciowa odpuscila i w koncu przynajmniej nie przeszkadza Wam i nie stresuje swoimi fochami. A za ten aparat to normalnie udusic Cie trzeba by bylo paskudoZamiast tu sie z nami podzielic suknia to Ty wszystko dla siebie chcesz zachowac samolubie Ty

Dziewczyny dziekuje za wszystkie rady bukietowe Tak wlasnie zrobie, ze dam baze amarantowa, a kilka kremowych dla rozswietlenia Jeszcez raz Wam dziekuje Dzisiaj jeszcze zrobie sobie wizujalizacje jak by to z suknia wygladalo A suknie jest nie cappucino tylko to mieniaca sie fioletem Kurde moze tak sie wydaje na zdjeciu, a ja widze fiolet bo widzialam ja na zywo no, ale fiolet jest w kazdym razie
Madziu tak mi przykro, ze Cie tak zalatwily z tymi kwiatami ale ta koncepcja ktora masz na mysli tez bedzie slicznie wygladac na pewno
Wysylam Ci moje dane na priva zebys mogla mnie dodac na nk

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-26, 11:26   #1418
wakiki
Zakorzenienie

Cytat:
tutaj masz kalkulatorek:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
a tutaj topic na wizażu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415605

a mnie możesz znaleźć- Monika Cieślar, Zebrzydowice
Stary 2010-05-26, 11:33   #1419
gregia
Zakorzenienie

Esterko wysłałam zaproszenie
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 11:35   #1420
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Madziu tak mi przykro, ze Cie tak zalatwily z tymi kwiatami ale ta koncepcja ktora masz na mysli tez bedzie slicznie wygladac na pewno
Wysylam Ci moje dane na priva zebys mogla mnie dodac na nk

Dzieki Esti Powiem Ci, ze juz teraz sie przyzwyczailam do tego newego bukietu i jest ok, ale jak sie dowiedzialam to myslalam, ze je rozszarpie nie mowiac o tym, ze taka nerowa caly czas bylam i myslalam, ze juz nic nie zalatwimy nie wyrobimy sie i w ogole. Jakos tak to wszystko juz sie we mnie nagromadzilo i wszystko przez takie glupie baby no

Cytat:
tutaj masz kalkulatorek:
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
a tutaj topic na wizażu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=415605

a mnie możesz znaleźć- Monika Cieślar, Zebrzydowice

Dziekuje MoniaJuz Cie szukam

Esti, Monia ja tez juz wyslalam

Edytowane przez signa
Czas edycji: 2010-05-26 o 11:38
Stary 2010-05-26, 11:45   #1421
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki Esti Powiem Ci, ze juz teraz sie przyzwyczailam do tego newego bukietu i jest ok, ale jak sie dowiedzialam to myslalam, ze je rozszarpie nie mowiac o tym, ze taka nerowa caly czas bylam i myslalam, ze juz nic nie zalatwimy nie wyrobimy sie i w ogole. Jakos tak to wszystko juz sie we mnie nagromadzilo i wszystko przez takie glupie baby no

Dziekuje MoniaJuz Cie szukam

Esti, Monia ja tez juz wyslalam
Madziu ja Tobie wysłałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-26, 11:48   #1422
wakiki
Zakorzenienie

Madzia, jaka Ty jesteś śliczna
a to zdjęcie jedno to w Tatrach, wyciąg na Łomnicę?
Stary 2010-05-26, 11:52   #1423
Esti10
Zakorzenienie

Madzia, Justysia juz przyjelam zaproszenia
Stary 2010-05-26, 11:54   #1424
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
Madziu ja Tobie wysłałam
juz mam

Cytat:
Madzia, jaka Ty jesteś śliczna
a to zdjęcie jedno to w Tatrach, wyciąg na Łomnicę?

Monia dziekuje ale bez przesady, az mi glupio teraz A to zdjecie to jest z Kasrowego

Justys, ale masz cudowna corcie Sama slodycz, normalnie taki misiaczek, codnowna no No i sama w ogole bardzo ladna jestes Kurde w ogole wszystkie jestescie, a Ty Esti jak jeszcze bedziesz tu narzekac ze chcesz cos zrzucic to osbiscie Cie zleje Monia, a Ty tak mlodziutko wygladasz..szok. W ogole podziwiam Cie za te Twoje wspinaczki, ja bym sie tam chyba zesrala na Twoim miejscu

Edytowane przez signa
Czas edycji: 2010-05-26 o 12:01
Stary 2010-05-26, 11:56   #1425
Esti10
Zakorzenienie

Dziewczynki ale wy jestescie sliczne A Justysia twoja corusia jest przesliczna i taka slodka
Stary 2010-05-26, 11:58   #1426
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki ale wy jestescie sliczne A Justysia twoja corusia jest przesliczna i taka slodka
i taki diabeł z rogami
Stary 2010-05-26, 12:04   #1427
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
i taki diabeł z rogami

Hehe w ogole bym nie powiedziala Ale slodziak straszny jest

Esti, a Wasz piesio....:lo ve: Z checia bym go ukradla, cudowny

Stary 2010-05-26, 12:07   #1428
fistaszek24
Zakorzenienie

Baby wiecie co mój wczoraj wymyslił??? Żebym mu klate wydepilowała przed weselem bo mu prześwituje koszula tłumacze mu że kupimy podkoszulek on nie bo on chce się wydepilować . Więc szukam wosku .
Stary 2010-05-26, 12:15   #1429
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
juz mam

Monia dziekuje ale bez przesady, az mi glupio teraz A to zdjecie to jest z Kasrowego

Justys, ale masz cudowna corcie Sama slodycz, normalnie taki misiaczek, codnowna no No i sama w ogole bardzo ladna jestes Kurde w ogole wszystkie jestescie, a Ty Esti jak jeszcze bedziesz tu narzekac ze chcesz cos zrzucic to osbiscie Cie zleje Monia, a Ty tak mlodziutko wygladasz..szok. W ogole podziwiam Cie za te Twoje wspinaczki, ja bym sie tam chyba zesrala na Twoim miejscu
Madziu, ale te zdjecia sa sprzed paru lat takze ostatnimi czasami mi sie przytylo takze wygladam inaczej, ale chce wlasnie wygladac tak jak na tamtych bo wiem, ze jest to mozliwe skoro kiedys tak wygladalam Wiesz u mnie to sie zaczelo po powrocie z USA prawie 2 lata nie jadlam polskiego jedzonka i tak sie czlowiek obiadal wszystkim co wpadlo w rece a kg rosly ale teraz juz koniec gadania tylko zabieram sie do dzialania

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Hehe w ogole bym nie powiedziala Ale slodziak straszny jest

Esti, a Wasz piesio....:lo ve: Z checia bym go ukradla, cudowny
No z wygladu cudowny ale taka z niej wariatka czasem ze szok, ogolem psy tej rasy sa takie strasznie energiczne, zebys widziala jak ona potrafi szybko biegac, ale jest fajna bo mala i lekka wiec nie ma problemu zeby sie z nia bawic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-26, 12:19   #1430
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Baby wiecie co mój wczoraj wymyslił??? Żebym mu klate wydepilowała przed weselem bo mu prześwituje koszula tłumacze mu że kupimy podkoszulek on nie bo on chce się wydepilować . Więc szukam wosku .

Dobre, dobre. Chociaz ja to juz jestem przyzwyczajona do depilowania facetow w roznych miejscach Ale jak postepowy ten Twoj TZcik

A jak bardzo chce to moze najpierw sprobujcie przyciac? Jak wydepilowalam mojego Seba to potem narzekal, ze go swedzi strasznie i kloje jak odrastaly, a jak przycina sobie to jest ok

Stary 2010-05-26, 12:22   #1431
wakiki
Zakorzenienie

Justynko Wasza córeczka jest taka Kochana w ogóle to bardzo do siebie pasujecie z TŻtem

Cytat:
Mój goli klatę ale trymerem, jak mu kiedyś proponowałam wosk to uciekał
Dwa lata temu byłam w Holandii, pracowałam. Waldek chciał mi zrobić niespodziankę i wydepilować się cały... to teraz ma problem w nogami- wrastające włosy
Ale odkąd kupiliśmy trymer to super- klatka, brzuch i podbrzusze gładziutkie
Stary 2010-05-26, 12:24   #1432
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Madziu, ale te zdjecia sa sprzed paru lat takze ostatnimi czasami mi sie przytylo takze wygladam inaczej, ale chce wlasnie wygladac tak jak na tamtych bo wiem, ze jest to mozliwe skoro kiedys tak wygladalam Wiesz u mnie to sie zaczelo po powrocie z USA prawie 2 lata nie jadlam polskiego jedzonka i tak sie czlowiek obiadal wszystkim co wpadlo w rece a kg rosly ale teraz juz koniec gadania tylko zabieram sie do dzialania

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

No z wygladu cudowny ale taka z niej wariatka czasem ze szok, ogolem psy tej rasy sa takie strasznie energiczne, zebys widziala jak ona potrafi szybko biegac, ale jest fajna bo mala i lekka wiec nie ma problemu zeby sie z nia bawic

No z tymi stanami to rzeczywiscie problem. Mam taka kumpele co jest pol roku w Polsce, a pol w Stanach i jak przyjezdza ze Stanow to zawsze 10kg wiecej i tutaj u nas musi zrzucac Ale moim zdaniem Ty teraz wygladasz duzo lepiej, bo widac Twoje piekne kobiece ksztalty Serio jak zobaczylam Twoje zdjecie w suknie to normalnie az oniemialam takie swietne ksztalty masz

A Wasza sunia to jest ten terier z Maski nie? Nie pamietam dokladnie rasy, ale u mnie na osiedlu tez jest taka jedna sunia, bardzo sie lubia z moim psiakiem i zawsze wlasnie ona tak wariuje i lata kolo niego, ze szok Ale wlasnie przeslodka jest

Stary 2010-05-26, 12:26   #1433
fistaszek24
Zakorzenienie

Dobra która to która bo nie nadążam .
Stary 2010-05-26, 12:26   #1434
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
faceci sa za***isci moj to ma małe owłosienie to goli sam sobie klate maszynka i całe szczescie bo uwielbiam to łysa klatke
Stary 2010-05-26, 12:29   #1435
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
No z tymi stanami to rzeczywiscie problem. Mam taka kumpele co jest pol roku w Polsce, a pol w Stanach i jak przyjezdza ze Stanow to zawsze 10kg wiecej i tutaj u nas musi zrzucac Ale moim zdaniem Ty teraz wygladasz duzo lepiej, bo widac Twoje piekne kobiece ksztalty Serio jak zobaczylam Twoje zdjecie w suknie to normalnie az oniemialam takie swietne ksztalty masz

A Wasza sunia to jest ten terier z Maski nie? Nie pamietam dokladnie rasy, ale u mnie na osiedlu tez jest taka jedna sunia, bardzo sie lubia z moim psiakiem i zawsze wlasnie ona tak wariuje i lata kolo niego, ze szok Ale wlasnie przeslodka jest
No to widzisz, ze mna bylo wlasnie odwrotnie ja tam wogole nie przytylam wrecz odwrotnie nawet schudlam, a dopiero jak tutaj wrocilam to sie tak zaczelo tyc bo sie wszystko jadlo po 2 latach to wiesz wszystko musi czlowiek zjesc

A piesek dokladnie to ten z Maski Jack Russel Terrier ale ma dlugasna nazwe
Stary 2010-05-26, 12:32   #1436
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Justynko Wasza córeczka jest taka Kochana w ogóle to bardzo do siebie pasujecie z TŻtem

Mój goli klatę ale trymerem, jak mu kiedyś proponowałam wosk to uciekał
Dwa lata temu byłam w Holandii, pracowałam. Waldek chciał mi zrobić niespodziankę i wydepilować się cały... to teraz ma problem w nogami- wrastające włosy
Ale odkąd kupiliśmy trymer to super- klatka, brzuch i podbrzusze gładziutkie
Monia dziekuje Ci slicznie za komplement, duzo osob mi mówi ze z Krzyskiem jestesmy do siebie podobni, moja mama św.pamięci kiedys mi powiedziala, że jak kochajacy ludzie sa do siebie podobni to znaczy ze sie bardzo kochaja i mam nadzieje ze wlasnie tak jest
Cytat:
Dobra która to która bo nie nadążam .
Kasia przyjełam zaproszenie, mnie poznasz po zdjeciach ze ja to ja jako 1 dzieciatą wsród dziewczyn
Stary 2010-05-26, 12:44   #1437
fistaszek24
Zakorzenienie

Baby bo dodaje do znajomych i nie wiem kogo mam w zanjomych sprawdzać.

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Córe masz ekstra zwłaszcza jak ja porywa niedźwiedz czy co to tam jest .
Stary 2010-05-26, 12:50   #1438
Esti10
Zakorzenienie

Ja dziewczynki sie zegnam, milego dzionka wszystkim zycze
Papa
Stary 2010-05-26, 13:11   #1439
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Monia dziekuje Ci slicznie za komplement, duzo osob mi mówi ze z Krzyskiem jestesmy do siebie podobni, moja mama św.pamięci kiedys mi powiedziala, że jak kochajacy ludzie sa do siebie podobni to znaczy ze sie bardzo kochaja i mam nadzieje ze wlasnie tak jest

Kasia przyjełam zaproszenie, mnie poznasz po zdjeciach ze ja to ja jako 1 dzieciatą wsród dziewczyn
Zgadzam się z Kasią - zdjęcie z włochatym wielkoludem z małą pod pachą-the best
Kska-a Twój, to harcore jest
woskiem-ło matko już to sobie wyobraziłam-tzn.faceta, z którego zrywam wosk

...Bóg mówi do Adama:
- Adam daj żebro!
- Nie dam!
- No Adam daaaj!!!
- Nie dam!
- No proszę Adam daj!!
- Nie dam, mam jakieś złe przeczucie...

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Ja dziewczynki sie zegnam, milego dzionka wszystkim zycze
Papa
Dzieki Esti - papa
ja też zawijam się stąd-obejrzę sobie jeszcze wczorajsze KSD i na zabiegi.
Tygrysek_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 13:12   #1440
alamig
Zakorzenienie

Dziewczynki wyślijcie mi zaproszenia, to sobie Was w domu pooglądam. Teraz nie mogę bo mam w pracy zablokowaną n-k

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości