|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
kamwerki sa w chuj drogie;/te lepsze oczywiscie ja mam taka co kosztuje b600zl ale to kolezanki ktora wygrała ja w jakims konkursie czy na zawodach ,ale widac ze jest porządna bo sama dostostue ostrosc i jak mam ciemno w pokoju to ona sama lampke włącza
![]() byłam truskawki zerwac ,mama 3 koszyczki amma dzem zrobi,bo by sie tego nei przejadło![]() zmieniałm zdjęcia i zobaczymy czy cos się ruszy
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
A się tylko wkur*iłam :/ Przywiozłam tą kamerę, na pewno jest lepsza niż moja, ale ch.j z tego , jak miała jakiś je.nięty sterownik :/ Niby z płyty, a w ogóle nie chce na nim działać, otwierają się jakieś okienka z pytajnikami zamiast tekstu
A najgorsze, że nie da się tego chu.ostwa usunąć, bo wyskakują te okienka z pytajnikami i nic się nie da zrobić :/ Spróbuję później zrobić przywracanie systemu i ściągnąć sterownik z internetu... :/ Tylko niepotrzebnie godzinę straciłam
|
|
|
|
#1413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o matko ale masz truskawek dawaj z pół koszyka![]() Cytat:
może faktycznie przywracanie systemu coś tutaj da, oby..to jest właśnie złośliwość rzeczy martwych![]() ja właśnie włączyłam czaty a oni napier.alają do mnie co chwilę i od razu wychodzą jeden koleś zapytał czy mój piękny wypchany skarpetami biust to sylikon, napisałam że nie i poszedł |
||
|
|
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moze on lubi sylikony a u mnei cisza cos jest nei tak bo nawet admin nie wchodzi
|
|
|
#1415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde do Ciebie przynajmniej ktoś zagląda Podziel się Haha to może facet woli sylikon Cytat:
|
||
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możliwe że lubi dmuchane cyce a czemu admin miałby Ci wejść? mi na początku kiepsko szło na 777 i wszedł mi moderator i zaczął do mnie pisać czy znam niemiecki, no to ja że tak, a on do mnie tylko tyle?? a mu chodziło o to że mam go bajerować
|
|
|
|
|
#1417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech bo wypłaty nie bedzie! Cytat:
aha,to moze i do mnei napiszą
|
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wsadziłam po dwie skarpety w miseczkę aż mi suty prawie wystają: |
|
|
|
|
#1419 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam bardzo, bardzo
Za wysłuchanie Sunset A to ku.restwo no Gała Ja mam w kuchni cała miskę wieeeelką I zjadłam chyba z połowę![]() Anstazja To ile par skarpetek napakowałaś?
|
#1420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choćbym miała spać przy kompie i na samych podglądaczach dostukać , to będzie Cytat:
A u mnie czyste okienko i aż tak nieswojo |
||
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dzieje się ale mnie to wkur.ia jacyś pobudzeni chyba są i szukają gołej pussyno co cyce wyglądają jak prawdziwe chyba jutro tak skoczę na miasto |
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze 9 dni mamy, damy radę W końcu już niewiele brakuje Haha no być może Niech i do mnie ktoś napiszeeeeeee pliss ![]() Tylko uważaj , żeby Ci skarpeta nie wypadła gdzieś po drodze |
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Boze Anastazja
Sunset-tak na podglądaniu się wzbogacimy
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze ponad tydzień więc spokojnie![]() nie ma obaw wkładam skarpety pod cyce więc wypycha je do góry |
|
|
|
|
#1425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny , mam pytanie , bo albo ja jestem głupia, albo ktoś inny
Zagadał do mnie Des. no i pyta się jak tam chłopak No to ja zapytałam - który A on do mnie, że ten z którym ostatnio byłam na mieście A on na to , że miałam się z nikim nie spotykać, no to ja powiedziałam , że po pierwsze nie zamierzam z nim urywać kontaktu, bo go lubię ,a po drugie nie widzę żadnego konkretnego powodu, aby się z kimś nie spotykać. A on na to powiedział, że on nie chce abym się spotykała i to jest powód Zapytałam dlaczego nie chce , odpowiedział - bo tak. ![]() Krótko porozmawialiśmy , bo potem zaczął się strzelać w nawiązaniu do tej poprzedniej rozmowy , kiedy się trochę pokłóciliśmy , więc go pożegnałam No i co byście zrobiły na moim miejscu ? Jeśli doszło z jego strony do jakichś deklaracji i zakładając, że wszystko to co mówił , było na serio, to może faktycznie powinnam sobie odpuścić innych teraz? Bo z jednej strony nie chcę rezygnować z życia towarzyskiego, dopóki nie jestem jego pewna na 100 % , a na razie nie jestem. A z drugiej strony , jakbym ja go zobaczyła na takim etapie z inną babą , to pewnie bym mu podziękowała za uwagę No i nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Cytat:
No damy radę jakoś , musimy ![]() |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest cwaniak bo ma swoich szpiegów a tam zza granicy kto by miałby Ci niby donieść co on robi? nikt zachowuje się jak pies ogrodnika, nie da a sam też nie weźmie...moim zdaniem rób tak jak do tej pory i nie przejmuj się nim, deklaracje deklaracjami a co z tego wyniknie to się okaże, może niedługo zabroni Ci wychodzić z koleżankami albo chodzić w sukienkach żart![]() e to 9 € spokojnie dorobisz a nawet więcej ![]() no ba! jestem kreatywna dziewczyna |
|
|
|
|
#1427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie poczekaj az wroci i jesli wtedy cos zadeklaruje to mozesz wtedy sobie rozwazyc czy sie psotykac czy nie![]() a gdzie tam,nikt! ![]() Cytat:
![]() beda wyli jak wilki
|
|
|
#1428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale pewna nie jestem, to fakt ![]() Może trochę inaczej bym na to patrzyła , gdyby nie fakt, że już kilka razy się na nim przejechałam ... Teraz nie jestem go pewna i nie będę chyba dopóki mi się nie oświadczy Tak właśnie sobie myślałam, że chyba głupi jest wymagając ode mnie takiej jakby wierności mimo , że jeszcze nic między nami nie ma . Ale popatrzyłam sobie od drugiej strony i naszły mnie wątpliwości. No ale ja jego nie zawiodłam jeszcze ani razu, a on mnie już nie raz ![]() Dzięki No mam nadzieję, że dorobię kurde Podpięłam kamerę drugą, ale fajnie widać Ja nawet nie myślałam nigdy o takich za 300 zł No to jutro w tvn 24 będą mówić o karambolach w okolicach Szczecina ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
Potwierdziłyście to , co sama myślałam , tylko jakieś takie wątpliwości mnie naszły Może dzięki temu jeszcze bardziej będzie się starał, jak zobaczy, że nie ma mnie na własność i kręcą się inni ![]() Dziękuję maleństwa kochane Aa ja mam sukces ! Wszedł jeden ! I wyszedł po pół sekundy No ja tak samo , to 30 € żeby chociaż było , żeby coś na konto wpłynęło i żeby na waciki było |
||
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to gratuluję ja sie zaczynam w****iać powiem szczerze;/
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha daj spokój , nie ma czego gratulować Dobrze, że nie ja płacę za prąd, bo by mi się ten interes nie opłacił Może zmień sobie kolejność zdjęć ? Jakieś inne wstaw na główne ![]() Ja się na chwilkę rozłączam i idę z psem na spacer, na pewno tam będą tęsknić za mną te tłumy |
|
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1432 |
|
Zadomowienie
|
Sunset Ja jestem tego zdania, co Anastazja i Gała
Masz prawo spotykać się teraz z kim chcesz, nic Was jeszcze nie łączy. Więc korzystaj póki możesz
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Hmm no to nie wiem , w każdym razie nie przejmuj się, bo nie tylko u Ciebie dzisiaj jest taka cisza. U mnie tak samo nic się nie dzieje
I tak cały dzień, może w poniedziałki zawsze taki mały ruch sama nie wiem ![]() Cytat:
Dziękuję |
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak Wam nikt nie wchodzi znaczy że zdjęcia macie chujowe
najważniejsza jest pierwsza fota, bo to ona jest na stronie wyświetlana jako pierwsza i to on rzuca się w oczy...wejdźcie sobie na stronkę 777 i zobaczcie jakie mają foty dziewczyny na pierwszej stronie, one najwięcej zarabiają, możecie też wejść na stronę px i zobaczyć top 10, tam jest 30 najlepiej zarabiających lasek
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nadal nie :/Zaakceptowali mam takie ładne zdjęcia, że jak teraz coś nie ruszy, to ja już kurna nie wiem
Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-06-21 o 22:52 |
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
mhmm ,jak one nie pomogą to ja już nie wiem
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anastazja jak będziesz miała chwilkę to kuknij na pocztę, podesłałam Ci tam te fotki które aktualnie mam , rzuć okiem specjalistko i daj znać, czy mogą być |
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no włąsnie! w piatek sie zważe,jak bedzie mniej to sie tak od*******e na impreze ze wszytskim pały beda stawac
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

amma dzem zrobi,bo by sie tego nei przejadło

A najgorsze, że nie da się tego chu.ostwa usunąć, bo wyskakują te okienka z pytajnikami i nic się nie da zrobić :/ Spróbuję później zrobić przywracanie systemu i ściągnąć sterownik z internetu... :/ Tylko niepotrzebnie godzinę straciłam

może faktycznie przywracanie systemu coś tutaj da, oby..to jest właśnie złośliwość rzeczy martwych

on jest cwaniak bo ma swoich szpiegów a tam zza granicy kto by miałby Ci niby donieść co on robi? nikt
ja sie zaczynam w****iać powiem szczerze;/