Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-24, 19:45   #1411
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

noo ciekawe jak jutro bedzie wygladalo nasze spotkanie ze znajomymi bo beda i slowacy i wlosi mam nadzieje ze sie nie pozabijaj
oby

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Madzialenka wszystkim sie takie dzieciaczki podobaja ale pomysl jakbys miała raczkowac w sukience za kolana tak ze po domu to lepiej jakis nieograniczajacych ruchów strój niektore mamusie mnie rozbrajaja sama w dresikach wygodnie a noworodek lezy w dzinsach w łóżeczku dla mnie to głupota bo wiadomo ze takiemu brzdącowi tez niewygodnie.
widać, że nie masz dzieci
Stary 2010-06-24, 19:46   #1412
agnes208
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Martucha no właśnie nie ma jakoś fajnie opisanych tych spraw zakupów mieszkań mam nadzieje ze u nas bedzie troszke prościej bo chyba bedzie bez kredytu ale za to zapłacimy pewnie ładny podatek w skarbówce i pewnie bedziemy musieli sie wytłumaczyc z naszych dochodów bo nie rozliczamy sie w polsce

Zabcia o to musze dzisiaj pocelebrowac z tz wieczorem to święto

Strippi a pisałaś ze mam ignora u ciebie to czemu mnie komentujesz?? hahah nie mam dzieci tak to prawda ale mam zdrowe podejscie do tematu i mi sie to nie zmieni

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2010-06-24 o 19:48
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 19:46   #1413
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 19:50   #1414
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Strippi a pisałaś ze mam ignora u ciebie to czemu mnie komentujesz?? hahah
ktoś mi napisał jakie głupoty wypisujesz więc nie mogłam nie wejść i nie zobaczyć

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

ach to trzymam kciuki za bliźniaki
najlepiej chłopczyk i dziewczynka
Stary 2010-06-24, 19:52   #1415
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja już jestem. Mąż zdążył wrócić z pracy to znaczy nawet do domu nie wszedł tylko ja na dworze na niego czekałam i byliśmy u gina na styk. Z dzidziusiem wszystko dobrze i nadal jest chłopczykiem więc to się już nie zmieni Nasz synuś waży 2,5kg no i termin porodu się przesunął o 3 dni wcześniej czyli na 15 lipca Lekarz powiedział, że nic nie wskazuje na to, żeby w ciągu najbliższych 2 tyg. poród się zaczął, ale nigdy nic nie wiadomo. No i powiem Wam, że to nie ten sam lekarz jak idę do niego z NFZ. Prywatnie wszystko dokładnie wytłumaczy jeszcze z nami super pożartował i jakby mógł to by z godz. jeszcze mówił, a jak idę z NFZ to powie to co musi i koniec wizyty, nawet usg takie krótkie tylko robi, a prywatnie teraz to myślałam, że nie skończy Co pieniądze robią z człowiekiem heh
ja tez niby z mojego gina jestem zadowolona ale jak chodze na nfz to mam wrażenie że "idzie na ilość" raz dwa i nastepna pacjetka, nawet nie zdarze go zapytac o wszytstko co mnie nurtuje.... osttanio nawet fotki mi nie zrobil... i zapomnial zważyc, jak robil usg to migiem nawet nie zdąrzylam popatrzeć teraz musze go "przypilnować"

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
specjalnie dla Ciebie

dasz rade.. jak ja dalam to ty tez dasz wprawdzie lezki polecialy no ale... a od wrzesnia dostajesz umowe? wiesz cos juz? ja tez mialam klopot z ubraniem sie... ale przyjaciolka pozyczyla mi sukienke i dalam rade

kliwia bzyczka klion78 dziekuje za rady dotyczace kabli..

ooo to takie cos by mnie interesowalo.. zrob fotki i pokaz prosze

tez go lubie.. ale juz do niego nie chodze bo chodze do innego ktory przyjmuje w szpitalu w ktorym bede rodzic.. ale o farbowaniu krazy duzo plotek.. tyle ze to plotki

dziewczyny juz pisaly, ale napisze jak bylo u nas.. my protokol zdawczo-odbiorczy pisalismy - musielismy go potem zlozyc w mzbm i podpisywalismy go w dniu dostania kluczy - spisywalismy liczniki i jechalismy i do gazowni, "pradowni" no i mzbm
do ksiegi wpisuje sie tez kto jest wlascicielem, ale nie wiem ile powinnas placic, nie chce strzelac, bo nie pamietam
zapytaj notariusza zapytaj

dziekuje kochana..
a co do pozegnania... nie obeszlo sie bez lez... zaraz wszytko napisze
co do wyjazdu siostry to dasz rade, ja dalam to ty tez dasz ale to fakt Milek sie zmienia z dnia na dzien.. ale bynajmniej jak wroci to najwiecej tych drobnych zmian zauwazy wiec jakis malenki plus jest

ja wszystkiego sie dowiadywalam jak bralismy nasz kredyt, niestety nie spotkalam sie z jedna strona na ktorej wszystko jest napisane, no ale fakt tyle musisz poznac informacji itd ze mozna zdurniec..

zabilas mnie...
poszukam czegos.. bo tak na juz to nie wiem...

hmm przykro mi ze wizyta sie nieudala ale do poniedzialku niedaleko, wiec wszystko zobaczysz... a jak szef?

ja juz po zakonczeniu... bardzo sie stresowalam ale wyszlo super, ja jako widz bylam bardzo zadowolona..
wogole zostalam milo przyjeta, rodzice pytali jak sie czuje, gratulowali no i jestem mile zaskoczona postawa pani dyr, ktora oficjalnie mi podziekowala mowiac ze to moje dzieci ze je prowadzilam od maluszkow i tylko na ten 2 semestr sie rozstalismy.. bardzo milo z jej strony szczegolnie ze nie byla zadowolona tym ze jestem na l4... trzymalam sie niezle.. do czasu jak rodzice juz indywidualnie zaczeli podchodzic i dziekowac no i robic sobie zdjecia.. polecialy mi lezki bo poczulam ze serio to juz koniec.. juz sa w szkole to juz nie moje malenstwa... (wprawdzie tylko 15 szla do pierwszej klasy i jeszcze 14 zostalo no ale bedzie mi ich brakowac)
rodzice milo mnie zaskoczyli dostalam list z podzienkowaniami przepiekne zielone kolczyki i album ksiazke - "fascynujace wyspy swiata" - milo, bo naprawde nie liczylam na nic bo przeciez mnie juz fizycznie z nimi nie bylo a jednak...
to moje pierwsze dzieci w "zawodowej historii" wiec na pewno pozostana w moim serduchu

i Agatka prosze fotka..
martucha super wyglądasz swietna fryzurka, tez mam ochote cos w sobie odświeżyć ale za bardzo nie mam co

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 19:52   #1416
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ktoś mi napisał jakie głupoty wypisujesz więc nie mogłam nie wejść i nie zobaczyć
Ty tez nie udawaj wszechwiedzącej w koncu matką jestes od niedawna widze ze na siłe próbujesz konflikty siać
Stary 2010-06-24, 19:53   #1417
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
słyszałyście, że dzisiaj jest dzień przytulania? trzeba się dzisiaj porządnie poprzytulać do tz , a może u tych z was co chcą będzie dzidzia

widzę, że zaabcia mnie ubiegła z tym dniem przytulania
nie słyszałam ale chyba coś wyczułam bo mam wielką ochotę i dziś męża skonsumuję chyba że palnie coś głupiego i zepsuje mi nastrój, bo czasem tak robi, nie wiem czemu jak mam świetny humor lub pociąg to on często zaczyna gadac jakieś głupoty i psuje atmosfere

aaa i dzięki za pochwałę dot. łazienki, mine też się nadal szalenie podoba i tak ostatnio z tżem rozmawialiśmy że może za kilkanaście lat jak nas będzie stać to domek wybudujemy to mu powiedziałam że szkoda bedzie mi tej łazienki, bo przenieść sie jej nie da

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 19:55   #1418
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-24, 19:56   #1419
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji miec 8
Martucha fajnie ci w tych włosach i kolczyki zielone beda do nich pasować
Stary 2010-06-24, 19:58   #1420
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Ty tez nie udawaj wszechwiedzącej w koncu matką jestes od niedawna widze ze na siłe próbujesz konflikty siać
No, ale przez okres 9miesięcy wiele się nauczyłam, a teraz uczę się przez pół roku jak mam dziecko i przynajmniej mam pojęcie jakieś, a nie tak jak ty .

nara
Stary 2010-06-24, 19:58   #1421
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ja tez niby z mojego gina jestem zadowolona ale jak chodze na nfz to mam wrażenie że "idzie na ilość" raz dwa i nastepna pacjetka, nawet nie zdarze go zapytac o wszytstko co mnie nurtuje.... osttanio nawet fotki mi nie zrobil... i zapomnial zważyc, jak robil usg to migiem nawet nie zdąrzylam popatrzeć teraz musze go "przypilnować"
No właśnie mam dokładnie tak samo na nfz jak idę to byle jak najwięcej przyjąć pacjentek raz dwa i następna, a dzisiaj jak byłam u niego prywatnie to mówił i mówił i ciągle się śmiał i żartował, a na nfz siedzi jak na skazaniu.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 19:59   #1422
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
No, ale przez okres 9miesięcy wiele się nauczyłam, a teraz uczę się przez pół roku jak mam dziecko i przynajmniej mam pojęcie jakieś, a nie tak jak ty .

nara
No ucz się ucz
Stary 2010-06-24, 20:01   #1423
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Treść usunięta

ooo też to oglądam

o Dirty Dancing się zaczyna
Stary 2010-06-24, 20:04   #1424
agnes208
Zakorzenienie

o jaką mamy poczytność teraz 19 osób
Stary 2010-06-24, 20:04   #1425
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

nara

stripi przestań nas obrażac!!!!

jasna cholera!!!!
trafi mnie zaraz
po co to robisz??

jakąś chorą satysfakcję z tego masz?

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 20:05   #1426
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Żabciu chłopaka

Dziewczyny mam prośbę jaki książki poleciłybyście dla 15-latka, który właśnie mi napisał, ze interesuje go fantastyka i powieść postapokaliptyczna ???
Mimo wszytsko cos łatwego w odbiorze, ja za fantastyką/fantasy nie przepadam, poleciłam mu Świat dysku, ale na tym się kończy
Pytałam męża, bo on lubi takie książki i polecił Trylogię Czarnego Maga Trudi Canavan. Mąż zaczytywał się jeszcze w książkach Piekary, ale dla 15-latka są zbyt brutalne.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
halo halo
dziekuje za kciuki chyba pomogły bo wszystko dobrze o tyle ze nei ma zadnych nowych zniam nie ma tez zadnej terapii przepisanej tylko kolejne badanie przeswietlenie w sieprniu a tomograf we wrzesniu

cisze sie baaardzo
Cudowna wiadomość

Cytat:
Ja już jestem. Mąż zdążył wrócić z pracy to znaczy nawet do domu nie wszedł tylko ja na dworze na niego czekałam i byliśmy u gina na styk. Z dzidziusiem wszystko dobrze i nadal jest chłopczykiem więc to się już nie zmieni Nasz synuś waży 2,5kg no i termin porodu się przesunął o 3 dni wcześniej czyli na 15 lipca Lekarz powiedział, że nic nie wskazuje na to, żeby w ciągu najbliższych 2 tyg. poród się zaczął, ale nigdy nic nie wiadomo. No i powiem Wam, że to nie ten sam lekarz jak idę do niego z NFZ. Prywatnie wszystko dokładnie wytłumaczy jeszcze z nami super pożartował i jakby mógł to by z godz. jeszcze mówił, a jak idę z NFZ to powie to co musi i koniec wizyty, nawet usg takie krótkie tylko robi, a prywatnie teraz to myślałam, że nie skończy Co pieniądze robią z człowiekiem heh
Cieszę się, że jesteś zadowolona po usg. A co do podejścia lekarza na prywatnej wizycie, no cóż, niestety większość takich jest.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
specjalnie dla Ciebie

dasz rade.. jak ja dalam to ty tez dasz wprawdzie lezki polecialy no ale... a od wrzesnia dostajesz umowe? wiesz cos juz? ja tez mialam klopot z ubraniem sie... ale przyjaciolka pozyczyla mi sukienke i dalam rade

kliwia bzyczka klion78 dziekuje za rady dotyczace kabli..

ooo to takie cos by mnie interesowalo.. zrob fotki i pokaz prosze

tez go lubie.. ale juz do niego nie chodze bo chodze do innego ktory przyjmuje w szpitalu w ktorym bede rodzic.. ale o farbowaniu krazy duzo plotek.. tyle ze to plotki

dziewczyny juz pisaly, ale napisze jak bylo u nas.. my protokol zdawczo-odbiorczy pisalismy - musielismy go potem zlozyc w mzbm i podpisywalismy go w dniu dostania kluczy - spisywalismy liczniki i jechalismy i do gazowni, "pradowni" no i mzbm
do ksiegi wpisuje sie tez kto jest wlascicielem, ale nie wiem ile powinnas placic, nie chce strzelac, bo nie pamietam
zapytaj notariusza zapytaj

dziekuje kochana..
a co do pozegnania... nie obeszlo sie bez lez... zaraz wszytko napisze
co do wyjazdu siostry to dasz rade, ja dalam to ty tez dasz ale to fakt Milek sie zmienia z dnia na dzien.. ale bynajmniej jak wroci to najwiecej tych drobnych zmian zauwazy wiec jakis malenki plus jest

ja wszystkiego sie dowiadywalam jak bralismy nasz kredyt, niestety nie spotkalam sie z jedna strona na ktorej wszystko jest napisane, no ale fakt tyle musisz poznac informacji itd ze mozna zdurniec..

zabilas mnie...
poszukam czegos.. bo tak na juz to nie wiem...

hmm przykro mi ze wizyta sie nieudala ale do poniedzialku niedaleko, wiec wszystko zobaczysz... a jak szef?

ja juz po zakonczeniu... bardzo sie stresowalam ale wyszlo super, ja jako widz bylam bardzo zadowolona..
wogole zostalam milo przyjeta, rodzice pytali jak sie czuje, gratulowali no i jestem mile zaskoczona postawa pani dyr, ktora oficjalnie mi podziekowala mowiac ze to moje dzieci ze je prowadzilam od maluszkow i tylko na ten 2 semestr sie rozstalismy.. bardzo milo z jej strony szczegolnie ze nie byla zadowolona tym ze jestem na l4... trzymalam sie niezle.. do czasu jak rodzice juz indywidualnie zaczeli podchodzic i dziekowac no i robic sobie zdjecia.. polecialy mi lezki bo poczulam ze serio to juz koniec.. juz sa w szkole to juz nie moje malenstwa... (wprawdzie tylko 15 szla do pierwszej klasy i jeszcze 14 zostalo no ale bedzie mi ich brakowac)
rodzice milo mnie zaskoczyli dostalam list z podzienkowaniami przepiekne zielone kolczyki i album ksiazke - "fascynujace wyspy swiata" - milo, bo naprawde nie liczylam na nic bo przeciez mnie juz fizycznie z nimi nie bylo a jednak...
to moje pierwsze dzieci w "zawodowej historii" wiec na pewno pozostana w moim serduchu

i Agatka prosze fotka..
Bardzo miło ze strony rodziców, że tak ładnie Ci podziękowali. No i pani dyrektor też wreszcie stanęła na wysokości zadania.
Wyglądasz super

Strippi skończ już, bo naprawdę już słabo się robi od Twoich komentarzy.
Stary 2010-06-24, 20:05   #1427
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
o jaką mamy poczytność teraz 19 osób

taaaa mamy poczytnośc

stripi przychodzi obraża sieje zamieszanie to nas czytają!!!

jeszcze jej mało jednego ostrzeżenia!!!

Stary 2010-06-24, 20:06   #1428
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
No ucz się ucz
tobie polecam, byś głupot nie gadała
Stary 2010-06-24, 20:08   #1429
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
tobie polecam, byś głupot nie gadała
Opanuj sie dziewczyno!!! napisałam co sadze o cudowaniu w ubieraniu małych dzieci po domu czy ty ubierasz swoja w sukienki z 10 falbanek mnie nie obchodzi wiec co sie rzucasz do mnie??
Dziewczyny mają racje przychodzisz i bruździsz czy ja coś pisałam do ciebie?

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2010-06-24 o 20:09
Stary 2010-06-24, 20:09   #1430
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

a cóż agnes napisała?????????

wydaje mi się ze jako matka sama powinaś wiedziec ze małemu raczkującemu dziecku przeszkadzają ubrane dzinsy oraz sukienki ktore wkręcają się w kolanka

no chyba ze nie wiesz to na kurs jakis trza isc!!!
\
skończ juz jak masz tak siac zamieszanie i nas obrażać to poprostu zmień forum
nikogo tu nie trzymamy na siłę droga wolną skoro twierdzisz ze my zony nieposiadające dzieci nic o nich nie wiemy!!!

sie wsciekłam

sorry agnes ale musiałam

oooooo patrz drugie ostrzezenie!!!!

moze sie teraz czegos nauczysz

dobrze ze moderatorzy odwiedzają poszczególne fora
bynajmniej moze teraz bedzie spokój!!!

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-06-24 o 20:11
Stary 2010-06-24, 20:11   #1431
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
o proszę, i ja zostałam przyuważona

u mnie ok... mam dziś wolne, bo na usg idę, mam nadzieję, że z dzidkiem wszystko ok i że pokaże co tam między nózkami ma

heh... nieźle się tu dzieje ostatnio... aż przykro czytać czasami...
a znów się nie odzywam, bo brzucho mój nienajlepiej i staram się leżeć jak najwięcej, ale po pracy zawsze zajrze żeby w miare na bieżąco być...
Trzymamy kciuki za jajeczka koniecznie zdaj relacje

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Mnie?

wczoraj zrobiliśmy sobie dziecko Na stole
O musiało byc ostro

Cytat:
u mnie to Jula ma wielka szafę ubrań i komodę
ma już 36 sukienek w rozmiarze 74 ahaha i ciągle przybywają

haha super Twoja mama jest

ja farbowałam nawet w 9 miesiącu

no w sumie racja
najchętniej już zrywałabym to drewno, jednak musimy czekać do sierpnia, bo kolega do końca lipca robi inne mieszkanie.
Poka sukieneczki i małą urosła coś ?? dano jej nie widzieliśmy
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Własnie z tymi bliźniakami to nigdy nic nie wiadomo. Niedaleko mnie mieszka pani, która urodziła dwa razy bliźnięta. Jedna jej córka, ta z bliźniąt właśnie również urodziła bliźnięta.
Mój mąż ma braci, którzy są bliźniakami. Jest więc szansa, że u któregoś z braci, albo u nas mogą narodzić się twinsy. Nie wiem czy ogranęłabym takie szczęście
Podwójne szczęście i raz sie z brzuszkiem chodzi jeden poród musisz to przemyslec
Cytat:
Treść usunięta
Oglądałam kilka odcinków haha trzeba miec dobry plan żeby wszystkie dzieciaki ogarnąć
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 20:16   #1432
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

martuś to tak
to co pokazywała kliwuśka to luźny kabel ktory ja proponuje dac w takie korytko które mocuje się do ściany takie oooooo http://remont.warf.eu.org/wp-content...ewa_strona.jpg

i mozna te korytko pomalować farbą i calkiem nieżle sie komponuje ze ścianą

wojtas bedzie wiedzial o jakie korytko kablowe mi chodzi

a z kolei moj maż zrobil taka rame z karton gipsu i w tej dolnej czesci jest otwór przez który rzechodza kable i są schowane za ta kolumienką i wchodzą za komódkę i do listwy przypodłogowej są włożone

wklejam ci zdjęcia

jezu zając zapomniałam zabrać

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-06-24 o 20:20
Stary 2010-06-24, 20:22   #1433
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
stripi przestań nas obrażac!!!!

jasna cholera!!!!
trafi mnie zaraz
po co to robisz??

jakąś chorą satysfakcję z tego masz?
nie obrażam
napisałam fakt

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Strippi skończ już, bo naprawdę już słabo się robi od Twoich komentarzy.

Cytat:

jeszcze jej mało jednego ostrzeżenia!!!
konfidenci się szerzą

Cytat:
Opanuj sie dziewczyno!!! napisałam co sadze o cudowaniu w ubieraniu małych dzieci po domu czy ty ubierasz swoja w sukienki z 10 falbanek mnie nie obchodzi wiec co sie rzucasz do mnie??
Dziewczyny mają racje przychodzisz i bruździsz czy ja coś pisałam do ciebie?
to nie wiesz, że teraz jeansy produkują super wygodne i moja mała w takich chodzi. Nic się nie wbija i nie gniecie.

Cytat:
a cóż agnes napisała?????????

wydaje mi się ze jako matka sama powinaś wiedziec ze małemu raczkującemu dziecku przeszkadzają ubrane dzinsy oraz sukienki ktore wkręcają się w kolanka

no chyba ze nie wiesz to na kurs jakis trza isc!!!
\
skończ juz jak masz tak siac zamieszanie i nas obrażać to poprostu zmień forum
nikogo tu nie trzymamy na siłę droga wolną skoro twierdzisz ze my zony nieposiadające dzieci nic o nich nie wiemy!!!

sie wsciekłam

sorry agnes ale musiałam

oooooo patrz drugie ostrzezenie!!!!

moze sie teraz czegos nauczysz

dobrze ze moderatorzy odwiedzają poszczególne fora
bynajmniej moze teraz bedzie spokój!!!
hahaha
no na pewno
wczoraj dostałam 2
więc możesz powstrzymać swoją podnietę

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość

Poka sukieneczki i małą urosła coś ?? dano jej nie widzieliśmy
no mała urosła ma już 5 miesięcy
zdjęć tu wklejać nie będę więc jak coś to pw

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2010-06-24 o 20:25
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 20:24   #1434
atomufka
Zakorzenienie

dziewczyny az tu nieprzyjemnie w tym watku.
strippi nie wiem o co chodzi ale plujesz jadem normalnie

agnes juz kilka razy pytalam sie Ciebie o to gdzie mieszkasz ale mnie zlalas

A ja jestem zalamana.Az przez to poklocilam sie z Tz kurcze wszystko przez ten kredyt.Nasz doradca kredytowy caly czas mowil ile mniej wiecej bedzie nas wynosila rata miesieczna byla calkiem przyzwoita.A teraz im blizej podpisania umowy tym wyzsze raty podaje.Ostatecznie okazuje sie ze musielbysmy placic 2 tys miesieczne samej raty ,a gdzie tu oplaty za mieszkanie i rachunki Do tego coraz mniej bankow chce udzielic kredytu pracujacym za granica....Caly dzien glowa mnie boli.Nie wiemy co zrobic.Jesli teraz sie wycofamy to bedziemy okolo 10 tys w plecy.Druga opcja to wziac to mieszkanie w stanie deweloperskim,ale skad 60 tys na wykonczeniePolska to chory kraj naprawde...nie wiem skad ludzie biora kase na te kredyty skoro my pracujac za granica ledwo sie wyrabiamy z tym wszystkim.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 20:28   #1435
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
dziewczyny az tu nieprzyjemnie w tym watku.

agnes juz kilka razy pytalam sie Ciebie o to gdzie mieszkasz ale mnie zlalas

A ja jestem zalamana.Az przez to poklocilam sie z Tz kurcze wszystko przez ten kredyt.Nasz doradca kredytowy caly czas mowil ile mniej wiecej bedzie nas wynosila rata miesieczna byla calkiem przyzwoita.A teraz im blizej podpisania umowy tym wyzsze raty podaje.Ostatecznie okazuje sie ze musielbysmy placic 2 tys miesieczne samej raty ,a gdzie tu oplaty za mieszkanie i rachunki Do tego coraz mniej bankow chce udzielic kredytu pracujacym za granica....Caly dzien glowa mnie boli.Nie wiemy co zrobic.Jesli teraz sie wycofamy to bedziemy okolo 10 tys w plecy.Druga opcja to wziac to mieszkanie w stanie deweloperskim,ale skad 60 tys na wykonczeniePolska to chory kraj naprawde...nie wiem skad ludzie biora kase na te kredyty skoro my pracujac za granica ledwo sie wyrabiamy z tym wszystkim.
ledwie ledwie wyrabiamy albo i nie wyrabiamy.

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
nie obrażam
napisałam fakt

konfidenci się szerzą

to nie wiesz, że teraz jeansy produkują super wygodne i moja mała w takich chodzi. Nic się nie wbija i nie gniecie.

hahaha
no na pewno
wczoraj dostałam 2
więc możesz powstrzymać swoją podnietę

no mała urosła ma już 5 miesięcy
zdjęć tu wklejać nie będę więc jak coś to pw
to dzis nalezy ci się trzecie i szczerze???
mam nadzieje ze je dostaniesz!!

Stary 2010-06-24, 20:29   #1436
mona_ja
Wtajemniczenie

Anika jakim cudem ty tego zająca uchowałaś??? U nas byłby dawno zjedzony, jeszcze przedtem byłaby walka o niego
A ścianka fajnie wyglada i faktycznie wszystko można za tym regipsem ukryć, sprytny twój mąż

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 20:30   #1437
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

no, ja tylko odpisuję na równie jadowite komentarze

my mamy ratę 1500zł za mieszkanie i 500zł czynsz.
Moi rodzice dają nam 800zł co miesiąc więc jakoś żyjemy, że mogę Juli kupić duperele i ja mogę kupować bajery dla konia.
Stary 2010-06-24, 20:30   #1438
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-24, 20:34   #1439
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie teraz jest tyle prywatnych gabinetów, że z NFZ traktują ludzi bardzo służbowo, ale jak się zapłaci to od razu inna gadka.
i niestety to nie tylko praktyka ginow... tak jest chyba wszedzie.. na nfz czekasz na miejsce z 3-4 miesiace jak nie wiecej (u typowych specjalistow) wiec zeby nie "umrzeć" idziesz i placisz... biznes sie kreci..

Cytat:
Martucha no właśnie nie ma jakoś fajnie opisanych tych spraw zakupów mieszkań mam nadzieje ze u nas bedzie troszke prościej bo chyba bedzie bez kredytu ale za to zapłacimy pewnie ładny podatek w skarbówce i pewnie bedziemy musieli sie wytłumaczyc z naszych dochodów bo nie rozliczamy sie w polsce
powinna byc jakas taka strona - kupno mieszkania krok po kroku albo jakos tak hahah az z ciekawosci poszukam moze cos takiego na necie juz jest..
a to u was to nie mam pojecia jak bedzie.. ale informuj nas bynajmniej sie czegos nauczyczmy

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
martucha super wyglądasz swietna fryzurka, tez mam ochote cos w sobie odświeżyć ale za bardzo nie mam co
dziekuje a masz "swojego" fryzjera? moze ci cos doradzi

Cytat:
Martucha fajnie ci w tych włosach i kolczyki zielone beda do nich pasować
dziekuje

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Bardzo miło ze strony rodziców, że tak ładnie Ci podziękowali. No i pani dyrektor też wreszcie stanęła na wysokości zadania.
Wyglądasz super
no tak mi sie milo zrobilo.. fajnie ze o mnie pamietali... a pani dyr tez mnie zaskoczyla mam nadzieje ze jak przyjde do przedszkola to dalej bedzie mila, a nie wroci co swoich "starych" praktyk..
i dziekuje

anika222 dziekuje bardzo juz pokazuje Wojtkowi
Stary 2010-06-24, 20:34   #1440
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
l

to dzis nalezy ci się trzecie i szczerze???
mam nadzieje ze je dostaniesz!!
zacytuję Ci

"Tu wystarczy tylko, że frajer nawymyśla
Przedstawi historie, którą z palca wyssał
Zarzutów długa lista, zwykłe pomówienia
W ten właśnie sposób możesz trafić do więzienia"

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości