|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Myszka więc moze rzeczywiście to jest jakies "genialne" udoskonalenia google ktore im nie wyszlo.
to co napisala Kaś mi sie podoba, chociaz ja lubie minimaliz i zostawilabym sam obrazek bo on sam mowi za siebie wiec nic wiecej tu nie trzeba. Każdy kto ma widziec co sie pod nim kryje wyczyta to z tego co widzi
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Kas pycha rogaliki
a ma któras ochotę na fasolke szparagowa na masełku i z bułka tarta?:P bo własnie robie ![]() Mysia fajny pomysł z tym haftem..oby znalazł w koncu miejsce na którejs ze scian w Waszym domku ![]() haha Gosia Ty masz 873 posta a ja 783
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-07-30 o 13:04 |
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
wyspalam sie prawie 12 godz i powiem Wam, że lepiej się czuje tzn lepiej już nie jest tak, że mam ochote płakać cały czas chyba już się wczoraj wypłakałam, dziś G dowiedział się ostatecznie, że wyjeżdzaja bo ten inwestor tak latwił wszystko, że dalej nic nie załatwił więc oni nie będą siedzieć i czekać jeszcze dobry tydzień tylko pojechali do innej pracy, szkoda mi strasznie tak chcialam Go zobaczyć, jeszcze jak mi w nocy pisął smsy, że tak tęskni itd a wczoraj ja wariowałam z tęsknoty, chyba już dziś się pogodzilam, uwielbiam Jego optymizm, kiedy ja usiadłabym i plakala smeciła to On zawsze przetłumaczy mi tak, że będzie lepiej i zawsze jest wyjście powiedzial, że może jak nie będzie możliwości, żebym ja przyjechala to On przyjedzie do mnie z rodzicami się wczoraj pokłociłam o to wszystko, że mnie puścić nie chcą, stanęlo na tym , że się strasznie martwią, no ich argumenty też były przekonujące, ale eraz to nawet tematu nie ma.Co do klubów to czasem jest dobra rzecz, bo były już przypadki, że niektóre osoby są "sledzone" podczytywane przez znajomych i później różne rzeczy wychodzą znam taki przypadek, zresztą o jeszcze innym był nawet wątek gdzieś bardzo wciągający o pewnej dziewczynie a u nas 3 częśc będzie na pewno ja Was nie zamierzam opuszczać, po prostu czasem mam gorsze dni i potrzebuje spokoju od wszystkiego jak wczoraj, a czasem poprostu brak czasu ![]() Kurde odmówiłam zlecenia na promocje na ten weekend, bo myślałam, że pojade do Kielc i teraz nie jade i siedze w domu, a tak to chociaż do pracy jakaś kasa, a tak to cały weekend się wynudze
|
|
|
|
#1415 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj oby się znalazło chciałabym by w końcu coś ruszyło. W sumie to pójście na prawko to jakiś krok do przodu.A właśnie, jak tam u Ciebie z prawkiem?
|
||
|
|
|
#1416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam fasolke szparagową! i do tego młode ziemniaczki, jajko sadzone albo kabaczek i ogórki z jorgurtem naturalnym ze szczypiorkiem, mniam!!! ale mi smaka zrobilas! ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
szkoda że tak wyszło z tym weekendem, ale dobrze że się nawzajem wspieracie. nie ma innego wyjścia. Niestety z praca i ogledłością tak to już jest, ale nie tym razem to anstępnym się uda napewnoa do firmy od promocji nie mozesz zadz? moze cos jeszcze beda mieli? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- no gdzie wy wszystkie sie podziałyscie????
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia u mnie z prawkiem spoko:P zostało mi 5 godzin..ale nie chce mi sie konczyc tego kursu bo mam poczucie, ze nie umiem wszytkiego do konca..eh..
Gosia jajestem ale Ty pewnie do domku uciekasz juz..
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
o rany 1,5 h minęlo i zadna nic nie napisala??
a ja dzis na zakupach byłam, kupiłam tunikę w sh ale na mnie za mała. więc dałam mamie hihi teraz mam z nią sielankę w domu, taka milutka dla mnie jest, zobaczymy na jak długo![]() Cytat:
aaa mnie od jutra nie będzie przez jakieś 2 tyg...więc impreza z okazji 1000 posta ędzie w połowie sierpnia a co do tych klubów.. a te jakieś dwa??? z pierwszego wątku , to o to chodzi?? Pijaczek chyba i zboczuchów??
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-07-30 o 17:30 |
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
A mi znów zle...
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
pisz szybko dlaczego
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
tradycyjnie B. widzielismy sie w poniedzialek czy wtorek no i myslalam ze w weekend sie zobaczy,y tymczasem on dzis na grilla u kolegi ktory zza granicy wrocil a jutro ma wesele wiec nawet nie bedzie zadnego smsa...
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
z góry zakładasz że nie będzie, a może jednak bedzie.. głowa do góry
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Nie da sie zakladac ze bedzie ok.
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
nie wierze, ze 5 min nie znajdzie zeby ci cos napisac
no nic nikogo ni ma to ja uciekam. do zobaczenia za 2 tyg tlyko grzecznie mi tu! paaaaaaa
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-07-30 o 18:16 |
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
jade do Kielc !!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale się ciesze!!! ![]() co się okazało G. ma dalej zarezerwowany pokoj w Kielcach, a że jutro i pojutrze nie pracuje to wraca tam, bo to dokładnie pod Kielcami jeziorko fajnie i jade!!! no chyba, że: a) rodzice mnie zamkną w domu i nie wypuszczą, bo dalej mają swoje ale, chociaż i tak im powiedziałam, że jade z ich zgoda czy bez, wkoncu gadali wczoraj rób co chcesz kurde nie am ich w domu, żebym im powiedziała nawet ![]() b) nie przyjedzie autobus lub nie będzie miejsca ale się ciesze
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja sie ciesze, a co!
![]() co tu tak cicho dzisiaj..?
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Suuuper!
no cicho dzis, cicho. |
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
mamuuus.. dzisiaj mamy 11miesiecy!
czy jak zapomni, bede mogla dac mu w leb ?
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
bedziesz mogla, to akurat jest bardzo pedagogiczne.
Najpierw ja go trzepne zebys wiedziala jak, pozniej ty bedziesz cwiczyc a pozniej obie porownamy ktora lepiej
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
ty to masz leb jednak
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
jak sklep
zawsze myslalam ze on tylko po to zeby sie do srodka nie lalo jak pada a tu patrz, ma tez inne funkcje
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
![]() przenosze sie na telefon.. ![]() wiec tu mnie juz dzisiaj nie bedzie..
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja tak mam tylko przy kiepskim humorku, zazwyczaj normalna jestem.
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza??
Agata udanego wyjazdu życzę
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczynki. Byłam z dziewczynami na mieście,ale mnie nogi bolą, wrr... idę zaraz do łóżka
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
no dzisiaj wywialo wszystkich, siedze tu samotnie.
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
No to już nie jesteś samotna
![]() Hej Karola
Edytowane przez Lenka_007 Czas edycji: 2010-07-30 o 22:16 |
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
jestem z wami i ja
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się żegnam po dzisiejszych atrakcjach
jestem padnięta ![]() Dobranoc
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

a wczoraj ja wariowałam z tęsknoty, chyba już dziś się pogodzilam, uwielbiam Jego optymizm, kiedy ja usiadłabym i plakala smeciła to On zawsze przetłumaczy mi tak, że będzie lepiej i zawsze jest wyjście
powiedzial, że może jak nie będzie możliwości, żebym ja przyjechala to On przyjedzie do mnie
nie nie zakładaysmy klubu chyba jeszcze zawczesnie na klub