|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Widzicie jak szybko załatwiłam Wam fotki :P?
Siostra suknia była naprawde super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
![]() Ja sama chcę żywy kolor butów, bukietu, jakiegoś elementu w stroju TŻta, i ten sam kolor na zaproszeniach, sukienkach druhen. Pewnie czerwony by pasował najbardziej, ale moje druhny juz mi zapowiedziały, że czerwonych sukienek nie założą bo już na dwóch ślubach miłay czerwone, i chcą coś innego (ja i moje 4 przyjaciółki jesteśmy druhnami na weselu kazdej z nas ![]() ![]() Dziękujemy Margolka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
dał czadu ten Tomek Nosowski! chyba zabiłabym. W ogóle jak tak się można zachować wobec zarówno klienta, jak i koleżanki!
#1414 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 8mouse3, dziękuję! bardzo mi się podoba jesienna aura waszego pleneru i czerwone buty!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Mouse, zdjęcia w jesiennej scenerii super! I do tego uśmiechnięta Para Młoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Rozeznanie
|
Dziękuje Wam Dziewczyny- Artur "marudził", że jesteśmy ciężką parą do zdjęć, bo ciągle wygłupialiśmy się i robiliśmy głupie miny
![]() ![]() Na reszte maili odpowiem jak będe w domu, bo nie mam przy sobie foteczek.
#1417 |
Raczkowanie
|
też bym chciała zobaczyć zdjęcia
![]() ![]() Zastanawiałam się nad czerwonymi butami ;]
#1418 |
Zakorzenienie
|
8mouse3 bardzo byliście odważni z tą czerwienią...
![]() Pięknie wyglądałaś ![]()
#1419 |
Raczkowanie
|
Mouse pięknie wyglądaliście
![]() ![]() Bardzo podoba mi się Twoja suknia, też myślę nad takim "golfikiem". Kupiłaś ją gotową, czy szyłaś u krawcowej? |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Przyczajenie
|
Witam,
Jestem tutaj nowa i próbuję znaleźć jakieś informacje na temat domu weselnego KEWT, przy centrum motoryzacji, k. Świdnika. Będę wdzięczna za wszystkie opinie i komentarze Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Raczkowanie
|
Witam,
Długo się nie odzywałam ale mam małe urwanie głowy. Szukanie mieszkania, praca i inne atrakcje nie pozwalały mi śledzić wątku. Dziś udało mi się nadrobić zaległości i podzielę się z Wami moimi wrażeniami ze ślubu. Dla mniej wytrwałych krótkie podsumowanie bo zapewne się rozpiszę. Zaproszenia ślubne- drukarnia przy ul. Narutowicza, miło i sprawnie; twórczość własna gdyż rodzice chcieli dla znajomych z pracy mieć z innym tekstem, jakby coś służę radą Suknia ślubna- salon Lady In White, Pani Sylwia bardzo pomocna, chętnie doradzi. Suknia piękna, starannie wykonana i od razu miałam tam wszystkie dodatki Obrączki- Jubiler przy ul. Świętoduskiej, konkurencyjne ceny, miła obsługa Fryzura- Irenka z salonu Karola Brzyskiego, czarodziejka jeżeli chodzi o upięcia ślubne Makijaż- dziewczyna mojego brata J Kwiaty- Zielone klimaty i niezastąpiona Lizaczka Fotograf- Kuba, niestety nie ma swojej stronki ale jakby ktoś był zainteresowany to na priv. Super się z nim współpracowało. Bardzo kontaktowy i zawsze uśmiechnięty. Efekty pracy rewelacyjne. Kamerzysta- Marek Wójcik- niezauważalny podczas ślubu i wesela. Świetny montaż J Sala- Nowy Graf- najlepsze miejsce na wesele J nie zamieniłabym na żaden inny lokal Ciasta- Cukiernia Wiliams- przepyszne w rozsądnej cenie, może za wyjątkiem tortu gdyż jest dość drogi ale naprawdę warto. Najwspanialszy tort na świecie Muzyka- Dj Delegat, świetnie poprowadził nasze wesele, nie tylko puszczał muzykę ale też w środku wesela wyszedł do gości i grając na gitarze śpiewał z nimi. Rewelacja! Alkohol- Wódka Wyborowa- nie ma gorzkiego posmaku i podobno dobrze wchodzi, goście bardzo sobie ją chwalili, szczególnie drugiego dnia gdyż nikt nie miał kaca ![]() Dzień zaczęłam o godz. 9 gdyż na 10 byłam umówiona na czesanie. Jestem typem śpiocha więc wczesne wstawanie jest dla mnie zmorą. Ku mojemu zdziwieniu byłam bardzo wypoczęta i wyluzowana i tak przez cały dzień. Co jakiś czas tylko się zastanawiałam kiedy w końcu zacznę się denerwować… taki moment nie nadszedł J Czesała mnie Irenka (z salonu Karola Brzyskiego) Fryzura wyszła rewelacyjnie. Tydzień wcześniej byłam na upięciu próbnym więc wiedziałam czego mogę się spodziewać a i tak efekt końcowy przeszedł moje oczekiwania. Może nie powinnam tak się chwalić ale była to tylko i wyłącznie zasługa Irenki. Do domu przyszłam niewiele po 11 i wtedy się zaczęło… Była już moja druhna i dziewczyna mojego brata, która miała nas malować (moją mamę, druhnę i mnie). Wcześniej dokupiłam potrzebne kosmetyki (bazę pod podkład itp.) więc byłam spokojna, że makijaż przetrwa całą noc. Długo zastanawiałam się nad wizażystką ale ta, którą byłam zainteresowana nie miała wolnego terminu L Muszę się przyznać, że dość późno zaczęłam się za nią rozglądać gdyż 2 tygodnie przed ślubem ale najwyraźniej tak miało być. Dziewczyna brata ma niesamowite wyczucie i wątpię by ktokolwiek był w stanie lepiej mnie pomalować. Byłam zachwycona efektem jej pracy. W międzyczasie siostra z mężem zajęli się dekoracją samochodu. Dopinali do niej żywe kwiaty i szło im to bardzo sprawnie J Później przyłączyła się do nich moja druhna i jak samochód przyjechał to szybciutko go ubrali. Bukiety wraz z przypinkami przywiozła mi do domu Liwaczka. Było to bardzo pomocne gdyż mój mąż nie musiał już po nie jeździć. Tego dnia wszystko zabiera więcej czasu niż nam się wcześniej wydawało. Bukiety były przepiękne, dokładnie takie jakie sobie wymarzyłam. Mój do dziś stoi, tylko że już zasuszony ![]() Chyba muszę troszkę się streścić bo coś się rozpisałam… Ceremonia przebiegła bardzo szybko, nie wiadomo kiedy już było po przysiędze J Mszę odprawiał mój kuzyn, przez co miała jeszcze bardziej osobisty charakter. Jednym słowem było pięknie. Ja oczywiście cały czas się uśmiechałam, wręcz nie mogłam się powstrzymać. Sporo osób mówiło nam później, że tak wyluzowanej panny młodej to jeszcze nie widziało. Sama byłam tym zaskoczona gdyż spodziewałam się, że podczas przysięgi się rozkleję ale zero stresu.. sama radość J Wesele odbyło się w Nowym Grafie (Dworek Graffa). Lokal a właściwie jego obsługa stanęła na wysokości zadania. Wszystko było dograne co do najmniejszego szczegółu. Kelnerzy rewelacyjni, bardzo pomocni. Z wielką elegancja serwowali dania, co oczywiście zostało zauważone przez gości. Już w trakcie wesela podchodzili do nas i mówili, że są pod wrażeniem. Jedzonko było przepyszne i bardzo dużo. Ciasta zamówiliśmy w cukierni Wiliams- były przepyszne. Tort (Firmowy z gruszkami i orzechami) również tam zamawialiśmy i był wyśmienity. Wiele osób mówiło, że pierwszy raz jedzą tak dobry tort. Pomimo, że zamówiliśmy go więcej niż było potrzebne, to nie został ani jeden kawałek (goście brali dokładki). Wesele prowadził Dj Delegat. Świetnie rozkręcił gości. Zabawa trwała do godz. 5 i cały czas parkiet był zapełniony. Oczepiny przeszły nasze najśmielsze oczekiwania. Pomimo, że film oglądamy już chyba 7 raz, to za każdym razem świetnie się bawimy oglądając naszą rodzinkę w akcji. Odnośnie filmu to kamerzysta był niezauważalny. Od pierwszego momentu jak tylko pojawił się u nas w domu zachowywał się tak, ze praktycznie nie zwracało się na niego uwagi. Spisał się świetnie, tak samo jak i nasz fotograf. Jak na niego patrzyłam to nie mogłam powstrzymać się od uśmiechu. Świetnie się z nim współpracowało. Na plenerze było istne szaleństwo… Chyba strasznie się rozpisałam więc już zakończę. Krótko mówiąc będzie to pewnie nieskromne z mojej strony ale wbrew moim obawom było to najlepsze wesele na jakim byłam. Nasi goście mają takie same odczuciaJ W żadnym momencie nie musiałam się o nic martwić i czegoś pilnować. Usługodawcy, którym powierzyliśmy oprawę Naszego Dnia w pełni się wywiązali. Właściwie nie ma rzeczy, którą chciałabym zmienić (no może z wyjątkiem za mocno zawiązanej sukni na początku wesela ![]() Życzę każdej z Was, żeby po swoim ślubie była co najmniej tak zadowolona jak ja. Ps. Przepraszam za tak długą relację ale i tak ja okroiłam ![]() Pozdrawiam i udanych przygotowań ślubnych
![]() |
#1426 |
Rozeznanie
|
Widzę, że wszystko było w najlepszym porządku i tak jak sobie wymarzyłaś
![]() ![]() Powodzenia życzę !!! ![]() ALE ALE ![]() Może chociaż kilka foteczek pokażesz ??? ![]() ![]() ![]() ![]()
#1427 |
Raczkowanie
|
Ano pokażę
![]()
#1428 |
Zakorzenienie
|
Scarlett dzięki za relację! Jak dla mnie mogłaś jej nie okrajać - wspomnień ślubno - weselnych nigdy za wiele
![]() Gratuluję, że wszystko się Wam tak pięknie udało i tak jak Ona911 nie mogę się doczekać zdjęć. Wysyłam Ci maila na prv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
o rany, dziewczyny...kawał czasu tutaj nie zaglądałam.
Widzę, że wątek się rozrasta ![]() Tikida i Mouse czy mogłabym również prosić Wasze zdjęcia na maila? wyślę pm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Rozeznanie
|
scarlet18 super relacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Rozeznanie
|
Ale mnie Dziewczyny zawstydzacie komplementami
![]() ![]() Ale bardzo miło jest od obcych ludzi "usłyszeć" że ładnie wyglądaliśmy ![]()
#1432 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny chciałam się pochwalić że zamówiliśmy obrączki
![]() ![]() Ps.Znacie jakąś tanią hurtownie papiernicza oprócz ABC w Lublinie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Po pierwsze bardzo łatwo jest kogoś posądzić o nieuczciwość, czego dowodzi ów tekst. Więc względem słowa wyjaśniającego zaistniałą sytuację. Przez parę dni próbowałem skontaktować się z tą Panią. Dzwoniłem od rana do wieczora i pisałem grom smsów z prośbą o odzew. Moja partnerka taneczna jest osobą niepełnoletnią a więc podlegającą opiece rodzicielskiej. Jej mama wyraźnie zapowiedziała, że jeżeli nie będzie potwierdzenia pokazu nie puści córki Bóg wie gdzie. Co także wielokrotnie pisałem w wiadomościach skierowanych do oczerniającej mnie Pani. Gdyby było wszystko jasne odnośnie pokazu ani ja ani mama mojej partnerki nie staralibyśmy się skontaktować z Panią która nas "wynajęła". Wyraźnie zaznaczyłem również, iż w przypadku braku odezwu do soboty (dzień ślubu) do godziny 20:00 umowa zostaje automatycznie zerwana ze stratą dla osoby wynajmującej nas. Dla mnie nie jest wyjaśnieniem "która panna młoda odbiera telefon w dniu ślubu" ponieważ nie chodzi tylko o sam dzień ślubu lecz również czas go poprzedzający. Wydaje mi się również choć to subiektywna opinia, że swego interesu należy pilnować a to leżało w interesie tejże Pani by choć raz na dobę zobaczyć czy ktokolwiek nie ma jakiejkolwiek sprawy zwłaszcza dotyczącej tak ważnego momentu jak ślub. Z poważaniem Tomasz Nosowski |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1435 |
Rozeznanie
|
scarlet, piękna relacja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Rozeznanie
|
8mouse3 piękne zdjęcia, szczególnie to w sepii i fotki z parku. Dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Tikida, 8mouse - świetne zdjęcia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Mayu! Wyślij i mi! Obiecuję się podzielić jak będę miała swoje - ale to jeszcze trochę ponad 8 m-cy pewnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
2- pisałeś, że jest niepełnoletnia jak byliśmy na sali weselnej. Bilingi znowu łatwo jest sprawdzić. 3- Żaden obcy numer i żadna obca kobieta nie pisała do mnie ani nie dzwoniła....Bilingi łatwo sprawdzić. 4- nie było żadnej umowy, godzina pokazu byłą ustalona pierwszego dnia, kiedy ustalaliśmy kurs tańca. 5- Wtorek, środa, czwartek byłeś u nas w domu- powtarzam się, piątek ok. 20 rozmawialiśmy przez tel...Znowu bilingi łatwo sprawdzić 6- Nie będę powtarzać tego, co 2 razy napisałam powyżej. Dla mnie sprawa jest jasna i klarowna. Więcej nie będziemy odpowiadać na żadne posty. Oszukałeś nas...nie tylko klientów ale też znajomych. Sprawa nie trafi do sądu, bo jest to za mała kwota, aby się stresować i chodzić po sądach. Mi wystarczy tylko to, by nikt z Tobą nie robił interesów bez spisywania umowy. A dziękuję Wam Dziewczyny za kolejne miłe słowa. Wysłałam kolejną partię zdjęć ![]()
11 września to dopiero początek wielkich zmian w Naszym Życiu ![]() Edytowane przez 8mouse3 Czas edycji: 2010-11-06 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Przyczajenie
|
Ja także wypowiedziałem się jasno i klarownie więc odpowiadać więcej nie zamierzam. Co do bilingów oczywiście, że można je sprawdzić jak również wysłane smsy, dzięki temu wiem jak jest i oszczerstwa niczego nie zmienią. Także szczęścia na nowej drodze życia życzę.
z poważaniem Tomasz Nosowski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.