My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 12:29   #1411
sun in the winter
Zadomowienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość

o rany a ja dziś miała zwariowany ranek...dochodziłam do przystanku o 6.40 i akurat odjechał mój autobus więc leciałam jedewn przystanek dalej bo następny miałabym za 15 min..dochodziłam do następnego przystanku i minał mnie mój drugi nr z poprzedniego przystanku, bo tamten to był wcześniejszy opóźniony z następnego przystanku jechałam numerem który nie jedzie na mój docelowy przystanek tylko skręca w bok więc musiałam iść jeszcze na piechotę
ciup z rana takie ekscesy, zaniedbałam ost wątek ale albo nie było netu albo praca. .. a teraz L4 mam to melduje sie na posterunku

5.09.2008
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-10, 12:30   #1412
gg22
Zakorzenienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
Jak sie czuje dzisiaj moja Goś?
ja wlasnie zabieram się za sprzatanie mieszkanka, po poludniu przyjezdza Mirek, wiec odgruzowac troche trzeba
choooodzcie tu do mnie a nie spicie i spicie..
Twoja Goś się czuje Dupko całkiem ok choć chyba mnie trochę gardziołko zaczyna boleć,ale już sobie zaaplikowałam leki
jak spotkanie?

Cytat:
ej, a nie lepiej umyc?
przepraszam, musialam.. zawsze jak chce pofarbowac wlosy to mi tak mowia
w sumie racja

Pati ja widzę że u Ciebie to się zmienia jak w kalejdoskopie i już sama nie wiem o co chodzi:/ może za bardzo ciśniesz? może sobie odpuść? nie słuchaj palantów, omijaj ich szerokim łukiem, a pewnego dnia szczęście samo przyjdzie. Wiem, że takie hasła mogą głupio brzmieć, ale prawda jest taka, że jeśli człowiek na siłe się ugania za szczęściem albo nie jest gotowy go przyjąć to go nie znajdzie. nie ma bata. ono samo przychodzi w odpowiednim momencie. Tylko problem polega z poradzeniem sobie z tym.
Fajnie że oliwce dobrze u dziadków, a Ty z tego korzystaj dobrze że poszłaś na impreze, że masz troszkę czasu dla siebie. Nawet po to żeby spokojnie sobie popłakać, bo i to jest ważne.

Marta nie ma to jak poznawać sąsiadów na fb co to się teraz wyprawia?
lipa z tą tarczycą, ale może uda się ominąć leki. musisz cierpliwie czekać na wizytę u lekarza. I z tym tyciem to jest rzeczywiście indywidualna sprawa. Moja przyjaciółka jedzie od kilku lat na lekach na tarczycę i jest szczuplutka mimo też urodzenia dziecka, ja też biorę hormony (ale już nie na tarczycę) i też nie widzę efektu tycia- uffff. Więc to wszystko zależy od organizmu

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
jakich używacie kosmtykow do demakijażu/oczyszczania twarzy byle nie wysuszały?
ja używam do oczu płynu Ziaji takiego niebieskiego, AA płynu micelarnego i hydrolatu z BU
za mleczkami nie przepadam bo mnie szczypią w oczy i są tłuste.

Cytat:
zmyłam farbę i..pod światło widzę....rudy blask
a bardzo ten poblask jest? nie podoba Ci się tak?

muszę się pochwalić- wczoraj zdałam test z angielskiego na 4
i jestem z siebie dumna bo nie znoszę tego języka.
i w ramach nagrody za zdanie i za to że przyszło mi stypendium wybrałam się na zakupy i stałam się oto posiadaczką cudownie eleganckiego kompletu w kolorze piaskowym żakiet+spodnie w kant czekałam na ten moment długo, bo nigdy nie mogłam znaleźć takiego jaki by mi się pdobał i ego cena by mnie nie powaliła. i oto jest a do tego jeszcze bluzeczka i sweterek ale powiem wam że nie wiem dla kogo robią te ciuchy,bo ja nic nie mogę dla siebie znaleźć. nastawiłam się na wychodzenie z galerii z rękami pełnymi toreb, ba! w zębach bym nawet kolejną niosła a tu lipa:/ też tak macie?
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-10, 12:33   #1413
sun in the winter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość

i w ramach nagrody za zdanie i za to że przyszło mi stypendium wybrałam się na zakupy i stałam się oto posiadaczką cudownie eleganckiego kompletu w kolorze piaskowym żakiet+spodnie w kant czekałam na ten moment długo, bo nigdy nie mogłam znaleźć takiego jaki by mi się pdobał i ego cena by mnie nie powaliła. i oto jest a do tego jeszcze bluzeczka i sweterek ale powiem wam że nie wiem dla kogo robią te ciuchy,bo ja nic nie mogę dla siebie znaleźć. nastawiłam się na wychodzenie z galerii z rękami pełnymi toreb, ba! w zębach bym nawet kolejną niosła a tu lipa:/ też tak macie?

gratulacje ja zawsze jak mam kasiure to w sklepach nic fajnego znalezc na siebie nie umiem a jak jej nie mam to co 2 rzecz mi sie podoba :P
zawsze sie smieje z tż ze jak idziemy na zakupy to dzowni do tych sklepów zeby pochowali to co najlepsze:[

5.09.2008
Stary 2011-01-10, 12:45   #1414
gg22
Zakorzenienie

Sun a czemu jesteś na L4, chora jesteś?

Agata
no rzeczwiście ranek nie do pozazdroszczenia.... ja też dzisiaj leciałam do tramwaju, ale zdążyłam, tylko że u mnie to już jest standard- dzień bez porannej gonitwy za tramwajem/ autobusem dniem straconym
.
Stary 2011-01-10, 13:07   #1415
sun in the winter
Zadomowienie

no złapało mnie jakies choróbsko .. i antybiotyki mam.. ale to nawet 'dobrze' .. bo w weekend zaliczyenia i egzaminy ... to bede miala czas sie pouczyc...

5.09.2008
Stary 2011-01-10, 14:16   #1416
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Hej laseczki Jakoś ostatnio nie zaglądam na wątek, mam nadzieję że jeszcze o mnie pamiętacie Buziak dla każdej ode mnie
Stary 2011-01-10, 15:13   #1417
sun in the winter
Zadomowienie

co tu taka cisza??

5.09.2008
Stary 2011-01-10, 19:18   #1418
MarysN
Zakorzenienie

dobry wieczor
wlasnie Monia, mozemy juz gratulowac czy jeszcze czekamy?)
a co to za chorobska sciagaja nas wszystkie? ja rano jak sie budze to slowa nie moge powiedziec tak mnie boli gardelko
Goś kujonie! ja 4 z anglika nie mialam nawet jak sciagalam
a spotkanie? mmm.. byl przez caly weekend.

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-10, 19:34   #1419
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Kurde czas mi ucieka niewiem kiedy. W pracy tyle roboty że szok + napięta atmosfera, chyba zemsta za zwolnienie brata Ale nie przejmuję się, minie im...
Poza tym wsio ok
Patrycja ja tak sobie dziś myślałam o Tobie i wydaje mi się że Ty na siłę chcesz z kimś być. Szybko się przywiązujesz, angażujesz... A odpuść sobie!!!!!!!!!!!!! Niech oni za Tobą polatają, bądź bardziej niedostępna, tajemnicza Pozwól się zdobywać
Cytat:
Pięknie gratuluję
A ja też tak mam. Jak kasy brak to tyle fajnych rzeczy w sklepach, a jak się wybiorę na zakupy to du.pa blada, bo nic ciekawego nie ma. No chyba że bielizna, bo to zawsze upoluję

Cytat:
Napisane przez sun in the winter Pokaż wiadomość
no złapało mnie jakies choróbsko .. i antybiotyki mam.. ale to nawet 'dobrze' .. bo w weekend zaliczyenia i egzaminy ... to bede miala czas sie pouczyc...
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.

Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Hej laseczki Jakoś ostatnio nie zaglądam na wątek, mam nadzieję że jeszcze o mnie pamiętacie Buziak dla każdej ode mnie
Pamiętamy, pamiętamy, ale czekamy na sensowne usprawiedliwienie bo jak nie to
Cytat:
dobry wieczor
wlasnie Monia, mozemy juz gratulowac czy jeszcze czekamy?)
Nie możemy Ale w sumie to chyba dobrze, bo jak się okazało biorę leki których nie można w ciąży brać. Więc staranka przesunięte. 24-go mam urologa to się dowiem czy nadal muszę je brać. No i do dermatologa też muszę iść aby wiedzieć co dalej. Jak odstawię leki to wtedy.................. oj będzie się działo
Stary 2011-01-10, 21:30   #1420
sun in the winter
Zadomowienie

a ja dzisiaj wypłate dostałam i jak popłaciłam co miałam to mi juz połowa prawie poszła <lol2> masakra.. ale miły akcent dzisiaj rano na zebraniu mnie spotkał - podwyższyli nam podstawe czyli nie całe 200 zł do przodu no i co z tym idzie premia tez w góre:P:P .. chociaz tyle

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Jak odstawię leki to wtedy.................. oj będzie się działo
:czarodziej :

5.09.2008
Stary 2011-01-10, 23:10   #1421
MarysN
Zakorzenienie

Monia ty swintuchu! mi dzieciakowi takie rzeczy mowisz?
Sun, dawaj troche tej kasy jak masz za duzoo.. jakos sobie z nia poradze

Stary 2011-01-11, 00:16   #1422
Patrycja183
Zadomowienie

Czesc lasencie ja dopiero co do domu wrocilam i die odrazu spac Mala byla zawiedziona ze prze komorke z nia rozmawialam a nie przez skype ,ale coz ja w pracy nie wiedizalam co najpierw rece wlozc najlepiej bylo tak mi kolega podpowiedzial zeby wszystko polozyc na srodku firmy (tzn biura) siasc i plakac bo tyle mi sie nazbieralo ze szok od 7 do 22.30 w pracy .... Teraz szybko prysznic i lozeczko Ja przytyje jak tu bede sama mieszkala bo nie mam czasu ugotowac to zapycham sie wszystkim co jest Co ja gadam juz tak jestem gruba

Cytat:
Kinia- rudy nigdy w zyciu!! taki rudawy odcień mam tylko przy przedziałku, bo pewnie tak odrosty chwyciło
a włosy mam ciemniejsza- tak orzekłą dziś kolezanka. czyli jakiej farby bym nie nałozyła- średni, ciemny czy złoty brąz to i tak wyjdzie to samo

Patrycja- to ile jeszcze Oliwki nie będzie?? zobaczysz mała nie będzie chciała wrócić do Ciebie skoro ma tyle atrakcji w Lublinie

o rany a ja dziś miała zwariowany ranek...dochodziłam do przystanku o 6.40 i akurat odjechał mój autobus więc leciałam jedewn przystanek dalej bo następny miałabym za 15 min..dochodziłam do następnego przystanku i minał mnie mój drugi nr z poprzedniego przystanku, bo tamten to był wcześniejszy opóźniony z następnego przystanku jechałam numerem który nie jedzie na mój docelowy przystanek tylko skręca w bok więc musiałam iść jeszcze na piechotę na ćw była wejsciówka i napisałam wszystko dokładnie tak jak w kodeksie, ale na moje szczęście zostałam wylosowana i dostałam minusa bo się obszczymurowi magistrowi nie spodobało to co napisałam
chyba idę spać
Ryde wlosy Agatko nie wszyskim pasuja znam osoby, ktore ten kalor maja to nie ktorym pasuje, a nie ktorym to brzydko nawet
Oliwka niby ma zostac do konca stycznia w Lbn ,a jak jej sie spodoba to dluzej ,dla mnie to nie ma problemu .Tesknie za nia jak cholera ,ale wiem ze tam ma dobra opieke i codzennie dzwonie do niej tylko ona chce mnie widziec jak z nia rozmawiam ,a nie przez komorke ...
Ale ok jest Dzisiaj mi opowiadala z moja mama jak byly na zakupach w plazie to matko boska nie wiem jak moja mama miala dwie na oku bo z moja chrzesnica poszly to moja mama powiedziala ze poscila ich do Smyku to nie mogly siebie znalezc ,bo moja mam na ciuszkach dla malej a one dwie na zabawkach (pierwszy raz uslyszalam i uwierzylam ze moja chrzesnica kupila mojej Oliwce zabawke Nie taka tania chyba z 50 zl taki chomik maly ktory chodzi widzialam bo mms mi wyslaly na poczatku nie wierzylam co slyszalam ,ale mama moja mowi ze to prawda

Cytat:
Pati ja widzę że u Ciebie to się zmienia jak w kalejdoskopie i już sama nie wiem o co chodzi może za bardzo ciśniesz? może sobie odpuść? nie słuchaj palantów, omijaj ich szerokim łukiem, a pewnego dnia szczęście samo przyjdzie. Wiem, że takie hasła mogą głupio brzmieć, ale prawda jest taka, że jeśli człowiek na siłe się ugania za szczęściem albo nie jest gotowy go przyjąć to go nie znajdzie. nie ma bata. ono samo przychodzi w odpowiednim momencie. Tylko problem polega z poradzeniem sobie z tym.
Fajnie że oliwce dobrze u dziadków, a Ty z tego korzystaj dobrze że poszłaś na impreze, że masz troszkę czasu dla siebie. Nawet po to żeby spokojnie sobie popłakać, bo i to jest ważne.

i w ramach nagrody za zdanie i za to że przyszło mi stypendium wybrałam się na zakupy i stałam się oto posiadaczką cudownie eleganckiego kompletu w kolorze piaskowym żakiet+spodnie w kant czekałam na ten moment długo, bo nigdy nie mogłam znaleźć takiego jaki by mi się pdobał i ego cena by mnie nie powaliła. i oto jest a do tego jeszcze bluzeczka i sweterek ale powiem wam że nie wiem dla kogo robią te ciuchy,bo ja nic nie mogę dla siebie znaleźć. nastawiłam się na wychodzenie z galerii z rękami pełnymi toreb, ba! w zębach bym nawet kolejną niosła a tu lipa też tak macie?
Gos ja wcale nie cisne na chlopow po prostu jak ide np na "randke" ok ide a po zakonczeniu nie ktorzy chca telefonu mojego a ja czasami daje ,a czasami nie mowiac ze angielskiego nr nie mam ,jak daje to pozniej widac co sie dzieje ....
Te hasla nie brzmia glupio juz mi dzisiaj kolezanka na lunchu powiedziala ze my nie mamy szczescia do facetow bo oni sa z innej planety i jak ona najezdzala na nic jejku ja nigdy tak nie gadam na ich temat (dobrze ze po polsku gadalysmy o tym ,bo jak by angliscy posluchali to klekajcie narody )
Na imprezie to fajnie bylo tylko cala niedziela to na leniuchowanie przeznaczylam a wieczorem kolezanka z moja siostra przysza i wypilysmy 2 butelki wina I poszlysmy spac ,balam sie ze glowa bedzie mnie dzisiaj bolala ,ale nic nie czulam .Ale dobry byl widok 3 dziewczyny spaly w jednym lozku jak by jakis facet wszedl to nie wiem co by pomyslal
Co do tabletek i hormonow ja bralam hormony przez 2 lata przed urodzeniem Oliwki i przytylam z 10 kg ,a pozniej zabezpieczalam sie tabletkami anty i tez przytylam z 5 kg ... Mslalam ze u mnie skutkow ubocznych nie bedzie ,ale widac moj organizm inaczej reaguje .
Ja tez Gosiu tak mam nawet tu w Londynie nie mam co kupic , jak ide na zakupy to musze dobrze polazic zeby cos sobie kupic bo nie wszystko jest dla mnie... Gruba jestem mam rozmair niby 44 ,ale nie ktore zeczy musze kupowac na 46 na polska numeracie bo ta angielska to juz sama nie wiem raz w 12 w pl to 42 ,a raz w 16 w pl to 46 nie wiem od czego to zalezy...

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Patrycja ja tak sobie dziś myślałam o Tobie i wydaje mi się że Ty na siłę chcesz z kimś być. Szybko się przywiązujesz, angażujesz... A odpuść sobie!!!!!!!!!!!!! Niech oni za Tobą polatają, bądź bardziej niedostępna, tajemnicza Pozwól się zdobywać
Tamilin moze i na sile ,alecholera dlaczeog oni chca sie ze mna spotykac niby wszystko ok ,ale nagle im odwala szaiba ??? Ja juz tak robie pozwalam sie zdobywac

Dobra Dziolchy ja spadam spac i dobranoc
Stary 2011-01-11, 09:19   #1423
ygerna
Zakorzenienie

cześć
to która dziś pieniądze rozdaje?? ja z chęcia wezmę choć trochę

o rany ale dziś okropnie na dworze wstałam i niby się wyspałam, ale mi się dalej spać che

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-11, 10:02   #1424
sun in the winter
Zadomowienie

a kto pow ze mam za duzo ;D narazie mam za mało ;D .. wczoraj z tż doszlismy do wniosku ze po wakacjach zbieramy na mieszkanie .. a dokładniej na remont mieszkania.. juz kiedys o nim mówiłam .. rodziców mojej cioci itp .. ;D

5.09.2008
Stary 2011-01-12, 09:57   #1425
gg22
Zakorzenienie

hej, nadrobiłam Was ale zapomniałam co której miałam napisać
widzę że wszystkie latamy, coś robimy a na wątku ciiiiszaaaa

ciekawa jestem gdzie się podziewa nasz rajdowiec Myszka bo coś jej długo nie było...

Sun Maryś jak się czujecie? mnie też chyba coś dopada:/ bo mnie gardło boli i zaczynam chrypieć, ale mam nadzieję, że mnie nie rozłoży, bo bardzo bym tego nie chciała

Monia jednak się zdecydowaliście zwolnić brata? i w sumie chyba dobrze skoro nie przykładał się do pracy. Wiadomo że jak ma się biznes to człowiek pomaga najbliższym, ale w ogólnym rozrachunku można na tym kiepsko wyjść, bo często najbliższym się wydaje, że mogą mieć taryfę ulgową, a nie o to przecież chodzi.
co z tymi Twoimi kamieniami?

wczoraj z nudów, jak czekałam na koleżankę zaszłam do jednego sklepu i znowu wyszłam z kolejnymi ciuchami i znowu kupiłam spodnie i koszule- body a wciąż nie mam rozpinanego sweterka którego najbardziej potrzebuje
kupiłam granatowe rurki zupełnie bez przekonania do czego będą mi pasować, ale stwierdziłam, że lepiej granatowe niż kolejną parę czarnych. no i okazuje się że to dobry wybór,bo pasują mi do wielu rzeczy a dzisiaj idę kupić drugie dla siostry bo pozazdrościła ale za 40zł to żal nie kupić
.
Stary 2011-01-12, 12:19   #1426
ygerna
Zakorzenienie

heloo!
za 40zł spodnie?? gdzie???

a ja dziś złapałam jakąś deprechę...wstałam,pouczy łam się godzinkę i znów poszłam spać obudziłam się i przez jakieś 20 min nie chiało mi się wstac tlyko patrzyłam tępo w scianę, ale niestety musiałam się zwlec bo za godzinę mam ćw, a potem kolejne

ha nie chciałam zapeszać, ale czekałam az po poniedziałkowych ćw odezwie się M. z zapytaniem z czeog była wejściówka..nie odzywał się z tdzień i nie odp na mojego ostatniego smsa, ale byłam pewna ze jak tylko skończe ćw to napisze i się nie myliłam tłumaczył się że miał obydwa nr telefonu zablokowane, ale jakoś mi się w to nie chce wierzyć odp mu na to jego pytanie że bło to co magister napisał w mailu bo trzeba byc twardym pff co on myśli ze sobie znalazł darmowa informację czy co

miłego dnia paaaaa

Stary 2011-01-12, 12:43   #1427
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Marta nie ma to jak poznawać sąsiadów na fb co to się teraz wyprawia?
lipa z tą tarczycą, ale może uda się ominąć leki. musisz cierpliwie czekać na wizytę u lekarza. I z tym tyciem to jest rzeczywiście indywidualna sprawa. Moja przyjaciółka jedzie od kilku lat na lekach na tarczycę i jest szczuplutka mimo też urodzenia dziecka, ja też biorę hormony (ale już nie na tarczycę) i też nie widzę efektu tycia- uffff. Więc to wszystko zależy od organizmu

ja używam do oczu płynu Ziaji takiego niebieskiego, AA płynu micelarnego i hydrolatu z BU
za mleczkami nie przepadam bo mnie szczypią w oczy i są tłuste.

hehe no właśnie dopiero ludzi poznaje co się okazuje od dawna mnie znali
tak wiem z tymi lekami to indywidualna sprawa ja np bałam się, że po anty strasznie przytyje tak wszyscy gadali, a jeszcze udało mi się scudnąć i nadal utrzymuje wage a wlasnie jutro musze chyba iśc po skierowanie na badania, żeby już mieć gotowe jak pojde do endokrynologa, bo na wizyte się czeka 2 miesiące uuu juz się na samą myśl boje, że będą mnie kuli
a ja wlasnie mam chyba odwrotnie, bo boję się, że z kolei płyny będą mnie wyszuszać ale już przejrzałam kwc musze teraz ruszyć do rossmana czy innego takiego
o to gratuluje 4 ja wlasnie bardzo lubie angielski, ale 2 lata kiedy go nie mam juz robią swoje wiele zapomniałam niestety
no i gratuluje udanych zakupow kurcze ja dawno nie bylam musze się wybrac wkoncu

ostatnio nie zaglądąłam bo miałam troche nauki, ale już po i teraz tylko wpisy do indeksu
kurde dostalam te paski wybielające blednamed jak mnei już zeby bolą od nich a jeszcze 2 dni mi zostały nie wiem czy dam rade
dziś mam wolne leniuchuje i pospałam dziś dłuzej, że jak wstałam to aż mnie głowa bolała

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
heloo!
za 40zł spodnie?? gdzie???

ha nie chciałam zapeszać, ale czekałam az po poniedziałkowych ćw odezwie się M. z zapytaniem z czeog była wejściówka..nie odzywał się z tdzień i nie odp na mojego ostatniego smsa, ale byłam pewna ze jak tylko skończe ćw to napisze i się nie myliłam tłumaczył się że miał obydwa nr telefonu zablokowane, ale jakoś mi się w to nie chce wierzyć odp mu na to jego pytanie że bło to co magister napisał w mailu bo trzeba byc twardym pff co on myśli ze sobie znalazł darmowa informację czy co
a ja czesto znajduje spodnie za 40zł ostatnio nawet takie kupilam tylko, ze spodnie ja kupuje na takich targach, rynkach a taka pani ma bardzo dobre gatunkowo i naprawde fajne za 70zł wiec oplaca mi się to

dobrze Agata trzeba być twardym nie miętkim
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-12, 14:45   #1428
MarysN
Zakorzenienie

bo z tymi zakupami to kurde zawsze tak jest! zawsze kupuje sie wszystko tylko nie to, co jest nam potrzebne ale spodnie za 40zl? szczesciara!
a bierzesz jakies witaminki Goś? mnie dopada tylko wieczorami i rano, wtedy jest masakra, ale w ciagu dnia wszystko jest dobrze

Agat no i bardzo dobrze! od kiedy to my mamy na czole napisane INFORMACJA?

kropelka a jak te paski? dzialaja?

a ja przez was pierdoły moje jestem hmm.. ruda!:P

Stary 2011-01-12, 15:10   #1429
ygerna
Zakorzenienie

Maryś ruda??? czyżby to moje nieudane farbowanie cię zainspirowało??

Marta właśnie miałam pisac że trzeba być twardym a nie miętkim a co od października co tydzien pyta o jedno i to samo juz mam dosyć.a widze ze używasz tych pasków i żęby cię po nich bolą?? kurde ja co jakis czas mam pomysły zeby spróbowac tych pasków ale zawsze staje tylko na paście max white i płynie do płukania a widzisz juz jakies efekty??

to chyba jednak nie bła depresja, tlyko po prostu potworny ból głowy łykne ibuprofen może pomoże i lecę na następne ćwiczenia.

wiecie ja z kolei upatrzyłam sobie spódniczkę w orsay..praktycznie to 2 mi się podobały- jedna a la jeansowa z jakims naszywanym paskiem w kropeczki u góry, a druga prosta, kolor taki siwy-stalowy.i chya zdecyduję się na ta drugą spróbuje poszukac może w necie ją znajdę

Edytowane przez ygerna
Czas edycji: 2011-01-12 o 15:29
Stary 2011-01-12, 15:30   #1430
MarysN
Zakorzenienie

nic mi nawet nie mow! tak gadalyscie o tym farbowaniu, ze dzisiaj obudzialam sie z mysla "jade po farbe!" no to pojechalam ja od zawsze ciemna [wlosy znaczy] i jeszcze na czarno farbowana, ostatnio farbowalam sobie wlosy blondami zeby to jakos rozjasnic i co? nic a nic! no to genialna marysia dzisiaj tez kupila sobie blond i masz babo placek zastanawiam sie tylko czy leciec teraz po jakas farbe ciemna czy moze jeszcze teraz to bardziej rozjasnic ?

wez witamine i wmow sobie ze to przeciwbolowe

Stary 2011-01-12, 15:36   #1431
ygerna
Zakorzenienie

hihi to widze że nieźle kombinujesz z tymi farbami
ja mam z natury ciemne włosy, kiedyś nawet kruczoczarne były ale do pierwszego farbowania- to balejaż był teraz gustuję w brązach ale jeszcze nie znalazłam swojego odcienia.a na blond nigdy sie nie zdecyduje

no to masz babo placek rzeczywiście może poczekaj aż ci trochę wyblaknie?

Stary 2011-01-12, 15:38   #1432
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Jestem i ja. Myszki nie ma, bo jej komp padł
Sesja się jeszcze nie zaczęła a ja już mam dośc...:/

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-12, 15:38   #1433
MarysN
Zakorzenienie

ale Mirek przyjezdza w weekend! i mam wygladac tak... TAK?!
ja tez od zawsze ciemne wlosy, przed 18 zrobilam sobie jakies rudopodobne pasemka, ale oczywiscie pofarbowalam na czarny i teraz znowu zaczelam kombinowac,, glupia

Stary 2011-01-12, 15:39   #1434
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Marysia dawaj fotki.
A Ty agatko nie narzekaj bo masz sliczne włoski. Ja teraz przyciemnilam tak ze jak wyszlam po wjezdzie do LBn i kolezanka na przystanku na mnie czekala to powitala mnie "ales ty ciemna".. Ale mi sie podoba.

Stary 2011-01-12, 15:41   #1435
MarysN
Zakorzenienie

Biedna myszka
a Lala to gdzie jest? wie ktos?

mamcik raz dwa i bedziesz juz po

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

to ta ciemnota to u nas rodzinna?

Stary 2011-01-12, 15:43   #1436
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Tak rodzinna.
Lala sie przygotowuje do matury z tego co wiem.
A co do sesji. Oj dziecko chciałabym żeby było tak prosto, szykuje mi sie na ostatni piątek egzamin a ja wtedy wyjezdzac mam :/

Stary 2011-01-12, 15:45   #1437
MarysN
Zakorzenienie

tak ostro? zwariowala kobieta
o kurcze..

Stary 2011-01-12, 15:52   #1438
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Dodatkowo mam w pierwszy poniedzialek sesji zerówke do ktorej bardzo chce przystapic o 8 rano a na 14 mam lekarza w Zmc.. :/ To bedzie wizyta na nfz kosztujaca mnie dojazd. Ale chociaz obiad zjem w domu A na inna grupe nie pojde chyba poniewaz jedni maja w czwartek a ja wtedy mam jedno kolokwium w czwartek a w piatek drugie takie mega. A no i w srode zaliczenie:/

Stary 2011-01-12, 22:06   #1439
sun in the winter
Zadomowienie

wide ze tu tematy sesyjne.. ja jutro sie edukuje na analize finansowa i negocjacje w biznesie ..

a ze zdrówiem ? lepiej ale jak kaszle to tak , że sie boje że płuca wypluje ..

5.09.2008
Stary 2011-01-13, 09:30   #1440
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
ale Mirek przyjezdza w weekend! i mam wygladac tak... TAK?!
ja tez od zawsze ciemne wlosy, przed 18 zrobilam sobie jakies rudopodobne pasemka, ale oczywiscie pofarbowalam na czarny i teraz znowu zaczelam kombinowac,, glupia
gdzie tam głupia! jest takie powiedzenie "jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz" więc na drugi raz będziesz wiedziała

Mirek??? chyba jestem nie w temacie?? lae jak kocha to jakbyś nie wyglądała będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Marysia dawaj fotki.
A Ty agatko nie narzekaj bo masz sliczne włoski. Ja teraz przyciemnilam tak ze jak wyszlam po wjezdzie do LBn i kolezanka na przystanku na mnie czekala to powitala mnie "ales ty ciemna".. Ale mi sie podoba.
przyciemniłaś?? przecież miałaś takie ładne jasne
i nie mam ładnych włosów!!

ale okropna pogoda ale jak ma padać zeby zmyć ten okropny śnieg to niech pada!

ja się na jutro edukuję z prawa prywatnego międzynarodowego, to dopiero masakra nie ma nic gorszego, nawet handel przy tym to pikuś tylko z tego mam egzamin i głupio było by nie zdać a jutro zaliczam koło i to jeszcze ustnie

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości