![]() |
#1411 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Bukiety slubne
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Przyczajenie
|
Dziekuję za odpowiedź, bardzo spodobał mi się 3 i 4 bukiet, myślę jednak, że zostanę przy 3.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Przesyłam zdjęcie sukni i czekam na propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Przyczajenie
|
Droga Ewaleno,
Serdecznie dziekuje za cierpliwosc ![]() Moja sukienka to post #1631 Bukiet kwiatow o ktorym mysle to post #1561 Myslisz ze mozna te dwie polaczyc? Serdecznie pozdrawiam, Blinowa |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Kasiuwolow, sliczna sukienka
![]() Dziewczyny, chcialam Was prosic o zdanie, jaki bukiet do mojej sukni? mysle cos o rozu, poniewaz wiekszosc mojej dekoracji ma rozowe elementy, ale moja florystka zaproponowala mi dodatki ecru. Co o tym sadzicie? Ps. Sledze watek juz od dluzszego czasu i jestescie super, swietnie radzicie, a tu wielki uklon szczegolnie dla Ewaleny ![]() No tak, zalaczam zdjecia sukni, zapomnialam ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 02:59 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
w krainie snu i marzeń
|
dziewczyny jaki bukiet do tej sukni???który z tych byłby najlepszy??? prosze o opinie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
w krainie snu i marzeń
|
kolor sukni to ecru
jeszce takie bukiety |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
BAN stały
|
Hej koleżanko z wizażu, ewaleno!
Mam problem i prośbę za razem...Otóż dawno temu pomogłaś mi wybrać bukiet ślubny. Wybrałam taki jak na zdjęciu. wczoraj byliśmy go zamówić i okazało się, że trudno dostać takie lilie w tym czasie, że te kwiaty są w maju i czerwcu, a ślub 7 lipca. Nie chcę innej formy bukietu, nadal chcę z jasnych róż, tylko czym zastąpić lilie, albo jak zachować taki kształt kuli z odnóżami.? Bo pani w kwiaciarni powiedziała, że candeski są za sztywne. I co ja mam teraz zrobić. Nie mam innej opcji, tylko ta mi się podobała. Proszę, pomocy! |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Ecri to moim zdaniem pomyłka (bo niby do czego- może haft jest w tym kolorze) Rozumiem że suknia biała! Jest tak wspaniała że ja nieodwżyła bym się zaproponować innych wersji niż biało-zielona lub biało-bardzo jasno różowo(rozbielony)-zielona. Każdy inny kolor moim zdaniem będzie suknię profanował. Kształt też tradycyjny - lekko wydłużony do mocno, ale cienko wydłużonego. Cytat:
Cytat:
Jak pani nie odróżnia kwiatu eucharisu od lilii to kompromitacja ! Lilie są dostępne cały rok! Polecam odmiany "White Europa" , "Snow Queen","Pompei" Muszą się wysilić albo zmień kwiaciarnię. Cantadeski też są idealne!!!!!!!! Czy Turza śląska jest blisko? Tam mają świetną hurtownię z kwiaciarnią Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 02:59 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
Hej a mi ktoś pomoże ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, doradzcie, jaki bukiet pasuje do takiej sukni i ogolnego wyglądu:
ja i TŻ jestesmy wysocy (ja 172 + 5cm obcas, TŻ 184), on ma ciemna karnację i bedzie w czarnym garniturze i białej koszuli. Moja suknia jest z białej podwójnej satyny, jednaczęściowa o dość bujnym dole, podpinanym w fałdy. Dół z jednej strony podpięty jest wyżej i spod spodu wystaje koronka z wzorkiem kwiatowym, ktory powtarza sie na biuście. W talii jest szarfa szer. ok 10 cm, marszczona, której szerokie, sztywne troczki układają sie z tyłu (bez kokardy). Nie bede miala rekawiczek. Mam dosc ciemne wlosy z pasemkami do polowy pleców, ktorych czesc bedzie upieta w luzne fale, a czesc rozpuszczona, z tylu przypiety welon siegajacy pasa. podobaja mi sie bukiety z samych kalli, zwiazanych tasiemka, ale o niezbyt dlugich lodyżkach lub ze storczyków o dosc regularnym kształcie kuli. kolory to biel, blady róż lub lawendowy. szkoda, że nie mam fotki, ale moze spróbujecie cos doradzic na podstawie opisu. Bardzo was proszę, ślub juz 14 lipca
#1422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jesteś wysoka, to nie potrzebujesz długiego bukietu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze coś takiego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
fiu fiu! ale masz kreacje!!!
![]() ![]() ![]() nie wiem jakie kwiatki do niej. próbuje ucelować w gusta którejś z dziewczyn, ale to prawda że specjalistką jest tylko i wyłącznie Ewalena ![]() popatrz na te co zamieściłam wyżej. moze ci coś spasuje Marticia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Raczkowanie
|
wlasnie cos takiego mi sie podoba, tylko nie bylam pewna czy takie bukiety pasuja do mojej sukni i ogolnego wyglądu
#1426 |
Raczkowanie
|
Oskar-82 a może mi coś doradzisz ?? post #1638
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
albo takie...
#1428 |
Raczkowanie
|
mogę spróbować!
ty masz tą piękną sukienke w kolorze szampana ![]() no to może cosik takiego? ja najbardziej lubie kalie! wszystkim bym je wciskała ![]() czyż ten bukiecik z perełkam nie jest śliczny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Raczkowanie
|
ja też uwielbiam kalie... dzięki dziewczyny jesteście boskie... a czy kalie np pomarańczowe będą pasować???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
podoba mi się np bukiet który pokazała czarodziejka 23 w poście #1671
macie inne propozycje z takimi pomarańczowymi albo podobnymi odcienaimi kalii?? może zmieszane z czymś?? ile taki bukiet może kosztować?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Raczkowanie
|
takie mam pomaranczowe w swojej kolekcji
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Raczkowanie
|
kalie z innymi kwiatami
znalazłam takie- mozesz zmienic kolor kwiatów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Raczkowanie
|
O jej jaki ten pierwszy piękny i ten zmieszany z różami i ze storczykiem... dziś lecę do kwiaciarki... buzi buzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, pare postow wczesniej opisalam moja suknie, nie mam niestety jeszcze jej fotki,dlatego zamieszczam szkic (proszę sie tylko nie śmiać hihi) i bukiety, ktore bardzo mi sie podobają
jak widać plany niesprecyzowane nawet co do wyboru kwiatów, a co dopiero kształt i kolor...
#1438 |
Raczkowanie
|
masz talent tak ładnie naszkicowałaś w paincie pogratulować ja to mam dwie lewe, a raczej prawe (bo jestem leworęczna) ręce hihi... suknia wydaje mi się bogata sama w sobie więc wzięłabym ten piękny jeden kwait storczyka we wstążce.. jakiego koloru jest suknia??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Raczkowanie
|
te tez mi sie podobaja, sama jestem ciekawa, na jaki ostatecznie sie zdecyduje. Moze niebawem zamieszcze fotke sukni, to latwiej bedzie cos doradzic
#1440 |
Przyczajenie
|
Serdecznie Ci dziekuje Ewaleno za wszytskie odpowiedzi.
ten bukiet z roz bardzo mmi sie podoba, ale jeszcze nie opdejmuje decycji. nie chce wygladac jak 'puchat' zwlaszcza, ze moj narzeczony jest raczej drobny i tylko troszke ode mnie wyzszy wiec musze rozejrzec sie za innymi kwiatkami... ![]() Prawdopodobnie uznasz mnie za natretna, ale bede musiala sie zdecydowac na jakie kwiaty sie nadaja, zeby z nich zrobic prosty bukiety, wiesz rowno przyciete, dlugi lodygi, takie same kwiaty....tylko nie kalie - odpadaja! No i te kwiatki musza sie ladnie nadawac do butonierki i zeby wpiac mi jeden we wlosy ![]() Serdecznie dziekuje, milego dni Tobie i kazdemy kto ma jakies zdanie ![]() Suknia w poscie numer 1631 ![]() Pozdrawiam, Blinowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.