|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Po marchwi pomarańczowe gówienko to norma
![]() Aga jadłą teraz dynię z ziemniakiem, tak śpiąca, że jedząc usnęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pół roczku już mamy- raczkujemy i pełzamy :-) Maluszki majowo-czerwcowe 2010 c
Ewcia chyba nadrabia wczorajszy brak snu. o 13.30 podałam marchew, potem popiła z cyca i padła. a wstała przecież o 12.30. normalnie potrafi być aktywna nawet 4h.
co ciekawe, wczoraj, mimo tak małej ilości snu, wcale nie była jakoś szczególnie zmęczona. mard był, ale głównie zębowy. wczoraj w ogóle dużo się działo. basen rano, potem przyjazd teściów, wisieli nad nią cały czas, jakby mogli, to by ją zagłaskali. rozpraszali ją przy jedzeniu, chcieli nosić cały czas... i te w kółko powtarzane historie, co będą robić, jak Ewcia przyjedzie do ich chatki w lesie, co jej kupią, ugotują, gdzie ją zabiorą.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Margo problem w tym, że sobie nie radzę. Wychodzę na dwór, kilka minut popłacze, zasypia na 10-20 minut, budzi się z płaczem, wracam wtedy do domu:/Nawet wózka nie oplaca się wyciągać, no ale co zrobić, nie będziemy przecież w domu całe dnie siedzieć. Czasmi jak jestem z kimś to go biorę na ręce jak wstanie, troche ponoszę i ponownie zasypia, na rączkach szybko go muli. Tyle, że u mnie w gondoli wcale nie było lepiej. Ale pamiętam, że Michał też był antywózkowy. Do okolo 9 miesiąca wychodzilam z nim tylko i wyłącznie na spanie, tyle, że on jak już zasnął to mogłam z dwie godziny chodzić. A płacz jak wózek stanał (w sklepie przykładowo) to jeszcze długo, długo miałam.
A i mój tez mało śpi, dwie godziny to max w ciągu dnia ![]() Mąż niedawno wrócił z dyżuru, jednak nie zęby a angina ropna ![]() ![]()
Edytowane przez ona1981 Czas edycji: 2010-11-21 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
zdrówka chłopakom życzę
![]() ehhh... nie pocieszasz mnie wcale. całe szczęście tylko w tym, że nie muszę znosić wózka z x pięter na te pół godziny. ale za chwilę zrobi się zimno i chyba dłużej będzie trwało ubieranie/rozbieranie niż sam pobyt na powietrzu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
margo pewnie Ewci szybciej przejdzie niechęć do wózka, sama pisałaś, że ostatnio pół godzinki siedziała, Szymon w życiu tyle nie wysiedział jeszcze. Pewnie mała jest teraz bardziej marudna przez ząbki. On nawet w głębokim nie lubiał. Jak był jeszcze bardzo malutki to w miarę spał, ale w każdym sklepie się budził i wrzeszczał, zawsze przy kasach się zaczynało
![]()
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazłam na all kombinezon, jaki teściowa kupiła Ewci za ciężkie pieniądze. a tu proszę - od 1zł ![]() http://allegro.onet.pl/kombinezon-co...317055381.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zadomowienie
|
Dziekuje w imieniu Gabi
![]() Szaja pisałam , ale nie ważne dzieki Evan - wiem że pisałaś , bo ci odpisywałam ![]() Ja wiem że moja jedna z najmłodszych na wątku , ale co poradze że dziecie chce wszystkiego wczesniej spróbowac ![]() foty nie machne , bo co na niej bedzie , jak leży na brzuszku ![]() chce ją nagrac , ale ten mój robak jak tylko widzi aparat to zastyga i udaje że jej nie ma ![]() musze z ukrycia jak sie rozkreci ![]() też od wczoraj zaczeła po nowemu gadac , niesamowita sprawa ale też nie udało mi sie jej nagrac - jak dzis zaczełam nagrywac to młoda zaczeła stekac na kupe i po ptokach ![]() a pełzanie też jest nie zawsze - za pirwszym razem przesuneła sie o metr ![]() ![]() Byłam dzis na zakupach - udanych jak sądze ![]() na mikołaja młoda dostanie - 12 klocków z materiału co by mama budowała wieże a młoda je burzyła ![]() a na gwiazdke jest - Kula - hula ![]() ![]() ![]() a kupiłam jeszcze spiworek do spacerówki i sanek ![]() białe body z kołnierzykiem do sukienek na swieta i kapciuszki z reniferkiem - pózniej zrobie foty , no i tem ślimak znowu kusi , kusi ![]() jeszcze nie kupiłam ale znów sie zastanawiam bo widziałam dzis za stówe a w tej biedronce jednak za połowe ceny - może jednak to nie głupi pomysł skożystac z promocji i kupic na zaś ![]()
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Fajny ten kombinezon. Te Coccodrillo warte swojej ceny, grube. Zwłaszcza warto kupić już chodzącemu dziecku. Michał miał dwuczęściowy, fajnie dopasowany do ciała, niebrudzący (mimo, że mieliśmy biało-szary), spodnie fajnie zrobione, nie dostawal się snieg do środka. Za rok Szymon będzie po nim miał
![]() Silpe kup kup tego ślimaka. Cena atrakcyjna. Pewnie teraz bawić się nim nie będzie, ale co szkodzi kupić na przyszłość ![]() Idę budzić Szymona i zmykam do teściów na obiad.
Edytowane przez ona1981 Czas edycji: 2010-11-21 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zadomowienie
|
A zakupiła też nowy ustnik do tego mojego kapka - niekapka z Nuka
![]() ma ustnik silikonowy matowy i kapie jak cholera , a dzis zakupiłam silikonowy- przezroczysty i żeczywiscie dziurka jest całkiem inna i nic nie kapie ![]() ![]()
#1420 |
Zadomowienie
|
Chwale sie sukienkami dla młodej na świeta
![]() butki kupione dzisiaj ![]() komplecik 1i 2 zakupione przeze mnie w tym drugi komplet jeszcze za czasów kupowania wyprawki ![]() komlet zielony od babci ![]()
#1421 |
Zadomowienie
|
dziękuję dziewczyny z awszystkie rady
![]() niestety zmykam bo mała marudna ![]()
#1422 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
tez kupiłam kulę hulę ![]() mamy dzieci w podobnym wieku i gust zabawkowy podobny może coś z tego będzie- myślę o dzieciach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1424 |
Zadomowienie
|
pszczółka tosia jest w tesco tanszaniż na allegro-54zł
#1425 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Margo, Ona ja też miałam takie problemy wózkowo spacerowe. Bardzo mnie to stresowało i powodowało dużo niepewności w moim byciu mamą, zawsze kiedy szłam na dwór po kilku minutach był wrzask. Doszło do tego, ze cała poschizowana chodziłam blisko bloku, żeby w razie czego szybko biec do domu, jeszcze oczywiście życzliwe komentarze, że głodny, że zimno ( środek lata, upał, ale dziecku zimno...) i dopiero niedawno spacery zaczęły być normalne. Mam wielką nadzieję, że u Was też w końcu będzie jakiś postęp. też tak myślę o tych kombinezonach, mam jeden od znajomej, wogóle nie jest zniszczony, gruby, porządny. oooooo ![]()
![]() |
#1426 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() :prytul:
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór.
Na chwilę bo padam na cycki a jeszcze kąpiel.... My zapomnieliśmy dać młodemu jeść wczoraj o 23 to się zemścił o 2:30, później o 6 się zasikał i nie chciał zasnąć, wzięliśmy do siebie i spalisy do 9, potem oddaliśmy go babci i kontynuowaliśmy spanie do 11... co zachwiało nasz rytm dnia troszeczkę. Byliśmy na długim spacerze połączonym z głosowaniem ( ja nie głosowałam bo nie jestem tu zameldowana) teść kandyduje do rady gminy ale nie oddałabym głosu ![]() Jaś teraz słucha jak u tata gra na gitarze, a ja jutro bedę go odzwyczajać od noszenia na rączkach ![]() Pozdrawiam wszystkie choróbki i życzę dużo ciepełka i siły mamusiom ![]() Tak czytam o wprowadzaniu obiadków i powiem wam, że ja się nie czaiłam. Dałam cały słoik marchewki- zeżarło, to na drugi dzień dynie z ziemniakiem, zeżarł...brokułem tylko pluł za to szpinak mniam mniam, teraz już wcinamy mięsko ale czasem szpinak daję do czegoś bo uwielbia. jakoś rzuciłam dziecko na głęboka wodę i nic się nie działo, na szczęście.... z mięskiem też tak szybko, najlepiej wchodzi zupka włoska z cielęciną i indyk z kluseczkami ( to jest z błonnikiem) Nooo, taaaa, jakoś brak mi weny ![]() Foty z dzisiejszego spaceru i sprzed. Załącznik 3546071 Załącznik 3546072 AAA, żeby nie było kolorowo od jakiś 2-3 dni młody marudzi przy zasypianiu, zawsze jakk chciał spać ( nawet w dzień ) to po prostu zasypiał ( nawet przy zabawie- padał i koniec) a teraz płacze i trzeba go wyciszać. Chwilkę wystarczy ale zawsze, dziecko zaczyna być "normalnym" dzieckiem ![]() Edytowane przez spradka Czas edycji: 2010-11-21 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne sukienusie.Bedzie mała dama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23364943]
Chociaż dzisiaj rano gwiazda obudziła się o 4 i zażądała mleka ![]() ooo znalazłam ![]() http://dadakids.pl/Playskool_WIEZA_39260-479.html A ceny - uczniaczek 199zł, w realu 115 ![]() ![]() http://www.zabawkiph.pl/marki-serie/...tywa-loco.html[/QUOTE] To chyba sporo? Fajne. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23367799]Po marchwi pomarańczowe gówienko to norma ![]() Aga jadłą teraz dynię z ziemniakiem, tak śpiąca, że jedząc usnęła ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cudny maluch ![]() A ja donoszę, że Luiza zaczęła się dzisiaj turlać na łóżku ![]() Obiad się udał, teraz głowa mi pęka ![]() Pochwalę się, dostałam stówkę od teściowej i mam sobie coś kupić jakiś ciuch na święta ![]() ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2010-11-21 o 19:24 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jak ją położyłam od czasu do czasu to ona i tak pieknie i długo trzymała tą główke i sie bawiła długo, ale jakies 2 tyg, temu w każdej gazecie rzucało mi sie w oczy żeby jak najczesciej kłasc dziecko na brzuchu - no i ją położyłam ![]() ![]() wiec cos tam próbuje ale ja uważam że i tak jeszcze zejdzie zanim zacznie pełzac z prawdziwego zdarzenia - chyba że znów mnie zaskoczy ![]() i to by było na tyle ...
![]() |
#1431 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wczoraj dałam mu jarzynową z cielęcinką- wcinał aż miło... ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23367799] Aga jadłą teraz dynię z ziemniakiem, tak śpiąca, że jedząc usnęła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ewcia to ich pierwsza wnuczka? Cytat:
![]() ładne ciuszki. ![]() ![]() Cytat:
![]() a teściową możesz i do mnie podesłac. ![]() choć moja też mnie dziś zaskoczyła.. nigdy na Mikołaja niczego Maksiowi nie kupowała, jak już to coś słodkiego, a na Święta dawała kasę. ![]() A dziś przychodzi i pyta co Maksiowi na Mikołaja kupujemy, no to gadam, że chyba Mega Bloks z Tomkiem, a ona na to, że 50zl dołoży i do Tymka na prezent tak samo... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Panna Migotka ciężko powiedzieć. Kombinezon mam 74 i jest spory, ale bodziaki są mniejsze niż przykladowo ten sam rozmiar w h&m.
Bydgoszczanka dla Luizki ![]() Spradka śliczny synuś ![]()
#1433 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorowa porą.
Dałam małej na noc kaszke bananową, łyżeczka i juz mam dość podawania kaszki łyzeczką.Zanim zjadla te 100ml to końcowka juz był zimna. Kłade ją do spania na pleckach a ta od razu na brzuch sie przweraca a potem jej to nie pasuje.Normalnie na plecach to ona lezeć nie potrafi, albo stopy wcina albo na brzuch sie turla. Jestem dziś mega zła. Jeszcze w poprzedniej nocy wstawała mi co 2h i myślałam,że mnie trafi normalnie. A to się wygadałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23377135]Tymek dotychczas nie uznawał niczego poza marchewka i dynią z ziemniakami, ![]() Wczoraj dałam mu jarzynową z cielęcinką- wcinał aż miło... ![]() choć moja też mnie dziś zaskoczyła.. nigdy na Mikołaja niczego Maksiowi nie kupowała, jak już to coś słodkiego, a na Święta dawała kasę. ![]() A dziś przychodzi i pyta co Maksiowi na Mikołaja kupujemy, no to gadam, że chyba Mega Bloks z Tomkiem, a ona na to, że 50zl dołoży i do Tymka na prezent tak samo... ![]() ![]() ![]() bydgoś ![]() ![]() szaja mam pytanko: czy od umiejętności robienia słupków i półsłupków jest strasznie długa droga do zrobienia czapeczki albo szalika? bo bym tak chciała robić takie cudeńka ![]()
![]() |
#1435 |
Rozeznanie
|
witam szybciutko wieczorowa pora(nocna znaczy)
spedzilismy 1 pelny dzien z noca na wsi u tesciow- obylo sie bez zgrzytów ![]() A w bonusie tez dostalam po stówie ![]() ![]() super, bo zbieram na Badury a małemu jakieś zabawki wreszcie kupię ![]() ![]() aa, kupilam na all kombinezon z mysla o chrzcinach i na "potem"=rozmiar 80-86 i okazał sie za mały ![]() Zakatarzonym zycze zdrówka ![]() Dobranoc kobity ![]()
![]() |
#1436 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Pięknie, brawo dla Lusi ![]() A stówa fajna rzecz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tak już teraz się nie czaję, daję prawie jak leci, tylko patrzę by mleka nie było (choć po ciasteczkach hippa z mlekiem było ok). Przystojniak ![]() Z zasypianiem u nas to samo - ale ja mam wrażenie, że Agatka tak zafascynowana jest tym, co robi teraz (dzisiaj ponoć stópki w paszczy miała, ale to relacja mamy, ja nie widziałam - skubana na pół godziny u niej była i dała popis ![]() Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23377135] a teściową możesz i do mnie podesłac. ![]() choć moja też mnie dziś zaskoczyła.. nigdy na Mikołaja niczego Maksiowi nie kupowała, jak już to coś słodkiego, a na Święta dawała kasę. ![]() A dziś przychodzi i pyta co Maksiowi na Mikołaja kupujemy, no to gadam, że chyba Mega Bloks z Tomkiem, a ona na to, że 50zl dołoży i do Tymka na prezent tak samo... ![]() Miło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23378403]Sporo. W ogóle dzisiaj jadła normalnie - 4 - 180ml mleka, 8 - 170ml kaszki, 11 - pół słoiczka owoców, 13:30 na śpiąco ![]() ![]() .[/QUOTE] te nasze dzieciaki chyba sie zgaduja, mnie tez od paru dni Stefek pozytywnie zaskakuje z jedzeniem, wczoraj w sumie zjadl 690 ml ![]() spisek jakis ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- ogladalam dzis dokument o blizniaczkach, ktore byly zrosniete glowami, niesamowity film, wylam jak bobr.... teraz z perspektywy mamy takie sprawy odczuwam zupelnie inaczej ![]()
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie mamusie ktore jeszcze nie spia
![]() U nas dzionek w miare spokojny. Poszlismy na spacer bo w koncu nie padalo i po drodze do moich rodzicow zahaczylismy oddac glos na wyborach. Pewnie bym sobie darowala ale moj tesc startowal do rady powiatu a ja pracuje u siebie w urzedzie miasta, w zwiazku z tym chcialam miec choc minimalny wplyw na to kto bedzie moim szefem. A ze wracam do pracy 3 stycznia wiec nowa wladza juz bedzie objeta. Tak smiechem zartem to mam nadzieje ze bede miala do czego wracac, bo "wiesc gminna niesie" (mieszkam w malym miasteczku 10 tys mieszkancow) ze zmiany personalne w ratuszu maja nastapic. Wiadomo, nowy burmistrz, nowi ludzie a kazdy ma swoich - rodzina, znajomi, nawet umowa na stale nie ratuje. Ale nie o tym chcialam... Dzis Maciek strasznie na kupke parl. Widac bylo ze sprawia mu to bol, bo czerwienil sie, zloscil i strasznie plakal. Biedaczkowi w koncu sie udalo. Jakas taka twardawa byla i pomaranczowa ale to od marchewki. Dopiero pozniej doczytalam ze marchewka i ryz moga powodowac zaparcia a ja mu na obiad glupia dalam jescze zupy marchewkowej z ryzem wiec domyslam sie ze kolejna kupka tez bedzie okupiona jego cierpieniem ![]() I mam jeszcze pytanie: Czy ktoras z Was bedzie probowala "przezyc zime" w gondoli? Czy przechodzicie na spacerowki? Ja mam roana marite i tam gondola jest na tyle duza ze Maciej spokojnie sie w niej miesci. Jest w niej mozliwosc podniesienia oparcia i w tej chwili mam je lekko podniesione. Jak juz na dobre zacznie siedziec, mozna prawie zupelnie do pionu postawic. Wydaje mi sie ze w gondoli zima jednak cieplej niz w spacerowce, jak uwazacie? A jesli chodzi o niezapowiedziane prezenty czy przyplywy gotowki to moj tesc pod tym wzgledem jest kochany ![]() ![]() ![]() Widzialam go wczoraj na tvn24, zaragowalam podobnie jak Ty. Edytowane przez ałła Czas edycji: 2010-11-21 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co jadę na zakupy , dla siebie czy Jasia to mmi wciska kasę tak... 200-300 zł. Za wszystko chce płacić... ostatnio stwierdziła ze skoro jestem na wychowawczym i nie zarabiam to ona mi będzie dawać tak 1000 -1500 zł miesięcznie zebym miała na swoje wydatki ... bo mój tż podobno nie zarobi ( ma warsztat- dobrze prosperujący) . Mnie to już wk... ![]() Musimy się przemęczyć.... ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;23378403]Sporo. W ogóle dzisiaj jadła normalnie - 4 - 180ml mleka, 8 - 170ml kaszki, 11 - pół słoiczka owoców, 13:30 na śpiąco ![]() ![]() Pięknie, brawo dla Lusi ![]() A stówa fajna rzecz ![]() ![]() ![]() Z błonnikiem czy glutenem? ![]() Ja tak już teraz się nie czaję, daję prawie jak leci, tylko patrzę by mleka nie było (choć po ciasteczkach hippa z mlekiem było ok). Przystojniak ![]() Z zasypianiem u nas to samo - ale ja mam wrażenie, że Agatka tak zafascynowana jest tym, co robi teraz (dzisiaj ponoć stópki w paszczy miała, ale to relacja mamy, ja nie widziałam - skubana na pół godziny u niej była i dała popis ![]() Ja odpowiem, ale też nie pomogę raczej - Agatka kołyskę robi od 3 miesiąca życia. A teoretycznie powinna w 5. I to kolejny dowód na to, że o kant tyłka rozbić te wszystkie schematy rozwoju dziecka ![]() Miło ![]() Biedna ![]() No młoda też nie przepada, choć coraz lepiej z tym jest. Nie ![]() Oczywiście ze z glutenem.... ![]() ![]() ![]() Dzień dobry Szanownemu Państwu ![]() Edytowane przez spradka Czas edycji: 2010-11-22 o 07:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;23377135]
![]() ![]() Ewcia to ich pierwsza wnuczka? [/QUOTE] tak. mają dwóch wnuków 10 i 9 lat. wnuczkę teściowa już dwano u nas zamówiła. niebieskooką blondyneczkę z warkoczykami. no comment. ja mam A i nie cierpię mięsa ![]() co do kaski - moja mama co miesiąc daje mi 100zł na wydatki związane z Ewcią. dziewczyny - zdycham. nie spałam całą noc, koszmarny ból zęba, który nie przechodzi po niczym, a promieniuje aż na ucho i nawet prawą rękę mam jakąś osłabioną... o 9 będę dzwonić do dentysty i błagać, żeby mnie przyjęli poza kolejką... za chwilę przyjedzie moja mama, bo chyba nie dałabym dziś rady sama. małż ma dziś dyżur i już pojechał do pracy, też się biedak przeze mnie nie wyspał... Ewcia chyba to wyczuła, bo jak zjadła o 6, tak jeszcze śpi, a normalnie budzi się 7-7.30.
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-11-22 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.