|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
Magda nie mam pojęcia
jestem bardzo niezdecydowanaa jeśli chodzi o kolekcję świąteczną to niestety nie wiem dawno nie byłam w Arkadach gdzie jest stoisko Trollbeads'owstaram sie nie kusić siebie, zwłaszcza że premii na którą tak czekałam na razie nie ma więc i finansów na zakup brak
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwszy mam, ma inny kolor niz na stronie (jest fioletowy) a ostatni chetnie zobaczyłabym na zywo |
|
|
|
|
#1413 |
|
Rozeznanie
|
Ktsw, spróbuję jutro
miałam nadzieję ze dziś bedzie w miarę ładna pogoda żeby zrobić jakieś fotki - chociażby do wątku ze zdjęciami - ale pogoda paskudna i światło zdjęciom nie sprzyja .... Do tego mam mały zwrot głowy i z czasem też krucho. a wracając do mlecznej drogi to właściwie niewiele różni się od tego co pokazane jest w katalogu. Czasami tej "mlecznej drogi" jest nieco więcej
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
Widział ktoś tą koniczynkę na żywo? http://www.yes.pl/bizuteria/yes_char...00-ZIE-AVCL120 jak się prezentuję i jaki jest rzeczywisty kolor? Zastanawiam się pomiędzy nią, a tą z Apartu..
|
|
|
|
#1415 |
|
Rozeznanie
|
Ania_trojaczki, ja też mam dofinansowanie do koralików na Mikołaja i też nie mogę się zdecydować
![]() Moje obie bransoletki są już zapełnione i nie wiem co dalej... Miałam w planach jasny zestaw kolorystyczny (różowy kwarc na początek) a ostatnio wyszłam z Awenturynem. Nie żałuję bo na naszyjniku prezentuje się super ale raczej nie zamierzam budować zielonej bransoletki bo będzie zbyt podobna do tej turkusowej która też ma zielonkawe elementy. Zastanawiam się tez nad tym by dobierać coś do tej drogi mlecznej. Mogłabym stworzyć jakiś biało granatowy zestaw w niebno-kosmicznej tematyce Przestrzeń kosmiczna, duża planeta, nieskończoność, znak zodiaku, dwubarwny lód, księżycowy ocean.... jest tego trochę
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-11-27 o 17:49 |
|
|
|
#1416 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez zaszalalam
Nie moglam osobiscie wiec poprosilam TZ i kochany stal 2(!!!!) w kolejce;/ zeby zrobic zakupy 2 razy![]() Kupilam 2 srebrne koinczynki na prezent dla mamy na swieta a dla siebie :sanki(sa SLICZNE) 2 murano rozowy cukierek i TZ kupil mi jeszcze ten sliczny koralik z filoetowymi oczkami (1 juz mialam wczesniej od mamy, sama bym nie kupila bo zaluje $) Dostalam oczywiscie 2 gratisy(nie za piekne ale zawsze) |
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Rozeznanie
|
Tigaaa814 noś tego chłopa na rekach bo to jakiś ewenement...
2 godziny Bransoletka bardzo ładna i przemyślana
|
#1419 |
|
Rozeznanie
|
jak porównuję ją ze zdjęciami katalogowymi to kolor jest identyczny jedynie ma troszkę więcej tej drogi mlecznej
myślę o czyms w tym stylu (http://www.trollbeads.com.pl/informacyjna-6.html) trzecia z kolei. .... żeby nie było ..... to nie moja bransoletka
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-11-27 o 18:20 |
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
droga mleczna została dodana do listy zakupów
przyjelam zasade, ze przez neta kupowac bede tylko srebro, murano jednak trzeba wybrac na stoisku. Nie wie ktoś czy trollbeads dolączy do akcji darmowej wysyłki na 1 grudnia? |
|
|
|
#1421 |
|
Rozeznanie
|
pierwsze słyszę, a cóż to za akcja ???
|
#1422 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1423 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Moj nowy nabytek
Btw, w YESie charmsy w kompletach są w świątecznych cenach. Wychodzi finansowo całkiem przystępnie.
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...wa_bedzie.html
jest taka akcja, ze sklepy internetowe które się do niej przyłączą w dniu 1 grudnia wysyłają zamówiony towar za darmo. Gdzies na wizażu jest nawet wątek o tym (chyba na plotkowym) |
|
|
|
#1425 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje Trolle
. I zgodnie z życzeniami kompozycja ze srebrnymi koralikami Pandory. Wygląda super, nie widać żadnych różnic, ale ja jednak nie lubię miksować marek i na Pandorze mam Pandorę (z wyjątkiem puzzla z Chamilii) a na Trollbeads mam Trolle .Ogólnie Pandorowe Murano przy Trollbeads się chowają, jakby były marketingowym produktem wysokiej jakości bez duszy. Natomiast Trollbeads są cudowne, magiczne, wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju .Widział ktoś szczęśliwego smoka na żywo? Jak wygląda? Bo bardzo mi się podoba .
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-11-28 o 12:37 |
|
|
|
#1426 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze Pandora - Xmas version i świąteczne charmsy
.
|
|
|
|
#1427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I faktycznie, srebro z Pandory nie odstaje mocno Chyba ja jednak będę mieszać marki i do murano z Trolli oprócz ich srebra dodawać srebro z Pandory (a może nawet złoty separator ).Już się nie mogę doczekać Trolli, które dostanę na święta!
|
|
|
#1428 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
. A co masz wybrane jako prezent ?
|
|
|
|
#1429 |
|
Zadomowienie
|
Srebrna bransoletka, tylko negocjuje jeszcze zapięcie, bo chce łabędzia, a TŻ się upiera na standardowe. Koraliki kolorowe pastele i morskie prążki i od Mamy szczęśliwy supełek. Od babci dostanę pieniądze, więc pewnie też pójdą na koralik
![]() PS Ogólnie, to ja jestem z północy Polski i pasjonuje się żeglarstwem, więc chcę, żeby bransoletka mi przypominała kolory Zatoki Gdańskiej i obozy na Mazurach
Edytowane przez dagienka Czas edycji: 2010-11-28 o 13:00 |
|
|
|
#1430 |
|
Wtajemniczenie
|
Extra myśl
. Proponuję także pomyśleć o stoperkach bo świetnie się sprawdzają.Wiszące elementy Pandory w sumie średnio się prezentują wg mnie, jakby było coś nie tak. W pudełku ok, ale na ręce różnie to bywa. Najlepiej chyba jest bez wiszących , wiszące to są charmsy .
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-11-28 o 13:06 |
|
|
|
#1431 |
|
Wtajemniczenie
|
Tigaaa814, śliczne bransoletki! Masz wszystkie murano, które mi się podobają, zazdraszczam
I oczywiście gratuluję![]() Modomaniaczka86, fajne te okulary, jak możesz to wstaw real zdjęcie ![]() VLS, śliczne te Twoje Trollbeadsy! Strasznie fajną kompozycję ułożyłaś i mimo to, że bardzo mi się podoba, to jeszcze w Trolle wciągnąć się nie dam Gratki I fajna ta Twoja świąteczna kompozycja charmsowa
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj byłam w Yes i skusiłam się na drugiego klipsa w kwiatki, koralika z różową perełką i motylka wklejam zdjęcie całości- proszę o wyrozumiałość- moja pandora ma dopiero tydzień teraz myślę o tym, żeby dokupić jakieś murano, tylko jakie (niewiele mi się podoba...)
|
|
|
|
|
#1433 |
|
Rozeznanie
|
Dopiero zaczynam przygodę z koralikami. Jeśli chodzi o charmsy to pierwsza bransoletkę dostałam w USA od cioci w 2005 a drugą w 2007
Bardzo rzadko nosiłam, ponieważ przeszkadzały mi zwisające elementy. Teraz czas na koraliki, dlatego też mam pytanie Czy na srebrną bransoletkę Pandora można założyć szkła Murano z Trollbeads? Albo inne koraliki zawieszki, tez te z Chamilii? |
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na pewno trolle na pandorę nie wchodzą, a te drugie chyba wchodzą .
|
|
#1435 |
|
Wtajemniczenie
|
Ślicznie
. Też mam tego fioletowego Murano i noszę do niego takie samego turkusowego . Podobny zestaw jak moja kompozycja Trolli. D0 mnie podobnie nie docierały Trolle, dopóki nie ujrzałam ich na żywo i nie mogłam się powstrzymać. Srebrne tak nie zachwycają, ale murano.Widziałam świąteczne charmsy Yes i jakoś mnie nie zachwycają. Ewentualnie skuszę się na skarpetkę, chyba ładniejsza niż ta Apartowa, ale też droższa. Ponawiam pytanie o SZCZĘŚLIWEGO SMOKA. Jaki jest na żywo ?
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-11-28 o 14:01 |
|
|
|
#1436 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Twoje Murano to moje ulubione A może ładnie byłoby dodać Murano turkusowe w kwiatki? Lub pastelowy róż też w motyw z kwiatuszkami ![]() Moja Pandora ma parę dni hi hi i mam na niej tylko jeden koralik Pandory (z kwiatuszkami, złotem i diamencikiem) i jeden Chamili (w serduszka). Obawiam się, że na kolejne koraliki moja Pandorka będzie musiała poczekać do świąt. A czy kupujecie dziewczyny koraliki srebrne z różnych stron internetowych? Widziałam kilka ładnych w cenach 30-45 zł i zastanawiam się czy ich wykonanie jest dużo gorsze od oryginału czy tylko nieco się różni i trudno będzie z odległości 0,5 - 1 m ocenić.... |
|
|
|
|
#1437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z powyższym zgadzam sie w 100% Trole sa po prostu magiczne Cytat:
i nie daj sie namówic na standardowe zapięcie - wg mnie jest nic nie warte i odbiera trolowej bransoletce cały urok
|
||
|
|
|
#1438 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
kupuje któraś Pandorę na allegro? Chodzi mi głównie o sprzedawcę: ROXANA58 (która pisze, że ma murano, ze starych kolekcji Pandory, http://allegro.pl/item1323625566.html to akurat mi się bardzo podoba) oraz o fryzag. Policytowałabym sobie na allegro, ale nie chcę też zostać oszukana. Edytowane przez domcia81 Czas edycji: 2010-11-28 o 15:16 |
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
domcia81 ja bym uwazala. Osobiscie jestem zdania, ze jak oryginalne kupowac to oryginalne, w sklepie, bo niby czemu ktos inny mialby miec taniej niz Pandora? Pomysl, ze ta babka tez musi zarobic, a skad ma te koraliki? Od Pandory -NIBY, gdyby naprawde tak bylo to Pandora sama by je sprzedawala..... Na allegro mozna jednak kupic piekne srerne koraliki za 20% ceny Pandory. No chyba, ze masz parcie na napis "pandora" a nie stac cie na kupno w sklepie.
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2010-11-28 o 16:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

jestem bardzo niezdecydowana

).
. A co masz wybrane jako prezent

, wiszące to są charmsy
(niewiele mi się podoba...)