![]() |
#1411 | |||||||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XX
Salut!
![]() Develey ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie cieszysz się z cionszy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że ograniczyłem picie kawy już parę lat temu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale co to zapytanie fogle? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie o 12 ![]() ![]() oddam oponę mało śmiganą, w całości ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie wierzę ![]() ![]() ![]() Oj nie wiem czy gryx się z Tobą wymieni, ale kuś go ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | ||
Zakorzenienie
|
wiedziałam!
![]() bier cycki som przereklamowane ![]() Cytat:
![]() ale, że co trening - tylna częśc podniebienia mi się cofnie pod samą szyję czy jak? ![]() ![]() byś źle skończył ![]() Cytat:
![]() I oponkę - sądząc po fakturze, to zimówka mało śmigana ![]() nie mam fot ![]() Ale mam 100 w ![]() ![]()
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
czyli pieniądz w błoto - dorzuć do wymianki jako drobiazg
![]() ehh a ja muszę upolować coś do jedzenia - nie będę kusić powiem że zrobiłam tortille z octem ![]() jak se kupie takie spodnie jak na szafie - to przetrwam zimę bez łodchudzania letko w przeciwnym razie zainwestuje w ciepłe sukienki - przyjaciółki kazdego ouda i oponek Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-17 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem ![]() ![]() No normalne ![]() ![]() Flo, nie jesteś człowiekiem ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
a to nie praktykowałeś z żadną koleza=nką?
![]() az 2 pałki masz i się nie podzielisz? ![]() To użycz mi za kawałek biustu - z pałką, myszką i cyckami każde będzie samowystarczalne ![]() nie zechce mnie, bo nie mam wiatroka ![]() ![]() Ale nad ćwiczeniami trzeba by pomyśleć... jakby tak rozgrzewać na mrozie zziębnięte członki... ![]() Wieta, czy spajdł już śnieg w Finlandii? ![]() no so... też bym spała po 9-10 godz. gdyby nie budzik i wstawanie do roboty ![]()
#1420 |
grozi wypollizowaniem
|
powiedzcie mi tak szczerze i obiektywnie-kupic se underbust czy nie? a jeśli tak to po co?
![]()
#1421 |
Zakorzenienie
|
No nie musi być zdjęcie samej
![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie chyba też nie ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | |
BAN stały
|
Ale to codziennie ćwiczyć trzeba, a nie tak z doskoku - mieszkamy daleko od się
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | ||
Zakorzenienie
|
A nie da się skądś pożyczyć?
![]() Nie wieta, ale wieta, że za parę dni spadnie w Polsce ![]() Cytat:
![]() A właśnie co tam z pracą? Wiesz już coś? Cytat:
![]() A co do przyrządu no to se sprawdzi i oceni i napisze tutaj w Barze recenzję ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-17 o 13:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | ||
BAN stały
|
Powiem tak - nie wiem, jak to jest z pozycji klęczącego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
som
![]() Cytat:
![]() eee, to nie tak źle, ja mam 98 i lubię swoją ![]() a ile masz długości ogólnej ![]() amerykę odkryła ![]() ooo taki właśnie baleron, tylko kończyny górne i zadnie za długie ![]() niemożliwe ![]() w ramach diety i cwiczeń fizycznych idę ponosic drewna dla kozy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
grozi wypollizowaniem
|
#1428 | ||
Zakorzenienie
|
Rozterka dobrze prawi
![]()
Łupewniam się czy to o Ciebie chodziło ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatni raz kostium miałam na się w liceum na basenie ![]() Ale fpoty z CP wrzucałam (choć tam w długich kiecach byłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jak nie szefy na urlopie, to ja... ![]() Cytat:
![]() I ocenię w KWC z obowiazkowym punktem "Czy poleciłabyś koleżance?" tzn, ze strony czynnej? (a nie biernej? ![]() no to sru! ![]() Znaczy się: Ciach! ![]() ![]() ![]() nie wiadano na co komu toto poczebne, jeno przeszkadza i się baby z tego powodu kompleksujom ![]() ale długości w... czym? ![]() Ogólnej ogólnej 164 ![]() ale ja nie wiem, czy spadł - się pytam, bo nie wiem, czy można już jechac zmarznięte członki ogrzewać... ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 13:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Podobno prawidłowo wykonane kończą się odruchem wymiotnym - wolę kolkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Z tego co pamiętam tylko nie znam fachowego nazewnictwa: - na nogi przysiady i wykroki z hantelkami na ramionach, stawanie na palcach stojąc na baczność a przód stopy na podwyższeniu... i cos jeszcze ale nie pamiętam, - na ramiona/barki podnoszenie wyprostowanych rąk w przód, w bok, zwyczajne podnoszenie hantelków ze zgiętymi łokciami od przodu i boku, podciąganie oburącz hantelka od pasa do brody, na tricepsy podnoszenie hantelków zza głowy oburącz i pojedynczo, i kilka ćw których nie umiem opisać ale zerżnęłam je z 8 min arms czy jak mu tam tylko dałam obciążenie jakieś sensowniejsze niż 0,5 kg ![]() - na brzuch brzuszki zwykłe i skośne z łobcionszeniem na klacie czy raczej cycu, - coś tam jeszcze było na plecy, które ćwiczyłam z rozpędu ale nie pamiętam. Pomocna jestem, nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "czy poleciłabyś przyjaciółce" otóż to Maja tez mi się zdaję ze z tą pupą przesadzasz - modelki mają 90 a 10 cm dodać do modelki to chyba na pewno nie jest dużo po prostu 100 cm brzmi dużo - ale nie wygląda - ja tez mam ponad 90 dych ale celowo nie mierzę ile ponad bo to przyrost proporcjonalny do ilości wiosen - generalnei gdyby reszta była proporcjonalna to by było git, byłabym zadowolona - u mnie sęk w tym że proporcje się nie zgadzają - jestem zlepiona z dwóch ludziów - w środku koło/ gruszka na końcach patyki ale so tam - jestem śliczna jak kfiat róży ( dziewczyny nie narzekać - trochę lansu nam nie zaszkodzi ) proszę bardzo do której to piękności która podobna ? hę ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-17 o 14:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
kasztanowy ludek! ![]()
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do uprawiania miłości i innych takich do sprawowania władzy and mężem i vice versa do sprzatania, gotowania, i na spacery z psem ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- blisko, ale bardziej gruszkowy ewentualnie figowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i 60 w pasie majom albo i mniej ![]() Cytat:
![]() Zgadnijcie, kto ma prawie idealne dłonie, takie, jak lubię ![]() a któż by inny ![]() *******ony Fin! ![]() ![]() ![]() klik! A ja mam takie okrągłe przykurcze, jak ten po prawej ![]() A dla Micielki kozobrody z cudną miną ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 14:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hoho! ![]() a co do miłosci w gorsecie to bym potrzebowała opini kogos doswoadczonego czy to wykonalne...bo jednak oddech utrudnia nieco....jeszcze bym padła zemdlona w trakcie ![]() Cytat:
![]() ![]() to moze dziecku kupie-tak na wszelki wypadek ![]()
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odchudzacze - a czy to wam pasi - gar jednodaniowy gulaszu a'la vesenka - duuuzo cukini, trochę bakłażana, papryka, cebula i do smaku smażone na kapce oliwy pomidory ( są obecnie już niesmaczne na "żywo") - jest to pyyyyyyszne, nie powiem co ja mam do tego dodane ale to chyba tuczące być nie może - a te pomidory dają taki smak że chuchu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja ci probke skosilam ![]() ja tez. generalnie jestem twardziel, ale jak mnie kluja to sobie zawsze mdleje... Cytat:
![]() W niektórych częściach to chyba nigdy nie topnieje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Tru, sama dałam Ci próbkę- bo jestem pewna, że dorwę go we flaszce. a zapachu sprawdzać nie muszę!
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach mraaaauuuuuu Tru ma rację - liczy się sposób podania no i gusta jak powiesz kolesiowi ze masz tam 80 a w ręce 15 to ci i tak uwierzy ale jak chuop słyszy cyfrę 100 to ![]() a już najlepiej jak nie słyszy żadnych danych matematycznych nam kobitom zdatne to tylko przy kupnie stanika i kiecek na all Maja ty nie kupujesz ciuchów na necie więc olej te matematyczne dyrdymały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Sama bym kiedyś chciała, jest cudny ![]() Cyferki nie są sexy. Po co się ciągle mierzyć i załamywać że tu centymetr za dużo a tam 8 mm za mało ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.