|
|
#1411 | |||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XX
Salut!
![]() Develey Wziąłem dwie łyżki na szklankę wody, w smaku niczego sobie ![]() Cytat:
![]() Nie cieszysz się z cionszy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze, że ograniczyłem picie kawy już parę lat temu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale co to zapytanie fogle?
|
|||||||
|
|
|
#1412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie o 12 (zasnęłam po 2 oddam oponę mało śmiganą, w całości z cyca, plecków i ramionek ![]()
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierzę Pokaż ![]() ![]() Oj nie wiem czy gryx się z Tobą wymieni, ale kuś go
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam!
bier cycki som przereklamowane ![]() Cytat:
ale, że co trening - tylna częśc podniebienia mi się cofnie pod samą szyję czy jak? ![]() byś źle skończył ![]() Cytat:
![]() I oponkę - sądząc po fakturze, to zimówka mało śmigana ![]() nie mam fot Ale mam 100 w
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
czyli pieniądz w błoto - dorzuć do wymianki jako drobiazg
![]() ehh a ja muszę upolować coś do jedzenia - nie będę kusić powiem że zrobiłam tortille z octem ![]() jak se kupie takie spodnie jak na szafie - to przetrwam zimę bez łodchudzania letko w przeciwnym razie zainwestuje w ciepłe sukienki - przyjaciółki kazdego ouda i oponek Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-17 o 14:22 |
|
|
|
#1416 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem ![]() ![]() No normalne Flo, nie jesteś człowiekiem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
a to nie praktykowałeś z żadną koleza=nką?
![]() az 2 pałki masz i się nie podzielisz? ![]() To użycz mi za kawałek biustu - z pałką, myszką i cyckami każde będzie samowystarczalne nie zechce mnie, bo nie mam wiatroka ![]() Ale nad ćwiczeniami trzeba by pomyśleć... jakby tak rozgrzewać na mrozie zziębnięte członki... ![]() Wieta, czy spajdł już śnieg w Finlandii? ![]() no so... też bym spała po 9-10 godz. gdyby nie budzik i wstawanie do roboty
|
#1420 |
|
grozi wypollizowaniem
|
powiedzcie mi tak szczerze i obiektywnie-kupic se underbust czy nie? a jeśli tak to po co?
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
No nie musi być zdjęcie samej
![]() ![]() No właśnie chyba też nie , bo na nich by Aviomarin zadziałał
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1422 | |
|
BAN stały
|
Ale to codziennie ćwiczyć trzeba, a nie tak z doskoku - mieszkamy daleko od się
Poza tym nie wiadomo, czy Maja chciałaby ćwiczyć na moim przyrządzie Cytat:
Oddam za to 10 kg tłuszczu, klasa jakości A+, idealny do powiększania ust, cycków i robienia dup a 'la JLo |
|
|
|
|
#1423 | ||
|
Zakorzenienie
|
A nie da się skądś pożyczyć?
![]() Nie wieta, ale wieta, że za parę dni spadnie w Polsce ![]() Cytat:
![]() A właśnie co tam z pracą? Wiesz już coś? Cytat:
![]() A co do przyrządu no to se sprawdzi i oceni i napisze tutaj w Barze recenzję
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-17 o 14:42 |
||
|
|
|
#1424 | ||
|
BAN stały
|
Powiem tak - nie wiem, jak to jest z pozycji klęczącego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
som
Cytat:
![]() eee, to nie tak źle, ja mam 98 i lubię swoją a ile masz długości ogólnej ![]() amerykę odkryła ![]() ooo taki właśnie baleron, tylko kończyny górne i zadnie za długie niemożliwe w ramach diety i cwiczeń fizycznych idę ponosic drewna dla kozy
|
|
|
#1427 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rozterka dobrze prawi
Łupewniam się czy to o Ciebie chodziło
||
|
|
|
#1429 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatni raz kostium miałam na się w liceum na basenie ![]() Ale fpoty z CP wrzucałam (choć tam w długich kiecach byłam )Cytat:
![]() Cytat:
jak nie szefy na urlopie, to ja... ![]() Cytat:
I ocenię w KWC z obowiazkowym punktem "Czy poleciłabyś koleżance?" tzn, ze strony czynnej? (a nie biernej? )no to sru! Znaczy się: Ciach! ![]() nie wiadano na co komu toto poczebne, jeno przeszkadza i się baby z tego powodu kompleksujom ale długości w... czym? ![]() Ogólnej ogólnej 164 ![]() ale ja nie wiem, czy spadł - się pytam, bo nie wiem, czy można już jechac zmarznięte członki ogrzewać... Chyba takie czy owe ciacho nie miałoby nic przeciwko tej motedzie A ile bym schudła, jakbym nie jadła nic więcej
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 14:57 |
||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1430 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Podobno prawidłowo wykonane kończą się odruchem wymiotnym - wolę kolkę Cytat:
Bo chyba skakać/biegać w zmiennym tempie każdy umie ![]() Cytat:
Z tego co pamiętam tylko nie znam fachowego nazewnictwa: - na nogi przysiady i wykroki z hantelkami na ramionach, stawanie na palcach stojąc na baczność a przód stopy na podwyższeniu... i cos jeszcze ale nie pamiętam, - na ramiona/barki podnoszenie wyprostowanych rąk w przód, w bok, zwyczajne podnoszenie hantelków ze zgiętymi łokciami od przodu i boku, podciąganie oburącz hantelka od pasa do brody, na tricepsy podnoszenie hantelków zza głowy oburącz i pojedynczo, i kilka ćw których nie umiem opisać ale zerżnęłam je z 8 min arms czy jak mu tam tylko dałam obciążenie jakieś sensowniejsze niż 0,5 kg ![]() - na brzuch brzuszki zwykłe i skośne z łobcionszeniem na klacie czy raczej cycu, - coś tam jeszcze było na plecy, które ćwiczyłam z rozpędu ale nie pamiętam. Pomocna jestem, nie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"czy poleciłabyś przyjaciółce" otóż to Maja tez mi się zdaję ze z tą pupą przesadzasz - modelki mają 90 a 10 cm dodać do modelki to chyba na pewno nie jest dużo po prostu 100 cm brzmi dużo - ale nie wygląda - ja tez mam ponad 90 dych ale celowo nie mierzę ile ponad bo to przyrost proporcjonalny do ilości wiosen - generalnei gdyby reszta była proporcjonalna to by było git, byłabym zadowolona - u mnie sęk w tym że proporcje się nie zgadzają - jestem zlepiona z dwóch ludziów - w środku koło/ gruszka na końcach patyki ale so tam - jestem śliczna jak kfiat róży ( dziewczyny nie narzekać - trochę lansu nam nie zaszkodzi ) proszę bardzo do której to piękności która podobna ? hę ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-17 o 15:09 |
|
|
|
|
#1432 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale tak se terz mysle ze to musi byc mega niewygodne ..i jeszcze sie zastanawiam czy noszenie gorsety moze wpłynąc na spłasczzenie sie brzucha? bo ja od dziecinstwa mam wystajacy bandzioszek tzn wystaje juz od wys zołądka... moze by go wepchło do środka?---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
kasztanowy ludek!
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do uprawiania miłości i innych takich do sprawowania władzy and mężem i vice versa do sprzatania, gotowania, i na spacery z psem ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- blisko, ale bardziej gruszkowy ewentualnie figowy |
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i 60 w pasie majom albo i mniej Cytat:
![]() Zgadnijcie, kto ma prawie idealne dłonie, takie, jak lubię ![]() a któż by inny ![]() *******ony Fin! Czemu on pod każdym względem musi być taki idealny klik! A ja mam takie okrągłe przykurcze, jak ten po prawej ![]() A dla Micielki kozobrody z cudną miną
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 15:58 |
||
|
|
|
#1435 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hoho! ![]() a co do miłosci w gorsecie to bym potrzebowała opini kogos doswoadczonego czy to wykonalne...bo jednak oddech utrudnia nieco....jeszcze bym padła zemdlona w trakcie Cytat:
to moze dziecku kupie-tak na wszelki wypadek
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odchudzacze - a czy to wam pasi - gar jednodaniowy gulaszu a'la vesenka - duuuzo cukini, trochę bakłażana, papryka, cebula i do smaku smażone na kapce oliwy pomidory ( są obecnie już niesmaczne na "żywo") - jest to pyyyyyyszne, nie powiem co ja mam do tego dodane ale to chyba tuczące być nie może - a te pomidory dają taki smak że chuchu |
|
|
|
|
#1437 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja ci probke skosilam ![]() ja tez. generalnie jestem twardziel, ale jak mnie kluja to sobie zawsze mdleje... Cytat:
![]() W niektórych częściach to chyba nigdy nie topnieje Cytat:
![]() Cytat:
I doświadczenie, bo jakby mnie sprowadzić do cyferek to jestem brzydal, a zewnętrzni mężczyźni są innego zdania
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Tru, sama dałam Ci próbkę- bo jestem pewna, że dorwę go we flaszce. a zapachu sprawdzać nie muszę!
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach mraaaauuuuuu Tru ma rację - liczy się sposób podania no i gusta jak powiesz kolesiowi ze masz tam 80 a w ręce 15 to ci i tak uwierzy ale jak chuop słyszy cyfrę 100 to a już najlepiej jak nie słyszy żadnych danych matematycznych nam kobitom zdatne to tylko przy kupnie stanika i kiecek na all Maja ty nie kupujesz ciuchów na necie więc olej te matematyczne dyrdymały
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
za flaszkęSama bym kiedyś chciała, jest cudny ![]() Cyferki nie są sexy. Po co się ciągle mierzyć i załamywać że tu centymetr za dużo a tam 8 mm za mało
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

Wziąłem dwie łyżki na szklankę wody, w smaku niczego sobie 
)

(jeden do paszczy, a drugi ... też do paszczy, tej innej

, bo na nich by Aviomarin zadziałał 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za flaszkę