|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
kobieta za ladą
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ V
niniona
bardzo mi prykro,kochana tylko nie płacz noo daj buziaka
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2010-12-05 o 13:04 |
|
|
|
#1412 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie zrobiłam te gofry, ale jednak nie wyszły takie super jakie jadłam nad morzem
eh chyba ta nasza gofrownica jest nie za dobra, bo gofry są już przypieczone a w środku jakby nie dopieczone |
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2010-12-05 o 13:07 |
|
|
|
|
#1414 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na moja piękność to już nic nie zaszkodzi- nie to żebym była taka piękna, wręcz przeciwnie ehh tu nie chodzi o to, że on nie chce, najpierw robił mi na złość i mówił, że nigdzie nie jedzie- od tak żeby mnie zdenerwować (to jego hobby czy co )wiedziałam, że robi to tylko po to, ale słysząc to odechciało mi się jechać z nim gdziekolwiek, zadzwoniłam więc do mamy i powiedziałam, że nie przyjedziemy po jakimś czasie mój tata zadzwonił do Tżta i powiedział, że mamy przyjechać i o co chodzi z tym, że powiedziałam, że nie przyjedziemy na co Tż odpowiedział mu, że ja nie chce i on nie wie czemu.... pewnie i mogłabym pojechać sama do rodziców, ale oprócz obiadu mieliśmy też jechać tam po to, żeby odebrać paczkę, którą moi rodzice zrobili dla biednej rodziny, a autobusem i tramwajem to ja tego nie zabiorę niestety
|
|
|
|
|
#1415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napewno wszystko się ułoży i znów będzie dobrze. Weż samochód i sama jedz do mamy. A jeśli nie możesz to ja wolałabym nawet stracic te pare zł na bilet ale odpoczęłabym od niego i sobie wszystko przemyslała Doczytałam poprzedniego posta. Kochana wcale się nie dziwię, że się rozzłościłaś. Ja swojego to bym chyba zabiła za takie coś. Nie płacz tylko. Niech on nie widzi, że wygrał
31.01.2009 Julia 28.05.2013 Antoś Edytowane przez Paulunia8713 Czas edycji: 2010-12-05 o 13:27 |
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Niniona
![]() Z tymi tż A ja się oparzyłam macie jakies sposoby dobre na oparzenia, bo boli strasznieByliśmy z Tifim na spacerze, ależ jest zimnooo
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Nioniona z nimi to tak zawsze jest. Jak już jest super, to zawsze coś nabroją
Nie płacz bo to naprawdę nie ma sensu Ja to się zawsze zastanawiam dlaczego to kobiety biorą wszystko na swoje barki i nerwy,a faceci mają tak to wszystko głęboko i nic ich nie wzrusza. Zawsze mnie to strasznie irytuje! Ja pisze i pisze Słońce zaszło i chyba szykuje się na śnieg Haniula bidulo! Mi zawsze pomagał argosulfan, świetna maść |
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dodaja
chociaz myslalałam o czyms bardziej domowym wyczytałam przed chwilą, zeby zrobić okład z mleka, wiec robie - zobaczymy
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam na małych zakupach, wzięłam psa i spowrotem poszłyśmy dłuższą drogą
![]() dzisiaj na obiad robię pomidorową bo miałam żeberka w zamrażarce, dokupiłam tylko włoszczyznę a z niej zrobię sałatkę jarzynową, dokupiłam tylko groszek, resztę składników mam w domu
|
|
|
|
#1421 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mogę dołączyć?
![]() Te wasze porządki w szafach tak mnie zmotywowały (chociaż nie widziałam zdjęć), że sama postanowiłam się zabrać za swój bałagan Mam nadzieje, że wieczorem pochwalę się efektami ![]() A tymczasem zmykam z Tżtem odwiedzić dziadków i kupić prezent chrześniakowi na Mikołaja. |
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki słodki avatar czekamy na foteczki porzadków fajnie, ze mobilizujemy siebie nawzajem
|
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula z domywch sposobów to poza trzymaniem ręki pod zimną wodą nie znam. Ale na oparzenia w domku mam zapas po tym jak przed remontem pakowalismy rzeczy u tż w domu i myłam jak zwykle frytkownicę, na koniec zawsze gotuję wodę w niej żeby ten płyn się wygotował i wylewając wodę poparzyłam sobie rękę lewą od nadgarstka tak na 10 cm prawie do okoła i teraz mam taką paskudną bliznę (były bąble, skóra poschodziła, pełno paprania bólu płaczu i w ogóle ). Wtedy tż szybko pojechał do apteki i od tamtej pory w domu mam w lodówce żelowe okłady na poparzenia to taka galaretka nawet jak cie latem komar ukąsi to fajnie chłodzi i nie drapiesz się. Do tego maść i żel Solcoseryl i Contratubex.
|
|
|
|
#1424 |
|
Zadomowienie
|
z domowych sposobów na oparzenie polecam lisc aloesa - przyłożyć ten miąsz z zew liscia
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
O aloesie tez czytałam
ale nie mam ![]() Probuje z tym mlekiem, niby już nie pali, ale nie wiem na jak długo ![]() Objadłam się koszmarnie, czas na drzemke
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula- bidulko
Rób sobie zimne okłady, może coś pomoże ![]() jak narazie jestem na bieżąco ![]() A ja ostatnio robiłam super tanią zupkę, a naprawdę bardzo syta jest ![]() Pokroiłam drobno kapustę pekińską, cebulkę i troszkę czosnku. Wszystko zesmażyłam. Dodałam też resztki baleronu, bo by mi się zepsuł, ale można nie dodawać. Ja dałam też pomidory, bo też je trzeba już było zużyć. Tą kapustę podlałam wodą troszkę i tak dusiłam. Potem dolałam więcej wody, wrzuciłam kostkę rosołową, przyprawy i koncentrat pomidorowy. Osobno ugotowałam ziemniaki i dorzuciłam do zupy Ja zrobiłam na ostro, naprawdę dobra no i tania. Mieliśmy na 2 dni ![]() A dzisiaj TŻ gotował- karkóweczka duszona z warzywami
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam 2 kolejne rozdziały
Ciesze się bardzo. Mogę brac się za naukę na zaliczenia i robienie koeljnych, niekończących się projektów ! ![]() Jednak teraz chwile odpocznę, chcę też dziś coś poćwiczyć, bo mam takie wyrzuty sumienia, że tylko narzekam na boczki i brzuchol, a nic z tym nie robię Chciałabym już mieć stepperek w domu ![]() Ostatnio w ramach oszczędności zaczęłam projekt denko i bardzo mi się on podoba. Od razu puściej zrobiło się na półkach z kosmetykami A jaka oszczędność, bo wykorzystuje to co mam, a nie dokupuje wciąż nowe! Wczoraj dostałam od mamy trochę pieniędzy na Mikołajki i myślę nad takim kompletem. Jak Wam się podoba? Czapy są różne, ale chodzi o styl http://allegro.pl/hit-cieply-komplet...351028926.html |
|
|
|
#1428 | ||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
niniona,
Cytat:
Cytat:
Powoli się rozkręca i fajne towarzystwo jest. Ja ich jeszcze nie znam ale TŻ już sporo pomogli i niejednego browara razem wypili Wszyscy zakręceni na punkcie akwarystyki, zupełnie jak Twój TŻ ![]() Akaaary Jeszcze fanatyka akar na forum nie mamy Zapraszam serdecznie Twojego TŻa Śliczne rybki i te maluchy ![]() Obiad kończy się dusić. Zrobiłam na szybko ryż z kurą i warzywami, tylko takie danie jednogarnkowe. TŻ uwielbia więc poprawię mu nastrój, cały dzień dzisiaj pracuje.
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja a Ty kiedy masz obrone?
![]() A te komplety są super Moje typy to morski i amarant i już moge powiedzieć, który spodoba się lili
|
|
|
|
#1430 |
|
Wtajemniczenie
|
My przed chwilą wróciliśmy do domu bo byliśmy na bardzo dłuuuuuugim spacerze
|
|
|
|
#1431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
świetnie Ci idzie to pisanie ja jak pisałam licencjata i mgr to ociągałam się strasznie, na szczęście wszystko udało mi się oddać w terminie![]() też stosuję projekt denko no chyba że jest coś co używam w promocji to kupuję jedno opakowanie ale ostatnio tylko szampon kupiłam a tak to nic, miałam w ostatnim czasie 5 odżywek i już została mi jedna![]() bardzo fajny komplecik moje typy to czarny i szary![]() ja musiałam się wziąć do pracy miałam iść na wybory bo u mnie druga tura ale jednak nie poszłam bo mi obie kandydatury nie pasują![]() zrobiłam tą sałatkę i Tż chwali ja jeszcze nie jadłam, skosztuję na kolację
|
||
|
|
|
#1432 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a co do kompletu - podoba mi się, najbardziej grafit (no i czarny) ostatnio kupiłam sobie w h&mie komin i to moje nowe odkrycie, sto razy wygodniejszy i łatwiejszy w uzyciu niż szalik
|
|
|
|
|
#1433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje typy to fiolet, amarant i szary ![]() A obronę to mam dopiero koło czerwca-lipca Nie wiem kiedy uda mi się zamknąć kolejny semestr Mam nadzieje, że jak najszybciej, bo wakacje chce przeznaczyć na pracę i dostać się na fajny kierunek magisterki![]() Cytat:
![]() A co do projektu denko to jestem z siebie taka dumna, że co chwila wyrzucam jakieś puste opakowania ![]() Cytat:
![]() Boże jaka czuje się objedzona, chyba na kolacje nic nie tknę! Teraz biore się za poprawianie tych przypisów, a potem robię sobie spa |
|||
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
niniona
![]() też bym się mega wkurzyła nie płakusiaj ![]() Cytat:
![]() Dodaja ![]() a co do kompletu b ładny, nawet mam taką czapkę (grafitową) ![]() My dziś byliśmy na spacerze. Słońce rano ładnie świeciło więc żal było siedzieć w domu przy okazji zwolniłam się z gotowania i wylądowaliśmy na obiedzie w restauracji![]() Dziś też zaliczyliśmy kolende, ksiądz wyglądał jak upalony Na kolację zjemy planowaną na obiad rybę i będziemy się lenić
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Praca się drukuje, a ja zaraz udaje się do łazienki
Nienawidze się tak objeść
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
sałatka zrobiona
![]() Dadaja, za 20 min też będę objedzona TŻ od jutra ma na rano więc ja sobie powoli porządki świąteczne porobię ![]() Dostałam od mamy na Mikołaja kasę na biedronkową wagę kuchenną i jutro z rana pójdę ją kupić ![]()
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia a pofarbowałas sie? jak wyszło?
![]() Ja jutro ide na pasemka ![]() I powiem Wam, zę ten puder co dostałam od Mikołaja, naprawde jest super A dziś jak zwykle nie ma nic w TV ![]() A tż się chyba troche obraził i dupa |
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dokładnie to samo. Ciekawe co teraz będę w nocy robić, skoro się dwie godziny z dzień wyspałam.
![]() Cytat:
A komplety super. Najbardziej podoba mi się morski. Też muszę nad czymś pomyśleć, bo mam czarny komin i szarą czapkę i tylko jakieś chusty. Przydałoby się coś kolorowego bo zazwyczaj wszystko mam czarne i wyglądam jakby na pogrzeb szła. ![]() Ja też.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-12-05 o 18:31 |
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1440 | ||
|
Zadomowienie
|
hello
ja już u siebie na mieszkaniu- UWAGA, UWAGA! kaloryfery grzeją!aaa.... i wiadomość z ostatniej chwili: wczoraj dostałam próbkę ariela z akcji o której jedna z Was (Lili chybaa?) pisała Cytat:
a ja mam koszulkę z takim nadrukiem jak Ty avatar witaj ale kolęda w grudniu? ja myślałam że to po świętach dopiero Cytat:
i kiedy kupowałam kurtkę oglądałam 5oooo różnych modeli i żaden mi się nie podobał, a jedyny który był w miarę był.... czarny;/ tym sposobem mam czarną kurtkę, za to poszalałam z ciemnoróżową czapką smerfetką i szalikiem jeszcze rękawiczek musze się dorobić![]() Haniula- polecam aloes, kiedy byłam małamoją mama wylała sobie garnek wrzątku na nogę. wiadomo oparzenia, skóra schodziła, a ona cały czas sobie przykładała zmiażdżony aloes i teraz nie ma nawet śladu po bliznie. niniona
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2010-12-05 o 20:07 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

bardzo mi prykro,kochana tylko nie płacz noo daj buziaka

eh chyba ta nasza gofrownica jest nie za dobra, bo gofry są już przypieczone a w środku jakby nie dopieczone 

)
Słońce zaszło i chyba szykuje się na śnieg 

wyczytałam przed chwilą, zeby zrobić okład z mleka, wiec robie - zobaczymy
Mam nadzieje, że wieczorem pochwalę się efektami 

świetnie Ci idzie to pisanie
nie płakusiaj