|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
hej - hej!!!
Cholerne przesilenie - wczoraj przed spaniem poszła mi krew z nosa ![]() nie wiem może też zmęczenie i stres w pracy (bo niestety ostatnimi czasy szefowej coś chyba odwala - może menopauza i szaleje) ale dzięki bogu weekend ![]() A skutecznie humor poprawiła mi spódniczka ![]() ![]() a w pracy wczoraj też dwie osoby zauważyły, że schudłam ![]() ![]() I mam też wrażenie, że od kiedy unikam alkoholu lepiej mi się chudnie. Pewnie dlatego, że alkohol zatrzymuje wodę. I pewnie pilnowanie by spać minimum 8 godzin też przynosi efekty. W radiu zapowiadali słonko na weekend, ale za oknem szaro. Na szczęście nie pada. Edytowane przez meryy82 Czas edycji: 2011-03-19 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Zadomowienie
|
mery Oj tak, jak znajomi mówią, że schudłaś to sama się gęba cieszy
![]() ![]() ![]() A ja zawalałam cały czas i w sumie przytyłam. A 4 dni temu opracowałam sobie dokładny plan : co i o której godzinie jem, czego nie mogę w ogóle, co w jakich ilościach oraz ćwiczenia na każdy dzień. Zajęło mi to trochę czasu, ale jestem zadowolona, bo od 3 dni stosuję się do tego i spadło mi 0,5 kg. Niby mało, ale cieszę się, że w końcu się za siebie porządnie wzięłam i nie zawalam tak jak jeszcze niedawno. ![]()
![]() |
#1413 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja też już sie biore od nowa bo ile ja czekolady dla smutków przejadłam przez 2 tygodnie to w życiu tyle nie zjadłam ![]() ![]() Ale dziś nawet już zrobiłam sobie normalny obiad ![]() I w poniedziałek ide na aerobik a środe 2h tańców. Czekam już aby na ciepło i bieganie zaczne. Ahh ![]() A u mnie już też dziewczyny na roku same zauważyły, że widać, że schudłam ![]() ![]() Mój cel: mniej cm w udach szczuplejsze i brzuch płaściutki ![]()
![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
wyszło słonko
![]() i ja układam sobie plan na nowy tydzień ![]() w końcu wiosna wielkimi krokami się zbliża, ba a za nią lato. A latem wybieram się nad Balaton na Węgrzech więc muszę się dobrze do lata przygotować ![]() Michalinko od czekolady się nie tyje ![]() gorzej jakbyś się zajadała drożdżówkami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Zadomowienie
|
michalinka Wiem, że 1 kg na tydzień się powinno chudnąć. Ale miałam na myśli to, że w porównaniu do tego, ile chcę schudnąć to jednak mało
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
agus ale ty niecierpliwa. Trochę musisz się pomęczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
meryy gratulacje wciśnięcia się w mini
![]() agusia małymi kroczkami schudniesz ładnie i zdrowo ![]() michalinka no nareszcze uśmiechnięta ![]() ![]() A ja dziś się troszkę wkurzyłam ![]()
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Zadomowienie
|
ja to nie mogę się doczekać kiedy schudnę i będzie trzeba po nowe ciuchy lecieć
![]() walkę ze słodyczami muszę zaczynać od nowa, za dużo tych różnych imprez jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Witam Niedzielnie
![]() happys słodycze i słodkie - tez mam z tym problem ![]() staram się nie kupować słodkiego, bo jak nie mam w domu, to mimo, że bardzo chce, to nie zjem, bo leń jestem i do sklepu nie pójdę. Choć wczoraj prubowałam mojego psa namówić by oszła upiła coś słodkiego, tylko chyba nie zrozumiała o co mi chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Witam w ten piękny, słoneczny poranek!
![]() Ja zaczęłam dzień od małego numerku więc humor będzie cudny przez cały dzień ![]() ![]() Happysku rozumiem jak to jest, na wszystkich imprezach jak czegoś nie zjesz to patrzą na Ciebie jak na trendowatą ![]() tu jakieś ciasteczko, tu placuszek i tak idzie;p No muszę wymienić całą garderobę ![]() ![]() Za duże rzeczy dam mamusi i będzie szczęśliwa ![]() meryy no to masz mądrego pieska, żę nie poszedł Ci do sklepu ![]()
![]() |
#1422 |
Zadomowienie
|
mery Oj tak jestem niecierpliwa i to bardzo... niestety
![]() malinka hehe, to poranek widzę udany ![]() ![]() happys Ja też się nie mogę doczekać, kiedy schudnę i będę mogła sobie kupić obcisłą kieckę ![]() ![]()
![]() |
#1423 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
Na początku witam nową koleżankę
![]() Merry moje plany co do basenu też nie wypaliły.. jeszcze troche katar miałam, a nie chciałam się dołatwić. Ale dzisiaj jestem już całkiem zdrowa!! haha!! Dzięki temu, że w tym tygodniu wróciłam do życia spadło mi troche z żołądka i boczków ![]() Boże, dziewczyny nie macie pojęcia jak JA bardzo marzę o obcisłej kiecce. Tym bardziej, że nigdy takowej nie miałam.. ![]() Oglądacie może skoki? Ja się dzisiaj poryczałam jak głupia.. Tyle lat z Adamem, co weekend a teraz.. nie wyobrażam sobie zimy bez skoków narciarskich z Małyszem w roli głównej ![]() ![]() Cały czas nie wyrabiam się wieczorem żeby wcześniej się położyć.. Ostatnio najdłużej śpię 6 godzin.. Później chodzę cały dzień niewyspana i na nic nie mam ochoty. Kończę już swoje "wywody" ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Minionet Czas edycji: 2011-03-20 o 12:33 Powód: dopisuję :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() malina dokładnie patrzą się jak na trędowatą. dziś obiadek u teściów. zazwyczaj kończę pierwsza bo mam mniej na talerzu i szybciej mi to idzie. teściowa mówi no to skoro gosia już zjadła to... i idzie do barku ze słodkościami. jak jej powiedziałam, że nie chcę nic słodkiego to pytała się mnie dwa razy czy na pewno nie mówiąc już o samym zdziwieniu w sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
no w końcu tutaj większy ruch
![]() malinko fajnie zacząć dzień od psikusa. A jeszcze ładna pogoda fiuuuu ![]() charolina spacer, to ruch i relaks więc jak najbardziej wskazane ![]() ![]() Minionet nietety nie mam telewizora, ale fakt Małysz jak nikt dał tyle emocji. Ale jak nikt poświęcił, na to kawał życia swojego. Pełen szacunek dla Adama Małysza i uważam, że powinien dostać order, bez zastanawiania się czy nie za młody. Kurcze ile on dal radości Polakom, mało? Mały - duży człowiek ![]() happys no właśnie nie ma nie kusi, jest ![]() Ale rozgrzeszenie, byłam dzisiaj na targach MotoSchow 4 godziny chodzenia ![]() ![]() Edytowane przez meryy82 Czas edycji: 2011-03-20 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Raczkowanie
|
witam odchudzające dietetujące ćwiczące
![]() Jutro wiosna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
minionetojj tak oglądałam dziś skoki i też mi się ryczeć chciało;p ja to wogóle lubię oglądać skoki, kowalczykową i jeszcze boks i KSW
![]() ![]() A ja byłam dziś na 4 godzinnym spacerku z ukochanym ![]() Tak już jutro wiosna ![]() ![]() ![]() Ale wiecie co dziewczynki? mam taką ochote iść na dyskotekę i się wyszaleć ![]()
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
Hejo! Widzę, że nastroje ogólnie wiosenne
![]() Ja powróciłam o 4:30 z gór. Było świetnie. Pierwszego dnia ok. 30 km plus przewyższenie (15 godzin na trasie - bez szlaku). Drugiego dnia trochę mniej i spokojniej, bo tylko 7 godzin na trasie (o 20 był autobus do Warszawy). I słuchajcie... przytyłam 2 kg... SZOK. A ledwo chodzę od zakwasów teraz po domu....
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A może po prostu w kibelku nie byłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
pestka nie jest możliwe żebyś przytuła 2 kg w weekend tym bardziej, żę tyle chodziłaś. Może woda Ci stoi w ograniźmie albo coś?
A ja od dziś zaczęłam powoli wymieniać swoją garderobę. Na początek kupiłam sobie nową bieliznę ![]() ![]()
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
Kurcze wkurzyłam się, napisałam do was wiadomość a tu internet się wyłączył i wszystko się skasowało
![]() Tak więc piszę jeszcze raz choć połowy z tego, co pisałam już nie pamiętam ![]() pestka ja będąc w górach miałam podobną sytuację, a byłam półtora tygodnia i też robiłam sporo kilometrów + codziennie narty. Myślę, że to poprostu przyrost masy mięśniowej, także nie martw się, wszystko wróci do normy ![]() Ale dzisiaj piękna pogoda, aż chce się żyć! Prawdziwy pierwszy dzień wiosny! No, przynajmniej u nas, na zachodzie ![]() ![]() Malinko jak ja ci zazdroszczę! też bym chciała zamiast L założyć już S. Ale przede mną jeszcze długa droga.. Tak trzymaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Raczkowanie
|
Byłam, byłam w kibelku. Nie mam pojecia co to jest, ale mój organizm jakos tak reaguje na góry chyba... Dwa lata temu byłam na dwutygodniowym rajdzie, też po jakieś 20-25 km dziennie i wróciłam cięższa o kilogram wtedy...
Matko, oby spadło jak najszybciej ![]()
![]() |
#1434 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Nareszcie wiosna przyszła... przynajmniej w kalendarzu, ale od czegoś trzeba zacząć ![]() Dzisiaj na własnej skórze przekonałam się, że trzeba się wysypiać. Miałam na dzisiaj przeczytać książkę, tylko skromne 200 stron, i oczywiście zabrałam się za nią dopiero wczoraj po 23:00, bo wcześniej koniecznie chciałam obejrzeć "Przeminęło z wiatrem". Wskutek takiej polityki spałam całe oszałamiające 3,5 h. I cały dzień mam rozwalony, bo nie dość, że półprzytomna chodzę, to jeszcze mnie mdli ![]() ![]() A jeszcze żeby było śmieszniej, czytanie się dzisiaj w ogóle nie przydało, bo zajmowaliśmy się czymś innym ![]() malinka- to teraz najprzyjemniejsza część: zakupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie odchudzajace
![]() Po pierwsze, chcialam oczywiscie zapytac czy mozna sie dolaczyc? ![]() We wszystkich watkach 'odchudzajacych' za dlugo nie pogoscilam, bo pisac sama do siebie to moge na kartce ![]() ![]() Narazie nie bede pisac za wiele o sobie, bo moze nie chcecie nowego grubaska w swojej gromadce? ![]() ![]()
![]() |
#1436 |
Zadomowienie
|
klorowymaj pewnie, że cię przyjmiemy bo im więcej nas tym lepiej
![]() ![]() malina ale ci fajnie no pozazdroszczę, ja to taka większa jestem więc pewnie w eski się nie zmieszczę, ale wypady po ciuszki i to mniejsze fajna sprawa ![]() chwalę się drugi dzień bez słodyczy póki co nie mam smaka na takie rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie no tak teraz na powaznie to napisze co mnie ostatnio zalamalo i zmusilo do dietki, tzn najpierw tz zaczal dawac mi do zrozumienia ze troche mi sie przytylo, ale widzialam to sama, bo przestalam miescic sie w spodnie, a co bylo straszna wpadka jak poszlam do sklepu, musialam schylic sie po upuszczone pieniadze, a tu nagle trah! spodnie w kolanach mi pekly, a na udach sie rozeszly i wygladalo to mniej wiecej jak rozstepy ![]() ![]() No i przyszlo nawrocenie, ze trzeba cos z tym zrobic... Cwicze codziennie, ale co 2/3 dni bardziej intensywnie, zapisalam sie na basen, narazie raz w tygodniu, planuje wyciagnac kijki z szafy i pochodzic ![]() Z jedzeniem to u mnie jest tak ze jem w miare normalnie, w sensie jak jem np. rano sniadanie to nie patrze ile serek, czy wedlina maja kalorii, poprostu jem normalne jedzenie, z tym ze wiadomo ciemne pieczywo, zero slodyczy, smieciowego jedzenia czy slodzonych napoi ![]() Mam niecale 160cm ![]() Aktualnie jeszcze sie ucze, mam 19 lat i w tym roku czeka mnie matura ![]() Mam nadzieje ze nie jestem ani za stara, ani za mloda ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Hejjj
![]() Trochę mnie nie było a tu tyle czytania ![]() witaj Kolorowymaj ![]() Pestko 2kg. to raczej woda, mogą być i mięśnie. Ale to nie takie kg, które idą w "boczki" malinko jej jak ja marzę o takich zakupach ![]() Kolorowymaju dobrze, że śniadanie solidne, a jak z pozostałymi 4 posiłkami?? Z treningiem uważaj, by nie przedobrzyć ![]() A na dbanie o siebie zawsze jest dobry wiek. Trzeba tylko chcieć ![]() Nezka ja tez raczej sowa niż skowronek. I czasem cięzko iść wcześniej spać. Ale organizm potrzebuje odpoczynku. I umysł i ciało potrzebuje się zregenerować, by działać jak należy. I uwaga!!! Z najnowszych badan wynika, że dieta Diukana (białkowa) może spowodować raka jelita. A to dlatego, że jeśli organizmowi dostarcza się samo białko bez węglowodanów w organizmie zwiększa się substancja , która przyczynia się do rozwoju raka (możecie mnie udusić ale nie pamiętam substancji). Kolejny dowód na, to jak ważne są węglowodany. A umie zastój wagowy cały czas 74kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Rozeznanie
|
Kolorowymaj - miejsca Ci u nas dostatek, więc witamy w wątku
![]() Nie sądziłam, że ta tak przez większość osób zachwalana dieta może być taka szkodliwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
witam . ja sie w koncu biore za siebie! przytylam do 65.1! jestem wsciekla, a najgorsze ze mam niedobor cukru cukrzyce, i to mi juz wogole przeszkadza w diecie! jak sie o tym dowiedzialam zaczelam jesc batony no i teraz mam 65!!! zal i tyle! teraz ciagle sie za to biore by schudnac , ale gorzej juz z motywacja! masakra ach jo!
ale dzis juz zaczelam dzien z bulka i chuda wedlina! potem jogurt, potem jakas zupa, a na kolacja warzywa na parze! obym wytrwala!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.