|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
Moi rodzicie rano wyjechali-siedzę z dwoma braćmi w domu,leże sobie cały czas pod kołdrą i jest dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co by tu dodać...to,że zostaję w domu nie znaczy,że nie mam zamiaru się pięknie wyszykować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() Na tą chwilę nie mogę się zdecydować ![]() Także moje przygotowania zapewne będą wielkie ![]() ![]()
![]() |
#1413 |
Zadomowienie
|
My też mieliśmy spędzać sylwestra z dodatkową parą ale jakoś w tym roku wolimy sami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba taką bluzkę założę http://www.butik.net.pl/product-pol-...-Bokserka.html ,lepiej wygląda co prawda na żywo no ale Wam mogę pokazać ![]() Tylko co na dół...hm hm hm! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dół ? - NIC ![]() ![]()
![]() |
#1417 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz, po czym się poznaje, że gość się nie zna na whiskey jak zamawia ją w barze? Prosi o whiskey z colą i/albo lodem. Lód i cola zabijają jej smak, oryginalnie pije się ją z... wodą. Ale wiadomo, ma smakować, a cel uświęca środki ![]() Pamiętam, jak brat mówił, że jego wujek kocha whiskey, a jego syn mu wciskał, że whiskey z colą jest lepsza. Na to wujek: "Gdyby whiskey lepiej smakowała z colą, to robiliby ją z colą" ![]() Jestem zła, zła, ZŁA. Zgubiłam guzik od płaszcza! I nie dostanę takiego samego, wrr. Dobrze, że to przy rękawie, no ale co z tego. Wrrr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Szatan, lubię Sheridanka
![]() Ja trochę zła bo TŻ miał przyjechać już dzisiaj do mnie, ale będzie jutro. Próbowałam sobie coś na tym moim łbie zrobić i czeszę się w ten sposób: http://www.youtube.com/watch?v=cepQaqxoNfA tzn. może nie dokładnie tak, ale staram się hehe ważne by w przodzie fajnie wyglądało z tyłem muszę jeszcze powalczyć. Rozchodziłam troszkę butki, zrobiłam makijaż próbny i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Wtajemniczenie
|
Ja to się z jednej strony cieszę, że specjalnie nie imprezuję w tym roku na Sylwka, bo po przedwczorajszej popijawie nie mogę patrzeć na alkohol
![]() ![]() Gwiazdka, bardzo ładne upięcie ![]() ![]()
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak szampan ruski najlepszy ![]() My na szczęście już zakupów robić nie musimy, tylko jakiś dodatkowy napój kupimy a tż flaszkę już ma w domu ![]() Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2010-12-30 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nigdy nie mam pomysłu co by wymodzić na głowie, w dodatku moje włosy sa beznadziejnie obcięte - troche tu wyszarpane, troche tam ![]() ![]() Ale sie wkurzyłam na swojego. Prosiłam go, żeby wcześniej przyjechał do mnie, bo jutro mojego taty urodziny i chcialabym prezent kupić, poza tym te zakupy sylwestrowe, alkohol, przegryzki sklep do 21 czynny. I teraz zadzwonił, że bedzie dopiero za ok godzine ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1424 |
Zadomowienie
|
Oglądałyście wiadomości,jak mówili o tym,że przy trójce rodzeństwa w domu wybuchła petarda(własnej roboty bodajże)? Skutki wiecie jakie-liczne obrażenia,jeden chłopiec walczy o życie,prawie cały poparzony bez palca...
CZEMU TE DZIECI SĄ TAKIE BEZMYŚLNE? ![]() Ja od zawsze wiedziałam co mi wolno a czego nie,co jest bezpieczne a co nie. Eh... ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- A odnośnie fryzur-jak szłam na wesele w wakacje to myślałam,że się za przeproszeniem zes...jak nie pójdę do fryzjera ![]() ![]() A i nienawidzę tapirowania włosów... Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-12-30 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
a ja lubie sylwestra
![]() ![]() ![]() jak ktoras z was pamieta moja historie ze zboczencem przy parku to dzis... sytuacja sie powtorzyla. ten sam koles znow mnie zaczepil zabawiajac sie i dotykajac mnie...w krocze ![]() ![]()
#1426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dobra przejdźmy do sedna sprawy coooooooooooooooo?! Opowiedz w skrócie tą historię! Nie mogłaś go jakoś kopnąć czy coś? ![]() Może zakup jakiś gaz? Jezu jakby mój TŻ się dowiedział to by nogi z d...powyrywał chamowi jednemu :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Kamila, policja to pewnie ruszy dopiero jak Cię zgwałci brutalnie mówiąc. Mój TŻ to by już go znalazł i dostałby niezłe manto.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to juz drugi raz pierwszy raz opisalam w klubie. dzis szlam ta sama droga godzina 19. i on stal w miejsu. wyprzedzil mnie ja szlam za nim (nie poznalam go) nagle sie zatrzymal (myslalam ze wyciaga faki i odpala papierosa) ale on wyciagnał... swoj instrument. kiedy on sie zatrzymal to ja idac wyprzedzilam go wtedy byl za mna. szlam szybko. on sie zabawial a druga reka lapnał mnie miedzy nogi (bylam w sukience) ale juz bylam dzis odwazniejsza postraszylam go policją on "dokonczyl" swoje i uciekl. zadzwonilam przestraszona od razu do tż, oczywiscie wkurzyl sie rozlaczyl i juz chcial z 4 kumplami przyjechac zeby go znalezc i zaj....ać. musialam go uspokajac powiedzialam ze pojde na policje i zglosze to sama. uspokoilam sie pojechalam no i zobaczymy. masakra jakas. choelrnie sie boje ta teraz chcodzic. policja do mnie "pani mloda ladna to co sie pani dziwi" "a to lobuz" " no potrzebe mial" masakra jakas ;/ ale powiedzieli ze zwieksza tam patrole, opisalam go zobaczymy... maja do mnie zadzwonic jak kogos zlapia zebym porownala.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-12-30 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mówiąc szczerze mój TŻ jest taki zazdrosny jak i ja i wystarczy,że ktoś do mnie napisze to już ma agresora włączonego. Naprawdę nie chciałabym być w skórze takiego barana,który by mnie zaczepił. A z tego co koledzy TŻ-a z klubu mówili to potrafi przywalić,ale mam nadzieję,że nigdy nie przekonam się o tym!(oczywiście nie na własnej skórze,tylko w razie gdyby ktoś mnie zaczepił ![]() Bo ogólnie TŻ kulturalny także nie prowokuje bójek ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
Policja-banda idiotów. Co do twojej sytuacji co to za obleśny gość? Wiesz,ja nie jestem za rozwiązywaniem problemów ręką ale mógłby ten Twój TŻ przyjechać i mu skopać tyłek to by się może gościu otrząsnał Wiesz,na takich rzeczach się zaczyna a kto wie co może być później? Za 1 razem też się tak zabawiał? Jezu,niektórzy ludzie są naprawdę ohydni ![]() I cóż się dziwić ,że ja jak jest ciemno boję się z psem wyjść? Świat schodzi na psy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moj tż tak samo ja mu zapłakana tlumacze co sie stalo, ten sie rozlaczyl (byl akurat z 4 kumplami grali na plejce) i juz chlopakow zebral zeby przyjechac i mu wpie.rdzielic. ale nie chce zeby moj tż mial problemy po co, musialam go uspokajac mimo ze sama bylam roztrzesiona. Moj tż do bojek raczej nie sklonny, raczej za delikatny, ale jego kumple to łooo, porozwalali juz niejeden nos ![]() brrr co o tym pomysle to stres;/
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Każdy TŻ skopałby tyłek takiemu zbokowi...
Ale też racja, po co TŻ ma mieć problemy... Ważne, że nic się więcej nie stało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
za pierwszym razem tez sie zabawial i pociagnal mnie za reke przy wejsciu do parku jakby chcial wciagnac (?) gdyby chcial mnie zgwalcic to by mnie rąbnął mocnow tyl glowy ( przeciez szedl za mna) padłabym na ziemie i po sprawie... on hmmm..ochydny zboczeniec, onanizuje sie i dotyka idzie za toba i wklada ci reke w krocze... ochyda, co o tym pomysle to makabra
#1434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
#1436 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1438 |
Zadomowienie
|
hehe my też
![]() ![]() ![]() o ja też, mama dostała na imieniny i od razu wypiłyśmy ![]() jejku łaziłam dzisiaj po sklepach szukając butów na studniówkę, jak znalazłam idealne to się okazało że nie ma rozmiaru, ale mi sprowadzą ![]() ![]() i kupiłam sobie strój na jutro, bo idę na domówkę do koleżanki (TŻ pracuje ![]() ![]() ![]() Kamila współczuję, masakra, chyba bym tam wybiła tych policjantów :/ ja tylko raz miałam coś podobnego - jakiś facet jakby mnie śledził, ciągle się na mnie "natykał", łaził za mną, gadał jakieś głupie rzeczy, stracha miałam niezłego, wychodzę z psem - on, na mieście - on; też TŻ się wkurzał ostro, kazał dzwonić jak tylko go zobaczę, ale koleś odpuścił na szczęście... ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- wyprzedaże - tak, ludzie na wyprzedażach - nie ![]()
Promise I'm worth it, To hold in your arms, So come on and give me a chance. Edytowane przez mmalinowa Czas edycji: 2010-12-30 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Kamila- straszna historia. Uważaj na siebie...
A znasz tego faceta? wiesz kim jest? Co to za typ? mieszka gdzies blisko, ma rodzine, dzieci, młdoy, stary? Nie dałoby sie go jakos nastraszyc, chociazby słownie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam goscia, nic o nim nie wiem, mieszka pewnie gdzies w poblizu ( cala sytuacja ma miejsce 100 moze 150 m od mojego bloku!) ja go dzis wyzywalam straszylam policja on sie nic nie odzywa. zrobil swoje odwrocil sie i odszedl. ma ok 25-28 lat.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.