Wątek o sklepie ASOS.COM część 4 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2011-02-13, 12:26   #1411
55piec
Raczkowanie

Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4

Dziewczyny, mam do Was pytanie. Guuglowałem ostro i szukałem opinii o sklepie asos, znalazłem, że wysyłka zajmuje im wieki, często przychodzą z dziurami czy z jakimiś wadami, ale reklamacje przyjmują. Jestem na to przygotowany. Mam trochę ciuchów z Cottonfielda, Hilfigera i innych marek. Ciuchy te trzymają się 2-3 lata intensywnego chodzenia i prania. Płacę więcej, ale to się zwraca po jakimś czasie. Koszulki czy spodnie z Zary i H&M, House i podobnych po pół roku - roku wyglądają już kiepsko. Jak jest z ciuchami z ASOS?? Chodzi mi o jakość, patrze na skład, ale bawelna bawełnie nierówna.

Kupiłem ten sweterek:
100% bawełna

Myślę nad tymi rzeczami, ale nie chce czekać aż przyjdzie ten sweter Voi, konkretnie nad tymi:
http://www.asos.com/Ben-Sherman/Ben-...clr=TriumphRed
http://www.asos.com/Supreme-Being/Su...rt=3&clr=Beige
http://www.asos.com/Bench/Bench-Nylo...ort=3&clr=Blue
http://www.asos.com/Asos/Asos-Slim-F...ort=3&clr=Navy
http://www.asos.com/Asos-Collection/...&clr=GreyBlack
http://www.asos.com/Asos-Collection/...rt=3&clr=Black

Bardzo proszę doradźcie mi, o jakości Hollistera czy Abercrombie naczytałem się sporo, mam już ich ciuchy i jakość jest bdb. Nie wiem jak sprawa ma się w asosie.... Dziekować!

HACKERY:
Co do Waszych rozważań kartowych, kasowanie kart ze sklepu NIC nie daje, jeśli ktoś podpierdziełił dane wraz z kodem CVC2 to po ptokach,z kolei odnalezienie kodu CVC2 to 999 kombinacji, a po 10 czy 20 próbach bank blokuje konto i tyle, hackier musiałby mieć farta (5% szans), banki oddają pieniądze bez szemrania bo bardziej im się to opłaca niż sianie paniki wśród klientów.. Kradzież danych z kart nie jest wcale taka prosta, to są pojedyńcze zjawiska, transakcje są szyfrowane na takim poziomie, że na złamanie takiego szyfru potrzeba by wszystkich komputerów w polsce na jeden dzień, aby je złamać. Jedynym rozsądnym sposobem są limity, transakcje z powiadomieniem SMS /coś kupujesz = dostajesz sms/, karty przedpłacone. Siejecie panikę, totalnie nie mając o tym pojęcia. Ktoś pisał, że wstukał numery karty i coś mu wywaliło, mi się tak działo wiele razy, ale to jest zwykła pomyłka w klepywaniu numerów, chwilowe rozłączenie z serwerem, przerwa dostawy w internecie. To NA PEWNO nie był hacker. Dodatkowym zabezpieczeniem, mógłby być Firewall, nie wiem czy korzystacie, ale warto by było zainteresować się. Polecam Zone Alarm na potrzeby domy. Nie siejcie paniki, mówię Wam to JA mgr. inż informatyki :PP

Edytowane przez 55piec
Czas edycji: 2011-02-13 o 12:51
55piec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 12:40   #1412
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 55piec Pokaż wiadomość
HACKERY:
Co do Waszych rozważań kartowych, kasowanie kart ze sklepu NIC nie daje, jeśli ktoś podpierdziełił dane wraz z kodem CVC2, odnalezienie kodu CVC2 to 999 kombinacji, a po 10 czy 20 próbach bank blokuje konto i tyle. Kradzież danych z kart nie jest wcale taka prosta, to są pojedyńcze zjawiska, transakcje są szyfrowane na takim poziomie, że na złamanie takiego szyfru potrzeba by wszystkich komputerów w polsce na jeden dzień, aby je złamać. Jedynym rozsądnym sposobem są limity, transakcje z powiadomieniem SMS /coś kupujesz = dostajesz sms/, karty przedpłacone. Siejecie panikę, totalnie nie mając o tym pojęcia. Ktoś pisał, że wstukał numery karty i coś mu wywaliło, mi się tak działo wiele razy, ale to jest zwykła pomyłka w klepywaniu numerów, chwilowe rozłączenie z serwerem, przerwa dostawy w internecie. To NA PEWNO nie był hacker. Dodatowym zabezpieczeniem, mogłby być Firewall, nie wiem czy korzystacie, ale warto by było zainteresować się. Polecam Zone Alarm na potrzeby domy. Nie siejcie paniki, mówię Wam to JA mgr. inż informatyki :PP
mój mąż też jest informatykiem i mamy w domu wszelkie zabezpieczenia z możliwych i szyfrowania na wysokim poziomie, a jednak ktoś mnie dopadł
do wczoraj też myślałam, że kradzież danych to opowieści z Narni, a jednak sama tego doświadczyłam
wniosek stąd taki, że Ty możesz mieć dobre zabezpieczenia, ale sklepy w których dokonujesz transakcji już niekoniecznie i Twoje dane nie są dostatecznie chronione
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 12:48   #1413
55piec
Raczkowanie

izabellini, nie twierdzę że Twój Teże nie zna się, ale czasem się zdarza naprawdę rzadko - trzeba mieć pecha. Widzę w tym wątku seryjną panikę, a Ty dolewasz oliwy, otrzymasz zwrot pieniędzy? Otrzymasz na 100%, bo jakbyś pisała na wszystkich forach, że Cię okradli to banki, sklepy straciłyby zaufanie, a na to nie mogą sobie pozwolić.

Napisz mi lepiej, jak to jest z ciuchami z tego ASOSA :P
Stary 2011-02-13, 12:55   #1414
201607211724
Konto usunięte

Cytat:
izabellini, nie twierdzę że Twój Teże nie zna się, ale czasem się zdarza naprawdę rzadko - trzeba mieć pecha. Widzę w tym wątku seryjną panikę, a Ty dolewasz oliwy, otrzymasz zwrot pieniędzy? Otrzymasz na 100%, bo jakbyś pisała na wszystkich forach, że Cię okradli to banki, sklepy straciłyby zaufanie, a na to nie mogą sobie pozwolić.

Napisz mi lepiej, jak to jest z ciuchami z tego ASOSA :P
akurat uważam, że to bardzo miło ze strony iz, że napisała co jej się przydarzyło. Tego typu sytuacje zmuszają do dyskusji i zastanowienia się jak zapobiegać. Nie widzę to ani paniki ani oliwy
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 13:03   #1415
55piec
Raczkowanie

Masz rację Orenda, ale przez 3 strony czytałem, że wszyscy nagle zmniejszają limity i chciałem Was kobitki uspokoić trochę )

i w końcu.... znaleźć info o ciuchach Asosa, co jest mission impossible
Stary 2011-02-13, 13:13   #1416
kiiko
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, przepraszam, że przerywam dyskusje, ale może któraś z was zamawiała te belerinki :
http://www.asos.com/Asos/Asos-Lucy-J...rt=-1&clr=Nude
kiiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 13:14   #1417
VeroniczkaA
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Guuglowałem ostro i szukałem opinii o sklepie asos, znalazłem, że wysyłka zajmuje im wieki, często przychodzą z dziurami czy z jakimiś wadami, ale reklamacje przyjmują. Jestem na to przygotowany. Mam trochę ciuchów z Cottonfielda, Hilfigera i innych marek. Ciuchy te trzymają się 2-3 lata intensywnego chodzenia i prania. Płacę więcej, ale to się zwraca po jakimś czasie. Koszulki czy spodnie z Zary i H&M, House i podobnych po pół roku - roku wyglądają już kiepsko. Jak jest z ciuchami z ASOS?? Chodzi mi o jakość, patrze na skład, ale bawelna bawełnie nierówna.
Moim zdaniem jakosc nie powala na kolana i jest porownywalna do H&m czy zary... duzo zalezy od konkretnego ciucha - jedne sa super [np kupilam swietna torbe skorzana], a inne fatalne, ktore migiem do nich odsylam... nie ma reguly
VeroniczkaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 14:02   #1418
iza_k_84
Przyczajenie

dziewczyny pomocy mam pytanie dotyczące zwrotów a dokładniej formularza zwrotu ktory należy odesłac do asos.
Co wpisac w pozycje:
1. Billing Address (the Billing Address you registered on your ASOS account
2.
Postage paid to return goods (please also state your currency)*:
iza_k_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 14:20   #1419
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Guuglowałem ostro i szukałem opinii o sklepie asos, znalazłem, że wysyłka zajmuje im wieki, często przychodzą z dziurami czy z jakimiś wadami, ale reklamacje przyjmują. Jestem na to przygotowany. Mam trochę ciuchów z Cottonfielda, Hilfigera i innych marek. Ciuchy te trzymają się 2-3 lata intensywnego chodzenia i prania. Płacę więcej, ale to się zwraca po jakimś czasie. Koszulki czy spodnie z Zary i H&M, House i podobnych po pół roku - roku wyglądają już kiepsko. Jak jest z ciuchami z ASOS?? Chodzi mi o jakość, patrze na skład, ale bawełna bawełnie nierówna.
Wysyłka wieki ? Skąd takie rzeczy ? Mnie zawsze wysyłali po kilka godizn po kupeniu ,przychodzą po 5,6 dniach wysyłką zwykłą (dłużej sie zdarzało w grudniu jak były problemy komunikacyjne i zawalenie z powodu świat). Co do jakości- na pewno lepsza niż H&M czy House, trudno porównać do Zary wg mnie to bardzo porządna marka jeżeli chodzi np z o jedwabne tuniki i eleganckie płaszcze może ubrania codzienne mają gorsze A co do bawełny - dla mnie jest zawsze taka sama moje rzeczy z bawełny się trzymają latam nieważne czy to dobra marka czy t-shirt z hipermarketu.
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 15:37   #1420
55piec
Raczkowanie

Dione, nasze poglądy co do jakości rozmijają się, spodnie Zary, 150 zł - 5 prań = sprane, poprzecierane. Spodnie cottonfielda 300 zł na przecenie - 3 lata chodzenia... i zachciało mi się je suszyć w mikrofali... bo chciałem w nich iść a były mokre i poszły z dymem

H&M (?), Reserved (!), Ravel (!), Zara, House, New Yorker, Jake`s moim zdaniem to jednosezonówki. Kobita to lubi sobie zmieniać rzeczy, ja wole zabólić razy dwa i chodzić w tym 3 lata, jestem zwykłym samcem... mimo tego często kupuje rzeczy tych marek, ale nie płacę więcej niż 50-70 zł.

Dziękować za opinie o ASOS`ie, temat wyczerpany.

Edytowane przez 55piec
Czas edycji: 2011-02-13 o 15:39
Stary 2011-02-13, 15:58   #1421
mon88
Zadomowienie

Cytat:
Dione, nasze poglądy co do jakości rozmijają się, spodnie Zary, 150 zł - 5 prań = sprane, poprzecierane. Spodnie cottonfielda 300 zł na przecenie - 3 lata chodzenia... i zachciało mi się je suszyć w mikrofali... bo chciałem w nich iść a były mokre i poszły z dymem

H&M (?), Reserved (!), Ravel (!), Zara, House, New Yorker, Jake`s moim zdaniem to jednosezonówki. Kobita to lubi sobie zmieniać rzeczy, ja wole zabólić razy dwa i chodzić w tym 3 lata, jestem zwykłym samcem... mimo tego często kupuje rzeczy tych marek, ale nie płacę więcej niż 50-70 zł.

Dziękować za opinie o ASOS`ie, temat wyczerpany.

zamawiam rzeczy TŻ i sobie, więc mogę potwierdzić, że ASOS może i ma ciekawe wzorictwo, kroje itd., ale to raczej jednosezonówki
czasemi zdarza się naprawdę fajny gatunkowo ciuch... ale generalnie porównałabym te ciuchy jakościowo do zary czy h&m
choć zaznaczam, że ASOS ma też ubrania za spore sumy np. 60-70funtów, których nie miałam, więc może one są naprawdę dobre jakościowo
mon88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-13, 16:24   #1422
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
i zachciało mi się je suszyć w mikrofali... bo chciałem w nich iść a były mokre i poszły z dymem
zainwestuj w suszarkę
polecam

z ciuchami Asosa to loteria
jedne lepsze drugie gorsze, ale półka raczej niższa niż wyższa
no chyba, że znajdziesz coś z Asos White lub Black
to takie premium z Asosa
TŻ-owi kupuję tam tylko inne marki, głównie buty i akcesoria
ciuchów żadnych
Stary 2011-02-13, 16:28   #1423
55piec
Raczkowanie

Oooooo Mon88 piona za podobne myślenie, dzięki

Izabellini suszarka to dobry pomysł ;-)

Edytowane przez 55piec
Czas edycji: 2011-02-13 o 16:30
Stary 2011-02-13, 16:47   #1424
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Dione, nasze poglądy co do jakości rozmijają się, spodnie Zary, 150 zł - 5 prań = sprane, poprzecierane. Spodnie cottonfielda 300 zł na przecenie - 3 lata chodzenia... i zachciało mi się je suszyć w mikrofali...

Ja też ma dwie rzeczy z Zary czy reserved które sie szybko zniszczyły ale to moim zdaniem to była wina złego materiału (wiskoza +poliester i akryl), znowu mam trwałe rzeczy z H&M - ale i tak uważam że maja kiepskie produkty .Poza tym dwie czy trzy felerne rzeczy to mało żeby ocenić markę .
A co do samego asosa to do nas wysyła dopiero do niedawna a ,więc jak szukasz opinii to lepiej na brytyjskich stronach,tam jest jakieś 7 lat dłużej i bardziej znany . Ja dowiedziałam się że wygrywał w wielu plebiscytach konsumenckich a Brytyjczycy to mają świetne sklepy na wsypach więc jak coś wybierają to nie bez powodu, więc myślę że mają dobre rzeczy- oczywiście jak nas swój przedział cenowy - jak kogoś stać na bluzkę za 200 funtów to na rzeczy za asosa będzie kręcił nosem .Ale -nie wiem czy zauważyłeś -to trzy z rzeczy o które pytasz nie są w ogóle marki asos ..

Edytowane przez Dione
Czas edycji: 2011-02-13 o 16:54
Stary 2011-02-13, 17:29   #1425
55piec
Raczkowanie

Dione, to jest temat rzeka. Tak wiem, 3 rzeczy są nie asosa - Ben, Bench i trzecia firma której nie znam, ale wiele ciuchów podoba mi się z asosa, design mają bardzo ładny - stąd pewnie nagrody a mentalność anglików znam dobrze. Ceny niskie, i to już dla mnie jest podejrzane. Dlatego pytam, bo ta koszula niebieska asosa jest boska, ale co z tego jak mam podobną z Jake`s /100% cotton/, trzymałem ją na naprawdę specjalnie okazje - 5-7 prań i już kolor jest taki... nieświeży żyjemy w czasach, kup tanio pochodź 5 razy, wyrzuć kup nowy. Używam Etiaxil /środek zwalczający potliwość/ 3 lata temu kupiłem 100 ml i miałem go do tej pory, teraz produkują opakowania 12,5 ml w prawie tej samej cenie, a 100 ml w żadnej aptece nie kupisz. Sprzęt elektroniczny - lepiej kupić nowy niż naprawiać stary, wszystko po to, aby kupować częściej. Żyjemy w czasach, gdzie dużo bylejakości. Aby nie kończyć negatywnie polecam teledysk:
http://www.youtube.com/watch?v=ekQZPozjCX8 - gdzie gość ma identyczny sweterek jak teraz robi Tommy Hilfiger, moda to jedne wielkie koło

Stary 2011-02-13, 18:00   #1426
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
mój mąż też jest informatykiem i mamy w domu wszelkie zabezpieczenia z możliwych i szyfrowania na wysokim poziomie, a jednak ktoś mnie dopadł
do wczoraj też myślałam, że kradzież danych to opowieści z Narni, a jednak sama tego doświadczyłam
wniosek stąd taki, że Ty możesz mieć dobre zabezpieczenia, ale sklepy w których dokonujesz transakcji już niekoniecznie i Twoje dane nie są dostatecznie chronione
Izuś, a płaciłaś gdzieś jeszcze tą kartą w @ oprócz Asosa?
może to na innej stronie ..
Stary 2011-02-13, 18:16   #1427
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
Izuś, a płaciłaś gdzieś jeszcze tą kartą w @ oprócz Asosa?
może to na innej stronie ..
nigdzie
Stary 2011-02-13, 18:27   #1428
astonishinglotta
Raczkowanie

Cytat:
3 lata temu kupiłem 100 ml i miałem go do tej pory, teraz produkują opakowania 12,5 ml w prawie tej samej cenie, a 100 ml w żadnej aptece nie kupisz.

Z tego co wiem 100ml obecnie są lotiony;p a najwiekszy etiaxil obecnie to 25ml, ale mi ten 12.5 starczył na ponad poł roku i nadal go mam;p
astonishinglotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 19:09   #1429
kwakwa_1
Rozeznanie

GG do kwakwa_1

ja tak nie na temat trochę chociaż sama też płaciłam kartą kredytową i trochę mnie to co się stało wytrąciło z niezłomnej pewności siebie, że banki to świetnie zabezpieczją i nic mi nie grozi no ale...co zrobić?
a pytanie mam takie: Jak jest z tymi wyprzedażami na ASOSIE? bo ja pierwszy raz się zalogowałam w styczniu i były i myślałam że są cały rok a tymczasem część upatrzonych i pozostawionych na później rzeczy najzwyczajniej w świecie mi podrożała? To jak to jest są cały rok czy najlepiej kupowac na początku roku?
kwakwa_1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-13, 19:23   #1430
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację Orenda, ale przez 3 strony czytałem, że wszyscy nagle zmniejszają limity i chciałem Was kobitki uspokoić trochę )
To nie panika - raczej zdrowa reakcja na kłopoty innej osoby.
Lepiej się zabezpieczać niż później płakać- i to w każdym przypadku się akurat sprawdza

Mnie trochę niepokoi to, że jest to kolejny bardzo duży i dobry sklep w Anglii na który zaczaili się hakerzy... no bo raczej nie kosmici
Lista:
1.sanita1985
2.magnesik88
3.tobeloved91
4.nefernefer35

5.dominikaha
6.angeel_
7.bleedingsun
8.orenda
Wysyłam dane do wpłaty na PW.

Funta liczymy po 5 zł
Koszt wysyłki na osobę = 1Funt

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2011-02-13 o 19:32
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 19:52   #1431
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Ceny niskie, i to już dla mnie jest podejrzane. Dlatego pytam, bo ta koszula niebieska asosa jest boska, ale co z tego jak mam podobną z Jake`s /100% cotton/, trzymałem ją na naprawdę specjalnie okazje - 5-7 prań i już kolor jest taki... nieświeży
No piękna koszula Ale taki kolor faktycznie może szybko wyblaknąć,chociaż na to są jakieś środki ,te co mają takie absurdalne reklamy w telewizji w których laski grając w kosza w drugiej ręce trzymją3 litrowy płyn do prania
Cytat:
Napisane przez kwakwa_1 Pokaż wiadomość
Jak jest z tymi wyprzedażami na ASOSIE? bo ja pierwszy raz się zalogowałam w styczniu i były i myślałam że są cały rok a tymczasem część upatrzonych i pozostawionych na później rzeczy najzwyczajniej w świecie mi podrożała? To jak to jest są cały rok czy najlepiej kupowac na początku roku?
No właśnie na asosie ceny potrafią się zmienić z dnia na dzień ,raz podwyższają ale też obniżają, mnie też to zaskoczyło jak dziewczyny pisały chyba jeszcze na poprzedniej czesci wątku bo wcześniej tego nie zauważyłam ale teraz zaczęłam korzystać z opcji save for later a tam mi uprzejmie piszą jak sie cena zmieniła . Na przykład była ta promocja -20% na niektóre rzeczy asosa a kilka dni później niektóre znowu podrożały a inne dalej były przecenione. Wydaje mi się że jak coś im dobrze schodzi to podwyższają jak kiepsko to obniżają np.jak w jakimś modelu jeden kolor nie sprzedaje sie (rozmiary są ciągle dostępne ) a inne wykupują szybko to obniżają cenę tylko tego mniej popularnego koloru
Stary 2011-02-13, 19:58   #1432
bleedingsun
Zakorzenienie

Moje zamówienie:

http://www.asos.com/Levis/Levis-Prod...t=-1&clr=Black
Rozmiar M, cena 35F

35F + 1F = 36F
36 x 5 = 180 i tyle wpłacę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image1xxlv.jpg (69,4 KB, 19 załadowań)

Włosy: 43cm (03.11.2014)
Cel: 50

Drożdże: 6/30
bleedingsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 20:04   #1433
Mimsik
Raczkowanie

Robiłam zakupy w czwartek kilka minut po 16, rzeczy wysłali kolo 1 w nocy w piatek, ale pieniedzy dalej nie pobrali mi z konta, wczesniej jak kupowalam zawsze pobierali w przeciagu 24H, czy wam sie tez cos takiego zdazylo?
Mimsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 20:11   #1434
55piec
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Koszt wysyłki na osobę = 1Funt
wysyłka jest za free
Stary 2011-02-13, 20:12   #1435
ranka
Kici kici miau miau

a ja na rzeczy z Zary nie narzekam chociaz dotychczas kupowalam tam bluzki - spodnie jeansowe kupuje glownie z Only marki Vero Moda - moje ukochane rurki, maja juz ok. 6-7 lat, nigdzie nie przetarte ale oddalam bo za chiny ludowe sie w nie juz nie zmieszcze po ciazy
ale nie poleczm czarnych rurek bo sie szybko spieraja
co do Asosa.. tak jak pisze izabellini - raz lepsze raz gorsze

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 20:27   #1436
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
wysyłka jest za free
Ale przy duzym zamowieniu pewnie wezmą kuriera (płatnego), a nie poczte (teraz free), bo to szybciej i bezpieczniej mimo wszystko
Stary 2011-02-13, 20:30   #1437
201607211724
Konto usunięte

rozmiar 6 czarne (jeśli nie byłoby czarnych - brązowe)
http://www.asos.com/Asos/Asos-Albert...t=-1&clr=Black
Dziękuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg asos.jpg (9,7 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-02-13, 20:46   #1438
kwakwa_1
Rozeznanie

GG do kwakwa_1

matko jak ja Wam zazdroszczę że sobie w takich bucikach możecie chodzić ;(((

a mi się generalnie te ceny włąśnie po środzie zmieniły. doszły brakujące rozmiary a przy okazji podskoczyła cena. ale w każdym razie wyprzedaże są jakieś cały czas i warto sprawdzac co jakiś czas co tam nowego się pojawiło, tak?
kwakwa_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-13, 20:49   #1439
201607211724
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kwakwa_1 Pokaż wiadomość
matko jak ja Wam zazdroszczę że sobie w takich bucikach możecie chodzić ;(((
kwakwa - no dopiero zobaczę czy sobie mogę/umiem chodzić
ostatnio coś mnie na platformy bierze, a te mi się dość zgrabne wydają (odpukać)
Stary 2011-02-13, 21:03   #1440
adajula
Rozeznanie

dziewczyny czy orientujecie się może do kiedy może potrwać darmowa wysyłka? I czy jeśli zamówię produkty, i nie zapłacę automatycznie (paypal) to będę mogła zapłacić później, np. przez użycie danych z maila czy taki mail nie przychodzi? Pytam o to dlatego że chcę zamówić sobie coś szybko żeby nie zniknęło, a nie mam jeszcze pieniążków na pp
adajula jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości