|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy |
|
12 | 21,43% |
| Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło |
|
37 | 66,07% |
| II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... |
|
7 | 12,50% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
|
|
|
|
|
#1412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
dziekuje kochane, jak najbardziej jestescie zaproszone-wow ale bylby czad! mozemy zrobic party przy picolo(kupilam dzisiaj bo lazil za mna od sylwestra )jestescie niesamowite! mam ustawione na maksymalna ilosc postow i mam 5 str do nadrobienia!!!!1 moze jak mi sie bedzie nudzic to doczytam, na parapatowe zapraszam pod koniec lutego!!! |
|
|
|
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
mary poziomkowa gdybym ja miaaaaaaaaałaaaaaaaaa skrzydełka jak... (nie pamiętam co) tralalaaaaa to poleciaaaaaałabym...
Tylko że w poniedziałek mam wolne bo jadę na 4D jejujejujeju i wtorku wolnego już pewnie nie wyrwę... Czemu nie ma po ludzku takich spotkań organizowanych - w niedzielę albo sobotę... Szczerze, naprawdę chciałabym jechać i mój biedny mąż nie od dzis tego wysłuchuje...
|
#1414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam lepszy pomysl zamiast diety... zmien lekarza
|
|
#1415 |
|
Wtajemniczenie
|
No...i jeszcze parapetówa u agnieszki_pe... Sie niewyrobie!
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
wizyta w kibelku mnie uzdrowiła
![]() więc postanowiłam spędzić resztę wieczoru gnijąc na kanapie obok męża mego kochanego więc żegnam się ze strachem bo nie wiem ile stron rano zastanę nieprzeczytanych ![]() jak dam radę to pójde na tą glukozę zobaczymy rano ![]() dobranoc pchły na noc (do dziś nie wiem dlaczego tak sie mówi) |
|
|
|
#1417 |
|
Wtajemniczenie
|
Andziotku dobranoc kochana!!!!!
|
#1418 |
|
Wtajemniczenie
|
Poogladałam trochę albumów i zmykam spac. Dobranoc gaduły
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Idę lulu
![]() Kolorowych Snów |
|
|
|
#1420 |
|
Wtajemniczenie
|
pierdyliard pokus... znów mi sie przypomniało
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Pchły pchłami ale karaluchy! pod poduchy! Litosci... I zaraz polezą wszystkie... Sama nastukam ze 3 strony ooooo ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Ja też chcę ogladac albumy buuuuuuuuuuuu
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Amarciu, NIE MASZ SKRZYDEŁ? :wtf:
![]() Nie no rozumiem, ale jakbyś coś, gdzieś, teges... ![]() Dobra, ja też uciekam. Przecież ręce mi do klawiatury przyrosną, jak pragnę zdrowia ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja uwielbiam pamietniki wampirow i cala sage zmierzchu ![]() ito nie tylko dla mlodziezy eee nie zmenimy, on jest poloznikiem u mnie w szpitalu i jak na niego trfie to dopiero beda jaja zmienie go jak urodze
|
|
|
|
|
#1423 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja też idę... bo jutro mam dyzur w pracy! za to do 14.00 sie mnie nie pozbędziecie Ha! Kosmatych
|
#1424 | ||
|
Wtajemniczenie
|
nadrobiłam was
![]() i nie mam już siły pisac. oczy mi się zamykają..... moje małe od południa się nie rusza i się boję, bo się tego z mężem.... poprzytulaliśmy troszkę ![]() dodam jeszcze, że ja też będę młodą mamą, bo rodząc będę miała 23lata. w ogóle dużo osób dziwiło się, że wszystko tak szybko, bo uwaga: XII 2009 zaręczyny VI 2010 cywilny VII 2010 kościelny i wesele VII-VIII 2010 kupno mieszkania i przeprowadzka no i 15 IX 2010 pozytywny test ciążowy także dla nas był to szalony rok ale byliśmy 5lat razem już i chcieliśmy zamieszkać razem, a na stancję stwierdziliśmy, że szkoda kasy. no to kredyt na mieszkanie. a chcieliśmy "rodzina na swoim", no a tu trzeba byc małżeństwem no i tak szybko się potoczyło dzidziuś nie był planowany, ale jest teraz wyczekiwany i to bardzoteż nie byłam gotowa na dziecko, a nawet mówiłam, że nie chcę miec dzieci, a teraz będąc w ciąży stwierdzam, że to coś wspaniałego i chcę już urodzic ![]() dobra zasypiam przez to nadrabianie was dobranoc![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale przed ciążą było elegancko hyhy
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem, miałam iść spać, ale zaczęło mi się wydawać, że mój brzusio strasznie urósł. No to poszłam, zrobiłam zdjęcia i oto efekty...
Pierwsze zdjęcie sprzed tygodnia, kolejne z dziś ![]() Zdjęcia kiepskie, bo sama musiałam robić, a tylko w łazience mam lustro, żebym widziała, czy się mieszczę w kadrze :P
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
Ddaaiissyy, wiem co czujesz,sama byłam do niedawna w takiej sytuacji.Teraz wszystko zaczeło sie zmieniać na lepsze.Nie rycze i nie zadręczam się,że nie chciałam a los zdecydował za mnie.
Bedzie dobrze,urodzisz i zobaczysz maluszka to pokochasz bezgranicznie. Piszecie laseczki o jedzeniu,ja dziś miałam przeboje,zjadłam rano kanapeczki z ciemnego chlebka z szyneczką i pomidorkiem,do tego kawa zbożowa no i tablety oczywiście. Łeb pękał mi od samego rana,więc poszłam na spacer mimo że laó jak z cebra. Kiedy przyszłam do domu to myślałam że żołądek mi wyrwie i oddałam to co zjadłam. Na obiadek wszamałam pomidorówe i kimono,tż zajął się chłopcami. Po drzemce pojechaliśmy na zakupy i coś mi sie zachciało mleczka w tubce,więc sobie kupiłam a co . Tż do mnie,zjedz dopiero w domu ,bo zarzygasz całe auto,ale ja nie wytrzymałam,heh na szczęscie nic mi nie było. A na kolację zrobiłam zapiekankę ziemniaczaną ,a teraz czuje,że jeszcze coś bym zjadła. Zmykam spać dobranoc
|
#1427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mówię głównie o tym wysypie wampirzego g..., które pojawiło się na rynku po Zmierzchu I próbowałam, naprawdę próbowałam znaleźć coś innego dla przedziału 14-18 lat, ale po prostu NIE MA! A to, co czytam, to jakaś totalna masakra Cytat:
![]() 05.06.2009 zaręczyny (po których zamieszkaliśmy razem) 14.08.2010 ślub 10.09.2010 pozytywny test ciążowy ![]() 18.01.2010 kończę 24 lata, a 16.05.2010 ma się dzidzia urodzić
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-01-14 o 23:21 |
||
|
|
|
#1428 |
|
Rozeznanie
|
alle sie naczytałam i na śmiałam z Was
|
|
#1429 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
Teraz sobie nie wyobrażam,aby dzidziusia nie było.....Pamiętaj kochana,że masz coś o czym kobiety marzą
|
|
#1430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szef mojego męża jest z 2-go czerwca (niestety ja mam termin porodu na ten dzień) i ma w tej chwili 3 żonę, jeździ na panienki itd., co chwilę zmienia zdanie i chyba sam nie wie czego chce. Mąż mojej koleżanki też jest bliźniakiem i niestety to samo. Mój mąż od razu jak zaszłam w ciąże i wyliczyliśmy termin porodu, stwierdził, że nie ma opcji i trzeba przed 20 maja urodzić, a jak się nie da, to cesarskie cięcie na życzenie i koniec -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Właśnie skończyłam nadrabiać, co napisałyście i mogę iść spokojnie spać. Ale serio, nie oszczędzacie się w ogóle. A wiecie, że kobieta w ciąży nie powinna spędzać przed monitorem więcej, niż 4 godziny na dobę?? Edytowane przez Agnieszka.M Czas edycji: 2011-01-15 o 02:47 |
|
|
|
|
#1431 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!!!!!!!
Wstawać wstawać! trzeba kolejne strony zapisywać !.Wszystkie teraz odsypiacie wczorajsze trzaskanie postów - na całe szczęście byłam z Wami i nie miałam do nadrabiania, bo obraziłabym się ![]() moja droga - to nic.... musiałabys mnie czasem posłuchać, co potrafi wprowadzić mnie w stresa takiego, że mam biegunke pól dnia Cytat:
![]() Cytat:
gratulacjeeeeeeeeeee!!! szykujemy sie na parapetówe! jak to..... nieładnie ![]() to my też ten sam wiek ciązowy, jak go "fachowo" nazwalam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a mówi sie tak, bo sie rymuje. mądra jestem co>?! ![]() ja miałam tylko 2,5 stron do nadrabiania Cytat:
Cytat:
Agnieszka.M - tyle Ci zajęło nadrabianie?! bidulko!!!ale dzielna jestes i jestesmy z Ciebie dumne ![]() ja jeszcze w łóżeczku, TZ pojechał na uczelnie, więc już nie śpię i myśle co by tu sobie porobić ![]() znalazałam taki artykuł, ale jeszcze nie zdazyłam przeczytać: http://dzieci.pl/pgid,13018054,title...puticaid=6b9a8 ide poczytać o inteligentnym życiu płodowym. miłego dnia Kochane. wstawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaać!!!!
|
|||||||
|
|
|
#1432 |
|
Wtajemniczenie
|
O jaaaa, dziewczyny!
Od wczoraj od godz. 12:30 nie działa mi wizaż... myślałam, że Wam wszystkim bo w ogóle nie dało się wbić na forum i tak cały czas, próbowałam kilkanaście razy aż do 1 w nocy! aż tu nagle wchodzę dziś rano na moją pocztę i widzę inf. o prośbie o zaprzyjaźnienie wysłane wczoraj przed 22... myślę sobie, jak to?! Przecież wizaż nie działa i wchodzę przez Internet Explorer i się udało ![]() Na codzień korzystam z Mozilli, ciekawe czy inne osoby też mają ten problem ![]() No nic, mam nadzieję, że się wyśle ta wiadomość a ja spróbuję Was nadrobić ale widzę już, że sporo nasmarowane ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Mam 16 stron do nadrobienia Przelecę tylko i wyszukam inf. do uzupełnienia listy ale nie będę cytować bo mi się tu co chwilę, przy jakiejś akcji strona zacina i czekam na odblokowanie
|
#1433 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() moria44 już miałam do Ciebie wczoraj na PW pisać malutka. Pojawiałaś się na pasku na dole i znikałaś, ale widać Cię było często. Bałam się, ze źle się czujesz, ze jesteś smutna i się nie odzywasz...
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Siedzę w laboratorium (to się nazywa uzależnienie od wizażu) Wypiłam glukoze i mi niedobrze Myślałam że zwymiotuje jak to piłam Trzacchalo mną i oczy zaszły łzami A wypiłam jednym duszkiem żeby szybko poszło |
||
|
|
|
#1435 |
|
Wtajemniczenie
|
Też czytam o inteligentnych dziecinach naszych
szkraby nasze małe ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- andziot ![]() niemyślojedzeniu, niemyślojedzeniu, niemyślojedzeniu (na glukozę zabiorę ze sobą lapa hehheheheheeeee i mogę siedzieć 3 godziny )
|
#1436 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie śpię już od przed 7
![]() standardowo śniło mi się usg, a tam siusiak nie mogę się doczekac poniedziałku i usg ![]() Cytat:
|
|
|
#1437 |
|
Wtajemniczenie
|
amarcia - kochana jesteś
![]() Dziewczynki ja Was teraz nie nadrobię, bo tak się nie da, nic nie mogę skopiować a gdy przerzucam stronę to jest zacinka Jeśli są jakieś nowe wieście do uzupełnienia na pierwszej stronie, napiszcie mi proszę PW. Ja muszę jakieś antywirusy porobić, może nową przeglądarką Chrome zainstaluję, coś wymyślę i wtedy się wezmę za czytanie
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Moria, ja też używam Mozillę i wczoraj u mnie wizaż działał cały dzień Ciemno i szaroburo na dworze, więc nawet się nie chce wychodzić. Trzeba się jednak będzie później ruszyć, bo idziemy na obiad do mamy więc dziś gotowanie z głowy
|
#1439 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam mamuśki
Też czytałam ![]() Wczoraj wieczorem przekonałam się, że nasz Piotruś to strasznie "charakterny" bobas. Próbowałam zasnąć na prawym boku, ale tak strasznie mnie kopał, że nie miałam wyjścia i musiałam zmienić pozycję.Podobnie było przedwczoraj, ale wczoraj przekonałam się, ze chyba jednak bardzo nie lubi tej pozycji, a kopniaczkami daje mi o tym znać ![]() Miłego dnia mamuśki, a ja lecę trochę popracować ( wprawdzie jestem na L4 ), ale pieniążki się przydadzą ![]() Dwie godzinki miną szybciutko |
|
|
|
#1440 |
|
Wtajemniczenie
|
wy dodajecie, to ja również dodałam fotki do albumu
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

)

ja mam lepszy pomysl 

Czekamy na Ciebie fasolko

choc ze szczescia tez nie skacze. Mam nadzieje, ze nadal mi sie bedzie moje podejscie poprawiało, a jak zobacze małe to juz w ogole zwariuję

bidulko!!!