| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-01-21, 16:18 | #1411 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Dot.: Offtopowe zapuszczanie Część XXVII- zapuszczalskie wciąż atakują

Cytat: 
  Tak to tylko imieniny, urodziny czy zdjęcia, tak po prostu się raczej nie spotykamy  W sumie dziwne  Tak to w szkole ciągle ktoś przychodzi, gada, przytula, nigdy nie jestem sama, a w domu to już klapa   Edytowane przez Czarna93 Czas edycji: 2011-01-21 o 16:20 | |
|     | 
|  2011-01-21, 16:20 | #1412 | ||
| ma zielone pojęcie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: T'Kashi (Wolkan) 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  No- mam jeszcze 3 kumpli, z którymi często piję  I dwie znajome, z którymi kwestuję na WOŚP-ie, czasem na wakacje jeżdżę itd. To są świetni znajomi, ale niestety na stałe nie mają dla mnie czasu po zajęciach itd.   
				__________________ „Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) | ||
|     | 
|  2011-01-21, 16:21 | #1413 | 
| Raczkowanie | 

Chatul dziękuję   
				__________________ Matura 2012! PR: anielski, wos, geografia PP: polski,matematyka  | 
|     | 
|  2011-01-21, 16:23 | #1414 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ „Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) | |
|     | 
|  2011-01-21, 16:25 | #1415 | 
				 | 

Oj nie załamuj się   Masz TŻ i jak wyżej wspomniałas kilku kumpli  Dzięki nim masz m.in. świetne wakacje  Ja we wakacje to tylko tżta mam i jego kuzynkę, a żyję   Edytowane przez Czarna93 Czas edycji: 2011-01-21 o 16:26 | 
|     | 
|  2011-01-21, 16:28 | #1416 | |
				 | 

Cytat: 
  Mnie brakuje po prostu kilku znajomych do pogadania, wyjścia na piwo, posmiania się, porobienia zdjęć...   
				__________________ „Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) | |
|     | 
|  2011-01-21, 16:30 | #1417 | 
| Raczkowanie | 

Chatul może mieszkamy blisko siebie ^^

__________________ Matura 2012! PR: anielski, wos, geografia PP: polski,matematyka  | 
|     | 
|  2011-01-21, 16:30 | #1418 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-01-21, 16:35 | #1419 | 
				 | 

Ja z W-wy jestem   Przede wszystkim męcząca. No i związek na odległość jest kosztowny. Ceny wyjazdów naprawdę nie są niskie... Ale wszystko ma swoje dobre strony- taka duża odległość też   
				__________________ „Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) | 
|     | 
|  2011-01-21, 16:40 | #1420 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Dzień dobry    | 
|     | 
|  2011-01-21, 16:47 | #1421 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-01-21, 16:47 | #1422 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Ależ mi się podoba  http://allegro.pl/asos-kokarda-rewel...418242677.html 
				__________________ 1. Włosomaniaczka   2.Zdrowo się odżywiam  3. Ćwiczę  | 
|     | 
|  2011-01-21, 16:55 | #1423 | |
				 | 

Cytat:   | |
|     | 
|  2011-01-21, 16:57 | #1424 | 
				 | 

Oglądam sobie modowe blogi i jeszcze bardziej dobija mnie to jak mało jestem dziewczęca    | 
|     | 
|  2011-01-21, 16:59 | #1425 | ||
				 | 

Cytat: 
 A tam, jak się w tym dobrze czujesz to co za problem  Mnie dołuje oglądanie modowych blogów, bo potem to wszystko chcę mieć a w portfelu pustka   Cytat:   
				__________________ 1. Włosomaniaczka   2.Zdrowo się odżywiam  3. Ćwiczę  | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-01-21, 17:02 | #1426 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

mi się podoba fryzura tej laski z linka, który podała Miki   tzn brak fryzury.. uroczy  w ogóle pierwszy raz od dawna mam fajne włosy.. już to zauważyłam wczoraj po umyciu i dziś cały dzień jestem z nich nawet zadowolona  są miękkie i sypkie.. tylko kurde coś jakby brak im objętości  nie wiem dlaczego   
				__________________ ig: @tojaola_ | 
|     | 
|  2011-01-21, 17:04 | #1427 | |
				 | 

Cytat: 
  Chciałabym nosić spódniczki, sukienki, krótkie spodenki, jakieś dodatki, stylowe buty  Ale wstydzę się swoich nóg to po pierwsze  A po drugie nie mam w szafie żadnej z tych rzeczy, które wymieniłam   Edytowane przez Czarna93 Czas edycji: 2011-01-21 o 17:08 | |
|     | 
|  2011-01-21, 17:10 | #1428 | |
				 | 

Cytat: 
  Moje też nie są piękne, bo mam duże uda, ale mam to gdzieś  Może powolutku kupuj spódniczki, sukienki itd. Nie musisz od razu wszystkiego, ale małymi kroczkami  Jak tak robię, że powoli wymieniam zawartość szafy. Owszem trwa to długo bo dobrze wiesz jak portfele nastolatków wyglądają  W zeszłym roku nie miałam żadnej spódniczki takiej do chodzenia codziennie, a  teraz mam 5   
				__________________ 1. Włosomaniaczka   2.Zdrowo się odżywiam  3. Ćwiczę  | |
|     | 
|  2011-01-21, 17:10 | #1429 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Darłowo 
				 | 

Cytat: 
  Ale ksiądz długo pobył   
				__________________ Cytat: 
  Hula Hop 440/5000 minut   | ||
|     | 
|  2011-01-21, 17:11 | #1430 | 
				 | 

Dla mnie zalety związku na odległość to: 1. Jeden partner nie siedzi na głowie drugiemu. Nie ma codziennego odwiedzania się, chodzenia na spacery... Olewania innych znajomych  Bo jednak w pierwszej fazie związku często para izoluje się od reszty ludzi, w tym przyjaciół. W przypadku związku na odległość takie sytuacje są znacznie rzadsze. 2. Motywacja do nauki. Wiem, że muszę wszystko pozaliczać w terminie itd. żeby szybko mieć z głowy obowiązki i móc się spotkać z TŻem. 3. Możliwość zatęsknienia za TŻ-em (; To takie trzy główne   
				__________________ „Nowhere am I so desperately needed as among a shipload of illogical humans”. Spock („Star Trek”) | 
|     | 
|  2011-01-21, 17:18 | #1431 | ||
				 | 

Cytat: 
  I wtedy też kupię jakieś spódniczki i butki  Teraz też chciałabym być bardziej dziewczęca, ale nie wiem jak  Na razie zacznę nosić kolczyki, może jakieś apaszki, zawsze jakiś postęp  ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat: 
  Szczególnie ten punkt z nauką  A co do olewania znajomych - moja koleżanka znalazła sobie ostatnio chłopaka i zachowuje się jak pępek świata  Tylko jego widzi i jak jej przyjaciółki mowią jej o tym to je zbywa tekstem "wy nie miałyście chłopaka to nie wiecie jak to jest"   | ||
|     | 
|  2011-01-21, 17:19 | #1432 | 
				 | 

O, no jasne   Na razie możesz zacząć od kolczyków, jeżeli ich nie nosisz   
|     | 
|  2011-01-21, 17:20 | #1433 | 
				 | 

no fakt.. ważne jest żeby jedno drugiemu nie siedziało na głowie cały czas. my to mamy za sobą i teraz nie ma problemu żebyśmy się nie widzieli parę dni i nawet nie tęsknimy za sobą   każde ma swoje zajęcia i pasje. możemy robić co chcemy. coś z tymi znajomymi jest nie tak. ja też nigdy nie miałam nikogo takiego, akurat gdy potrzebowałam. teraz też mamy tylko wspólnych znajomych. tzn Tż ma też swoich, ale ja już niespecjalnie. mam parę koleżanek, ale one mają swoje życie i nie mamy dla siebie czasu.. tylko sporadycznie. z drugiej strony Tż spotyka się z kumplami singlami, więc może dlatego mają dla niego czas  no i warto zauważyć jeszcze to, że ja lubię być sama. jak nie chcę być sama to spotykam się z Tż-em , a u niego zwykle jest tłumnie. dziwna jestem... ale po prostu lubię mieć czas dla siebie i swoich zainteresowań. takich tylko moich. zresztą odnoszę wrażenie , że nie bardzo mam z kim o nich porozmawiać dlatego się izoluję  macie jakiś pomysł na fajny sport do uprawiania? ale nie żadne tam brzuszki czy przysiady  basen też odpada.. myślałam o ściance wspinaczkowej, ale u nas jest tylko jedna, a tam się wspina koleżanka z pracy, więc odpada (na zasadzie - co za dużo to nie zdrowo) ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ ig: @tojaola_ | 
|     | 
|  2011-01-21, 17:21 | #1434 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Mrozy 
				 | 

Cytat: Cytat:  Cytat: 
  W ciągu 3 dni kupiłam 6 par+jedną zawieszkę i wydałam 35 zł  A kusi mnie jeszcze jedna bransoletka, no śliczna jest po prostu   
				__________________ 17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery  Moja pielęgnacja-> klik! Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. | |||
|     | 
|  2011-01-21, 17:23 | #1435 | 
				 | 

właśnie sobie przypomniałam jaka byłam żałosna w przedziale wiekowym <17-21> omg.. wtedy ujawniły się moje najgorsze cechy.. wstyd. hm.. z drugiej strony w ciągu ostatniego 1,5 roku tak cholernie obrzydliwie spoważniałam, że aż żal mi siebie..   coś jest nie halo ze mną  Narek, zgadnij co będę zaraz kontynuować   
				__________________ ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2011-01-21 o 17:24 | 
|     | 
|  2011-01-21, 17:26 | #1436 | |
				 | 

Jak ja nie lubię się pakowac DO PLECAKA na TYDZIEŃ. Przecież to niewykonalne   ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat: 
  Właśnie zawsze się zastanawiałam czy takie sukienki nie spadają. Pochwal się tymi kolczykami  Też bym jakieś kupiła, ale nic mi się ostatnio nie podoba. 
|     | 
|  2011-01-21, 17:27 | #1437 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-01-21, 17:27 | #1438 | 
				 | 

Czy wam też sie coś z gg stało? Mnie sie ciągle wyłącza i jakiś błąd wyskakuje     
|     | 
|  2011-01-21, 17:28 | #1439 | ||
				 | 

Cytat: 
  Ja mam kilka koleżanek ale bardzo rzadko razem wychodzimy. Widzimy się jedynie na zjazdach czyli co dwa tygodnie. Raz miałam prawdziwą przyjaciółkę w gimnazjum ale drogi dawno się rozeszły, ona założyła swoją rodzinę i wyjechała do innego miasta. Teraz cholernie brakuje mi takiej osoby, z którą mogę pójść na zakupy, spotkać się na kawę  Ehh strasznie zazdroszczę innym że mają obok siebie taką zaufaną osobę na którą zawsze mogą liczyć cokolwiek by się nie stało. Moje koleżanki są niestety fałszywe, bardzo często zazdroszczą że dostałam np. lepszą ocenę albo że poszłam na staż do urzędu  Cytat: 
  a co takiego przeszkadza Ci w Twoich nogach? Powiem Ci że ja miałam straszny problem z pokazywaniem swoich, NIGDY nie nosiłam spódnic/sukienek. Ciągle tylko spodnie bo wydawało mi się że są strasznie chude i każdy będzie patrzył tylko na nie. Teraz całkowicie zmieniłam styl ubierania i dopiero czuję się sobą   | ||
|     | 
|  2011-01-21, 17:28 | #1440 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.