|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1411 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 41
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
ja codziennie æwicze najpierw æwicze to http://www.youtube.com/watch?v=BfoekNVgqPU jest 5 czêsci i zapewniam ¿e dziala bo cz³owiek sie strasznie u poci i dzia³± na wszystkie czzê¶ci cia³± potem robie okolo 200 brzuszków róznych skosnych, prostych, z nogami do góry itp potem æwiczenia na dupkê 3 cwiczenia po 20 razy , a po poludniu albo hula hop albo z 20 pajacyków albo biegam w miejscu kilka minut , albo poprostu tañczê hehehe a i czasem jak ide z moim yorkasem na spacer to zapinam smyczke i biega razem ze mn± przez 15 min potem pada w domu i mam na kilka chwil spokoj bo pies jest padniêty
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- tak baletnica to tylko 6 dni w miesi±cu hehe ka¿demu sie przydaje taka g³odówka a potem oczywi¶cie nie rzucam sie na jedzenie tylko powolutku wprowadzam inne posi³ki -------------------------------------------------------------------- a w³a¶nie staram siê nie je¶æ po 18 a jak ju¿ to tylko herbatka woda albo b³onnik przegryzam i koniec --------------------------------------------------------------------- dzisiaj kupi³am i jestem po 2 tabl. linea fitness czy która¶ z Was ju¿ to stosowa³a i jakie by³y efekty ?
|
|
|
|
#1412 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 777
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Maribella ja bym tak nie mog³a
Wiecie ostatnio wyczyta³am ¿e na wieczór nie powinno siê je¶æ owoców ![]() Ja dzisiaj wieczorem jab³ko i potem jogobella ![]() Dziewczyny ju¿ pyta³am ale macie mo¿e wagê kuchenn± bo kiedy¶ która¶ pisa³a. Ile ona kosztuje? 30 min hh i 100 brzuszków za mn± ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Witam nowe chudzinki ![]()
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
sandera co oznacza HH
to prawda owoców na noc jesc wrecz nie wolno bo wieczorem organizm juz jest zmeczony i nie trawi tak jak w ciagu dnia a co za tym idzie owoce fermentuja i do organizmu przenikaja dziwne niebezpieczne substancje powstale w wyniku fermentacji tak¿e nie radzê :/ aha i pamietajcie ¿e 3 godziny przed snem najpozniej mozna cos zjesc bo potem wszystko sie odk³ada albo fermentuje |
|
|
|
#1414 |
|
Raczkowanie
|
Czee¶c dziewczyny dawno mnie tu nie by³oo
![]() opisujcie jak sie trzymacie i jak z waszymi zbednymi kg / cm ? Ja juz dawno nie æwicze brak mi motywacji ale jakos daje rade i w miare posi³kuje nie opycham sie i wgl prawie nie jem s³odyczy Pozdrawiam
|
#1415 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 258
|
Na obiad:
-zupa pieczarkowa 100 kcal RAZEM: 100kcal Na podwieczorek: niestety nie jestem w domku i nie mia³am przy sobie moich prduktów: a wiêc zjad³am 15gram, mo¿e z 20 gram chrupków kukurydzianych - 65kcal RAZEM: 65kcal kolacja: tu te¿ zmiana planu: - bu³ka jasna tak pokrojona w plastry, to 4 takie plastry -nie ca³a bu³ka, 3 te kawa³eczki z serkiem Hochalnd emesdamer czy jako¶ tak, a drugi z szynka z Biedronki z kurczaka - batonik Corni Linea 67 kcal RAZEM: ok. 267 kcal RAZEM WSZYTKO: 718 kcal. ![]() I dzisiaj ju¿ nic nie zjem bo nie chcê .Witam serdecznie nowe dziewczynki . Trzymam kciuki za Was .Zjad³am tego batonika bo jako¶ bra³o mnie na s³odkie . A wiêc zamisat znowu zacz±c sie ob¿erac s³odkim to kupi³am sobie tego batonika Corni Linea (chyba siê tak nazywa), on jest bez cukru i jest mniamu mnaimu . Mojej siostrze kupi³am i mamie te¿, bo one chcia³y po Pawe³ku a kupi³am te, ¿eby mnie nie kusi³o . .Mo¿e porobiê brzuszki bo jestem dzisiaj u mamy na noc .Wziê³am sobie swój chlebek razowy, jogurt jogobellê Light, wiêc nie mam zamiaru skusic siê na cos innego . Nawet zwa¿y³am chlebek, ¿eby móc dobrze obliczyc wszystko .Mam nadziejê, ¿e Wam te¿ siê uda³o nic nie zje¶c poza jad³ospisem ., Jestemz siebie dumna . I taka dawka s³odkiego jakim jest ten batonik jest super. Nie chcê ju¿ nic s³odkiego .Idê zrobic sobie herbatkê zrobic z li¶ci malin oczyszczaj±c±, bo mam jakies problemy z wypróznianiem .
|
|
|
|
#1416 |
|
Raczkowanie
|
witaj Hyuugaxx wiesz tez tak mialam ostatnio zero motywacji do cwiczen pozatym mialam kilka kg za duzo i jak cwiczylam to zamiast chudn±æ to wszystko zamienia³o siê w mie¶nie i moje nogi (uda i ³ydki ) by³y jako¶ dziwnie przy masowane i nie koniecznie mi sie to podoba³o dlatego postanowi³am ze najpier trzeba zrzucic co trzeba a potem zacz±æ cwiczenia i wiesz polecam ci ogolne cwiczeni na ca³e cia³o i dietke a dopiero potem cwiczenia wybranych czesci cia³a jak ju¿ osi±gniesz jak±s w miarê porzadan± przez siebie wagê
pamietajcie ze miê¶nie wa¿± wiêcej ni¿ t³uszczyk :pkubiowo widzê ¿e mamy t± sam± porzadan± wage hehe 54 moje marzenie :P u mnie ci±gle pada a na dodatek m±¿ jutro ma patrol i ju¿ siê martwiê Edytowane przez maribellaa Czas edycji: 2011-04-12 o 19:50 |
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 411
|
ja chyba siê gorzej rozchorowa³am po dzisiejszym spacerze ;/ Wszystko mnie boli! Masakra jaka¶! Zatoki mam zawalone na maksa;(
Kolacjê mia³am o 18 no i zjad³am dwie kanapki z sa³at±, pó³ plasterkiem sera i ogórkiem +herbata ze s³odzikiem. Mo¿e pó¼niej zjem Jogobelle jeszcze ale tak wieczorem ca³kiem. Dzi¶ biorê przedostatnia tabletkê anty i jeszcze tylko jutro i koniec Tyle siê namêczy³am przez te tabletki ¿e sama jestem pod wra¿eniem ¿e to wytrzyma³am. Ja ju¿ nie æwiczy³am chyba z tydzieñ..... ale codziennie chudnê wiêc mo¿e nie bêdê wcale ju¿ æwiczy³a heheh? Nie, no ¿artujê - jak tylko mi siê polepszy biorê siê za orbitreka
|
#1418 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 389
|
Ja te¿ jestem ciekawa ile taka waga kuchenna kosztuje?
maribellaa, podziwiam Ciê z tymi æwiczeniami! sanderaM, ja czyta³am, ¿e od 19.00 nie powinno siê nawet piæ wody ![]() monika, ja te¿ na 2miesi±ce przestajê braæ tabletki, Mój Misiek siê za³amie, bo mam takie du¿e piersi po nich jak nigdy w ¿yciu jak waga nie zacznie szybciej spadaæ to znowu do nich wrócê. kubiowo, bardzo siê ciesze z twojego posta!!! widzê wielk± zmianê!! bardzo pozytywn±!! i w³a¶nie o to chodzi, zapobiegaæ przed napadem g³odu(zje¶æ dietetycznego wafelka) ni¿ rzuciæ siê na s³odycze. Ogl±da³am dzisiaj program..o produktach light..¿e s± bardzo niezdrowe, ¿e maj± wiêcej konserwantów i barwników, ¿eby w smaku nie odbiega³y od normalnych,a by³y niskokaloryczne... i ju¿ sama nie wiem co s±dziæ o tym wszystkim?
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-04-12 o 19:53 |
|
|
|
#1419 |
|
Raczkowanie
|
kubiowo mnie na oczysczenie pomagaja ¶liwki kandyzowane tylko nie za duzo pozwalam tak z 6 zjesc heheh bo s³odkie i cie¿kie
albo jab³uszko pieczone w piekarniku z dodatkiem miodu i rodzynek naprawde pycha a pomaga na wyproznienia aha i czesto nie ktorym pomaga wypiæ na czczo siemie lniane zaparzane no i oczywiscie wiecej b³onnika w diecie a nie bedzie problemów a i jeszcze jedno jak jesz b³onnik to sporo wody trzeba wypijaæ bo b³onnik potrafi zapchaæ jelita i problem murowany
|
|
|
|
#1420 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 413
|
Hej Dziewczynki!!
Ale piszecie!! I jak ja mam to nadrobiæ ?? ![]() My dzi¶ od rana byli¶my na zakupach... Nie zjad³am ¶niadania w domu, ale zamiast tego wypi³am smoothie (150 kcal). Pó¼niej zjad³am spagetti (bo byli¶my na mie¶cie...), w domu zjad³am 0,5 kg truskawek i na kolacjê zjem serek wiejski light z pomidorami i bazyli±... Pochwalê siê Wam! W jednym sklepie wziê³am sobie do przymierzenia 3 pary spodni w rozmiarze L i ka¿de by³y ZA DU¯E!!! A po porodzie nosi³am XL Jaki mam dobry humor dziêki temu! Kupi³am sobie te¿ buty, wiêc po prostu idealny dzieñ Monika dziêki za odpowied¼ w sprawi coca-coli A artyku³ o mleku ¶wietny! Nie wiem czy nie zacznê piæ pelnot³ustego Bo te odt³uszczone to taka woda... No i gratulujê spadku wagi !! ![]() Iti Kochana nie za³amuj siê! Czasem waga po prostu stoi, ale je¶li jeste¶ sumienna to za chwilê zobaczysz efekty Kubiowo Super, ¿e ju¿ na wadze zobaczy³a¶ 63 I taka lista na lodówce to naprawdê dobry pomys³ Mi pomaga A uwierz mi, ¿e ja mleka nienawidzê! Nie wiem nawet jak smakuje takie samo mleko... Jak jem z p³atkami to zawsze trochê podgrzewam i jak dodam p³atków to odczekam, a¿ mleko nabierze trochê ich smaku i dopiero jem hahah Meedzik Na zaparcia polecam szklankê wody na czczo od razu po przebudzeniu. Albo ja przed snem zjem 2/3 kiwi i rano odwiedzam kibelek Nie wiem czy palisz, ale dla mnie najpiêkniejszym sposobem jest poranna kawa + papieros, Nic piêkniejszego (ostatnio nie pijê kawy, wiêc woda na czczo mi bardzo pomaga)Truskava Witaj Ja polecam fitness p³atki, albo musli Czyli tak jak dziewczynki wcze¶niej radzi³y Baletnica Zazdroszczê zawarto¶ci lodówki U mnie pó³ lodówki to rzeczywi¶cie moje produkty light itp, ale drugie pó³ to koszmar T¿ je same tucz±ce rzeczy typu kie³basy, s³odycze, wêdliny itp... No i nutella obowi±zkowo w szafce na pieczywo jest ... Czasem jak siêgam po wasê to nie mogê siê oprzeæ i jedn± kromkê cieniutko posmarujê tym darem od Bogów ![]() Maribellaa Osobi¶cie odradza³abym Ci t± "dietê", zrobisz jak uwa¿asz, ale wydaje mi siê to bardzo niezdrowe... Lepiej przej¶æ na normaln± dietkê 1000 kcal. Takie jest moje zdanie... Murka No u mnie z kondycj± te¿ ciê¿ko, a ¿e palaczka ze mnie to nazwa³abym j± nawet tragedi± Na skakance jak skaczê to muszê robiæ przerwy co 5 minut, ¿eby trochê oddech z³apaæ.... Wiêcej grzechów nie pamiêtam Do wieczora
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy Corn flakes te¿ s± dobre, je¶li kto¶ nie lubi owoców z mlekiem to Corny te¿ mog± byæ A je¶li chodzi o musli to ja polecam Fitness z owocami lub Just Fit z owocami tropicalnymi z Biedronki. W sklepach ogólnie sporo tego
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
kubiowo mnie na oczysczenie pomagaja ¶liwki kandyzowane tylko nie za duzo pozwalam tak z 6 zjesc heheh bo s³odkie i cie¿kie
albo jab³uszko pieczone w piekarniku z dodatkiem miodu i rodzynek naprawde pycha a pomaga na wyproznienia aha i czesto nie ktorym pomaga wypiæ na czczo siemie lniane zaparzane no i oczywiscie wiecej b³onnika w diecie a nie bedzie problemów a i jeszcze jedno jak jesz b³onnik to sporo wody trzeba wypijaæ bo b³onnik potrafi zapchaæ jelita i problem murowany ![]() monika010.... na katarek polecam zrobiæ inhalacje na noc 10 kropli inhanolu wlaæ do miski zalaæ wrzatkiem i k³±sc siê spac a i jesli masz to am¶æ majerankow± pod nosek naprawde pomaga rano obudzisz sie bez katarku albo zrob sobie napar z majeranku zalec wrzatkiem 2 ³yzki majeranku i wdychaj z bliska troszke smierdzi ale dziala
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Miribella ja na diecie 1000 kcal schud³am 23 kilo i prawie nic nie æwiczy³am. Ty naprawdê nie potrzebnie siê g³odzisz, pó¼niej znowu przytyjesz i po co Ci to. Ta g³odówka jest bardzooo nie zdrowa. Szkoda ¿o³±dka !!!
|
#1424 |
|
BAN sta³y
|
Ja kupi³am wage kuchenn± z Rossmanna za 30 z³, a w ulotce jakis tydzieñ temu widzia³am w Carrefourze, ¿e bêdzie za 20z³, w Tesco nie widzialam. Na allegro, ceny sa ró¿ne. Ja z Rossmanna mam tak± do 5 kg, elektroniczn±, zgrabn± i ³adn±
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziêkujê Ci slicznie ;* Ja ju¿ chyba wszystko próbowa³am w swoim ¿yciu i nic nie pomaga ;( od dziecka chorujê na zapalenie zatok i jedynie co pomaga to silny antybiotyk, albo na ból zatok Ibuprom Zatoki. Przerypane ;( Majeranek w ogóle na mnie nie dzia³a ;(
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1426 | ||
|
BAN sta³y
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
.Ja ju¿ wiem po czym mam dzisiaj zaparcia, zjad³am sobie ten B³onnSlim, i wypi³am niewiele wody... I wszystko jasne... |
||
|
|
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
truskava musisz patrzeæ w sklepie na etykiety bo wiele p³atków mimo ¿e maja napisane zero cukru to i tak w sk³adzie sie on pojawia i to czasem w duzych ilosciach ale w 100% naj mniej maja cukru bo 3,9 g fitella diet
polecam bardzo dobre w smaku a corn flakes maja 8,8 g cukru
|
|
|
|
#1428 | |||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 90
|
Cytat:
palce lizaæ! ale ja sobie postanowi³am ¿e nie bêdê teraz zastêpowaæ sobie s³odyczy takimi bez cukrowymi tylko bêdê wpierniczaæ owoce ¿eby by³o zdrowiej, zobaczymy jak mi pójdzie :PJad³ospis fajny, ale bez ¶niadanka ?? ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
muszê kupiæ now±, dok³±dniejsz± bo teraz te¿ dok³a±dnie nie moge sobie wa¿yæ wszystkiego. |
|||
|
|
|
#1429 |
|
Raczkowanie
|
no widzisz kubiowo wiêcej wody hehe woda dobra na wszystko
tylko pamietaj nie wiecej niz 100ml na raz pic ale ma³ymi lyczkami a nie o¿³opaæ siê wody jak koñ po westernie heheheh |
|
|
|
#1430 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Zadomowienie
|
Oczywi¶cie na naszej 20tysiêcznej wsi nie ma takich rzeczy jak piszecie..o batonikach..a te fitella diet to s± w takich saszetkach? Musli kokosowe, czekoladowe, capuccino...o te chodzi? czy s± jeszcze inne?
Nie wiedzia³am, ¿e waga kuchenna jest taka tania!!
|
#1432 |
|
Raczkowanie
|
pretty women po co u¿ywasz s³odzik ?? wywal z jad³ospisu to chemiczne dziadostwo juz lepiej dodaj do p³atków ³yzeczkê miodku mmm mniami i naturalne
albo zjedz p³atki z jogurtem owocowym i bedziesz mieæ ju¿ s³odkie---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- baletnica to o czym piszesz to max s³odkie jest a mnie chodzi o takie w du¿ym niebieskim opakowaniu naprawde polecam a wagi najlepsze i najtansze na allegro ale ja owoce i warzywa warze w sklepie wtedy wiem co ile ma :p
|
|
|
|
#1433 | |
|
Raczkowanie
|
kubiowo89 ach, no tak nie doczyta³±m, wybacz
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() s± czekoladowe, bia³a czego, wi¶niowe, jogurtowe, bananowo czekoladowe... |
|
|
|
|
#1434 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
masz racje kubiowo w rossmanie tez kiedys widzia³am wagi
w rozs±dnej cenie ale to nie zawsze s± i nie ma mo¿liwo¶ci wyboru a ja lubiê mieæ wybór dlatego zaproponowa³am allegro
|
|
|
|
#1437 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 762
|
kolacja dzi¶ skromnie bo ma³a kanapeczka z wêdlin±, ale nie mia³am czasu na nic wiêcej a teraz ju¿ za pó¼no. ale g³odna nie jestem wiêc tragedii nie ma
a co do p³atków corn flakes to ja je jad³am dosyæ czêsto na ¶niadanie i normalnie chud³am, wiêc chyba mo¿na je je¶æ
|
|
|
|
#1438 |
|
Zadomowienie
|
Rossmana mam
na allegro ju¿ kupi³am wagê ³azienkow±...hehe..i w ci±gu 5min. by³a 5kg ró¿nica a przesy³ka dro¿sza ni¿ waga( bo du¿a i szklana wiêc przesy³ka ok 30z³) i nie op³aca³o siê zwracaæ..tak jak w podpisie, ogólnie wyleczy³am siê z wszystkich zakupów na allegro, i Wy dziewczyny te¿ uwa¿ajcie, szczególnie na kosmetyki z wy¿szych pó³ek!!<niby z Ameryki dlatego taniej>!! pretty women, poczytaj na necie o s³odziku, sama chemia...ale w sumie lepszy s³odzik ni¿ 4³y¿eczki bia³ej ¶mierci
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-04-12 o 20:35 |
|
|
|
#1439 |
|
Raczkowanie
|
murka04 w³a¶nie zauwa¿y³am ¿e jeste¶ z warmiñsko - mazurskiego... Ja te¿
|
|
|
|
#1440 |
|
Raczkowanie
|
pretty women wierze w Ciebie
wiem po sobie jak m±¿ zamkn±³ za sob± drzwi i wyjecha³ to ja przesta³±m s³odziæ z dnia na dzieñ i da³am radê teraz nie smakuje mi s³odka herbata a kawy nie pije wogole bo nie zdrowa i zamula organizm |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

nie opycham sie i wgl prawie nie jem s³odyczy

.