Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :> - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-04-12, 19:09   #1411
maribellaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 41
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

ja codziennie æwicze najpierw æwicze to http://www.youtube.com/watch?v=BfoekNVgqPU jest 5 czêsci i zapewniam ¿e dziala bo cz³owiek sie strasznie u poci i dzia³± na wszystkie czzê¶ci cia³± potem robie okolo 200 brzuszków róznych skosnych, prostych, z nogami do góry itp potem æwiczenia na dupkê 3 cwiczenia po 20 razy , a po poludniu albo hula hop albo z 20 pajacyków albo biegam w miejscu kilka minut , albo poprostu tañczê hehehe a i czasem jak ide z moim yorkasem na spacer to zapinam smyczke i biega razem ze mn± przez 15 min potem pada w domu i mam na kilka chwil spokoj bo pies jest padniêty

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

tak baletnica to tylko 6 dni w miesi±cu hehe ka¿demu sie przydaje taka g³odówka a potem oczywi¶cie nie rzucam sie na jedzenie tylko powolutku wprowadzam inne posi³ki
--------------------------------------------------------------------
a w³a¶nie staram siê nie je¶æ po 18 a jak ju¿ to tylko herbatka woda albo b³onnik przegryzam i koniec
---------------------------------------------------------------------

dzisiaj kupi³am i jestem po 2 tabl. linea fitness czy która¶ z Was ju¿ to stosowa³a i jakie by³y efekty ?
maribellaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 19:21   #1412
sanderaM
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 777
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Maribella ja bym tak nie mog³a
Wiecie ostatnio wyczyta³am ¿e na wieczór nie powinno siê je¶æ owoców
Ja dzisiaj wieczorem jab³ko i potem jogobella
Dziewczyny ju¿ pyta³am ale macie mo¿e wagê kuchenn± bo kiedy¶ która¶ pisa³a. Ile ona kosztuje?
30 min hh i 100 brzuszków za mn±

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Witam nowe chudzinki
Stary 2011-04-12, 19:23   #1413
maribellaa
Raczkowanie

sandera co oznacza HH

to prawda owoców na noc jesc wrecz nie wolno bo wieczorem organizm juz jest zmeczony i nie trawi tak jak w ciagu dnia a co za tym idzie owoce fermentuja i do organizmu przenikaja dziwne niebezpieczne substancje powstale w wyniku fermentacji tak¿e nie radzê :/ aha i pamietajcie ¿e 3 godziny przed snem najpozniej mozna cos zjesc bo potem wszystko sie odk³ada albo fermentuje
Stary 2011-04-12, 19:37   #1414
Hyuugaxx
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 98
GG do Hyuugaxx

Czee¶c dziewczyny dawno mnie tu nie by³oo
opisujcie jak sie trzymacie i jak z waszymi zbednymi kg / cm ?

Ja juz dawno nie æwicze brak mi motywacji ale jakos daje rade i w miare posi³kuje nie opycham sie i wgl prawie nie jem s³odyczy

Pozdrawiam

u
60 >54
pn 90 > 85
pw 76 > 71 Do wakacji .
w 72 >64

`Aby do czego¶ doj¶æ, trzeba wyruszyæ w drogê.
Hyuugaxx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 19:41   #1415
kubiowo89
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 258

Na obiad:
-zupa pieczarkowa 100 kcal
RAZEM: 100kcal

Na podwieczorek:
niestety nie jestem w domku i nie mia³am przy sobie moich prduktów:
a wiêc zjad³am 15gram, mo¿e z 20 gram chrupków kukurydzianych - 65kcal
RAZEM: 65kcal

kolacja:
tu te¿ zmiana planu:
- bu³ka jasna tak pokrojona w plastry, to 4 takie plastry -nie ca³a bu³ka, 3 te kawa³eczki z serkiem Hochalnd emesdamer czy jako¶ tak, a drugi z szynka z Biedronki z kurczaka
- batonik Corni Linea 67 kcal
RAZEM: ok. 267 kcal

RAZEM WSZYTKO: 718 kcal.

I dzisiaj ju¿ nic nie zjem bo nie chcê .

Witam serdecznie nowe dziewczynki . Trzymam kciuki za Was .

Zjad³am tego batonika bo jako¶ bra³o mnie na s³odkie . A wiêc zamisat znowu zacz±c sie ob¿erac s³odkim to kupi³am sobie tego batonika Corni Linea (chyba siê tak nazywa), on jest bez cukru i jest mniamu mnaimu . Mojej siostrze kupi³am i mamie te¿, bo one chcia³y po Pawe³ku a kupi³am te, ¿eby mnie nie kusi³o . .

Mo¿e porobiê brzuszki bo jestem dzisiaj u mamy na noc .
Wziê³am sobie swój chlebek razowy, jogurt jogobellê Light, wiêc nie mam zamiaru skusic siê na cos innego . Nawet zwa¿y³am chlebek, ¿eby móc dobrze obliczyc wszystko .

Mam nadziejê, ¿e Wam te¿ siê uda³o nic nie zje¶c poza jad³ospisem ., Jestemz siebie dumna .

I taka dawka s³odkiego jakim jest ten batonik jest super. Nie chcê ju¿ nic s³odkiego .
Idê zrobic sobie herbatkê zrobic z li¶ci malin oczyszczaj±c±, bo mam jakies problemy z wypróznianiem .
kubiowo89 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 19:44   #1416
maribellaa
Raczkowanie

witaj Hyuugaxx wiesz tez tak mialam ostatnio zero motywacji do cwiczen pozatym mialam kilka kg za duzo i jak cwiczylam to zamiast chudn±æ to wszystko zamienia³o siê w mie¶nie i moje nogi (uda i ³ydki ) by³y jako¶ dziwnie przy masowane i nie koniecznie mi sie to podoba³o dlatego postanowi³am ze najpier trzeba zrzucic co trzeba a potem zacz±æ cwiczenia i wiesz polecam ci ogolne cwiczeni na ca³e cia³o i dietke a dopiero potem cwiczenia wybranych czesci cia³a jak ju¿ osi±gniesz jak±s w miarê porzadan± przez siebie wagê pamietajcie ze miê¶nie wa¿± wiêcej ni¿ t³uszczyk :p

kubiowo widzê ¿e mamy t± sam± porzadan± wage hehe 54 moje marzenie :P

u mnie ci±gle pada a na dodatek m±¿ jutro ma patrol i ju¿ siê martwiê

Edytowane przez maribellaa
Czas edycji: 2011-04-12 o 19:50
Stary 2011-04-12, 19:45   #1417
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411

ja chyba siê gorzej rozchorowa³am po dzisiejszym spacerze ;/ Wszystko mnie boli! Masakra jaka¶! Zatoki mam zawalone na maksa;(

Kolacjê mia³am o 18 no i zjad³am dwie kanapki z sa³at±, pó³ plasterkiem sera i ogórkiem +herbata ze s³odzikiem.
Mo¿e pó¼niej zjem Jogobelle jeszcze ale tak wieczorem ca³kiem.
Dzi¶ biorê przedostatnia tabletkê anty i jeszcze tylko jutro i koniec
Tyle siê namêczy³am przez te tabletki ¿e sama jestem pod wra¿eniem ¿e to wytrzyma³am. Ja ju¿ nie æwiczy³am chyba z tydzieñ..... ale codziennie chudnê wiêc mo¿e nie bêdê wcale ju¿ æwiczy³a heheh? Nie, no ¿artujê - jak tylko mi siê polepszy biorê siê za orbitreka

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 19:46   #1418
_Baletnica_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 389

Ja te¿ jestem ciekawa ile taka waga kuchenna kosztuje?
maribellaa, podziwiam Ciê z tymi æwiczeniami!

sanderaM, ja czyta³am, ¿e od 19.00 nie powinno siê nawet piæ wody

monika, ja te¿ na 2miesi±ce przestajê braæ tabletki, Mój Misiek siê za³amie, bo mam takie du¿e piersi po nich jak nigdy w ¿yciu jak waga nie zacznie szybciej spadaæ to znowu do nich wrócê.

kubiowo
, bardzo siê ciesze z twojego posta!!! widzê wielk± zmianê!! bardzo pozytywn±!! i w³a¶nie o to chodzi, zapobiegaæ przed napadem g³odu(zje¶æ dietetycznego wafelka) ni¿ rzuciæ siê na s³odycze.

Ogl±da³am dzisiaj program..o produktach light..¿e s± bardzo niezdrowe, ¿e maj± wiêcej konserwantów i barwników, ¿eby w smaku nie odbiega³y od normalnych,a by³y niskokaloryczne... i ju¿ sama nie wiem co s±dziæ o tym wszystkim?

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2011-04-12 o 19:53
_Baletnica_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 19:48   #1419
maribellaa
Raczkowanie

kubiowo mnie na oczysczenie pomagaja ¶liwki kandyzowane tylko nie za duzo pozwalam tak z 6 zjesc heheh bo s³odkie i cie¿kie albo jab³uszko pieczone w piekarniku z dodatkiem miodu i rodzynek naprawde pycha a pomaga na wyproznienia aha i czesto nie ktorym pomaga wypiæ na czczo siemie lniane zaparzane no i oczywiscie wiecej b³onnika w diecie a nie bedzie problemów a i jeszcze jedno jak jesz b³onnik to sporo wody trzeba wypijaæ bo b³onnik potrafi zapchaæ jelita i problem murowany
Stary 2011-04-12, 19:50   #1420
Lajla_55
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 413

Hej Dziewczynki!!
Ale piszecie!! I jak ja mam to nadrobiæ ??
My dzi¶ od rana byli¶my na zakupach... Nie zjad³am ¶niadania w domu, ale zamiast tego wypi³am smoothie (150 kcal). Pó¼niej zjad³am spagetti (bo byli¶my na mie¶cie...), w domu zjad³am 0,5 kg truskawek i na kolacjê zjem serek wiejski light z pomidorami i bazyli±... Pochwalê siê Wam! W jednym sklepie wziê³am sobie do przymierzenia 3 pary spodni w rozmiarze L i ka¿de by³y ZA DU¯E!!! Nawet nie wiecie jak siê ucieszy³am A po porodzie nosi³am XL Do domu wrócia³am ze spodniami w rozmiarze M i dwoma koszulkami w rozmiarze S !!! Jaki mam dobry humor dziêki temu! Kupi³am sobie te¿ buty, wiêc po prostu idealny dzieñ

Monika dziêki za odpowied¼ w sprawi coca-coli A artyku³ o mleku ¶wietny! Nie wiem czy nie zacznê piæ pelnot³ustego Bo te odt³uszczone to taka woda... No i gratulujê spadku wagi !!

Iti Kochana nie za³amuj siê! Czasem waga po prostu stoi, ale je¶li jeste¶ sumienna to za chwilê zobaczysz efekty Co do posi³ków to ja z regu³y jem ¶niadanie i obiad, a II ¶niadanie, podwieczorek i kolacja to zazwyczaj porcja owoców... Czasem na kolacjê zjem jaki¶ w³a¶nie serek wiejski light, ale to nie czêsto... A co do wa¿enia to ja wa¿ê siê co tydzieñ (w ka¿d± sobotê), a robiê to dlatego, ¿eby nie popa¶æ w paranojê...

Kubiowo Super, ¿e ju¿ na wadze zobaczy³a¶ 63 I taka lista na lodówce to naprawdê dobry pomys³ Mi pomaga A uwierz mi, ¿e ja mleka nienawidzê! Nie wiem nawet jak smakuje takie samo mleko... Jak jem z p³atkami to zawsze trochê podgrzewam i jak dodam p³atków to odczekam, a¿ mleko nabierze trochê ich smaku i dopiero jem hahah

Meedzik Na zaparcia polecam szklankê wody na czczo od razu po przebudzeniu. Albo ja przed snem zjem 2/3 kiwi i rano odwiedzam kibelek Nie wiem czy palisz, ale dla mnie najpiêkniejszym sposobem jest poranna kawa + papieros, Nic piêkniejszego (ostatnio nie pijê kawy, wiêc woda na czczo mi bardzo pomaga)

Truskava Witaj Ja polecam fitness p³atki, albo musli Czyli tak jak dziewczynki wcze¶niej radzi³y

Baletnica Zazdroszczê zawarto¶ci lodówki U mnie pó³ lodówki to rzeczywi¶cie moje produkty light itp, ale drugie pó³ to koszmar T¿ je same tucz±ce rzeczy typu kie³basy, s³odycze, wêdliny itp... No i nutella obowi±zkowo w szafce na pieczywo jest ... Czasem jak siêgam po wasê to nie mogê siê oprzeæ i jedn± kromkê cieniutko posmarujê tym darem od Bogów

Maribellaa Osobi¶cie odradza³abym Ci t± "dietê", zrobisz jak uwa¿asz, ale wydaje mi siê to bardzo niezdrowe... Lepiej przej¶æ na normaln± dietkê 1000 kcal. Takie jest moje zdanie...

Murka No u mnie z kondycj± te¿ ciê¿ko, a ¿e palaczka ze mnie to nazwa³abym j± nawet tragedi± Na skakance jak skaczê to muszê robiæ przerwy co 5 minut, ¿eby trochê oddech z³apaæ....

Wiêcej grzechów nie pamiêtam Do wieczora

Wzrost: 178
By³o: 86
Jest: 74
Bêdzie: 65
Lajla_55 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 19:52   #1421
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskava Poka¿ wiadomo¶æ
Witam, je¶li mogê to do³±czê do Was. Wa¿e 61 kg przy wzro¶cie 161 cm.
Chcia³abym zrzuciæ 10 kg. Od jutra. Mam kilka pytañ:
jakie p³atki jecie na ¶niadanie? czy mog± byæ takie zwykle kukurydziane corn flakes? czy musz± byæ musli? je¶li musli to jakie wybraæ?

Witamy
Corn flakes te¿ s± dobre, je¶li kto¶ nie lubi owoców z mlekiem to Corny te¿ mog± byæ A je¶li chodzi o musli to ja polecam Fitness z owocami lub Just Fit z owocami tropicalnymi z Biedronki. W sklepach ogólnie sporo tego

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 19:54   #1422
maribellaa
Raczkowanie

kubiowo mnie na oczysczenie pomagaja ¶liwki kandyzowane tylko nie za duzo pozwalam tak z 6 zjesc heheh bo s³odkie i cie¿kie albo jab³uszko pieczone w piekarniku z dodatkiem miodu i rodzynek naprawde pycha a pomaga na wyproznienia aha i czesto nie ktorym pomaga wypiæ na czczo siemie lniane zaparzane no i oczywiscie wiecej b³onnika w diecie a nie bedzie problemów a i jeszcze jedno jak jesz b³onnik to sporo wody trzeba wypijaæ bo b³onnik potrafi zapchaæ jelita i problem murowany

monika010.... na katarek polecam zrobiæ inhalacje na noc 10 kropli inhanolu wlaæ do miski zalaæ wrzatkiem i k³±sc siê spac a i jesli masz to am¶æ majerankow± pod nosek naprawde pomaga rano obudzisz sie bez katarku albo zrob sobie napar z majeranku zalec wrzatkiem 2 ³yzki majeranku i wdychaj z bliska troszke smierdzi ale dziala
Stary 2011-04-12, 19:58   #1423
monika01011986
Zakorzenienie

Miribella ja na diecie 1000 kcal schud³am 23 kilo i prawie nic nie æwiczy³am. Ty naprawdê nie potrzebnie siê g³odzisz, pó¼niej znowu przytyjesz i po co Ci to. Ta g³odówka jest bardzooo nie zdrowa. Szkoda ¿o³±dka !!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-04-12, 20:03   #1424
kubiowo89
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿ jestem ciekawa ile taka waga kuchenna kosztuje?
Ja kupi³am wage kuchenn± z Rossmanna za 30 z³, a w ulotce jakis tydzieñ temu widzia³am w Carrefourze, ¿e bêdzie za 20z³, w Tesco nie widzialam. Na allegro, ceny sa ró¿ne. Ja z Rossmanna mam tak± do 5 kg, elektroniczn±, zgrabn± i ³adn±
Stary 2011-04-12, 20:03   #1425
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maribellaa Poka¿ wiadomo¶æ

monika010.... na katarek polecam zrobiæ inhalacje na noc 10 kropli inhanolu wlaæ do miski zalaæ wrzatkiem i k³±sc siê spac a i jesli masz to am¶æ majerankow± pod nosek naprawde pomaga rano obudzisz sie bez katarku albo zrob sobie napar z majeranku zalec wrzatkiem 2 ³yzki majeranku i wdychaj z bliska troszke smierdzi ale dziala

Dziêkujê Ci slicznie ;* Ja ju¿ chyba wszystko próbowa³am w swoim ¿yciu i nic nie pomaga ;( od dziecka chorujê na zapalenie zatok i jedynie co pomaga to silny antybiotyk, albo na ból zatok Ibuprom Zatoki.
Przerypane ;( Majeranek w ogóle na mnie nie dzia³a ;(

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 20:07   #1426
kubiowo89
BAN sta³y

Cytat:
kubiowo widzê ¿e mamy t± sam± porzadan± wage hehe 54 moje marzenie :P
54 kg to waga moich marzeñ

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Ja niestety nienawidzê ¶liwek suszonych, zreszt± ¿adnych ¶liwek, tak samo ¿adnych suszonych owoców .

Ja ju¿ wiem po czym mam dzisiaj zaparcia, zjad³am sobie ten B³onnSlim, i wypi³am niewiele wody... I wszystko jasne...
Stary 2011-04-12, 20:08   #1427
maribellaa
Raczkowanie

truskava musisz patrzeæ w sklepie na etykiety bo wiele p³atków mimo ¿e maja napisane zero cukru to i tak w sk³adzie sie on pojawia i to czasem w duzych ilosciach ale w 100% naj mniej maja cukru bo 3,9 g fitella diet polecam bardzo dobre w smaku a corn flakes maja 8,8 g cukru
Stary 2011-04-12, 20:14   #1428
pretty_women
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 90

Cytat:
Napisane przez kubiowo89 Poka¿ wiadomo¶æ
Na obiad:
-zupa pieczarkowa 100 kcal
RAZEM: 100kcal

Na podwieczorek:
niestety nie jestem w domku i nie mia³am przy sobie moich prduktów:
a wiêc zjad³am 15gram, mo¿e z 20 gram chrupków kukurydzianych - 65kcal
RAZEM: 65kcal

kolacja:
tu te¿ zmiana planu:
- bu³ka jasna tak pokrojona w plastry, to 4 takie plastry -nie ca³a bu³ka, 3 te kawa³eczki z serkiem Hochalnd emesdamer czy jako¶ tak, a drugi z szynka z Biedronki z kurczaka
- batonik Corni Linea 67 kcal
RAZEM: ok. 267 kcal

RAZEM WSZYTKO: 718 kcal.

I dzisiaj ju¿ nic nie zjem bo nie chcê .

Witam serdecznie nowe dziewczynki . Trzymam kciuki za Was .

Zjad³am tego batonika bo jako¶ bra³o mnie na s³odkie . A wiêc zamisat znowu zacz±c sie ob¿erac s³odkim to kupi³am sobie tego batonika Corni Linea (chyba siê tak nazywa), on jest bez cukru i jest mniamu mnaimu . Mojej siostrze kupi³am i mamie te¿, bo one chcia³y po Pawe³ku a kupi³am te, ¿eby mnie nie kusi³o . .

Mo¿e porobiê brzuszki bo jestem dzisiaj u mamy na noc .
Wziê³am sobie swój chlebek razowy, jogurt jogobellê Light, wiêc nie mam zamiaru skusic siê na cos innego . Nawet zwa¿y³am chlebek, ¿eby móc dobrze obliczyc wszystko .

Mam nadziejê, ¿e Wam te¿ siê uda³o nic nie zje¶c poza jad³ospisem ., Jestemz siebie dumna .

I taka dawka s³odkiego jakim jest ten batonik jest super. Nie chcê ju¿ nic s³odkiego .
Idê zrobic sobie herbatkê zrobic z li¶ci malin oczyszczaj±c±, bo mam jakies problemy z wypróznianiem .
Tak, tak, batoniki corni linea s± megaa palce lizaæ! ale ja sobie postanowi³am ¿e nie bêdê teraz zastêpowaæ sobie s³odyczy takimi bez cukrowymi tylko bêdê wpierniczaæ owoce ¿eby by³o zdrowiej, zobaczymy jak mi pójdzie :P

Jad³ospis fajny, ale bez ¶niadanka ??

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
truskava musisz patrzeæ w sklepie na etykiety bo wiele p³atków mimo ¿e maja napisane zero cukru to i tak w sk³adzie sie on pojawia i to czasem w duzych ilosciach ale w 100% naj mniej maja cukru bo 3,9 g fitella diet polecam bardzo dobre w smaku a corn flakes maja 8,8 g cukru
fitella diet s± pyszne z mlekiem na ciep³o i s³odzikiem , jak najbardziej polecam

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kubiowo89 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja kupi³am wage kuchenn± z Rossmanna za 30 z³, a w ulotce jakis tydzieñ temu widzia³am w Carrefourze, ¿e bêdzie za 20z³, w Tesco nie widzialam. Na allegro, ceny sa ró¿ne. Ja z Rossmanna mam tak± do 5 kg, elektroniczn±, zgrabn± i ³adn±
Ja mam tak± beznadziejn± , star± : /
muszê kupiæ now±, dok³±dniejsz± bo teraz te¿ dok³a±dnie nie moge sobie wa¿yæ wszystkiego.
pretty_women jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 20:15   #1429
maribellaa
Raczkowanie

no widzisz kubiowo wiêcej wody hehe woda dobra na wszystko tylko pamietaj nie wiecej niz 100ml na raz pic ale ma³ymi lyczkami a nie o¿³opaæ siê wody jak koñ po westernie heheheh

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-12, 20:16   #1430
kubiowo89
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez pretty_women Poka¿ wiadomo¶æ
Tak, tak, batoniki corni linea s± megaa palce lizaæ! ale ja sobie postanowi³am ¿e nie bêdê teraz zastêpowaæ sobie s³odyczy takimi bez cukrowymi tylko bêdê wpierniczaæ owoce ¿eby by³o zdrowiej, zobaczymy jak mi pójdzie :P

Jad³ospis fajny, ale bez ¶niadanka ??
Pocz±tek, tzn ¶niadanie i II sniadanie jest na stronie 47
Stary 2011-04-12, 20:18   #1431
_Baletnica_
Zadomowienie

Oczywi¶cie na naszej 20tysiêcznej wsi nie ma takich rzeczy jak piszecie..o batonikach..a te fitella diet to s± w takich saszetkach? Musli kokosowe, czekoladowe, capuccino...o te chodzi? czy s± jeszcze inne?

Nie wiedzia³am, ¿e waga kuchenna jest taka tania!!
Stary 2011-04-12, 20:22   #1432
maribellaa
Raczkowanie

pretty women po co u¿ywasz s³odzik ?? wywal z jad³ospisu to chemiczne dziadostwo juz lepiej dodaj do p³atków ³yzeczkê miodku mmm mniami i naturalne albo zjedz p³atki z jogurtem owocowym i bedziesz mieæ ju¿ s³odkie

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

baletnica to o czym piszesz to max s³odkie jest a mnie chodzi o takie w du¿ym niebieskim opakowaniu naprawde polecam a wagi najlepsze i najtansze na allegro ale ja owoce i warzywa warze w sklepie wtedy wiem co ile ma :p
Stary 2011-04-12, 20:27   #1433
pretty_women
Raczkowanie

kubiowo89 ach, no tak nie doczyta³±m, wybacz

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Poka¿ wiadomo¶æ
Oczywi¶cie na naszej 20tysiêcznej wsi nie ma takich rzeczy jak piszecie..o batonikach..a te fitella diet to s± w takich saszetkach? Musli kokosowe, czekoladowe, capuccino...o te chodzi? czy s± jeszcze inne?

Nie wiedzia³am, ¿e waga kuchenna jest taka tania!!
Nie, to zwyk³e batoniki co¶ podobnego do batonikó nestle fitness tylko ¿e bez cukru
s± czekoladowe, bia³a czego, wi¶niowe, jogurtowe, bananowo czekoladowe...
Stary 2011-04-12, 20:27   #1434
kubiowo89
BAN sta³y

Cytat:
pretty women po co u¿ywasz s³odzik ?? wywal z jad³ospisu to chemiczne dziadostwo juz lepiej dodaj do p³atków ³yzeczkê miodku mmm mniami i naturalne albo zjedz p³atki z jogurtem owocowym i bedziesz mieæ ju¿ s³odkie

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

baletnica to o czym piszesz to max s³odkie jest a mnie chodzi o takie w du¿ym niebieskim opakowaniu naprawde polecam a wagi najlepsze i najtansze na allegro ale ja owoce i warzywa warze w sklepie wtedy wiem co ile ma :p
_Baletnica_ nie tylko na allegro, poszukaj w Rossmannie albo w Carrefourze, zaoszczêsdzisz na przesy³ce... No chyba,¿e nie masz Carrefoura b±d¼ Rossmanna, lub poprostu lubisz kupowac przez internet. Moja waga ta z Rosmanna ma tez zegar i dwie jednostki wazenia .
Stary 2011-04-12, 20:29   #1435
pretty_women
Raczkowanie

Cytat:

Ale ja niestety nie umiem siê obej¶æ bez s³odziku... kawa, herbata... u¿ywam go codziennie i chyba nie dam rady bez niego...
Stary 2011-04-12, 20:31   #1436
maribellaa
Raczkowanie

masz racje kubiowo w rossmanie tez kiedys widzia³am wagi w rozs±dnej cenie ale to nie zawsze s± i nie ma mo¿liwo¶ci wyboru a ja lubiê mieæ wybór dlatego zaproponowa³am allegro
Stary 2011-04-12, 20:31   #1437
murka04
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 762

kolacja dzi¶ skromnie bo ma³a kanapeczka z wêdlin±, ale nie mia³am czasu na nic wiêcej a teraz ju¿ za pó¼no. ale g³odna nie jestem wiêc tragedii nie ma
a co do p³atków corn flakes to ja je jad³am dosyæ czêsto na ¶niadanie i normalnie chud³am, wiêc chyba mo¿na je je¶æ
murka04 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 20:34   #1438
_Baletnica_
Zadomowienie

Rossmana mam na allegro ju¿ kupi³am wagê ³azienkow±...hehe..i w ci±gu 5min. by³a 5kg ró¿nica a przesy³ka dro¿sza ni¿ waga( bo du¿a i szklana wiêc przesy³ka ok 30z³) i nie op³aca³o siê zwracaæ..

tak jak w podpisie, ogólnie wyleczy³am siê z wszystkich zakupów na allegro, i Wy dziewczyny te¿ uwa¿ajcie, szczególnie na kosmetyki z wy¿szych pó³ek!!<niby z Ameryki dlatego taniej>!!

pretty women, poczytaj na necie o s³odziku, sama chemia...ale w sumie lepszy s³odzik ni¿ 4³y¿eczki bia³ej ¶mierci

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2011-04-12 o 20:35
_Baletnica_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-12, 20:34   #1439
pretty_women
Raczkowanie

murka04 w³a¶nie zauwa¿y³am ¿e jeste¶ z warmiñsko - mazurskiego... Ja te¿
Stary 2011-04-12, 20:35   #1440
maribellaa
Raczkowanie

pretty women wierze w Ciebie wiem po sobie jak m±¿ zamkn±³ za sob± drzwi i wyjecha³ to ja przesta³±m s³odziæ z dnia na dzieñ i da³am radê teraz nie smakuje mi s³odka herbata a kawy nie pije wogole bo nie zdrowa i zamula organizm tak¿e jak mnie siê uda³o to tobie te¿ sie uda a na poczatek mozesz troszeczke s³odzic miodem jest zdrowszy. Ja nie s³odze od wrze¶nia
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.