|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
![]() ![]() ![]() masz takie autko ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ble ![]() ![]() corvette :Miałam na myśli że w wieku szkolnym człowiek niczego się nie bał...Później, gdy trochę "dorośnie" to zaczyna mieć jakieś "fobie"...Dlatego napisałam że chciała bym Cię dzisiaj widzieć, czy miała byś takie same wrażenia, czy uciekła byś z krzykiem? Ot, taka mała głupota z mojej strony, Kumasz to nie znasz mnie ![]() ![]() ![]() ![]() a co do kebaba to ja wole takie z kurczaka ![]() ![]() ![]() pic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |||||
Zakorzenienie
|
No właśnie ja też jestem przyzwyczajona do piekarnika, patelń itp
Cytat:
![]() Tak jest, znam np: mechanika ktory rupieciem czyt: rdzewiejącym autem jeździ. ![]() Dziękuje ![]() Cytat:
![]() No, to już wiesz beee beee ![]() Taka miłośc, taka miłość... w sam raz idealna ![]() ![]() Cytat:
![]() No, mi też Sylwestrowe się najbardziej podobają, bo najwięcej wtedy strzelają. ![]() Cytat:
![]() ![]() Myśle, że nie bałabym się dzisiaj złapać chrabąszcza. ![]() ![]() Cytat:
![]() No właśnie chyba ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
burza idzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kochana żona zaniosła mężowi posiłek, pomimo ukropu na dworze. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no pewnie prawdziwy skarb ze mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może oni mają jakiś tajny przepis na te pyszne gofry. ![]() No, jasne że taka żona to skarb. ![]() Witam w klubie. ![]() Tak w ogóle, to mam problem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie tak samo. Parę razy oglądałam film i...film się urwał ![]() Ty masz satelitarną antenę? Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Z twarzą ok, wczoraj posmarowałam twarz SPF 30 i ubrałam kapelusz. Byłam wczoraj na słoneczku i uczulenie jak narazie nie dopada.
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- U nas w sklepie można zamówić bielizne, rajstopy w jakim rozmiarze się chce. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja tylko na chwilkę wpadłam, żebyście o mnie nie zapomniały ![]() Ostatnio jakoś nie mam na nic czasu. Wczoraj cały dzień mnie w domu nie było. Rano musiałam do urzędu skarbowego się zgłosić na 8 rano (na rutynową kontrolę w sprawi PIT) i Bartuś został z moją mamą jak wróciłam to poszliśmy do sklepu na spacer, potem na kawe z kuzynkami i ciotkami (prawie cała rodzinka moja mieszka na jednym osiedlu) no i jak wróciłam to padłam. Jakbyście chciały to w podpisie mam galerię zdjęć z naszego ślubu i zdjęcia Bartusia. Jednak te Bartusia jeszcze nie wszystkie dodałam, bo nie mam niektórych na laptopie jeszcze zgranych, ale na necie pewnie jest dużo różnych przepisów na gofry. Mykam troszkę posprzątać póki Bartuś śpi, bo jak się obudzi to znowu do sklepu, obiad, spacer i kawa z rodzinką i tak każdy dzień. Zmieni się to jak mąż wróci i w sumie się cieszę, że stało się jak się stało. ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Ja kiedyś miała takie urządzenie 3w1 do robienia gofrów, tostów sandwich (czy jak się to tam nazywa) no i powiem ci, że gofry wychodziły z tego bardzo dobre. Mi nie smakowały jak naleśniki. Jednak urządzenie się zepsuło (póki co nie mamy kasy na nowe), a tego przepisu nie pamiętam i nawet nie wiem skąd go wtedy miałam.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-05-25 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Bartuś wygląda na bardzo grzecznego chłopca
![]() ![]()
#1424 |
Wtajemniczenie
|
Nie wyświetlają się? Czy pisze, że nie masz dostępu? Dziwne, bo ja udostępniłam album wszystkim mającym link więc powinnaś widzieć zdjęcia.
![]() |
#1425 |
Wtajemniczenie
|
https://picasaweb.google.com/1051705...GD_4L_4fW40AE#
a w tego linka spróbuj wejść
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-05-25 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
wchodzę w linka, muszę sie zalogować i otwierają mi sie moje fotki na picassie
#1427 |
Wtajemniczenie
|
Wpisałam jeszcze jedngo linka powyżej spróbuj na niego wejść
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
kurcze to samo
![]()
#1429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- A spróbuj teraz wejść w link w podpisie
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
widzę
![]() ![]() ![]() fajny kościoł macie ![]()
#1431 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z jednej strony się cieszę, że młodo wyglądam, ale z drugiej czasami jakieś babki w sklepie do mnie na ty, albo dziewczynko to mnie trochę wkurza. Mam 23 lata, ale wiem, że nie wyglądam na więcej niż 16 hehe no i do tego jeszcze te 150 wzrostu to już w ogóle
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-05-25 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
16latka jak nic
![]() ![]() widzialam na NK, ze koleżanka z podstawówki swoje dziecko juz posłała do komunii, poczulam sie dziwnie przez chwile
#1433 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiesz nie każdy musi mieć młodo dziecko lub w ogóle je mieć jeżeli nie ma instynktu. Moja kuzynka bardzo chciała mieć dziecko ze swoim mężem, ale starali się bardzo długo i nic z tego. Potem się rozwiedli (ale nie z powodu braku dziecka) i ona znalazła sobie faceta i w tamtym roku w wieku 36 lat urodziła pierwsze dziecko. Dobra mykam, bo Bartuś wstał i zaraz idziemy do sklepu. Miłego dnia
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-05-25 o 08:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
ja tak i nie, bo mialam wtedy niewiele do powiedzenia, a teraz robie co chce
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Na wstępie przeczytałam i oglądnełam Twoje fotki kwiatuszku88 ![]() Super zdjęcia ze ślubu i wesela. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Napisane przez evelineau ![]() ok nie zacytowalo cytowanego przez Ciebie posta ten krem wybralam bo na stronie 42 napisalas, ze ten i taki nawilzajacy z ava maja najlepszy sklad chyba nie ma dla mnie idealnego kremu Ten z AVA miał normalne składniki, więc wydaje się być sensowny, a reszta...no cuż, niektóre są ok do połowy, bo druga połowa wypisanych składników nie mają sensu w użyciu. Według mnie, nie ma sensu przepłacać kosmetyk tylko dlatego że ma ładne opakowanie, albo pełno idiotycznych składników. Dla mnie też nie ma, oprócz tego z AVON bo zawiera SPF, ale mam takie 2 własnej roboty tyle że bez SPF bo u mnie ten składnik jest na receptę. Raz na rok jadę do dermatologa, to poproszę żeby mi wypisała. masz takie autko? zrob nam kiedy zdj jestes jak moj maz jak tylko spadnie kropla deszczu tak motorek chowa ![]() ![]() Mam foty, ale nie chcę wyjść że się chwalę, może kiedyś wrzucę do klubu. Dokładnie rozumię "Ból" Twojego męża ![]() gofrownice akurat mam i mialam w nim 2 rozne przepisy na gofry i sa dobre ale takie prawdziwe troche inaczej smakuja ble To chyba tak jak z dobrą, starą, wysłużoną patelnią. Na nowych inaczej smakuje, aż się patelnia..."dopatelni" i wtedy jest o.k. Ja kupiłam 4 różne, i wszystkie oddałam. Na domowej wyprzedaży dorwałam jedną z 1954 roku, i... gofry są pycha! Nawet z książeczką, a tam przepisy chyba dla całego batalionu (wtedy były więkrze rodziny). Ciasta mniej więcej te same. jako dziecko balam sie wszystkiego... wysokiego huśtania itdzbierania grzybow bo sa kleszcze:/ a robali przede wszystkim:/ wody bo pijawki:/ bo chlapnie mi sie w oczy:/(nie otworze ich potem) ogolnie chyba tylko wlasnego cienia nie a teraz w domku zawsze mam spray ![]() W cuda nie wierzę, ale w Twoim przypadku chyba zrobię wyjątek ![]() mam ochotę zapytać wiekowym głosem "dziecko..no jak szesz Ty przetrwało"? ![]() Czyli jak by co, "zabójcza" jesteś ![]() maz zadowolony bo mu obiadek przynioslam Dobra z Ciebie żonka ![]() Cytat: Napisane przez evelineau ![]() nie bo nie jestem sama ale nie wiem co z tv i internetem U mnie tak samo. Parę razy oglądałam film i...film się urwał ![]() Ty masz satelitarną antenę? to moze jednak wezme ten z ava ![]() ![]() wrzuc zdj, chetnie ogladne je ![]() sama nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na to wyglada i zapobiegawczo przejade sprayem caly dom raz w miesiacu ![]() ![]() nie bardzo wiem ![]() witam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za miłe komentarze ![]() motylku Bartuś to tylko wygląda na grzecznego w rzeczywistości minuty nie usiedzi w jednym miejscu i już próbuje wszystko osiągać płaczem, ale mu nie daje. Co do tych 16 lat to mama miała do mnie zaufanie i zawsze mi pozwalała na wszystko, ale oczywiście z umiarem (żeby mnie nie rozwydrzyć) no i w tym wieku zaczęłam się spotykać z moim mężem.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-05-25 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Pojechałam dziś do Katowic do praktiker po żarówki energooszczędne. Miałam małego stracha, dawno nie jechałam do Katowic. (Mam słabą orientacje w terenie) Nie sprawdziłam w sklepie tych żarówek i dwie są spalone ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Dotarłam domu.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.