A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-11, 20:07   #1411
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
proszę bardzo, to wprawdzie stare zdjęcie, ale uprzedzam że je w niedługim czasie skasuję, bo okropnie wyszłam, jakbym cos mocno nie tak z twarzą miala Mój Tż nazywa to miną zołzy
Ja bym tego mina zolzy nie nazwala
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:10   #1412
alufa
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

to ja się nie wyłamuję

macie moją fotkę z tym, że tak jak mówiłam teraz mam dużo krótsze włosy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 060.jpg (38,9 KB, 49 załadowań)
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:10   #1413
nena1984
Zakorzenienie

kicia no własnie swoje naturalne mam dosyc ciemne i obecnie tez mam na głowie gorzką czekolade i wiem jak bardzo musialabym zniszczyc włsoy dla tego blondu...ale blond.....to blond, sama nie wiem

dotk skoro tak mówisz hihi

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:14   #1414
jagodzia133
Zakorzenienie

nena stwierdzam że jednak brąz o wiele lepszy
alufa jejku takie zimno a ty w bluzce stoisz?? bryyy i pierścioneczek widać na palcu ;p
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:15   #1415
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
__Paulinka__ Alicja jestem

fajnie, że się umówiliście
daj znać jak było czekam z niecierpliwością

witam kolejne PM
heh jak słyszałam jak on mowi przez telefon:"no... jak ona ma na imie.." to ja do TZ mowie, ja nie wiem, nick ma alufa, to moze Ala jest hehe:P noi widzisz zgadlam dam znac po 18 kwietnia jak bylo

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a dziewczyny pochwale się w końcu ruszyłam tyłek zmobilizowałam się i złożyłam wniosek o paszport ;p fakt że na zdjęciach wychłam jak ciota bo włosy mam bardzo długie (bo moja koleżanka fryzjerka wyjechała pod warszawę i wróci dopiero na święta )i wyglądam na foto przez to jak pekińczyk u góry przyklapnięte a przy uszach push up ale co tam
Jak ja 2 lata temu wyrabialam paszport, i fajnie ulozylam sobie wloski, a on mi kazal odslonic 2 ucha!! myslalam ze zartuje, ale jak sie okazalo nie i wygladam jak debil, masakra bo mam okrągła twarz i jak tylko musze go gdzies wyjąc to sie wstydze:P a na lotnisku ile razy sie mnie pytali czy to na pewno ja

Cytat:
planuję Szwajcarię ale do pracy a nie rekreacyjnie... więc tam paszport jest potrzebny. No właśnie też o tym myślałam prawko nowe,dowód,paszport eh... a do tego prawko mam ważne do 30 kwietnia tego roku debile dali mi terminowe na nie całe trzy lata bo mam delikatną wadę wzroku w jednym oku 0.25 a w drugim 0.5 a mój tż ma 1.5 i chyba 1.75 a ma bezterminowe i nie wiem co robić czy wyrabiać teraz?? bo to bez sensu tak płacić znowu kasę tylko na rok
jam nawet spora wade wzroku i mam na 10 lat.. a za 10 lat to pewnie jak pojde i bede miala wade 10 razy wieksza to wogole mi nie przedluzą, bo powiedza ze jestem slepa na szczescie mam soczewki i mojej wady nie widac
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:16   #1416
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
nena stwierdzam że jednak brąz o wiele lepszy
alufa jejku takie zimno a ty w bluzce stoisz?? bryyy i pierścioneczek widać na palcu ;p
koleżanka miała taką wizję, żeby zrobić mi fotki na śniegu

jeśli któraś chciałaby plener zimą to odradzam szybko będziecie czerwone
Stary 2011-04-11, 20:18   #1417
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Z przeceny? To z ilu na ile była przeceniona? MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE!!!!!!! Żałować na pewno nie będziesz, bo wyglądasz zjawiskowo w niej po prostu....

z 3700 na 2500 ;-)

Cytat:
Hej ślicznotki!!! Ale przyszalałyście dziś z tymi postami. Przepraszam, że tak bezosobowo - ale szczerze - wszystkie wyglądacie cudnie i rzeczywiście dużo wśród nas blondynek.

A ja odniosłam wrażenie że wiecej wśród nas szatynek
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:19   #1418
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
kicia no własnie swoje naturalne mam dosyc ciemne i obecnie tez mam na głowie gorzką czekolade i wiem jak bardzo musialabym zniszczyc włsoy dla tego blondu...ale blond.....to blond, sama nie wiem

dotk skoro tak mówisz hihi

mi sie bardziej podobasz w brązie btw tez mam teraz gorzka czekolade na głowie
Stary 2011-04-11, 20:20   #1419
nena1984
Zakorzenienie

dobra lecę spać, uwierzycie?? ale niestety mam jutro na 8 czeka mnie dzis jeszcze sesyjka na orbitku, szybkie prycho i lulu. Acha byłam dziś z kotkiem u wterynarza i zostawiłam tam łącznie z lekami ok 100 zł

Stary 2011-04-11, 20:20   #1420
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:

No przeciez ja mam plener zimą
Ale znajomi mieli plener zimą i super wyszli. Ja będe miała futerko, rękawiczki i czapę wiec moze nie zmarznę;-)

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-04-11 o 20:26
Stary 2011-04-11, 20:21   #1421
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
heh jak słyszałam jak on mowi przez telefon:"no... jak ona ma na imie.." to ja do TZ mowie, ja nie wiem, nick ma alufa, to moze Ala jest hehe:P noi widzisz zgadlam dam znac po 18 kwietnia jak bylo

Jak ja 2 lata temu wyrabialam paszport, i fajnie ulozylam sobie wloski, a on mi kazal odslonic 2 ucha!! myslalam ze zartuje, ale jak sie okazalo nie i wygladam jak debil, masakra bo mam okrągła twarz i jak tylko musze go gdzies wyjąc to sie wstydze:P a na lotnisku ile razy sie mnie pytali czy to na pewno ja

jam nawet spora wade wzroku i mam na 10 lat.. a za 10 lat to pewnie jak pojde i bede miala wade 10 razy wieksza to wogole mi nie przedluzą, bo powiedza ze jestem slepa na szczescie mam soczewki i mojej wady nie widac
ja też myślałam że mam odsłonić a pani mówi do mnie że nie trzeba no chyba że wolę to ja nie wolę zasłonić tylko grzywkę kazała odgarnąć żeby brew było widać ale i tak wyszłam jak ciota ;p
Cytat:

nom widać po rękach jakie zamrożone jeju podziwiam
Lili & Gabryś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 20:21   #1422
nena1984
Zakorzenienie

Paulinka gorzka czekolada rulez Dobrej nocki papatki

Stary 2011-04-11, 20:21   #1423
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
planuję Szwajcarię ale do pracy a nie rekreacyjnie... więc tam paszport jest potrzebny. No właśnie też o tym myślałam prawko nowe,dowód,paszport eh... a do tego prawko mam ważne do 30 kwietnia tego roku debile dali mi terminowe na nie całe trzy lata bo mam delikatną wadę wzroku w jednym oku 0.25 a w drugim 0.5 a mój tż ma 1.5 i chyba 1.75 a ma bezterminowe i nie wiem co robić czy wyrabiać teraz?? bo to bez sensu tak płacić znowu kasę tylko na rok
Hej napewno trzeba paszport. Znajoma pracowała tam jakieś 2-3 lata temu i chłopak normalnie jeździł do niej na dowód, bo nie miał ważnego paszportu. Podobno Szwajcaria podpisała jakąś umowę z UE i było to możliwe, pytali w odpowiedniej instancji. Nie wiem czy to nadal aktualne, a może tylko na krótkie wyjazdy, a żeby pracować trzeba mieć
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:23   #1424
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:

proszę bardzo, to wprawdzie stare zdjęcie, ale uprzedzam że je w niedługim czasie skasuję, bo okropnie wyszłam, jakbym cos mocno nie tak z twarzą miala Mój Tż nazywa to miną zołzy
Super! Nena a na awatarze to ty jesteś?
Stary 2011-04-11, 20:25   #1425
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Paulinka gorzka czekolada rulez Dobrej nocki papatki

mówia mi ze za✂✂✂iscie mi w tym kolorku ja mam naturalne bardzo ciemny brąz (moze na fotkach nie wiedac, ale nie kłamie) i nie fajbuje wlosow, bo moj TZ mowi ze taki jest najladniejszy::P no ale ostatnio jak bylam w PL to "zaszalalam"
Stary 2011-04-11, 20:25   #1426
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Jaki ziąb??? u podnóża Bramy Morawskiem 13 stopni jest, w prawdzie słonko za chmurką, ale wiaterku prawie nie ma, więc jeździło się super.
13 to jeszcze, u mnie w Wawie dziś 6 i od rana pada... Więc nawet nie miałabym jak.

jagodzia, śliczna ta suknia nie wiem, czemu mi się nie cytnęło.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Ta też śliczna

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Ooo widzisz To tak jak mi Nie że mi się nie podobają, ale nie widze po prostu siebie w nich. te co pokazalaś też mi się podobają, bo nawet oglądałam.
Wspominałam już ze ja na razie choruje na tą:
Oryginalna Myślisz, że dobrze biust w takich kwiatach wygląda? Mi się zdaje, że trochę ginie się, szczególnie gdy jest się szczupłą...

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zaczynam szukać nowej pracy. Niestety jestem zmuszona powiedzieć adios dotychczasowemu pracodawcy, choć jest mi tam dobrze, ale nie mogę stać w miejscu, muszę iść dalej i rozwijać się. Długo z TŻ myśleliśmy nad tą sprawą, ale dzisiaj już ostatecznie podjęłam decyzję, i TŻ jest w 100% za. Właśnie wysyłam czwarte CV, jeszcze tylko jedno i koniec na dzisiaj. Jutro poszukam następnych ogłoszeń. Trzymajcie kciuki Mam nadzieję że ktoś się odezwie Oby mnie zechcieli...

Chatko, czy dostałaś mojego mejla?
3mam kciuki i oczywiście, że dostałam maila, ale jestem dupa i zapomniałam od razu odpisać, a potem cały weekend mnie nie było. Bardzo dobrze, że przypomniałaś, zaraz postaram się coś skrobnąć

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Witaj
no nareszcie kolejna PM z mazowieckiego już myślałam że wszystkie już wyszły na mąż

no a tu zdjęcie face to face
Ej, ja też jestem jakby nie patrzeć z mazowieckiego
W ogóle nie wyglądasz na 26 lat! 22 to wszystko, co bym dała

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
ŁOOOO!!!! SZOK!!! Ale Wam zaskoczenie sprezentowali A dzięki tej historii aż się zainteresuję tą "rodziną na swoim", bo TŻ mi już coś kiedyś mówił, żeby sprzedać Nasze mieszkanko i budować dom....bla bla bla...

Nooooo Chatkaaaa!!!!! Ale wszystkie zaskoczyłaś wyglądem!!!! Ja wcale nie będę tutaj wyjątkiem!!!! Aczkolwiek nie wyobrażałam sobie Ciebie z ciemnymi włosami.....chyba jednak właśnie jasne mi były w głowie Nooo i bardzo fajnie zapowiada się Wasza stronka
A co, nie chciałabyś w domu mieszkać?
Hehe, ja naprawdę nie wiem, czym sobie na te ciemne włosy zasłużyłam Ja taka aniołeczka jaśniutka jestem od urodzenia, z czasem włosy trochę ściemniały, ale lubię swój kolor i nie będę się farbować na pewno... Mam jedno zdjęcie, jak mogłabym wyglądać w ciemnych włosach (w peruce), ale nie wiem, czy chcecie to oglądać

Cytat:
ja też miałam terminowe i po prostu poszukałam lekarki, która mi dała bezterminowe... Kolega mi polecił, może i Ty popytaj wśród znajomych. bo to bez sensu, żeby przez wadę wzroku mieć ograniczenia, przecież jasne jest, że nie wsiądę za kierownicę, jak nie będę dobrze widzieć!

Cytat:
to ja się nie wyłamuję

macie moją fotkę z tym, że tak jak mówiłam teraz mam dużo krótsze włosy
O, Twój wygląd w ogóle mnie nie zaskoczył, wyglądasz bardzo podobnie do moich wyobrażeń o Tobie

nena, chyba nie warto niszczyć włosów i to przed ślubem, ja bym na Twoim miejscu pielęgnowała już te ciemne włoski, bo bardzo Ci pasują

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:26   #1427
jagodzia133
Zakorzenienie

oooo a mogę wam wstawić foto z którego jestem najbardziej dumna?? com?? ono jest z kwietnia 2010roku robione do mojego świadectwa maturalnego wszystkie dziewczyny mówiły że najładniej wyszłam (bo wszystkie robiłyśmy u jednego fotografa wszystkie miały zdjęcia robione jak do legitymacji a mnie posadziła tyłem i kazała patrzeć przez ramię).
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-11, 20:28   #1428
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
No przeciez ja mam plener zimą
Ale znajomi mieli plener zimą i super wyszli. Ja będe miała futerko, rękawiczki i czapę wiec moze nie zmarznę;-)
musisz dać radę

fotograf, którego wybraliśmy robił sesję zimą. PM miała tylko bolerko i żadnych rękawiczek, czapy, no nic !! podobno szybko była czerwona

Chatka Nie wiem co o tym myśleć
Stary 2011-04-11, 20:38   #1429
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
oooo a mogę wam wstawić foto z którego jestem najbardziej dumna?? com?? ono jest z kwietnia 2010roku robione do mojego świadectwa maturalnego wszystkie dziewczyny mówiły że najładniej wyszłam (bo wszystkie robiłyśmy u jednego fotografa wszystkie miały zdjęcia robione jak do legitymacji a mnie posadziła tyłem i kazała patrzeć przez ramię).
Pokazuj!
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 20:41   #1430
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Po podaniu przez Was linka do www.machej.pl postanowiłam zadzwonic i dowiedziec sie ile koles bierze. Przypuszczałam ze bedzie to cena kosmiczna i sie nie pomyliłam........ full opcja-8000 zł!
o matko

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Wróciłam z rozmowy i . W ogóle jak dla mnie to dziwna ona jakaś była. Najpierw dali nam test na 8 stron o nowościach wydawniczych (no to jeszcze rozumiem) a potem mieliśmy wczuwać się w sytuację. Problem w tym, że do rozwiązania problemu było 17 kandydatów i czas na rozwiązanie 10 min. Rozwiązanie problemu przedstawiała tylko jedna osoba. A rozmów indywidualnych nie było w ogóle. Jak dla mnie porażka.
dziwna ta rozmowa. pierwszy raz słyszę o czymś takim .

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
sporo....
cudują teraz na tych rozmowach
mojej przyjaciółce kazali ostatnio zaspiewać (żeby było jasne, praca w biurze podróży)
ciekawe, czy kazaliby jej śpiewająco przedstawiać ofertę

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
NightButterflyVip my bedziemy miec autko cabrio
my też chcemy cabrio ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy na żaden konkretny model.

Cytat:
Dziewczyny jestem załamana. TŻ mnie całkowicie olał. W życiu tak się nie zachował jak dziś. Miał czas przyjść do teściowej na obiad, pogadać z teściem o samochodach, zrobić zakupy. A do mnie słowem się nie odzywa. A nawet się nie pokłuciliśmy poważnie tylko mu zwróciłam uwagę że mnie wkurzył tymi zakupami. Nawet czasem jak się pokłuciliśmy to przychodził na przystanek i czekał żebyśmy sobie wyjaśnili wszystko a dziś nic. tak totalnie mnie olał jakby miał gdzieś co się ze mną dzieje
dobrze będzie odpocznie chwilę, przemyśli i będzie jak zawsze

Cytat:
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=R1120
co powiecie o tej natknęłam się na to foto
super strasznie spodobał mi się dół

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
najładniejsza z tej trójeczki

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
jesteśmy po pierwszych naukach i o dziwo jesteśmy mile zaskoczeni
nauki prowadzi z nami ksiądz z Gruzji i jest o niebo lepszy od mojego proboszcza oświadczył że na koniec kursu robi dziewczynom egzamin z gotowania jak podchodziliśmy po odbiór tej "papierowej książeczki" ksiądz zapytał się jak mam na imię to odpowiedziałam że Kinga no to on na to czy umiem gotować no to odpowiedziałam proszę księdza oczywiście, że umiem - zgotować niezłą awanturę uśmialiśmy się wszyscy ja to mam czasami pomysły
mam nadzieję, że u nas też będzie spoko już się nie mogę doczekać, ta ciekawość mnie zabije

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zaczynam szukać nowej pracy. Niestety jestem zmuszona powiedzieć adios dotychczasowemu pracodawcy, choć jest mi tam dobrze, ale nie mogę stać w miejscu, muszę iść dalej i rozwijać się. Długo z TŻ myśleliśmy nad tą sprawą, ale dzisiaj już ostatecznie podjęłam decyzję, i TŻ jest w 100% za. Właśnie wysyłam czwarte CV, jeszcze tylko jedno i koniec na dzisiaj. Jutro poszukam następnych ogłoszeń. Trzymajcie kciuki Mam nadzieję że ktoś się odezwie Oby mnie zechcieli...
bardzo dobrze nie ma co-trzeba się rozwijać.

to i ja wrzucę fotkę z Tż

Edytowane przez evoonia86
Czas edycji: 2011-04-12 o 11:14
evoonia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:41   #1431
sandrar
Raczkowanie

blondynki..brunetki.. Czy ja bede jedyna rudawa
sandrar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:47   #1432
(kicia)
Zakorzenienie

mi się udało zrobić ładne zdjecie do dowodu i prawka i od tamtej pory wszędzie je daje choc robione w listopadzie 2008 roku to nawet jak zmieniam dokumenty to je daje w sumie się nie zmieniłam a jest to jedyne ludzkie zdjęcie takie oficjalne które udało się fotografowi zrobić normalnie.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:49   #1433
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandrar Pokaż wiadomość
dodaj foto
dobra ja swoje skasuję za jakiś czas
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-04-14 o 22:28

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 20:51   #1434
(kicia)
Zakorzenienie

wow przyjeli Ci takie zdjęcie ??

ale swoją drogą fiu fiu laseczka jak by nie patrzeć

Stary 2011-04-11, 20:55   #1435
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
mi się udało zrobić ładne zdjecie do dowodu i prawka i od tamtej pory wszędzie je daje choc robione w listopadzie 2008 roku to nawet jak zmieniam dokumenty to je daje w sumie się nie zmieniłam a jest to jedyne ludzkie zdjęcie takie oficjalne które udało się fotografowi zrobić normalnie.
oooo mamo żebyś ty widziała moje w dowodzie albo w praku oooo matka tam to jest najforsze miałam blond włosy a pod spodem czarne i fryzjerka wymyśliła że mi wycieniuje grzywkę i miałam normalnie takie schody zrobione noralnie nie milimetrowe tylko w centymetrach liczone, do tego miałam problem z trądzikiem i się tak wytapetowałam żeby nie było pryszczy widać i mi takie plamy wyszły że to szok ale na szczęście niedługo będę je zmieniać... i pójdę do tej babki co mi to foto robiła co przed chwilą dodałam

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
wow przyjeli Ci takie zdjęcie ??

ale swoją drogą fiu fiu laseczka jak by nie patrzeć
nom bez problemu sama się bałam że mi nie przyjmą jak mówię tylko mnie w takiej pozie zrobiła a czemu to nie wiem, dziewczyny się śmiały że jak z hollywood ;p hihi szkoda że takiego nie mogłam dać do paszportu i najchętniej to bym takie dała do prawka i do dowodu ale niestety nie można
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-11, 20:55   #1436
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandrar Pokaż wiadomość

własnie Sandra, to ze jestes tutaj nowa nie zwalnia Cie z obowiazku wrzucenia swojej fotki wiec czekamy
Stary 2011-04-11, 20:58   #1437
(kicia)
Zakorzenienie

ja mam w paszporcie okropne zdjęcie mam na nim16 lat i pomimo że już od dawna podobnie obcinam na długość włosy to mi tak z prawej strony się wywinęły i ogólnie takie dziwne to zdjęcie chyba nawet na nim pomalowana nie jestem bo rzadko wtedy się tapetowałam.

A do prawka i dowodu wzielam czarno białe zawsze to ładniejsze i takie samo mam w legitymacji studenckiej tylko w indeksie mam kolorową wersję tego zdjęcia bo mi czanobiałych zabrakło

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 20:58   #1438
__Paulinka__
Zakorzenienie

podoba sie Wam moj nowy avatar?
Stary 2011-04-11, 21:00   #1439
evoonia86
Zakorzenienie

właśnie tak sobie myślałam, że chyba nowy zarzuciłaś
Stary 2011-04-11, 21:03   #1440
__Paulinka__
Zakorzenienie

taki podobny do mnie szukalam, no i znalazlam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości